Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 8:47:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Kaj zdej tolk iščejo in govorijo o neki Džovani jz pojma nimam zakaj se gre... niti se npridružujem takim skupinam na FB mi smo dons ALELUJA celo noč spal, tako da sem sveža kot rožica zaenkrat še kr spi.. tko da mam mal časa počekirat RR.. sem se začela kr dost redno oglašat, a ne... pohvaljena jz mam pa dons dela da glava boli... košenje trave, povivanje oken, pospravljanje bajte, žehto že perem - glih čakam da konča da obesim in dam še eno prat.... kr ne vem kje bi začela... koala.cek dobro opravi pri zobarju.. jz tud vedno pol bankomate iščem :) sem mislila da sem edina taka ej, a vam je kej jasno glede tega našega zdravstva in potrjevanja zdravstvenih kartic... zanč k sem mela zobarja sem jo hota potrdit, ker mi je glih en dan prej potekla.. pa pridem do avtomata in gor piše da ni potrebno več potrjevati kartic... pol pa grem zanč k smo pršli z dopusta v KC k smo šli počekirat se, pa majo gor listek napisan da morš potrdit kartico.. in vprašam unga k je sedel v sprejemni pisarni kaj je zdej to, a se kartice potrjujejo al ne.. in reče da se ne več.. pa mu omenim, da ma 1m zraven svoje pisarne nalepljeno da se kartice potrjujejo - in pol od njega dobim odgovor, da se potrjujejo samo na določenih oddelkih mislm halloo.. k da jz vem v naprej kam na keri oddelek me bojo poslal.. kje pa nej kartico pol sploh še potrdim če je na vseh avtomatih da ni več tega potrebno drgač pa lep dan vsem
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 9.7.2010 8:48:55 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 8:55:39
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! kako je danes lep dan! evo, eno za vas!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 9:24:07
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro Ko mali zaspi grem ven bazen pomit in na novo napolnit...vročeeeee bo Veliki v vrtcu,mali je smokije blue ti si pa res za pohvalit no,res si pridna z javljanjem...je pa malo manj kati kar ni jo nikjer.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 9:24:23
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali odlično, ne vem, če je mali sploh kaj jedel ponoči, ker ga je moj rihtal, ampak je bila flaška z vodo še v kuhinji. Zjutraj pa tudi ni imel driske, tako da sem lahko še drugi vzorec vzela pa malega v vrtec peljala blue, mislim, da je s karticami zdaj tako, da so že vsi zdravstveni domovi brez potrjevanja, samo še klinični center naj bi imel potrjevanje, zato nej bi bili tam tut še avtomati, nisem pa zihr. Za malega pa sebe nisem nič več potrjevala, pa je bilo vse ok, ko sva bila pri P. juhu, petek je Danes sem pa samo do dveh v službi, pol pa na kavico s kolegico v mesto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 9:25:32
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Leela, kdaj greste na mašun? Jst sm načeloma samohranilka cel vikend. A prideš pol zvečer otresat s čupo k nam? B bo pa lahko vse 4 otroke čuval . Spali za en velik K. Big one Zgleda gredo spet zobki ven, ker se je zbujala na pol urce z jokom. Če sem namazala s calgelom je potegnla skor urco, pol pa spet jok. Bomo vidli, kaj pride ven iz tega. Kaj čem za kosilo? Ivana, a bo spet potres v Londonu Koalka, lepo se imej pri zobarju, jst grem v četrtek. Ledenka, fejst šoping, pa upam da zvemo kako podrobnost o tavelkem nakupu. Blue, kolkor je meni znano, ni več potrebe po potrjevanju, ker ima zdravstvo neko novo aplikacijo, kjer se vidijo vsi podatki. Tudi v lekarni zdaj vidijo baje direkt v recept kaj in kako ti je dohtar predpisal. Za kej več bi pa mogla mojga vprašat. Je sicer tle blizu, sam je neki siten pa stranko ima. Grem kej delat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 9:49:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jutro Ko mali zaspi grem ven bazen pomit in na novo napolnit...vročeeeee bo Veliki v vrtcu,mali je smokije blue ti si pa res za pohvalit no,res si pridna z javljanjem...je pa malo manj kati kar ni jo nikjer. jz ji bom tud pol bazenček napolnila.. pa nej mal uživa.. kati pa tud jz že neki časa nisem slišala... se je ta dečva čist zgubila IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG blue, mislim, da je s karticami zdaj tako, da so že vsi zdravstveni domovi brez potrjevanja, samo še klinični center naj bi imel potrjevanje, zato nej bi bili tam tut še avtomati, nisem pa zihr. Za malega pa sebe nisem nič več potrjevala, pa je bilo vse ok, ko sva bila pri P. za ZD vem.. ampak sej ti pravim da so v KC čudni.... napisan majo da morjo potrjevat, avtomata pa ni blo zanč nikjer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 9:55:47
