|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
5.7.2010 10:35:32   
googica
nene sej nism tko misnla, da je slabš če je dojen otrok, ravno obratno, hotla sem poudarit, da je vseeno, da se otrok in mama lahko enako povežeta kot pri dojenju tudi s flaško in da niso ne-dojeni otroki nič slabši. samo to sem hotela povedat. ker vem kako je bilo meni, ker nisem mogla dojit.. depresija, jeza nase in na otroka.. hotla sem samo povedat, da se nima nobena za sekirat, če se odloči, da je dovolj. otrok je srečen, če ima srečne starše, in mama v bolečinah to zagotovo ni...
:)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
5.7.2010 10:49:33   
Anonimen
Punce sam, da res ne bo kakih zamer mad vami... pa grdih besed.
Sem samo vprašala, ker me matra.... Ne mislim ga odstavit zarad tega, bom že nekako. Ne gre kr iz dons na jutr, absolutno da ne.
Dojiva se ne samo 1x na dan... mava zjutraj, zvečer, čez noč 2x, 3x. Tudi čez dan, če noče nič pit, mu ponudim da se mal napije. Tko da... ne morem naju kr tko odrezat, niti njega, niti sebe. U bistvu nočem. Pa mleko mam.... tko da.. rešitev iščem za grizenje, ne za odtavljanje. Pa ne me narobe razumet, sm čist vesela vajinih nasvetov (googica, Tassika) in vaju razumem. Sam tukaj so si mnenja tko deljena... doječe mame, mame, ki ne dojijo..., da raje zaključim to debato kot, da se razvije v ne vem kakšno parlamentiranje.

Mali grize, boli kot hudič, NE ne pomaga... Sm pa dons ugotovila, da če je koma zaspan, tud pomisli ne na grizenje. Ga bom pa mal pomučla.. pa pol na joško user posted image .

Počasi bova itaq mogla začet z odstavljanjem... gre mami čez dva mesca v službo user posted image , pa me cel dan ne bo user posted image .

Ja, včeraj smo bli stari 10 mesecev. Čez 2 mesca bo žuurrr... in mislim, da bo že hodil. user posted image

Sm pa našla privat varstvo... prijavljeno na ministrstvu, ki se z mesecem oktobrom seli na naš hrib, par bajt stran od naše.. user posted image . Juuupiiiii... vsaj malo mi bo lažje pri srcu. Mam dons ob 15 razgovor.

Lepo bodite pa hvala za teh par besed namenjenih meni... , sm bla včer čist out!user posted image

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
5.7.2010 11:34:19   
frrrr
Rižkoo - js sm pr tamaumu rekla odločno NE in pospravla joško. je ponovil še enkrat ali dvakrat in vedno isto odreagirala. je zaštekal, da se to pač ne sme, če hoče jest po joški in ni več poskušal. tamala sicer še nima zob, pa me je kak mesec nazaj tut ene 2x ugriznila, sem isto odreagirala, pa je nehala.
kar se pa pitja tiče... moj sine še zdaj kot skoraj 4letnik ne spije dnevno več kot 4-5dcl. kot dojenček mi je spil 50ml dnevno ali manj. Brina pridno pije, do 150 ml dnevno, pa dojena je. pri obema sem začela s šestimi meseci s flaško z nastavkom proti polivanju.

obroči za plavanje... mi imamo v bazenu freda, ker otroka drži v pravem položaju. sine začel z njim in zdaj lepo plava žabico. v morju imamo pa tak rumen obroč, ki ga imajo pri ninasiki na plavanju. se mi zdi fred mau nevaren zaradi valov, bi moral otrok full sodelovat in opazovat kaj se na morju dogaja.
naša mala obožuje morje... je tolk plavala in vriskala, da blo veselje.

Emily - men je patronažna rekla, da naj pri zadnjih žlicah zelenjavnih kašic dodam olivno olje, ki da občutek sitosti.

jutri ima Brina sistematski pregled. me že firbec matra kolk je velika in težka. sicer pa na morju osvojila besedo mama in pokaže kolk je velika.

mejte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
5.7.2010 16:30:20   
ninasiki
googica ja se čist strinjam z tabo pa sorry če sm narobe sklepala

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
5.7.2010 17:18:32   
googica
nima veze :) kolk je zadnje dneve soparno.. grozn je! mi pa še zmeri brez avta..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
5.7.2010 19:30:48   
tassika
JAz pa čisto boga, me kuha, glava boli,... diagnoza od zdravnika, vneti sinusi, le od kje. Glavo mi bo pa razneslo, je rekla, da moram počivat, a katera ve kaj je to user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
5.7.2010 22:24:15   
googica
pojma nimam kaj si to dobla... boga :(.. vrjetn morš inhalirat al kaj?

me pa zanima.. a je kater od vaših že tud prišel vfazo, ko ne mara drugih, razn najbližjih? naš se je par dni nazaj začel bat vseh tujih, v jok in takoj k nama, roke dvigne da ga naj bi vzel k seb.. jao... pa spet ga zobki matrajo.. zdej se včasih ko stoji, kar spusti z opore in par sekund mu rata pr mir stat :)) mene skrbi da bo v enmu mescu shodu... jao jao :)) kdo bo pol lovil to žverco :))

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
6.7.2010 10:35:56   
muca*maca
Živjo, punce!

