|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
9.7.2010 14:37:07   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

koala.cek a ti maš FB?? vidim da se redno oglašaš... pa k mam že skor vse rr-jevke gor.. piš na ZS

nimam FB. in ga niti nimam namena imetuser posted image .

Zdej gremo vse lahko koalko na FB opravljat user posted image user posted image user posted image

kamot. kar dajte si duškauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
9.7.2010 14:37:35   
lake
Evo uživam še zadnje urce brez T. Morm priznat da mi kr mal manjka. Še spakiram, grem po mojga pa šibamo na morje čez vikend. T. in tašča sta baje že na poti do dol.

Blueeyes
Pri nas smo šele v ponedeljek zaštartali z novim sistemom, ki ne potrebuje potrjevanje kartic, medtem ko majo v ZD to že mislm da od januarja. Kako pa je v KC pa ne vem, ampak mislm da bi tud oni že mogl pridt na ta sistem, ki je povezan z zavarovalnico, in nam takoj sporoči če kdo nima zavarovanja.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
9.7.2010 14:40:05   
Leela
ledenka držimo pesti user posted image    

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
9.7.2010 15:16:16   
ivanamdb
uuuuuuuuuu punce kok ste se dons nacvekale....like old times hehehe
leela in maja fuuuuuuuuuuuuuul lustna tadva kraja! tolk sm homesick zdaj. ampak ze sm mojmu rezervirala da me za r.dan pelje na masun....majo medvedka na meniju....hehehehe slurp!
drugac, ja maja....bo veeeeeeeeeeeelik potres....se hotel sm upgrade-ala...ehehehehehe
uuuuh ledenka...a to "kupis" drugega?? user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
9.7.2010 15:27:30   
petrazg
Zunaj je vroče, fullllll....

Bila v šopingu,  je pa povsod gneča...

Koalčka... a je mali ok?

Majana... hitro še enega, bosta lahko z Ledenko skupaj vozičkale ...
Ledenka... držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
9.7.2010 15:55:42   
Tanja_
Dan!
Pa bo vikend-končnouser posted image

ledenka upam, da zamuja s pravim razlogom. Držim pesti!!!!

user posted image user posted image Zdej pa eno vprašanje-kje naj dobim nekoga, ki piše v čestitke s tisto lepo starinsko pisavo?Pa do jutri rabim nujno. Pa še to-kaj dat zraven, če par želi denar kot poročno darilo?Da ne zavijemo samo kuverte s čestitko?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
9.7.2010 16:36:59   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Dan!
Pa bo vikend-končnouser posted image

ledenka upam, da zamuja s pravim razlogom. Držim pesti!!!!

user posted image user posted image Zdej pa eno vprašanje-kje naj dobim nekoga, ki piše v čestitke s tisto lepo starinsko pisavo?Pa do jutri rabim nujno. Pa še to-kaj dat zraven, če par želi denar kot poročno darilo?Da ne zavijemo samo kuverte s čestitko?

Kdo to piše nimam pojma. Jst zihr ne user posted image  Se pa temu reče kaligrafska pisava.
Midva sva dobila šopek, tak ful velik in gor so bli s sponkami pripeti bankovci. Potem sva dobila mošnjiček, tak lep, žemeten rdeč. Drugače pa kr zraven v kuverti. Zdaj smo za eno poroko tut denar dali, pa sem doma z M naredila čestitko in sem na drugo stran naredila tako manjšo kuvertico in notr dala, da ni padlo ko je čestitko odprla. Sam to ti pride v poštev če sama delaš.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
9.7.2010 16:39:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz pa pečem kosilo...majček še kar spančka user posted image ...popoldne bomo pa čofotali...na morje gremo pa enkrat drug konec tedna...jeeeeeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  jz pa kosila še ne delam, k se mi sanja ne kdaj pride... tamala je glihkar jedla, mene pa zarad vročine niti ne mika..

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mi gremo pa mogoce kar danes na morje....se je mojmu zaluštalo čofotat....mogoce mogoce

Krk????