|
|
|
|
maja1488
|
A ni šla kati v cerknco k svojim? Najbrž uživa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 9:56:26
|
|
|
|
maja1488
|
K.tja...http://www.masun.si/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1&lang=sl
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 9:57:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A ni šla kati v cerknco k svojim? Najbrž uživa ja zanč je rekla da gre, samo nič za kok cajta... sem mislila da je šla sam za un dan... jo bom dons mal poklicala da vidim kaj dogaja... ej, k nisem brala tok za nazaj... a se copka in U-SURDI kej oglasita?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 10:06:51
|
|
|
|
maja1488
|
Pa baje se da iz Cerkniške strani tut pridet na Mašun. Bo pa bolj znala Kati povedat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 10:08:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes http://www.masun.si/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1&lang=sl ej hudoooooooooooooo... res dobra oštarija maja1488 Res je lepo gor. Prijetno hladno. Če bo šla katera na izlet, ne pozabit jopc. Pa tut kake nogavičke za tamale. Za tiste, ki ste bolj aktivne,je ful lepa kolesarska (sicer makedamska) pot od Mašuna do Sviščakov (http://sviscaki.primorska.com/index_5.htm). Od tuki se gre pa lahko na Snežnik. Kolesa tut rentajo. veš da bomo šli... sam da bomo kej frej, pa si gremo pogledat tole fenomenalno oštarijo.... me najbolj temperature privlačijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 10:14:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem zdej ven veselo na delo... čao
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 10:34:03
|
|
|
|
maja1488
|
Majana...upam, da ste OK!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 10:39:20
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes http://www.masun.si/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1&lang=sl ej hudoooooooooooooo... res dobra oštarija maja1488 Res je lepo gor. Prijetno hladno. Če bo šla katera na izlet, ne pozabit jopc. Pa tut kake nogavičke za tamale. Za tiste, ki ste bolj aktivne,je ful lepa kolesarska (sicer makedamska) pot od Mašuna do Sviščakov (http://sviscaki.primorska.com/index_5.htm). Od tuki se gre pa lahko na Snežnik. Kolesa tut rentajo. o tnx, ja smo mislili iti še do gradu Snežnik. A cesta je ok za vozit? Ali je čist razlupana? Gremo s prijatli na kosilo, ampak še niso 100% potrdil udeležbo. Če ne bo prepozno bi se pa res lahko pri vas oglasili na soku. Kdaj daš otroke spat? Bo pa tam fino za F., da se fajn nadiha višinskega zraka, menda je fino za pljuča.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 10:42:12
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dobro jutro! kako je danes lep dan! evo, eno za vas! njam kolk bi jaz tole jedla pa hvala za želje, tudi vam želim enako. ledenka se kmalu seliš ali kako? Fajn šoping, tudi jaz ogromno zapravim v ikei. koalček zobar brrrr Jaz sem mogla zadnjič na PeK tudi svojo kartico potrjevat, ko sem bila s F.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 10:51:59
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes http://www.masun.si/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1&lang=sl ej hudoooooooooooooo... res dobra oštarija maja1488 Res je lepo gor. Prijetno hladno. Če bo šla katera na izlet, ne pozabit jopc. Pa tut kake nogavičke za tamale. Za tiste, ki ste bolj aktivne,je ful lepa kolesarska (sicer makedamska) pot od Mašuna do Sviščakov (http://sviscaki.primorska.com/index_5.htm). Od tuki se gre pa lahko na Snežnik. Kolesa tut rentajo. o tnx, ja smo mislili iti še do gradu Snežnik. A cesta je ok za vozit? Ali je čist razlupana? Gremo s prijatli na kosilo, ampak še niso 100% potrdil udeležbo. Če ne bo prepozno bi se pa res lahko pri vas oglasili na soku. Kdaj daš otroke spat? Bo pa tam fino za F., da se fajn nadiha višinskega zraka, menda je fino za pljuča. Kolkor vem se da z avtom it. Imajo kolegi na pol poti vikend tko da od svišakov proti mašunu do polovice se zihr da it . Za kontra boš pa ti povedala v soboto . Kej čez 7 gresta spat. No M okol 8. Popoldan pa od 2 naprej ne spi Z več. M pa itak ne spi. Grem kupit sok pa kak piškot.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:16:54
