|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
8.7.2010 12:35:03   
ledenka
res je, jutri je petek, v soboto gremo predvidoma v Ikeo in potem na morje user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
8.7.2010 13:02:48   
Dudica1
je že katera bila v Zrečah??
ravno gledam da bi nam rezervirala malo dopusta pa ne vem glih kaj naj,hotel,vilo,bungalov user posted image ...pa malo cenejše se mi zdi na Rogli so kaj vzet...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
8.7.2010 13:12:40   
majana79
ledenka, nakupi za nov nakup? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
8.7.2010 13:18:15   
maja1488
Spi se mi user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
8.7.2010 14:32:53   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, nakupi za nov nakup? user posted image
jaaaaa user posted image  je še moj rekel, da gre zraven, sicer ga v Ikeo ne spravim niti pod razno user posted image

kako kaj J, je boljši?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
8.7.2010 18:05:22   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

je že katera bila v Zrečah??
ravno gledam da bi nam rezervirala malo dopusta pa ne vem glih kaj naj,hotel,vilo,bungalov user posted image ...pa malo cenejše se mi zdi na Rogli so kaj vzet...

super je. mi smo bili v vilah. za šest oseb. dve spalnici, dve kopalnici, wifi, pomivalni stroj, ....

bazeni fajn. sicer ni to ne vem kako veliko, ampak za otroke čisto dovolj.

bi priporočala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
8.7.2010 18:13:48   
Anonimen
ledenka, kaj ste kaj novega zidanega kupili?

kakšen okus pa ima konjska hrenovka?

mi smo kar doma. se tavečjemu nikamor ni dalo in zdaj se že 1 uro igra v banji... sem mislila, da mi bo uspelo pospraviti kuhinjo, a letam zdaj k enemu zdaj k drugemu... mojega ne bo do noči...
lep dan je, res!

Neposredna povezava do sporočila: 2032
8.7.2010 19:34:21   
koala.cek
no pri nas pa oba bolanauser posted image user posted image   danes zakuhal veliki. nič ne bo z našim lepim popotniškim vikendom. se bomo kar doma cartali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
8.7.2010 19:35:04   
PapuaNG
Midva z mulcem sva bila pa uro in pol zunaj, se je malo nahodil, v nabiralniku me je pa že čakala tista ogrlica iz jantarja. Sem mislila, da moraš najprej plačat, pa potem pošljejo user posted image Aja, sem prebrala, da če se ne strinjaš, lahko nazaj pošlješ. Eh, jo bomo pa kar obdržali pa plačali tistih 16 evrov, nas ne bo pobral od tega. Bomo videli, če pomaga, če ne, jo lahko še vedno vrnem user posted image Zdej pa počasi kopat pa spat. So pa rekli v vrtcu,da je imel drisko. Ne sicer čist tekoče, ampak da je 4x kakal user posted image Upam, da bo jutri že normalno, ker ne vem, kako bomo drugače pravočasno opravili preiskave. Pa še v službi me bodo začel čudno gledat, kako da vedno pred vikendom zbolimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
8.7.2010 20:38:03   
majana79
ledenka, malenkost boljše, vendar zelo slabo je in pije user posted image

jutri popoldne se gremo pokazat in samo Goluhova dela, naša in vaša sta na dopustu! groza user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
8.7.2010 20:39:44   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image Za vse bogice male.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
8.7.2010 20:46:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  bolančki, dajte se čimprej pocajtat, ker res ni fino, če ni zdravja!

Papua, pri nas je bilo tako, ko je mulček 1 začel hodit v vrtec,... prve dni je bilo okej, proti koncu tedna ga je pa že basalo v nosu, da si je lahko čez vikend opomogel in šel lahko spet v ponedeljek v vrtec.

drugače pa uživa zdaj v vrtcu, ko imajo bolj poletni režim. se mi zdi, da mu je bolj všeč. verjetno zato ker jih je manj... ? čeprav skupine združujejo skupaj...

popoldne minilo hitro.

mulček 2 že spi. mulček 1 pogleda še Chowderja pa greva spat.
perilo se pere, kuhinja še čaka.

moj se je oglasil doma le toliko, da je mulčkoma nekaj prinesel in da sem skočila po vato za mednožje.
mulček 2 veselo cuclja naprej, mleko ima zgleda še vedno isti okus.

jutri pa že petek!user posted image  
a veste, da sem se rodila ravno na petek? mami pravi, da je bilo sončno jutro!user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
8.7.2010 20:48:21   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

smrdim po bruhanju user posted image revež sluz bruha, pa zakuhal je

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

res je, jutri je petek, v soboto gremo predvidoma v Ikeo in potem na morje  

user posted image user posted image user posted image dobr opravte šoping, pa uživajte na morju

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

no pri nas pa oba bolana   danes zakuhal veliki. nič ne bo z našim lepim popotniškim vikendom. se bomo kar doma cartali.

tudi za vas

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
8.7.2010 21:02:18   
Dudica1
Kaj zdej tolk iščejo in govorijo o neki Džovani user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
8.7.2010 21:16:19   
maja1488

Si smešna...sej piše v skupini, kjer si se pridružla. Drugače je bilo pa v torkovi ONI napisano.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
8.7.2010 21:18:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Si smešna...sej piše v skupini, kjer si se pridružla. Drugače je bilo pa v torkovi ONI napisano.

ja nič ne piše zakaj zdaj ravno njo iščejo sej je še polno takih "izgubljenih"

one pa nimam

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
8.7.2010 21:34:45   
ledenka
hello hello user posted image  

moj hoče že jutri it  v Ikeo user posted image user posted image user posted image  user posted image  kako malo je treba včasih, da te moški preseneti user posted image

k.tja, ja user posted image

Papua, lepo te je bilo videt! upam, da nam rata kdaj it na kak sladoled user posted image

popoldan sva bila še v ZOOju (moj sprašuje, a mam kakega laverja tam... user posted image user posted image user posted image  ja, medveda Jako, itak!)

jutri pa je že petek! sem sicer danes zjutraj razmišljala, kateri dan je... in bila jako razočarana, da je komaj četrtek.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
8.7.2010 21:35:46   
PapuaNG
tale đovana je kao zapustila svojega sina kmalu po rojstvu, potem pa izginila neznano kam, zdej jo pa išče.

