valči
|
Čao,desteke moje!Kako?Pri nas pestro,saj pri treh ne more bit drugače,sploh ne.Lara mi je zbolela,ima vročino 38.8.Grlo,glava in noge bolijo,če jutrio ne bo bolje,se greva pokazat,ne bom tri dni čakala,ker Lara rdeko,redko zboli.AB je enkrat imela,pa še to ne vem,kerega leta je bilo,tako da je kar bogica. Naš prvošolček končuje 1. razred,počitnice bodo dolge,pomoje mu bo kar dolgčas,ne vem. Naša taglavna Nina.Asica taprava,vse nas vrti okoli prsta,zlata pa tako,srček mali naš.Pa trmasta,da joj.Uboganje??Ja,ko bi,njej moraš 10 krat rečt,da sliši,oziroma zdret se,malek mali.Imamo kar pestro z njo.Je močen karakter,veliko volje ima,doseže večkrat svoje.Trudim se,da ni vse po njeno,večkrat jo morem pustit,da se zjoče,ker je tako neodločna včasih.Ravno danes popoldne_Vodo bi,dam vodo;ona Ne,soka bi!Dam sokaona Vodo bi!Ji dam,začne cvilit,polije vodo po tleh,jaz se razjezim,pride ati,gresta v kopalnico,jo zmoči po obrazu z vodo,v momentu neha cvilit,gresta v dnevo in postane angelček.Joj,jo,koliko živcev pobere,pa ko sama ne ve,kaj bi včasih,je neodločna. Drugače pa pridna,pomaga mi pospravljat,vse naredi,kaj ji "velikega" naročim,fajn,no,posodo mi sama vso na pult da,tako da v tem je res zlata.No vsi so zlati,ker so moji mladički,pač rada jih imam,takšne,kot so.Moji so. Se pa znajo skregat,sploh tavečjadva.Nina je bolj samotar.Da bi jo videli,kako se ona igra.Kako lepo,sama in kako rada.Večjadva se nikoli v njeni starosti nista tako lepo igrala.Punčke,dojenčki,zakon.Jih pokriva,doji ,carta,vozi,res se lepo igra. Ponoči še ima plenico,podnevi je pa tako suha od julija lani,tako da samo nočno še čakam,pa bo. Spi lepo,jo dam v posteljico,lupčka in zaspi,tega je tudi že 1 leto,kar sem jo navadila.Čez dan mi tudi spi 3 ure,tako da res vse pohvale. Sedaj mi je fajn,vsi trije so že tako veliko,noči mirne,kako hitro to pride. Avtosedež,nekaj ste govorile o njem.Nino smo kak mesec nazaj dali v nov Cybex solution,ker ji je on 9-18 bil res premali,glava ji je preveč gledala preko,tako da smo kupil kar od 15-36.Je rada not,tudi spi,če je pot daljša,tako da ni blema,sem zadovoljna. Klaudia;Ulaa,kje je ta huda ura bila,da je tako škodo delala?A si iz Grosuplja?Upam,da še kaj rešite. Kako kaj Micla?Kdaj ima rok,jo pogrešam in njenega modela tudi,tako sem jo rada brala,res. Mišk,tebe je tudi bilo fajn prebrat,upam,da ti bo Vita kmalu začela napredovat,počasi boste tudi vi na konju!Javi se še kaj,pa kako sliko gor naloži od punc,vidva res lepe pupe delata.Res!!