Pa se spet malo javljam...
Maksi se je po nepojasnjeni vročini pozdravil brez pikic in brez posledic - samo zobki so še malo večji user posted image

Sva pa študirala, kaj bi lahko bilo in je možno, da je bil pregret, ko je bila taka vročina, čeprav smo bili notri, je bilo v stanovanju tako vroče...

Bili smo na morju, kjer je bilo za umret vroče, tko da tale ohladitev je več kot dobrodošla.

Naši malčki pa napredujejo 100 na uro. Včasih kar ne morem verjeti, da pred 3 meseci še ni znal prav sedeti, zdaj bi pa kar hodil.
Skoz hoče stat in seveda za oporo potrebuje moje roke in potem kar korake dela in je blazno ponosen sam nase, ko mu uspe.user posted image user posted image
Pa vse mu prav pride za oporo, stoli, miza, postelja, škatla...
Govori kot strgan dohtaruser posted image user posted image user posted image babababaabrbarbar, mamamamamamamaaaaa, tatatata in seveda še kaj bolj kompliciranega, kar ne znam napisat, haha

Dojenje - sem videla, da ste malo pisale. Midva se še kar dojiva, pa ima spodaj 3 zobke, zgoraj pa dva. Je tudi nekaj grizel, pa sem jaz zatulila od bolečine, ga zeloooo grdo pogledala, rekla ne!, to boli, ne smeš gristi! in potem je počasi nehal. se j tudi ustrašil, ko sem kar zatulila, ampak sem ga potolažila, pobožala, istočasno pa dala jasno vedet, da grizenja ne bom prenašala. Zdaj se veselo dojiva, kadar mu zapaše. V glavnem pa zjutraj, 1x čez dan, zvečer, 1x ponoči. IN KADARKOLI VMESuser posted image user posted image user posted image

Največja zabava trenutno je, da se priplazi do mene po vseh štirih in tako sesa, ne več v leže. Sej itak samo parkrat potegne, potem me pa tako navihano pogledauser posted image user posted image user posted image kao mami, a sem faca, a ne?!

Morje - Maks obožuje vodo, kakršno koli, banjica, bazenček, bazen, morje, samo da čofota. Plava žabico in škropi z rokami, da je veselje. Kar je super, ker gremo kmalu za 1 mesec na Kornate in tam je veliiiiiiikooooo morjauser posted image

Kaj še...   nč, akcija je skoz

Lepo bodte
user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
6.7.2010 14:48:21   
ninasiki
ojla

mah ne RIŽKO sej se nebi kregal brezveze sam jst učas narobe sklepam ampak pol k se mi po kmečk razloži pač vidm da sm mal blond in da smo istega mišlenja user posted image user posted image user posted image  sam nekatere na veliko druge na kratko in pol nastene kar pač nastane drgač pa grdih besed pa mislm da še ni blo sej nismo na maminajdi in ni uporabnice janja1 user posted image  

rižko sm prebrala prejšnič da hočš punčko in da delate na tem no mi tud in sm rekla mojmu da če ne bo druga punčka bo pa ta tretja user posted image user posted image user posted image user posted image  pol sm pa par dni kasnj brala v reviji malček junij mislm, da so delali v angliji al v australiji nevem točno raziskave nosečk ki so že rodile in da so testi pokazal da tiste mamice ki so jedle manj kalorično hrano da so imele vse punčke in ostale kontra tko da jst grem na 90 dnevno dieto ker je notri vse od a do ž in je prehranjevanje zdravo pa še kako kilco bom dol dala tko da do konc leta upam da bo punčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PREJŠNJIČ SM TUD BRALA ZA SREČANJE V TIVOLIJU PRI ČOLNARNI VEM DA NAS JE MAL KER JIH JE VELIKO ŽE NA MORJU AMPAK JST BI PREDLAGALA SPET SREČANJE V ČETRTEK OB 10.00 KAJ PRAUTE

mi smo pa spal zdele od 11.19  pa do 14.09 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa mami se je tud zravn naspala

me pa zanima še neki jst dajem našmu malčku 100ml soka in 200ml vode ampak on spije tud do 3 flaše v 24 urah ker ponoč tud k se zbudi učas sploh noče joške ampak k mu dam sok ga pa pou spije no zdej bi pa jst rada da bi on piu samo vodiko ker me je mal strah da se napije preveč soka pa da ne bo trebuščku kej škodval user posted image  ampak k mu dam pa vod pa nardi par požirkou pol pa neha in k probam spet sploh ne pije ker je voda

