|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
7.7.2010 22:23:36   
Anonimen
Mi mamo pa takelele.. bose nogiceee...za enkrat še :-)
user posted image

Bom mu pa tuki nabavla.. sm dobila od fizeoterapevtek ta naslov. Evo limam..
www.pediped.com.
Baje so super za nogice male... oz. za prve čevlčke. NArejene iz najboljših materialov in se prilagajajo fajn stopalu. Uglavnem.. jih priporočajo. Pa full jih majo na izbiro.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 7.7.2010 22:32:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4501
7.7.2010 22:34:09   
ninasiki
majcy vse za moje pikice male user posted image

rižkoo super čevelčki sam spet za kreditne kartice tko da odpade pr men user posted image
zdej pa  user posted image  user posted image  nočko

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
8.7.2010 7:48:10   
lenika83
Rižkoo ravno te pediped so me ful navdušile, pravijo da se ful fajn za prve korake, pa meni so tako srčkane na pogled user posted image  Copatke sem pa gledala nekaj v smisli robeez, ampak kakšno cenejšo varianto, ker so mi original ful preveč dragi. Sem malo čekirala po forumu in pravijo, da ni razlike med dragimi in poceni, itak zaradi puzanja hitro postanejo luknjasti.

ninasiki pediped se dobi tudi pri nas http://www.malamasa.si/index.php, pa celo trgovinico imajo v Ljubljani, da lahko greš poskusit.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
8.7.2010 8:06:30   
frrrr
naju dans ne bo. ne znese. ta teden je mau nor.

obutev - imamo bose noge. doma pa nogavice z bremzami, če je prehladno.
ko bo začela hodit, ima pripravljene super fitke. kupijo se v massu.
od copat pa nekaj ala roobez. cenejše variante so na http://www.copatki.si/ in http://www.male-nogice.si/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
8.7.2010 19:39:20   
tassika
Samo v vednost. Določene frutke so umaknili iz prodaje, ker je možnost, da se embalaža odkruši. Več pa na spodnjem linku:
http://www.radio1.si/strani/Reg_Novice.aspx?RN=5433

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
8.7.2010 20:05:21   
googica
grozn, najprej dm zdej frutek... sam da ne bo še kej s hippom.. verjetno so mel istega steklarja :((( pri nas so sicer kašice redko v uporabi, ampak so pa. upam da ste se mel dans lepo, mi smo končno dobil avto :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
8.7.2010 21:06:58   
ninasiki
lenika83 hvala za link je že shranjen majo full lepe čeprou tud un link k si ti objaula je super sam a se dobijo te tud pr ns

jst mam za enkrat škornčke od geoxa pa nike pa dvoje od humanika pa nevem kira firma je pa narauno usnje

danse je bilo noroooo upam da nam te četrtki ob 10.00 pridejo v navado ker se mamo prou fletn user posted image

googica končno si dobila prevoz nazaj tko da upam da nasldno rundo uletiš tudi ti z jušem

aja mi mamo od hippa pa še to so sam sadne al pa nočne če gremo da mam za sabo drgač pa vse sama delam

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 8.7.2010 21:08:01 >

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
8.7.2010 21:23:40   
Anonimen
Wiiiii.., ja men dons tud cool! Res.. sam mi je žal, ker se nisva mogla za dlje časa povalat na travi. Malemu je blo najbrž tud tko lepo.., da se je na poti nazaj zjokal user posted image .
Četrtki ob 10:00 bi lohk ratali rutina. :-)

Te pediped so men taki cute... pa nism vedla, da jih majo tud tukej. Hvala lenika... Sam kaj ko tistih, ki so mi všeč nimajo manjših user posted image . No, bojo že dobli.
Sicer pa jst tud prisegam na bose nogice in pa nogavičke z bremzami, ko zebe. Tko najbolj čuti svoje noge in korak. Me pa moti, ko sva kje... ga pač ne morem kr dol dat, da hodi po svinjariji. Ja, pač nisva vedno na travici user posted image . Naš mali bo kr hitr shodil.. , čist je v elementu. Skoz na nogah. Do prve svečke... bo že laufal naokoli, sm zihr user posted image .

Ja, to s kašicami je pa čist mim. Jst dam našmu tud, ko kam gremo. Hippove ampak tud baby love so ble v prometu. Me je kr groza.user posted image

Nč, punce... une k ste ble dons.., super ste!!! user posted image ninasiki.. sorry, k sva ti pobruhala dekico. Drugič najino prnesem, pa bruhita vidva user posted image .

