|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
7.7.2010 8:05:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jantarjevo ogrlico ma tud moja kolegica in pravi da je zelo pomagala pri zobkih...mi se zanjo nismo odlocili ker se mi zdi nevarno ker jo more skoz nosit tud ponoci oz kadar spi....ne vem kako drugi razmisljajo ampak jaz pravi boljs mal teckanja pa vrocine kot pa da se mi zadusi

tud mojim kolegicam je pomagala... jz se sicer nism odločila zanjo, ker mislim da je ne potrebujemo.. če bi bila pa nuja bi se pa tudi k njej zatekla - drgač pa te otroc od kolegov so jo nosili samo čez dan, ponoč so jim jo dal (zarad varnosti) dol

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.7.2010 8:05:41   
Blueeyes
dobro jutro Kati user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.7.2010 8:09:11   
Dudica1
jutro bejbe

ellyy in za katerega ste se potem odločili?
T. v vrtcu...Maj pa še kar spi...user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.7.2010 8:12:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jutro bejbe

ellyy in za katerega ste se potem odločili?
T. v vrtcu...Maj pa še kar spi...user posted image user posted image

bravo Maj user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
7.7.2010 8:12:48   
Blueeyes
za lepše jutro

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
7.7.2010 8:13:27   
Blueeyes
jooooooooooooj, kje so že te časi ko smo ble Dudi, Kati in jaz prve na RR-ju že na vse zgodi user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
7.7.2010 8:17:33   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jooooooooooooj, kje so že te časi ko smo ble Dudi, Kati in jaz prve na RR-ju že na vse zgodi user posted image

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
7.7.2010 8:21:06   
Blueeyes

user posted image

se vid da so se službe začele - no, sicer vidve "uživata".. pa enostavno mamo zdej manj časa kot pa prej... kdaj gremo na kakšno kavico spet.. bi te že rada mal vidla.. al pa kr celo familijo.. pridete kej na obisk?? pa se magar še s Kati skup zmenmo.. pa lahko še kera pride user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
7.7.2010 8:25:54   
Dudica1
Ja no dejmo se res zmenit no pa kam gremo al pa na kakšno kavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
7.7.2010 8:27:51   
Dudica1
glede služb,pa jaz bom res dobila živčni zlom zarad tega...sploh nič ni user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
7.7.2010 8:56:01   
PapuaNG
jutro,

sem našla tole jantrajevo ogrlico na čarobnem svetu, jo bom pomoje kar vzela. Sej škodit ne more. Sam a se vam res zdi nevarno, da bi se kej zadušil,če bi jo imel ponoči gor? Sej se verjetno ne more tok zaplest al kaj? user posted image No, bomo probali najprej samo čez dan jo nosit, pa bomo videli. V skrajni sili jo bo mel pa še ponoči gor. Je pa danes kar ok spal, parkrat se je zbudil baje, ampak je bil itak moj pokonci, ker je delal, jst sem se sam enkrat zbudila.

Danes pa spet ta dolg šiht-smo do petih user posted image Je pa dobro, ker se mi po koncu srede zdi že kot da je konec tedna user posted image

Pa še po napotnico za malega skočim v ZD, ker mojemu včeraj niso hoteli takoj dat, bi moral pol ure čakat, pa ni mel časa.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
7.7.2010 9:11:46   
petrazg
Jutro...

Ponoči smo slabo spali, je velik zakuhal... user posted image Sem mu dala Calpol je takoj zbilo vročino, sedaj jo ima 37,5... Bomo videli kaj bo... Jutri bi šel z babicom in dedijem na morje... zdaj pa ne vem... če bo imel vročino, sigurno ne gre. user posted image To bo žalosti na kvadrat...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
7.7.2010 9:20:27   
Anonimen
dobro jutro! nas je malo osvežilo, zdaj pa spet v vroče sonce!user posted image

bolančki, pozdravite se, da boste lahko uživali v poletnih dnevih!user posted image

glede služb,pa jaz bom res dobila živčni zlom zarad tega...sploh nič ni user posted image user posted image

odvisno, kaj bi delala, Dudica,... v trgovini jo en-dva-tri lahko dobiš. povsod iščejo.
sama trenutno iščem dopoldansko delo, do sedaj neuspešno_ res pa je, da sem le sem pa tja poslala kakšno prošnjo.

