muca*maca
|
Živjo, punce! Pa se spet malo javljam... Maksi se je po nepojasnjeni vročini pozdravil brez pikic in brez posledic - samo zobki so še malo večji Sva pa študirala, kaj bi lahko bilo in je možno, da je bil pregret, ko je bila taka vročina, čeprav smo bili notri, je bilo v stanovanju tako vroče... Bili smo na morju, kjer je bilo za umret vroče, tko da tale ohladitev je več kot dobrodošla. Naši malčki pa napredujejo 100 na uro. Včasih kar ne morem verjeti, da pred 3 meseci še ni znal prav sedeti, zdaj bi pa kar hodil. Skoz hoče stat in seveda za oporo potrebuje moje roke in potem kar korake dela in je blazno ponosen sam nase, ko mu uspe. Pa vse mu prav pride za oporo, stoli, miza, postelja, škatla... Govori kot strgan dohtar babababaabrbarbar, mamamamamamamaaaaa, tatatata in seveda še kaj bolj kompliciranega, kar ne znam napisat, haha Dojenje - sem videla, da ste malo pisale. Midva se še kar dojiva, pa ima spodaj 3 zobke, zgoraj pa dva. Je tudi nekaj grizel, pa sem jaz zatulila od bolečine, ga zeloooo grdo pogledala, rekla ne!, to boli, ne smeš gristi! in potem je počasi nehal. se j tudi ustrašil, ko sem kar zatulila, ampak sem ga potolažila, pobožala, istočasno pa dala jasno vedet, da grizenja ne bom prenašala. Zdaj se veselo dojiva, kadar mu zapaše. V glavnem pa zjutraj, 1x čez dan, zvečer, 1x ponoči. IN KADARKOLI VMES Največja zabava trenutno je, da se priplazi do mene po vseh štirih in tako sesa, ne več v leže. Sej itak samo parkrat potegne, potem me pa tako navihano pogleda kao mami, a sem faca, a ne?! Morje - Maks obožuje vodo, kakršno koli, banjica, bazenček, bazen, morje, samo da čofota. Plava žabico in škropi z rokami, da je veselje. Kar je super, ker gremo kmalu za 1 mesec na Kornate in tam je veliiiiiiikooooo morja Kaj še... nč, akcija je skoz Lepo bodte
|