Ajdi ženske.., jst grem mal v zmrzovalnik prečesat. Mislim, da se not skriva planica. Mmmmm..user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 8.7.2010 21:26:26 >

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
8.7.2010 22:22:31   
Anonimen
evo una hobotnca k vse napove LINK

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
9.7.2010 8:54:28   
googica
no fajn da ste se dobr imel.. upam da nama uspe pridt, da dodam obraze na vaše nicke :)) ja naš je načelma tud bos, ampak zdele par dni se mi ni zdel dost toplo, zto je mel sandalčke.. za hodit pa itak ne, razen če nismo doma...
rižko, naš je isti .. non stop na nogah, zdej ne rabi več roba da se dvigne, dovolj je že stena al pa kej tacga :)) povsod ga je dost, tko da morm še iz mize ves čas pospravlat. zanč je dosegu nož za kruh, js sm bla v knjigah, moj je šel pa na wc.. se sliš neko drgnenje kovine po ploščicah.. jao.. držu je za rezilo iak.. na srečo mu ni nič blo, ampak naju je izučil.. vse na sredo mze, če že.. tud če si za mizo, ker se pretihotapi zraven :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
9.7.2010 20:51:03   
ninasiki
ojla bejbe

rižkoo ja le glej da boš prnesla da bomo mal pobruhcal ker to kar ste nardil mislm kako si dovolta kam ta svet vod a neveš da nimam pralnega stroja kaj šele tople vode user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti sam naslednič prid pa se bomo luštn mel pa nič obveznosti tist dan met

evo punce tole mam jst za zaščito komarjeu
http://www.difar.si/katalog/product.php?product_id=1090015319&cat_id=5
je na narauni bazi in je narejeno prou za dojenčke do 2 let sm pa tud omenila za izpuščaje in je rekla da se nebi smel pokazat zdej kaj bo bomo pa vidl konc julija

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 9.7.2010 20:52:17 >

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
10.7.2010 12:14:15   
ninasiki
kje pa se skrivate use user posted image

moj pikec ma pa danes 9 meseceu jeeee še 3 pa party time user posted image user posted image user posted image

karmen jst bi pa slikco od četrtka mela če lahko prosm

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 10.7.2010 12:20:44 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
10.7.2010 13:26:20   
rakica 2
rižkoo-jst sm odločena dojit do 15 mes in pol,ker sm tud prva dva tok cajta dojila,grize pa tud naša in takrat enostavno joško pospravim in ne dobi nič,pa mislim da je že uštekala,saj me že par dni ni ugriznla,bolj me moti to,da me prov na fino ščipa in zavrti kožo in je dobila po roki,saj sm spraskana kot da bi me mački napadliuser posted image .mi mamo tud bose nogice in nogavičke če je hladno,mamo tud teniske pa jih itak takoj zuje,tko da dokler bo možno bomo bosiuser posted image .pitje-naša skuri 3 do 4 tavelike flaške,sok plus voda,voda,čaj,ni važno,sam da teče.počasu se že spušča,tko da bo verjetno kmal sama šla.zej fila baterije pol pa gas v bazenuser posted image ,kljub vročini ima velik apetit,ona nabira kg jst jih pa zgubljam,saj skor nimam časa jest-sm itak za vse samauser posted image ,mojga kot očka sploh ne omenjam ker si tega ne zaslužiuser posted image .gggrrrr je že pokonc,15min je spalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
10.7.2010 21:11:37   
malaMravljica
Rizkoo, jaz bom pa jeseni kupila celo to kolekcijo user posted image   ene par modelckov hodim ze neki casa ogledovat v trgovino, pol sme mu pa ene adidaske iz blaga za poleti kupla, da sva se mal afnala, sam vecinoma je pa itak bos.

http://www.elefanten.de/catalogue/catalogueSearchByProperty.do?act=search&action=showList&action=selectProperty&maxPages=9999#topsuche

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
10.7.2010 21:13:51   
Anonimen
ninasiki, ma ja... to s toplo vodo štekam..user posted image Bo pa na naši dekci naslednjič party bruhcanje, pa bo..user posted image

Drugač pa..
Dons smo bli cel dan na Rogli, je prvič videl krave, gledal.... in gledal, predvsem poslušal, so ble zlo glasne. Uživali smo, mali pa srkal vse okoli sebe. Pravi mali radovednež je.