bi bilo pa fino, da bi jo v septembru že imela, ker bosta oba mulčka v vrtcu.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
7.7.2010 9:22:29   
KatMat

user posted image

se vid da so se službe začele - no, sicer vidve "uživata".. pa enostavno mamo zdej manj časa kot pa prej... kdaj gremo na kakšno kavico spet.. bi te že rada mal vidla.. al pa kr celo familijo.. pridete kej na obisk?? pa se magar še s Kati skup zmenmo.. pa lahko še kera pride user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
7.7.2010 9:23:55   
KatMat

kaj pa isces mogoce ti jaz lahko kaj pomagam
(zmer kelnarco vpras...ona pozna miljaužnt ljudi)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
7.7.2010 9:57:28   
koala.cek
mi smo pa ponoči lepo spali. mali ni nič kuhal, spal mirno, tiho. tudi zaenkrat nima vročine.

za kavico sem pa vedno. če le lahko. mogoče bi se dobili v kakšnem ZOOju, tudi na Šobcu je fajn ( mi se gremo v soboto tja kopat user posted image  ), pa arboretum, ali pa mogoče iški vintgar, ali pa na morju ( v ankaranu v kampu imajo fletna igrala )...intd.... idej cel kupuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
7.7.2010 10:08:11   
Anonimen
uuu, Šobec je fajn! samo za tja si je res fino ves dan vzet. parkirnino je potrebno plačat + dodatno vstopnico, če vas je več.

je pa res relax placuser posted image

in Iški vintgar! joj, koala.ček, si mi naredila lušte!

(odgovor članu koala.cek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
7.7.2010 10:32:35   
Dudica1
kati kelnarca glih ne bi bla drugače pa karkoli po možnosti dopoldne ali tudi za 4 ure al pa 6...drugač je vseeno samo da bi blo dopoldne.Kaj maš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
7.7.2010 10:41:28   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

uuu, Šobec je fajn! samo za tja si je res fino ves dan vzet. parkirnino je potrebno plačat + dodatno vstopnico, če vas je več.

je pa res relax placuser posted image

in Iški vintgar! joj, koala.ček, si mi naredila lušte!

ja itak je potrebno povsod kaj plačat. na šobcu se plača parkirnina, ki je obenem tudi vstopnica za eno odraslo osebo. lani je bila 4eur. za dve odrasli osebi je to 8eur, otroci so zastonj. kar pa se mi ne zdi veliko, glede na to, da se kopamo, parkiramo, lahko še kaj pojemo. v kampu imajo zunanjo restavracijo, zraven so igrala, klima je gorska.....meni je za poleti super. za velikega črmlja vzamemo še kolo in potem se čez kamp sprehajamo in igramo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.7.2010 10:46:40   
PapuaNG
hah, dudi, mislim, da ni mislila, da bi bila ti kelnarca, ampak da kelnarco vprašaš user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.7.2010 11:31:07   
majana79
Dan!

Slab, vsekakor... J. je zbolel, je kao viroza, ampak kakor mamo srečo, bo šlo na ušesa.

user posted image

Ah ja... Če bo v ponedeljek še slab, bo kar moj vzel bolniško, mene bodo dal na listo za odstrel, če ostanem še en teden doma. user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
7.7.2010 11:37:41   
KatMat
grem v cerknico....ce je kera za kaksno kavico naj me poklice...pa plizzz.....sem bla ze na 100 koncih slovenije in je ze cas ce kera v moje konce na kofi pride....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
7.7.2010 11:41:06   
KatMat

kati kelnarca glih ne bi bla drugače pa karkoli po možnosti dopoldne ali tudi za 4 ure al pa 6...drugač je vseeno samo da bi blo dopoldne.Kaj maš?
na zs mi napis solo pa delovne izkusnje

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
7.7.2010 11:43:11   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

mi smo pa ponoči lepo spali. mali ni nič kuhal, spal mirno, tiho. tudi zaenkrat nima vročine.

za kavico sem pa vedno. če le lahko. mogoče bi se dobili v kakšnem ZOOju, tudi na Šobcu je fajn ( mi se gremo v soboto tja kopat user posted image  ), pa arboretum, ali pa mogoče iški vintgar, ali pa na morju ( v ankaranu v kampu imajo fletna igrala )...intd.... idej cel kupuser posted image
al pa na cerkniškem jezeru

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
7.7.2010 12:04:48   
ledenka
končno spet nazaj v pisarni... mal mmiru se prav prileže user posted image

user posted image user posted image user posted image  za J in A! naj se čim prej pozdravita.

upam, da bo danes M kaj več spal v vrtcu... mene vedno bolj grdo gledajo, k skos iz šihta laufam po mulca user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.