Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 12:17:09
|
|
|
|
eelyy
|
uf kero vremo T. spančka,potem greva v trgovino po zelenjavo in kruh.Jst pa še dobra 3 tedna do pdp me je kr mal strah...zadnič sem imela te lažne popadke sem uglavnem mislila da gre čisto zares dudi; kupili smo jolly bee voziček.Zdej je pa res teško najti službo edin po vezah papuang; T. je dobil jantrjevo ogrlico pri 8 mes. pa jo ima odtakrat skos gor tud ponoči sploh nevem kako bi se stem zadušil,baje lih ni dobro dajat dol in gor kaj pa vem! Drugač ima tud pri knofku za naštimat da se raztege bolj oziroma zmanjša.Ko jo dobiš poroča če se res obrestuje me prav zanima?Koliko časa pa rabijo da ti jo dostavijo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 12:35:47
|
|
|
|
PapuaNG
|
eelyy, sem dala povpraševanje na mojškratek, sam še plačat moram, pa tuki v službi nimam unih gesel za nlb klik. Dostavil nej bi pa pomoje v parih dneh, itak jo imajo na zalogi. Je tu bolj poceni kot na čarobnem svetu, pa še poštnina je ful bolj poceni (na čarobnem svetu je 4 evre poštnina , tuki pa 1), tko da pride tukaj na koncu 7 evrov manj. Bomo probali, škodit ne more. Mogoče bo mal hecen, ko bo mel to okoli vratu, ampak če pomaga, bo pač malo hecen Mi smo pa že po malci, se moram spet spravit delat... Ledenka-bod srečna, da ti sploh pustijo tkole ven hodit. Pri nas ni šans, da bi šel kar ven. Še za koriščenje ur moraš en dan prej napovedat, pa še to lahko samo takrat, ko niso uradne ure, čeprav vsi vse delamo in ni panike, tut če bi med uradnimi urami manjkal. So začel tok komplicirat s tem, da je joj. Včasih si sam mejl napisal, da prosiš za koriščenje ur takrat pa takrat, zdej pa moraš poseben obrazec izpolnit, pa ne vem kaj še vse...recimo v petek so uradne ure sam do dvanajstih, ampak po dvanajsti vseeno ne smemo ure koristit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 13:05:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG hah, dudi, mislim, da ni mislila, da bi bila ti kelnarca, ampak da kelnarco vprašaš to mi je blo jasno ja,samo napisala sem da kelnarca ne bi bila. kati maš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 13:15:50
|
|
|
|
lake
|
Evo sm s službe, v prazni iši. Mi je kr čudn. Sm včeri T. pelala k tašči, dons grem pa zdele mal v šoping, pol pa na Bled, ker mam jutri pop. službo, pa se mi že splača it k tamali. Če bo kera v supernovi, naj me pokliče za kofi. Blueeyes Zdele bom šla pogledat in ti sporočim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 14:47:13
|
|
|
|
Dudica1
|
LAKE mš luksuz,mal počitka sama...šoping še booooljš Jaz pečem krompirček pa piščančka...za sladico mamo planico sladoled Potem pa gremo ven še štrihat igralo...ooo kaj je dela s tem si nisem mislila da je tolko vsega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 14:51:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jutro... Ponoči smo slabo spali, je velik zakuhal... Sem mu dala Calpol je takoj zbilo vročino, sedaj jo ima 37,5... Bomo videli kaj bo... Jutri bi šel z babicom in dedijem na morje... zdaj pa ne vem... če bo imel vročino, sigurno ne gre. To bo žalosti na kvadrat... da je to čim prej za vami IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jooooooooooooj, kje so že te časi ko smo ble Dudi, Kati in jaz prve na RR-ju že na vse zgodi se vid da so se službe začele - no, sicer vidve "uživata".. pa enostavno mamo zdej manj časa kot pa prej... kdaj gremo na kakšno kavico spet.. bi te že rada mal vidla.. al pa kr celo familijo.. pridete kej na obisk?? pa se magar še s Kati skup zmenmo.. pa lahko še kera pride sm vedla da se ti bo dopadl IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek mi smo pa ponoči lepo spali. mali ni nič kuhal, spal mirno, tiho. tudi zaenkrat nima vročine. za kavico sem pa vedno. če le lahko. mogoče bi se dobili v kakšnem ZOOju, tudi na Šobcu je fajn ( mi se gremo v soboto tja kopat ), pa arboretum, ali pa mogoče iški vintgar, ali pa na morju ( v ankaranu v kampu imajo fletna igrala )...intd.... idej cel kup iški vintgar.. ja pol boste pa že skor na mojmu koncu :) IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG hah, dudi, mislim, da ni mislila, da bi bila ti kelnarca, ampak da kelnarco vprašaš IZVIRNO SPOROČILO: lake Blueeyes Zdele bom šla pogledat in ti sporočim. ok grem zdej domov.. dost šihta za dons.. lp