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
6.7.2010 15:11:28   
googica
nina smo mel isto težavo.. zdej je celo začel spet mal vode pit.. mi smo kupli kr tiste instant čaje in se lepo zmeša.. sicer majo neki sladkorja noter, ampak itak mu zobke pucamo. sinko spije več kot liter tega na dan, če je sama voda pa ful manj. mogoče bi mua za ponoči že vnaprej skuhala čajčka al pa kej? naš je zdej sicer se navadu ponoč vodo pit, pa tudi čez dan mu jo dam, sploh ker ga počasi navajam na kozarec. in tisto ful uživa, gricka kozarec, mal spije, velik je moker.. pa gre tud voda :))

kar se tiče srečanja.. mi smo še kr brez avta, tako da ta teden verjetno še ne bova mogla pridt. se bomo že enkrat prav čas zmenle :))
joj, naš tamali in js sva se pa zdej navadla podnevi it skupi spat... flaša vode al pa soka, duda, zakonska postla.. mal tečnari, mal spije, me objame in zaspi :))
še to sem vas hotla vprašat.. vas še kej zlasajo? js ne vem kako ga odvadit, zdej ko nas je začel pa še ubčkat, pa sploh, potegne za lase, da pride bliz obraza, pa se nalima name, al pa na očija :) .. zeloo boleče..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
6.7.2010 21:01:50   
Anonimen
Ninasiki.. ma ja, sej štekam. Včasih se napisano čisto narobe razume zato... včasih ni niti fajn povedat svoje mnjenje.. , da se ne bomo na kšnem srečanju grdo gledale user posted image
Ej, jupi za punčko... ja, sm jst tud to že brala ampak... sm dons govorila z mojo G in mi je rekla, če dojim naj ne pričakujem rezultatov. Da se zgodi ampak ne zlo pogosto. 30% jih baje zanosi med dojenjem in te so kao full plodne. Ja, to je rekla. user posted image
No, ne bom nehala dojit... pa čeprav je mogoče res samo zarad mene. Mi je lepo in samo takrat sva sama na svoj način. Se pocartava...igrava, se z učkami pogovarjava user posted image . Kar se grizenja tiče... od kar sm pisala, ne grize več. Res sm pa tok zatulila enkrat in kr vstala, pa me je sam gledal in... se priplazil do mene, se vsedel v naročje... in... zbasal cel moj nos v svoja mala ustka. Ja, to je njegov poljupček user posted image . Tak slinast...odpre usta in se prlima na obraz user posted image . To je blo to.

Aja.. dobili smo privat vrteccccccccccc.... ampak to ni nič. Oktobra se bojo preselil in to kr skor k nam user posted image . Sam stopim iz hiše... nardim par korakov in sm v vrtcu.. user posted image . Skratka, gledam z okna. Kej takega sanjat nebi mogla. Majo pa koncesijo, pa 2 skupinici po 6 otročkov, svojo malo kuhinjooo ... user posted image . Tok lepo je in tok sm srečna. Cena kot vrtec seveda.. ali pa 16 EUR na dan, sam pleničke so naše. Juuupiiii... Tko da, ga bo mela moja mami 2 dni, 3 dni pa bo med otročki. user posted image Nekaj časa tako, pol pa... za skoz, pa drugi otroček ma zastojn. user posted image

Srečanje v četrtek... jst sm za. Ob 9:30 sm zmenjena s šefom... brrrrr.... ko končava, prideva z malim na sokec. user posted image

Naš pije zlo malo.. pa še to sam te instant čaje, vode tud povohat noče. Dobesedno. Mah kaj, sej mu ne bo nič. Mu pa skuham čajček .. kamilco, pa dam not žličko tega čaja, da mal posladkam... in gospodič veselo pije. user posted image Spije pa komi 200ml v celem dnevu.