Odločitev je tud padla. G je rekla, da zihr ne zanosim zaradi dojenja. Da sm ga zlo velik dojila in da se zdej sam še crklava, da moj mlek ni več za vse ampak sam za odžejat, pocartat. Liam je pravi jedec, je vse.... s tem nimava težav zato... moj mlek več ni neki pomemben. Zaščita tud več ni... Po dolgem razmisleku sm se odločla, da neham dojit. Rada bi mela še enga dojenčka... kmalu in če je to razlog, da nama še ni ratal... bomo vidli naslednji mesec ali čez dva. Nimam slabega občutka zarad odločitve, ker 10 mesecev nama je pa le ratal in sm ponosna na to. Sploh pa da ne omenjam grizenja....
Skratka.... minilo je 37h od zadnjega dojenja. Mi je hudo ampak tko sm se pač odločla. Noč je bla kr mal žalostna, ker je hotel na joško.. pa je nism dala. Ampak... sm ga objela, dala čajčka in je zaspal, pa še enkrat in enak postopek.. pa je spet zaspal. Bomo vidli kako bo danes...
Me stiska pr srcu ampak tko je... Sej je že velik fant!!!

Evo... zaupala odločitev in si mislite kaaaaar si hočete user posted image . Čudna al pa ne... grda, ker odrekam svojemu otroku dojenje.. zarad želje po zanositvi.., nesramna.. taka ali drugačna... TAKA SM. Kritizirite me v mislih, jst sm se sam izpovedala, sploh pa nočm brat... kako se lahko odločim tako??!! Tako sm se in konec!! user posted image Je dovolj, da me stiska v srcu.. da ga pogrešam na joški... to je dovolj. Bom že prenesla.user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4515
10.7.2010 21:21:07   
Anonimen
MM, sm si pogledala te čevelce,pa nism nč za nas našla.user posted image Čudn.
Kere adidaske sta mela... jst si zdej ene ogledujem na mytoys. A une sta pa itaq že prerasla ne?
Jst sploh ne vem kok ma moj mali nogo? Res ne.. in sploh ne vem kero cifro naročit. Bi jo zmert mogla zdej ko spi... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
10.7.2010 21:30:14   
malaMravljica
  ce bo zalimalo slikco pol te. Uni so pa premali ja.
aha, ne zalima. glej tu so
http://zoom.walz.de/fsicache/erezplain?tmp=560&src=images/softbrix/BW/699/699395.tif

ej, na mojem linku pa gledam 6 in 7 model. Tok so mehki, zihr mu jih bom kupla, sam morem zaradi cifre cakat, ker ne vem kaj bo takrat rabu.

Za dojenje pa se ne sekiraj no, ce si se tko odlocila pol je lih tako tudi prav.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 10.7.2010 21:31:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
10.7.2010 21:44:59   
lenika83
Rižkoo jaz mislim, da nobena nima razloga, da bi te obsojala. Če ti povem iz mojega stališča, tudi sama že občassno premišljujem, da bo treba prenehati. Sicer še ne takoj, ker moja je skoraj 2 meseca mlajša od tvojega, pa tudi drugega user posted image  ne načrtujemo, ampak vseeno razmišljam o prenehanju. Itak je enkrat treba nehati, pa se mi zdi, da je lažje malo prej kot malo kasneje. Potem po 1 letu se že user posted image  bolj zaveda in je še bolj navezan na joško, pa je po moje še težje nehati (zdaj sem pametna, čez pol leta bom pa spraševala kako naj se nehamo dojiti user posted image ).

Drugače pa ti verjamem, da te stiska pri srcu, po moje vsako mamico.

Tile Elefanten so meni tudi všeč, pa baje so po kakovosti tudi ok. Mi jih bomo verjetno kupili za zimo, za prve korake pa menda Pediped, pa bomo videli kako se bo obneslo.

A ni neverjetno čas pobegnil? Pred enim letom smo govorile o kupovanju nosečniških oblačil, zdaj pa že o otroških čeveljčkih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
10.7.2010 21:52:26   
Anonimen
MM
Se ne sekiram. Če bi se, se nebi tko odločla. Hočem trebuščka in upam, da rata. user posted image Če je razlog dojenje, pol bo ratal.user posted image
Sam hudo mi je.. se odvajam od 10-mesečne navade... Sej te čaka, boš vidla kaj se dogaja v meniuser posted image .

Drugač sm se pa jst v te zagledala..
KLIK in KLIK. Mi jih res že rabmo.. no ko smo kje kjer ni trave. Drugač je mali itaq skoz bos, se mi zdi to najbolš.
A za vrtec veš.. da smo ga dobili in bom Liama gledala skozi okno user posted image ?