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 14:52:48
|
|
|
|
maja1488
|
Jst sm za Ankaran, oziroma obalo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 14:53:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 LAKE mš luksuz,mal počitka sama...šoping še booooljš Jaz pečem krompirček pa piščančka...za sladico mamo planico sladoled Potem pa gremo ven še štrihat igralo...ooo kaj je dela s tem si nisem mislila da je tolko vsega jz sem pa zdej pojedla pražen krompir, pa gobovo omako pa cordon blue
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 16:33:38
|
|
|
|
eelyy
|
No jst pa delam stročji fižol v omaki sem ga dobila od mami iz vrta doma že vse diši po zelenjavi Sem šla prej s T. na igrišče pa v trgovino tud odspala sva 1 uro in zdej bolje funkcioniram,sam je vreme res čudno...zdej še 1 stroj obesim. Papuang:Dej glej da neboš naročila uno tamejhno 33cm dej rajši uno večjo nevem kok je točno ker itak lahko na tistem ki se gor zašraufa potem premikaš in si manjšaš bo mel za dalj časa una ti bo pa hitro premejhna.Mi imamo uno večjo.Upam,da vam bo pomagala!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 16:50:10
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Papuang:Dej glej da neboš naročila uno tamejhno 33cm dej rajši uno večjo nevem kok je točno ker itak lahko na tistem ki se gor zašraufa potem premikaš in si manjšaš bo mel za dalj časa una ti bo pa hitro premejhna.Mi imamo uno večjo.Upam,da vam bo pomagala! o, to pa dobro, da si me opozorila, ker tukaj imajo samo za 33 cm, razen če tisto za mamo naročim. Moram zmerit, kok ma to kej okol vratu, da ne bo res premajhna. Drugače pa tut jst zaključujem s šihtom, še 10 minut, pa konec. Pol pa zobarju z malim, pa če bo čas še kri dat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 16:59:20
|
|
|
|
PapuaNG
|
hm, sm šla še enkrat pogledat, pa za otroke nikjer nimajo večje od 33cm. Pol je pa sam še za mame, k je pa 46 cm obsega ogrlice To je pa tut čist preveč, pa bi vseeno morala krajšat. Mah, bom zmerila vrat, pa je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 18:25:28
|
|
|
|
majana79
|
smrdim po bruhanju revež sluz bruha, pa zakuhal je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 19:59:53
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 smrdim po bruhanju revež sluz bruha, pa zakuhal je upam, da bo poštar hitr jutri.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 20:49:48
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - a ti začneš ''končno'' delat ? naj ti sine bine hitro ozdravi. naš danes ni imel vročine. se pa slini, pa stalno tišči rokice v usta. mislim, da čakamo štirico na levi strani. na desni strani je prišla prejšni teden ven. moram si en telefon nabaviti. je že iz pamtiveka. ampak mi je všeč, ker čist fajn dela. me moj heca, da sem čist out.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 20:53:37
|
|
|
|
PapuaNG
|
majana, naj tole hitro mine, upam, da bo mali kmalu ok Mi smo pa preživeli prvega zobarja, ima mlado zobarko, zgleda v redu, pa še nalepko je dobil Ker je bla gužva, smo pa še kri vmes dali, tako da smo vsaj s tem opravili. Še blato jutri zbrskam iz kahlice Moj je pa nekam zginil, čeprav naj bi tekmo gledal doma. Tudi prav, mogoče mi pa razočarane gospodinje uspe pogledat Lake-naslednji teden imamo spet pregled na gastro na PEK, pa nam na izvidu piše, da mora bit mali tešč. Kok časa prej to ne sme nič jest? Verjetno tut mleko pol odpade ponoči al kako? Tko, sem mislila likat, pa se mi danes tudi ne da, mogoče bo jutri bolje. Moj je danes vse posesal in pobrisal, tako da je vsaj čisto, če že polikano ni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 22:08:06
|
|
|
|
eelyy
|