Googica, itaq... pa še kako me zlasa... sam čakam, da se mu kšn las pojavi, pa da mu pokažem ... user posted image Še zmer nč laskov.. , no neki se kaže ampak zanemarljivo user posted image

Lepo bodite.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 6.7.2010 21:05:14 >

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4486
6.7.2010 22:17:09   
ninasiki
googica sm tud to tuhtala ampak tko bl vodenga nevem te sokovi sej so pr nama bl vodeni sam vseen se mi zdi da se od vode velik bol odžejaš user posted image  no vsaj jst zdej pač drugi pa z sokom nevem bom probala še z tem instant čajem sm ga tud prej mela k še nismo sokca pil in ga je kr lepo sprejeu tko da bom še zdej probala vsaj za ponoč tko k si napisala pa tud k mam ponoč sok zmešan z vodo se mi zdi da se do zjuri kr skisa user posted image  oz smrdi po plesi nevem ni mi glih cool tko da jutr po čjačka pa bomo vidl user posted image

rižkoo sej še nimamo punčke user posted image  selamo na njej zato ti pa pravm da bom šla na ločevalno k je ubistvu use not ampak je pa zelo zdrava prehrana user posted image  samo kokr ti je pa G rekla bomo mogle pa še počakat ker ne bo dokler dojive user posted image  jst sm se že tko 1 let matrala da nama je ratal zdej pa če je dojenje zaščita pol pa sploh ne bo ratal sicer je pa do konca leta še kr neki tko da ma cajt jo naštimat user posted image user posted image user posted image  

SREČANJE lahko tud ob 9.30 sej je vseen sam da se vidmo pa ni važn kok nas bo važn da se bomo mele fajn user posted image  tko da upam da drži SREČANJE OKTOBERČKOU V TIVOLIJU PRI ČOLNARNI OB 9.30

cukanje, lupčkanje in podobno mi je znano kr zarije vame v brado lička nos trebušček kjer kol je šansa ga pa probam prej za roke ujet da me ne cuka če me pa prehiti pol pa zelo zelo boli user posted image  sej jim bojo mlajši bratci/sestrice vrnil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
6.7.2010 22:20:02   
ninasiki
aja pozabla napista RIŽKOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vrtec nam je ušeu na žalost

zna pa moj pikec dat velik velik in pa bravo bravo tok je cukr k skos k mu rečm velik velik aleksej dvigne tiste male rokice tok visok da mu trebušček čist not uide user posted image  a bravo bravo pa tok maha da bog nedej da je kir zravn ker ga mahne 100%

grem ajat nočko vsem

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
6.7.2010 22:31:29   
Anonimen
ninasiki.. ja vem, da ni punčke.. ampak je bil jupi, da razmišljata o njejuser posted image .
Drugač sm pa jst zmenjena ob 9:30 s šefomo pa pol pridem. Po moje je prvozna ura 10:00 čist good, hm?

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4489
7.7.2010 9:38:44   
ninasiki
RIŽKOO jst sm pa misnla pa za je**** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no sej pou je oproščenga k priznam user posted image user posted image user posted image user posted image  jaja more bit punčka da bomo mel parček user posted image user posted image

ok pol pa ob 10 bomo tm tiste ki pridemo aja da še enkrat napišem k sm že tko ene 5x user posted image user posted image user posted image user posted image

srečanje v četrtek čolnarna v tivoliju ob 10.00

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 7.7.2010 9:39:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
7.7.2010 10:46:03   
Anonimen
no pridem, če bo prevoz user posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
7.7.2010 10:52:35   
gorenka
oj,

probava tut midve jutr uletet do tivolijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
7.7.2010 11:56:28   
najčka
prideva!

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
7.7.2010 14:00:35   
ninasiki
majcy pridem jst po tebe če ne bo sam mi do večera sporoč da bom vedla

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
7.7.2010 14:36:10   
sine bine
Midva tud prideva!!!!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
7.7.2010 17:38:26   
lenika83
Ojla!

Jaz imam pa eno vprašanje. Katere čeveljčke in copatke boste (ali pa ste že) kupile za otročke? Malo gledam po spletnih trgovinah in sem čisto zmedena user posted image

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
7.7.2010 20:43:52   
googica
moj ma zdej sandalčke od fisher price, so bli v massu znižani 50% torej so bli 11 € in so ful dobri. usnje in ful zračno, pa še udobni so. ciciban je za nas predrag, bomo pa neki dobil od nečaka.. :D

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
7.7.2010 21:20:38   
tassika
Zoja ima te:
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-obutev/play-sandali-baby/1116214010952237962

so poceni, celi usnjeni, amo podplat drsi, ampak je itak vseeno, ker ne hodi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
7.7.2010 21:48:15   
ninasiki
mi mamo pa tele
http://www.mothercare.com/Mothercare-Frayed-fisherman-sandal-stone/dp/B0039K4V6M/sr=1-7/qid=1278531970/ref=sr_1_7/279-6232048-9283656?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=215946031&mcb=core

joj komi čakam jutr bomo kofetkale user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
7.7.2010 22:03:32   
Anonimen
jej, prideva tut mi2 ... HVALA NINA user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 7.7.2010 22:04:12 >

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?