Lenika... full si lepo napisala, HVALA. Ja, tud en izmed razlogov... ko so mlajši so tok prilagodljivi.. kokr starejši so, težje je. Pa ko bom šla nazaj v službo se od 6 do 18 ne bova vidla... , to bo trpljenje za oba.. in če lohk vsaj z nečem prekinem to hudo navezo, jo bom z dojenjem... baje je ta faza odstavljanja zelo težka... Mi smo začeli, kako bo... poročamuser posted image . Je pa pri nas želja po še enem članu res velika.... , pa nočem nazaj v službo. V Lj. se voziva in... se ne vidim več v hladni pisarni, v resnih oblačilih z resnimi-hladnimi ljudmi...Pravim pa, da si zaslužim še eno porodniško..., odpoved pa ne morem kar tako dat. Zato je ta želja še večja... po eni deklici. Po drugem otroku, dam takoj odpoved in sli službo najdem tukaj. Bo lažje.. in več časa bom s svojimi ljubimi otročki... O joj... sm tok v prihodnosti, da mam že dvauser posted image Uglavnem...tko je to pri nas.

Ja, čevelčki... bojo naši tud pediped... kere maš ugledane pa ene robeez copatke pa je dost za enkratuser posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 10.7.2010 22:00:05 >

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
10.7.2010 21:59:54   
malaMravljica
vem vem user posted image  super a ne. vidis, vse se resi.
Ej za cevlcke, Full lepi, sam ce jih rabis za sedaj, si videla materjal, usnje in sintetika, po moje prevroci za sedaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
10.7.2010 22:39:22   
Meliitak
hojla...pri nas je pestro zadnji teden tko da komj do compa pridem, kaj šele kam dalj he, he...na pohodu je bil prvi zobek...po pestrosti mislm da bo hitro še kakšen

govorite o dojenju...mi nismo mel velik sreče, ker se mala sploh ni hotla dojit razen v spanju pa sem s tem odnehala okrog šestga mesca...tud men je blo hudo, že v štartu...pa sm misnla da je mala že pozabla na joško, pa se je zadnč kr stisnla k men ko sva popoldan skup spali in ona bi kr molzla (sori izrazu), pa sm ji dudo rajš vtaknila...tko da bejbiji ne pozabjo kr tko, četud niso tega pogosto delal...kar se pa tiče službe pa to...tista ki želi dojit naj doji ko pač lahko in ne se preveč sekirat, ker otrok je tako ali tako navezan na mamico...bravo za vse, ki jim ratuje user posted image user posted image user posted image

nina, hvala za link od pršila za komarje,bom kr nabala, znajo ti vragci bit kr nadležni

naša bejba še nima čevljčkov, ker mislm da jih otrok ne rabi dokler ne shodi...zdej ko je tak poletni čs je boljš da je otrok bos in pol tud tko raziskuje, če je pa že mal bl mraz pa jest dam gor nogavičke al pa copatke in je problem rešen...mislm, da se otroška noga zdej v takem času šele razvija in mali dobi pristen stik s tleni in hojo če je bos bolj kot pa če ima čevljčke...sj tud mene moti svinjarija na nogah, še posebej ko se potem še šlata z rokami po nogah in nese v usta, samo to je del procesa raziskovanja, tko da včasih, ko mi rata ji obrišem noge in roke, ko pa pač ne morem, ne morem in se doma telemljito umijeva al pa celo skopava

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
10.7.2010 23:58:05   
ninasiki
evo mi mamo pa te sam da j znakec rdeče barve
http://www.mytoys.de/NIKE-NIKE-Kinder-Sportschuhe-LITTLE-PICO-III/Baby-Jungen-Gr-74-104/NIKE/KID/de-mt.sp.br01.17.03.02.07/1757662

za morje smo pa te kupl če mogoče tm se odloč shodt user posted image
http://www.amazon.com/dp/B002DW9FUY/ref=asc_df_B002DW9FUY1166755?smid=A1HHNK9O9KHPAW&tag=dealtmp10008-20&linkCode=asn&creative=380341&creativeASIN=B002DW9FUY

RIŽKOO ti kr nared tko k teb najbol paše in ne oziri se na druge jst bi tud druzga babyja ampak dojila bi pa še tko da bomo vidl user posted image  no drugič pr teb party

mi gremo pa jutr na bled cela družinica iz moje strani ker ma mami rojstni dan tko da bo kr pestro aja pa dobil smo trikolesnika tok je cute da nevem kdo je bl naudušen jst al aleksej user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
11.7.2010 16:08:01   
googica
rižko upam da vam uspe... joj, kakšno službo pa maš to ti, da te ni 12 ur?! sej se ti pa ja mora cufat?! za dojenje pa js pravim da boš prav nardila, ker dojenje pri tej starosti je bolj crkljanje kot kaj drugega.. mislim da je redko, da kateri še poje za cel obrok.. no, mogoče se motim, ker sama nisem mogla dojit. razumem pa, kako ti mora biti težko, tudi meni je blo...