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

papa babnce

če se keri zahoče radlercka in malo miru pred otrokom med tem ko čofota v bazenčku naj se kar oglasi....>K.tja...ti ze znas do meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
men pa M zamuja user posted image  upam, da ni sam zmedena, ampak... če je do naslednjega tedna ne bo, bom naredila test, prej pa ne user posted image  nekje 6. ali 7. bi morala prit. je pa res, da se mi je M. ta mesec več dojil (zarad bolezni in vrtca), tako da je žal možno, da je vzrok tudi to.

user posted image  user posted image  user posted image  držim pestke da je to zarad prveka vzroka

koala.cek a ti maš FB?? vidim da se redno oglašaš... pa k mam že skor vse rr-jevke gor.. piš na ZS

user posted image user posted image

Zdej gremo vse lahko koalko na FB opravljat user posted image user posted image user posted image

kakšna nesramnost majča

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

mi smo bli pred kratkim na poroki, k sta tud hotla met denar.. pa nam je blo tud full bedn samo kuverto dat.. tko da glede na to da sta skupaj že 10 let in da sta se odločila za zakon (pa mata že 2 "odrasla" otroka, sem jima dala neko knjigo o seksu za dolgoletne partnerje - se mi je full dopadla ideja, onadva sta pa tud skor skup padla od smeha k sta jo zagledala...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
9.7.2010 16:40:37   
ivanamdb
maja - o ja to so res lepe ideje!user posted image
men so mozgane totalno na off....
nc se mi ne da. se 15 min in zaprejo rudnik za ta teden...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
9.7.2010 16:41:07   
Blueeyes
jz mam drgač kolegico k prov uči v šoli kaligrafsko pisavo... sam tud če bi hotla glede na zasedenost zdej nima časa.. pa še iz LJ ni

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
9.7.2010 16:45:39   
maja1488
Blue....sej to o koalki je bla šala. Da nebi kdo resno česa vzel. Sicer pa....pssssssssssssssssssssssssssst...pejte moj zid pogledat...ni nč gor user posted image  takega...opravljivega user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
9.7.2010 16:47:53   
maja1488
Tanja, kaj če bi na čvekanju (unem splošnem) vprašala. Punce znajo svega i svašta. Mogoče kako najdeš, ki bi ti to naredila.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
9.7.2010 16:49:03   
Blueeyes

Blue....sej to o koalki je bla šala. Da nebi kdo resno česa vzel. Sicer pa....pssssssssssssssssssssssssssst...pejte moj zid pogledat...ni nč gor user posted image  takega...opravljivega user posted image

sej blond še nisem zaenkrat user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
9.7.2010 16:57:35   
maja1488

Ah kaj vem kolko se ti že kisa od vročine user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
9.7.2010 16:57:45   
koala.cek
jel me netko tražio ? user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.7.2010 16:58:27   
koala.cek
petrazg - mali je ok. izgleda enodnevna, mah kaki, popoldanska vročina. sej ni nič čudnega pri tem vremenuuser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.7.2010 17:01:03   
Blueeyes

Ah kaj vem kolko se ti že kisa od vročine user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.7.2010 17:06:53   
Blueeyes
grem še par stvari vn narest dokler je še dan .. uživejte babe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.7.2010 17:16:14   
maja1488
Pri nas je dan skor do desetih user posted image  Meni se pa ne da ven, ker je vroče. Morm dat malima kako zaposlitev. Z pobira  iz predalov ven, pa mal pomeša, pa da notr.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.7.2010 17:38:58   
Dudica1
blue a si ti meybi frej user posted image

ledenka držimo pesti!

Mi smo šli zdej po sladoled,prej smo čofotali....iiiiiiin posledično zarad vse mokrote je Maj padej in se ful udaril v glavo-čelo...kar zabobnelo je user posted image ,ampak je okej tako da mislim da ni kakšne panike!

Zdaj pa nazaj venuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
9.7.2010 20:23:43   
majana79
a dej ledenka, a nisi mogla še mal počakat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
9.7.2010 20:49:22   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

a dej ledenka, a nisi mogla še mal počakat user posted image  user posted image  user posted image

Te mika ane user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
9.7.2010 20:54:35   
Dudica1

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
9.7.2010 21:09:10   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Evo se že zbirajo aprilčice 2011.

Se grem hitr izpisat iz RR user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
9.7.2010 21:20:04   
Dudica1
ha ha ha

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?