Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:26:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kam ste zdaj vse skliznle? jaz sem na "morju"...ma kak imajo čudno..saj ne vem..kje je hotekl in kje ne...kje naj klikam in kje ne kak ne? tam daj informativni izračun rezervacije pa ti vse piše ma ne najdem..kje moram označit...ali želim hotel ali apartma.. to gledaš to za Umag? To je možnost samo apartma, s tem da maš v hotelu polpenzion
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:27:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dobiš prvo položnico domov, se mi tdi da 20%, ko to plačaš, je komaj rezervirano, ostalo pa plačaš 14 dni pred odhodom pol je vredi...kaj pa če se vmes mesto popolni? ne, ne. do takrat je kao rezervirana rezervacija ( ti postavijo točno datum do kdaj moraš plačat) in ko plačaš je fiksno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:28:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kam ste zdaj vse skliznle? jaz sem na "morju"...ma kak imajo čudno..saj ne vem..kje je hotekl in kje ne...kje naj klikam in kje ne kak ne? tam daj informativni izračun rezervacije pa ti vse piše ma ne najdem..kje moram označit...ali želim hotel ali apartma.. to gledaš to za Umag? To je možnost samo apartma, s tem da maš v hotelu polpenzion aja...tako imajo? ...še boljše ...tole sol polinesya
< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.7.2010 23:29:52 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:30:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kam ste zdaj vse skliznle? jaz sem na "morju"...ma kak imajo čudno..saj ne vem..kje je hotekl in kje ne...kje naj klikam in kje ne kak ne? tam daj informativni izračun rezervacije pa ti vse piše ma ne najdem..kje moram označit...ali želim hotel ali apartma.. to gledaš to za Umag? To je možnost samo apartma, s tem da maš v hotelu polpenzion aja...tako imajo? ...še boljše ja, nama je tudi ok, ker ko bo mali spal, si lahko še kaki kafe skuhama, pa mrzlo pijačo maš lahko malo na zalogi , kako pivce za zvečer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:31:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, nama je tudi ok, ker ko bo mali spal, si lahko še kaki kafe skuhama, pa mrzlo pijačo maš lahko malo na zalogi , kako pivce za zvečer misliva isto..sol polinesia? ...ti greš avgusta ?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:31:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...tako imajo? ...še boljše ...tole sol polinesya Upam,da se niso pokvarili si bila? in?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:32:22
|
|
|
|
katy83
|
kdaj te mislite it?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:33:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, nama je tudi ok, ker ko bo mali spal, si lahko še kaki kafe skuhama, pa mrzlo pijačo maš lahko malo na zalogi , kako pivce za zvečer misliva isto..sol polinesia? ...ti greš avgusta ? ja, ja, to ja Ne mi gremo 5.septembra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:33:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kdaj te mislite it? ma kaj te vem...moj ima ravno sedaj dela na pretek....bo težko...nekje konc avgusta...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:33:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, nama je tudi ok, ker ko bo mali spal, si lahko še kaki kafe skuhama, pa mrzlo pijačo maš lahko malo na zalogi , kako pivce za zvečer misliva isto..sol polinesia? ...ti greš avgusta ? ja, ja, to ja Ne mi gremo 5.septembra komaj? te še imaš pa ceneje
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:33:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...tako imajo? ...še boljše ...tole sol polinesya Upam,da se niso pokvarili si bila? in? zdaj sem že od 3 ljudi dobla podatke, da je tam lepo, tak da...cant wait
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:34:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...tako imajo? ...še boljše ...tole sol polinesya Upam,da se niso pokvarili si bila? in? tud apartma in hotel?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:35:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...tako imajo? ...še boljše ...tole sol polinesya Upam,da se niso pokvarili si bila? in? zdaj sem že od 3 ljudi dobla podatke, da je tam lepo, tak da...cant wait bom jutri rezervirala..ma bo kaj bo ...upam da še bo fraj....ker ne piše..keri termini so zasedeni...)))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:35:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, nama je tudi ok, ker ko bo mali spal, si lahko še kaki kafe skuhama, pa mrzlo pijačo maš lahko malo na zalogi , kako pivce za zvečer misliva isto..sol polinesia? ...ti greš avgusta ? ja, ja, to ja Ne mi gremo 5.septembra komaj? te še imaš pa ceneje ja je moj že februarja mogo povedat kdaj bo imel dopust, pa sva zaradi malega rekla, da greva septembra, tak da gremo 1.septembra za 5 dni v Izolo, pol pa še v Umag
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:36:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...tako imajo? ...še boljše ...tole sol polinesya Upam,da se niso pokvarili si bila? in? zdaj sem že od 3 ljudi dobla podatke, da je tam lepo, tak da...cant wait bom jutri rezervirala..ma bo kaj bo ...upam da še bo fraj....ker ne piše..keri termini so zasedeni...))) ko rezrvacijo delaš ti napiše če je fraj saj bo Pa ko boš prišla domov mi boš lahko povedla kak je blo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:39:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...tako imajo? ...še boljše ...tole sol polinesya Upam,da se niso pokvarili si bila? in? tud apartma in hotel? Ne,samo apartma,pet let nazaj.Verjetno se je vmes še kaj spremenilo...na boljše
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:41:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...tako imajo? ...še boljše ...tole sol polinesya Upam,da se niso pokvarili si bila? in? zdaj sem že od 3 ljudi dobla podatke, da je tam lepo, tak da...cant wait bom jutri rezervirala..ma bo kaj bo ...upam da še bo fraj....ker ne piše..keri termini so zasedeni...))) ko rezrvacijo delaš ti napiše če je fraj saj bo Pa ko boš prišla domov mi boš lahko povedla kak je blo zdaj sem probavala...iskanje in niti nikjer ne najdem..kje lahko sploh kliknem,da bi rezervirala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:44:18
|
|
|
|
arabela*
|
nič...bom juti dalje "čarala".... ..grem v posteljo... mirno noč
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:44:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj sem probavala...iskanje in niti nikjer ne najdem..kje lahko sploh kliknem,da bi rezervirala tam zgoraj pod slikami imaš: Iskanje/rezerviranje:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:46:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,moje ure se tudi iztekajo... Čakam da se zbudi za flašo mleka,ker je brez večerje zaspala... Potem pa počasi ,da ne bom zjutraj ... Noč,babnice,lepo sanjajte...o Umagu jaz tud čakam tamalega, če se bo zbudo za flašo no, lahko noč tudi tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:46:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič...bom juti dalje "čarala".... ..grem v posteljo... mirno noč ja te pa grem jaz tud mirno noč tudi tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 7:14:05
|
|
|
|
rina22
|
jutro kak vas je fajn brat, ko se menite o morju jaz pa samo sanjam poleg mi verjetno ne bomo šli letos nikamor mogoče za kakšen vikend, pa še to dvomim.. bomo pa verjetno šli enkrat pozimi kam v toplice (mogoče na najino oblenico), za kakšen teden. pa pol drugo leto na morje sicer bi lahko prav zdaj bila na morju, pa nisem mogla it zaradi izpitov
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?