čevlčki... naš ima zaenkrat ene, ki mu jih damo gor, kadar je premraz za boso nogo in prevroče za štumfke, torej za večerni sprehod, mu dam gor sandalčke, ki mu krijejo stopalo, hkrati pa je zračna zadeva in ni problema da bi blo prevroče :9 zgleda je ok, sej še ni niti mal smrku, kaj šele prehlajen bil...

naš je na tleh tud večinoma bos, če je travca. itak je že ves čas na nogah, na travci pa sploh, ker ga na kolenih preveč špika :) in pol hodi po vseh 4ih :)) smeško je.. zdej se je že parkrat spustil in ko se nas drži,vidmo da ma nas samo še za vsak primer, da mal drži ravnotežje če ga zanese.. pa naučil se je dat papa :).. pa ful zna žogo ujet po tleh pa nazaj jo porint :) je pa pravi raziskovalec.. vse pretakne, vsako omaro, vse zmeče vn, edino noter še ni zlezu :)).

ajaaa, najdla sva super prstane za poroko,, ii sam še naročit jih je treba, res so lepi!! ne bo nič diamantka, kar je men čist ok, je pa belo in rumeno zlato.. jooj komi čakam!!! pa še pocen sta, 180€vsak :)) pa zastonj graviranje.. najdla sva jih pa.. v leclerku :))) za take kot sva midva, je tole super :) se mormo septembra dobit, da bote vidle...

aja, ena ideja.. kaj če bi v oktobru nardil en tak HUGE srečanje vseh oktobrčkov? pa gremo kam kjer je ful placa, na kosilo al pa kej?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
11.7.2010 21:52:15   
Anonimen
Ej punce..
Dons na pikniku, polna sm mesa user posted image . Ups.. upam, da ni kera vegi.. in se ji bo obrniluser posted image .

Drugač pa ja, HVALA za vzpodbudne besede... Joške mam do Koroške..., ogromne in boli ko hudič. Baje traja 7 dni, da se mleko potegne nazaj. Druga noč je tud šla fajn mimo.. edin zjutri je čist nepraktično, ko moram zgodi vstat in mu pripravit kašicouser posted image .., prej je bl sam hop na joško in nadaljevanje spanja user posted image . No..pač..

Midva se tko velik cartava, da ni blo samo dojenje tisto glavno. user posted image Jst mislim, da bo ok... Vem, da se med dojenjem tud zanosi ampak... jst po 4 mesecih še nism. Če je to ovira, bom vidla... in jo pač zdej umikam... , ker ne vem je ali ni...

Skratka... želja po zanositvi, je ravno tako velika kot dojenje... za eno sm se mogla odločit, moj sinko ma pa itaq tok ljubezni, da joška gor al pa dol.... ni to tisto eno in edino..., ko čuti kok ga mam rada in kok je moj, moj. Nikakor.

Googica... ja, bedno. Sicer nimam slabe službe ampak... ne paše k materinstvu in otročkom. Zato hočm čim prej vn. Pa zakaj nanese tok ur... je tud vožnja vsak dan CE-LJ in nazaj... in sej veš..., vse je odvisno od vremenskih razmer, stanja na cestah. Rekord do CE je bil 3h in 20min - huda nesreča. Urnik mam pa od 7-16:30. Uglavnem,štala in nočm delat pa ni ta šiht več zame. To materinstvo me je čisto spremenilo....

Jst pa Liam nisva oktobrčka.... ampak sva vseen za mega žur in kosilo.. v oktobru user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 15.7.2010 18:47:43 >

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
12.7.2010 10:30:36   
googica
aja iz celja se voziš, pol pa je mal bolj logično ja. ja, materinstvo te res popolnoma spremeni, maš čist drugačne prioritete, tudi v službi so ti čist druge stvari pomembne..
ja, tole za oktober bi res lahko organizirale :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?