Evo smo bili zunej se je mali tok zdivjal na travniku pojedel večerjo in še mleko zdej.Jst si bom privoščla tunin namaz potem pa še sladoled. papuang:ma nevem kje sem prebrala da imajo ene prav za dojenčke ene pa večje al sam to narobe sledila,bom jutri T. zmerla zjutraj pa ti napišem kok je njegova dolga. majana: upam,da bo čimprej konec tegaa bruhanja....men se je T. tok smilil ko je bil bolan fora je bla vtem da mi je dve noči ponoči bruhal in revež tud spati ni mogel,zato sem ga za tiste dve noči dala kar knama spat. nč grem počasiiii lepo spančkajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 22:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ah, no... saj sem vedela, da tile mozoljčki niso kar tako. pa zadnjič me je nekaj bolelo v predelu jajčnikov... in danes zjutraj, ko sem se peljala, sem premišljevala, kakšen bi bil scenarij, če bi v službi dobila menstruacijo (do sedaj sem se le čudila, kako dolgo je že nimam)... tako, skoraj po 2h letih je prišla na obisk teta s Krvavca! bova kakšno pametno rekli. upam, da ne bo izjavila kakšne želje po še enem majčku,... zdaj bi pa lahko minulet vzela, kaj pravite? me zanima, kako bo malemu všeč novi okus mleka. majana,... za J. in da v ponedeljek brez skrbi in zdravstvenih nevšečnosti začneš s prvim dnevom službovanja!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.7.2010 22:16:14
|
|
|
|
eelyy
|
Lake: Mogoče mi ti daš lahko kakšno informacijo glede vodene kile sem se spomnila nate,ko sem prebirala papuing post.Prejšni teden smo bili na pediatrični in ker je T. bruhal so mislili da je kleščna kila in seveda ko so ga dali na uz je pokazalo da ni....zdej je bula kvečjemu res manjša skoraj je ni s primerjavo kakšna je bla,če se pa spet pojavi ga moram pa pripeljat.Pregled ima pa kao čez 1 leto na urlogiji na polkliniki....zdej pa nevem a tudi če se pojavi malo ga moram tud pripeljet?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.7.2010 9:01:40
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.7.2010 9:03:08
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Spet ena neprespana noč... sicer ni nič bruhal, sva mu pa skoz zbijala temperaturo, ker je šla čez 39 Čist je brez energije, ne paše mu jest, z vodo ga prav siliva... Upam da bo danes vsaj za odtenek bolje. kolegica k., ne moreš verjet, a ne da? samo pri nas je pač tak befel, da moraš ves dopust, ki ga misliš koristit v tem letu, pokurit takoj po porodniški. Pa lanskega sem imela še 15 dni in se je nabralo... hvala vsem za pikepoke, upam da čim prej pomagajo grem gledat, kdaj pride poštar, če tokrat majina pošiljka pride
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.7.2010 9:16:19
|
|
|
|
ledenka
|
jutro
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.7.2010 9:16:21
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja tako, skoraj po 2h letih je prišla na obisk teta s Krvavca! bova kakšno pametno rekli. upam, da ne bo izjavila kakšne želje po še enem majčku,... zdaj bi pa lahko minulet vzela, kaj pravite? Uf, jst jo tut čakam, bi morala že prit, pa je še kar ni. Sem junija začela s kombiniranimi KT in v petek sem zadnjo pojedla, pa je še kar ni Upam, da je vse v redu...Sem si danes dala za vsak slučaj un ta tenki vložek, da ne bi bilo kakšnega presenečenja na hlačah. Sicer ko pomislim na to, me začne vse neki zvijat, pol pa spet nič ni. Mah, bo že, prej ali slej. Drugače pa je bila danes super mirna noč, zbudil se je samo za papcat. Mogoče so se pa neprespane noči malo poslovile za nekaj časa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.7.2010 10:33:15
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek! jaz spet nazaj na irskem. je blo lustno kolesarit po amsterdamu. zdaj pa spet nazaj v rudnik...uh moram spet gledat te face v biroju....sgrunt jutr pa v london, koncno bom spet vidla mojega...D pa sele konc meseca... majana leela - kako je bilo na furmanskem? uh ko si rekla da greste...tolk sm bila fous!mi smo se lani imeli ful lepo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.7.2010 11:43:22
|
|
|
|
eelyy
|
jutro Evo spala sem dobro do 1h potem se je pa T. skos premikal in je varuška skos tulila tko da je ob 5h zjutraj orišel knam v postelejo. papuang; sori T. ogrlica res meri 33 cm zgleda sem zamešala za zapestnico(sem mislila,da so tiste prav za dojenčke).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.7.2010 12:26:00
|
|
|
|
koala.cek
|
alora, kako smo kaj ? obeta se nam sončno in vroče vreme....jupiiii . bomo popoldne naštimali šlaufke in kopalke. pa en piknik bomo zvečer udarili, malo zapekli, jutri je pa itak že petek in vikend. Če bo sine dobre volje, bo šel na morje z babi in dedijem, mali pa se bo pri nama crkljal. Pa kopat se bomo šli, kolesarili, .... skratka dolgčas nam ne bo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.