Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:44:22
|
|
|
|
majana79
|
prjatlca maja, kr ti dej, jst ne bi, hvala bi rada živela še kako drgač, kot pa z mislijo na Polje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:44:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam pozdravim...na vrtu pijem radler in se predajam TIŠINI! jz sem dala tud prej gajo v bazen, jz sm pa enga bandidos ice-a ruknla v senčki.. kako se je prlegl IZVIRNO SPOROČILO: majana79 btw, kje je pa flaskonka? se kateri kaj javi? ona je med drugim rekla da bo nardila en piknik za zmajčke čakamo, čakamo... nč ne vem... se pa dobr sliš?? kdja pa nej bi to blo?? decembra ko bomo sankal se?? kati a je srčika Tija ok???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:45:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 prjatlca maja, kr ti dej, jst ne bi, hvala bi rada živela še kako drgač, kot pa z mislijo na Polje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:46:01
|
|
|
|
koala.cek
|
no pri nas tudi danes ni ne duha ne sluha o vročini . toooo !!! upam, da je bila samo kakšna kratka sapica in da vikend uživamo na prostem !! Majana, kolegica - ti povem, da nam ni nič hudega, četudi smo v službah. Hvala bogu. Jih imamo pa potem toliko raje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:48:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek no pri nas tudi danes ni ne duha ne sluha o vročini . toooo !!! upam, da je bila samo kakšna kratka sapica in da vikend uživamo na prostem !! Majana, kolegica - ti povem, da nam ni nič hudega, četudi smo v službah. Hvala bogu. Jih imamo pa potem toliko raje. pr nas žge vročina... še dobr da se gaa ohladi v bazenu.. jz pa v senčki s pirom :) mi je še tok bolj vroče k sem travo kosila pa bla na sprehodu.. matr švasa tole vreme.. upam da nam jutr znese jt do morja pogledat... če pa ne pa vsaj v kakšno iško rit namočit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:49:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
koala.cek a ti maš FB?? vidim da se redno oglašaš... pa k mam že skor vse rr-jevke gor.. piš na ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:51:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam pozdravim...na vrtu pijem radler in se predajam TIŠINI! jz sem dala tud prej gajo v bazen, jz sm pa enga bandidos ice-a ruknla v senčki.. kako se je prlegl IZVIRNO SPOROČILO: majana79 btw, kje je pa flaskonka? se kateri kaj javi? ona je med drugim rekla da bo nardila en piknik za zmajčke čakamo, čakamo... nč ne vem... se pa dobr sliš?? kdja pa nej bi to blo?? decembra ko bomo sankal se?? kati a je srčika Tija ok??? super....je v vrtcu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 12:51:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 prjatlca maja, kr ti dej, jst ne bi, hvala bi rada živela še kako drgač, kot pa z mislijo na Polje Kaj...bi vsaj kofetkale skupi tam. Drugače pa si enga v zaostanku...tko da tiho bodi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:00:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam pozdravim...na vrtu pijem radler in se predajam TIŠINI! jz sem dala tud prej gajo v bazen, jz sm pa enga bandidos ice-a ruknla v senčki.. kako se je prlegl IZVIRNO SPOROČILO: majana79 btw, kje je pa flaskonka? se kateri kaj javi? ona je med drugim rekla da bo nardila en piknik za zmajčke čakamo, čakamo... nč ne vem... se pa dobr sliš?? kdja pa nej bi to blo?? decembra ko bomo sankal se?? kati a je srčika Tija ok??? super....je v vrtcu ok, lepo je to slišat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:01:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 prjatlca maja, kr ti dej, jst ne bi, hvala bi rada živela še kako drgač, kot pa z mislijo na Polje Kaj...bi vsaj kofetkale skupi tam. Drugače pa si enga v zaostanku...tko da tiho bodi za zaostank ne bom komentirala k sem ista :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:05:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 prjatlca maja, kr ti dej, jst ne bi, hvala bi rada živela še kako drgač, kot pa z mislijo na Polje Kaj...bi vsaj kofetkale skupi tam. Drugače pa si enga v zaostanku...tko da tiho bodi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:08:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem naprej delat k je gaja glih zaspala.. lp
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:17:53
|
|
|
|
KatMat
|
papapa blue
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:19:59
|
|
|
|
maja1488
|
Jst sm pa lena, pa vroče mi je. Od obešanja perila. Sm ga kr notr pustila, ker zunaj preveč žge in bi vse zbledelo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:29:46
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz pa pečem kosilo...majček še kar spančka ...popoldne bomo pa čofotali...na morje gremo pa enkrat drug konec tedna...jeeeee
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:30:23
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi, a pol ne greste v Zreče? Kam pa greste na morje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:32:19
|
|
|
|
Dudica1
|
Za zreče sem gledala tam konec avgusta al pa septembra Na morje pa tko mal h bratu od mojega k grejo jutri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:40:37
|
|
|
|
KatMat
|
mi gremo pa mogoce kar danes na morje....se je mojmu zaluštalo čofotat....mogoce mogoce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:41:18
|
|
|
|
KatMat
|
grem po mojo misko pa bazenček naštimam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:43:50
|
|
|
|
KatMat
|
papa babnce če se keri zahoče radlercka in malo miru pred otrokom med tem ko čofota v bazenčku naj se kar oglasi....>K.tja...ti ze znas do mene
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:51:50
|
|
|
|
ledenka
|
vročeeeee sem bila ravno na kosilu in kavi... danes je petkovo. še mal, pa pobegnem domov men pa M zamuja upam, da ni sam zmedena, ampak... če je do naslednjega tedna ne bo, bom naredila test, prej pa ne nekje 6. ali 7. bi morala prit. je pa res, da se mi je M. ta mesec več dojil (zarad bolezni in vrtca), tako da je žal možno, da je vzrok tudi to.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:53:45
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes koala.cek a ti maš FB?? vidim da se redno oglašaš... pa k mam že skor vse rr-jevke gor.. piš na ZS nimam FB. in ga niti nimam namena imet .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 13:59:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka vročeeeee sem bila ravno na kosilu in kavi... danes je petkovo. še mal, pa pobegnem domov men pa M zamuja upam, da ni sam zmedena, ampak... če je do naslednjega tedna ne bo, bom naredila test, prej pa ne nekje 6. ali 7. bi morala prit. je pa res, da se mi je M. ta mesec več dojil (zarad bolezni in vrtca), tako da je žal možno, da je vzrok tudi to.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 14:01:10
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes koala.cek a ti maš FB?? vidim da se redno oglašaš... pa k mam že skor vse rr-jevke gor.. piš na ZS nimam FB. in ga niti nimam namena imet . Zdej gremo vse lahko koalko na FB opravljat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.7.2010 14:23:05
|
|
|
|
eelyy
|
ojla! Uf danes tudi vroče.midva s T. sva šla zjutraj na občino odati subvenkcijo za znižano plačilo vrtca in k mojim na kosilo. Moj je pa imel danes operacijo in se je oglasil da je ok. tako da komaj čakam da ga čimprej spustijo domov že danes ampak proti večeru. ledenka: uuuu a boš nosečka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Katere pleničke uporabljate?sonček08Pampers (
53%)
BeautyBaby (
12%)
Lionstar (
1%)
Sparky (
3%)
drugo (
31%)
Število vseh glasov: 476Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!