Mali že dobro uro spančka, naj mu bo miren spanec in trdo blato zjutrajuser posted image Perilo se pere, moj je pa tut prišel domov, tko da lahko malo tv skupaj pogledava, čeprav itak ni nič pametnega. aja, pa nohte na nogah sem si nalakirala, končno. Je bil prejšnji lak že čisto adijo. Obrvi pa še čakajo, upam, da si jih čez vikend uredim.

bolančki pa naj se čim prej pozdravijo, začnejo jest....

sicer pa majana-nič bat, če ne papca dovolj-naš skoraj en teden ni kaj dosti jedel, ene 4 dni je pojedel en konkreten obrok v celem dnevu. Zato pa zdaj poje vse, kar mu daš, pa še sam najde user posted image

k.tja-ja, zgleda je pri nas tudi tako, da do petka še nekako zdrži, potem pa kriza. Čeprav počuti se pa čist ok, jst ne opazim kakšne spremembe. Razigran je bil isto, poln energije...iz nosa mu itak teče že dva, tri tedne, enkrat več, drugič manj. Mu je pa všeč aquamaris user posted image Se še nasmeje, ko mu ga pihnem v nos. Še čebulo sem mu naštimala v sobo, tko da bo lažje dihal ponoči.

ok, zdej sem pa že preveč naklofala user posted image

aja, ledenka, lepo te je bilo končno videt, čeprav na kratko...če boš kdaj prodajala joške, sem pa prva v vrsti user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
8.7.2010 21:44:23   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ja nič ne piše zakaj zdaj ravno njo iščejo sej je še polno takih "izgubljenih"

one pa nimam

na začetku zidu je članek iz one, oziroma link. Sin bi jo ful rad našel. Je pa ta gospa bila najdena na vlaku v jesenicah in noben ne ve od kod je prišla. Takrat naj bi bila stara 9 let. Sina je dala v posvojitev ampak je tudi iz strani CSD-ja smrdeče, ker sinu niso predali pošte. Zapleteno v glavnem.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
8.7.2010 21:56:13   
Leela
helou,

nič novega, otroka hb zdrava. Sem naročila bachove esence, ta hude. Pri nas v službi jih že vsi jemo, kaj češ. Sem danes dobila novo alinejo v job description-u, denarja pa nobenega novega. A ni to zanimivo? je pa to drugače zame samo nekaj dobrega (user posted image ), imam novo dodano vrednost. No evo koliko me cenijo user posted image .

ivana...lepo se imej s svojim možem. saj bo kmalu minilo-služba mislim. Ko smo šli na furmanski se je ravno k nevihti pripravljalo, tako da je bil sprevod precej hiter. Ampak je potem samo par kapelj padlo. Mi smo šli vseeno domov, ker je pihalo, drugi so se imeli pa najbrž fino, ker ni bilo tako vroče.
V soboto gremo pa na Mašun malo na izlet.

< Sporočilo je popravil Leela -- 8.7.2010 21:57:32 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
8.7.2010 22:02:21   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

aja, ledenka, lepo te je bilo končno videt, čeprav na kratko...če boš kdaj prodajala joške, sem pa prva v vrsti user posted image
user posted image user posted image user posted image  če je pa tako tulil, da ga še v sedež nisem uspela pripet! naslednjič bom pustila bicikl pri hotelu in šla na kofe tja, ko poberem otroka - on bo zizal, jaz pa vsaj udobno sedela user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
8.7.2010 22:53:24   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka, vesela za vas pa malo fouš (saj lahko ne?)

gledam na uro in mi ni jasno... se mi zdi, da sem tudi jaz malo zadremala... od otroka št. 1 vprašanj pred spanjem toliko, da nisem vedela, če bo sploh zaspal... zadnje, kar se spomnim, je bilo:"mami, saj jaz spim, oči imam zaprte, veš,..."
zbudil me je cucljar, otrok št. 2.

zdaj pa nazaj med pouštre. lahko noč vam želim in prijetne sanje!

aja, Leela, samo da ste zdravi! takšni ostanite!
kje pa je Mašun?

zdaj pa res grem,...user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
8.7.2010 22:55:59   
Anonimen
o ne!user posted image  ne grem še spat... moram še obesit cunje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2048
9.7.2010 6:55:09   
koala.cek
nimam pojma o kakšni džovani govoriteuser posted image user posted image

ledenka - dobro šopingirajte. mi moramo tudi enkrat skočit, samo kaj ko zapravimo 200eur dok rečeš keks. moramo otroško sobico narediti malo bolj otroško, s kakšnim poslikavami, tapetami,...in drugimi detajli. pa nove povštre za stole rabim, pa kakšno vazico....intdintdintd...

leela - bravo za novo alinejo !!! tudi to ti bo enkrat prav prišlo !user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
9.7.2010 6:56:20   
koala.cek
grem k zobarju. danes me bo pa verjetno kar bolelo. imam tak filing. pa denarnico moram obvezno s seboj vzet, da ne bom spet bankomata iskalauser posted image . to pa je naše ljubo zdravstvo.

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.