PapuaNG
|
tale đovana je kao zapustila svojega sina kmalu po rojstvu, potem pa izginila neznano kam, zdej jo pa išče. Mali že dobro uro spančka, naj mu bo miren spanec in trdo blato zjutraj Perilo se pere, moj je pa tut prišel domov, tko da lahko malo tv skupaj pogledava, čeprav itak ni nič pametnega. aja, pa nohte na nogah sem si nalakirala, končno. Je bil prejšnji lak že čisto adijo. Obrvi pa še čakajo, upam, da si jih čez vikend uredim. bolančki pa naj se čim prej pozdravijo, začnejo jest.... sicer pa majana-nič bat, če ne papca dovolj-naš skoraj en teden ni kaj dosti jedel, ene 4 dni je pojedel en konkreten obrok v celem dnevu. Zato pa zdaj poje vse, kar mu daš, pa še sam najde k.tja-ja, zgleda je pri nas tudi tako, da do petka še nekako zdrži, potem pa kriza. Čeprav počuti se pa čist ok, jst ne opazim kakšne spremembe. Razigran je bil isto, poln energije...iz nosa mu itak teče že dva, tri tedne, enkrat več, drugič manj. Mu je pa všeč aquamaris Se še nasmeje, ko mu ga pihnem v nos. Še čebulo sem mu naštimala v sobo, tko da bo lažje dihal ponoči. ok, zdej sem pa že preveč naklofala aja, ledenka, lepo te je bilo končno videt, čeprav na kratko...če boš kdaj prodajala joške, sem pa prva v vrsti
|