|
|
|
|
petrazg
|
Da se malo javim... Evo, veliki fant je šel na morje, danes so poslali sms, da je vse ok, o vročini ni ne duha ., ne sluha. Dedi je pa napisal , da je bil na miru točno minuto in pol ... ja itak, če pa obožuje vodo... kar naj si privošči miškec moj... Ga pa že pogrešam... Se pa že dva dni odločam, ali začet generalko ali ne? Predlog... K.atja... evo, zdej imamo še napihnjen grad, tako da bodo lahko še bolj noreli... Konec drugega tedna, ko bo A doma, si rezervirajte.. Ledenka super, sem vesela, da se je vse lepo izteklo. Zdej si pa privošči v Ikei... Pa g. Ledenko se je fulll popravil Majana... imam trakec za stolček. Bomo šli jutri dopoldan v mesto, pa se lahko dobimo na kavi... za Jureta... Maja... sej bo, samo naj zobki ven pridejo. A 4 že ima? Načeloma velja za naslednji teden, se še s Tubby zmeniva kdaj... začetek tedna najbrž... Papua... naj ti hitro mine petek in potem veselo na kavico... Leela... pozdravčki ... pri torti se bi ti pa z veseljem pridružila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:17:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pa baje se da iz Cerkniške strani tut pridet na Mašun. Bo pa bolj znala Kati povedat. jp jp se da....kr lep sprehod
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:17:48
|
|
|
|
KatMat
|
sam pozdravim...na vrtu pijem radler in se predajam TIŠINI!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:22:25
|
|
|
|
petrazg
|
o Kati uživačka...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:22:34
|
|
|
|
majana79
|
vau ste pridne, skor tko k lani ob takem času, k se je vse kadilo od klepetanja J. je tako tako, še vedno mu ful teče iz nosa (se pa za malenkost manj upira, ko mu spiram, očitno je dojel da dejansko potem lažje diha), pa grozno kašlja se mu je prej spet zaletelo (tokrat ni bruhnil) in je potem kar jokal in jokal petra, hvala ti, jutri pa pokliči pa pridem, J. še ne bi peljala ven, ali pač? sej ne vem, ampak dokler kašlja mi ga ni za ven peljat, kaj pa vem... itak nisem pametna mene pa daje blue mood... mal tole k je J. bolan in mu ne morem pomagat, mal to da moram v službo, pa še kej bi se našlo grozno bom pogrešala zrak, pa sprehode in čveke v mestu, pa to da sem lahko šla v trgovino ko ni blo gužve bi podaljšala porodniško, sam J. bi dala za par ur v varstvo se moramo spet za večerjo zmenit btw, kje je pa flaskonka? se kateri kaj javi? ona je med drugim rekla da bo nardila en piknik za zmajčke čakamo, čakamo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:25:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg o Kati uživačka... ooooww yyeeessss
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:42:25
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 vau ste pridne, skor tko k lani ob takem času, k se je vse kadilo od klepetanja J. je tako tako, še vedno mu ful teče iz nosa (se pa za malenkost manj upira, ko mu spiram, očitno je dojel da dejansko potem lažje diha), pa grozno kašlja se mu je prej spet zaletelo (tokrat ni bruhnil) in je potem kar jokal in jokal petra, hvala ti, jutri pa pokliči pa pridem, J. še ne bi peljala ven, ali pač? sej ne vem, ampak dokler kašlja mi ga ni za ven peljat, kaj pa vem... itak nisem pametna mene pa daje blue mood... mal tole k je J. bolan in mu ne morem pomagat, mal to da moram v službo, pa še kej bi se našlo grozno bom pogrešala zrak, pa sprehode in čveke v mestu, pa to da sem lahko šla v trgovino ko ni blo gužve bi podaljšala porodniško, sam J. bi dala za par ur v varstvo se moramo spet za večerjo zmenit btw, kje je pa flaskonka? se kateri kaj javi? ona je med drugim rekla da bo nardila en piknik za zmajčke čakamo, čakamo... Prjatlca...en predlog...lahko bi še 1x zanosila Petrazg...sam ne pondelk, ker sem že z varuško zmenjena. Naprej pa lahko, ker se sproti z njo zmenim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
porodlilipSte ob porodnih bolečinah tudi kaj kričale zraven?Ja, kar veliko (
18%)
Sem, samo ne preveč (
26%)
Ne, nisem (
47%)
Se ne spomnim:-) (
9%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!