|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010 - 2.del
1.7.2010 14:25:21   
tinca10
Naomi: meni je rekla, da v primeru, da bi bil pozitiven dobiš antibiotik in se da pozdravit še preden greš rodit, drugače pa dobiš antibiotik v žilo med porodom... tko nekak

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.7.2010 14:27:21   
buškolinka
Čestitke Srčekgirll user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.7.2010 14:30:44   
kenya
Živjo!

Evo, pa je prišel julij v deželo user posted image    user posted image  in vidim, da se je začelo pestro.

Srčekgirll, čestitke za user posted image   user posted image   user posted image   user posted image . Je pa točen ko urca user posted image .

Polhec, čestitke tudi tebi za user posted image   user posted image   user posted image  user posted image .

Naomi1, pomoje  te zdaj ne bodo zdravli, če si + na streptokok. Pomembno je, da jih na to opozoriš, ko greš rodit in ti dajo takrat antibiotik. Naj bi ga dobila vsaj 4 ure pred porodom, preventivno, da se user posted image  ne okuži.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.7.2010 14:34:18   
Bina 83
Srčekgirl čestitke! user posted image user posted image user posted image

Zelo lepo ime, mi bi tudi imeli Žana če bi bil fantek (po dediju), tako pa še zdaj ne veva katero ime bova pupi izbrala! In tudi nama nihče ne verjame da še nimava imenauser posted image !

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 204
1.7.2010 14:36:28   
Naomi1
tinca10 & šipek: hvala za tolažbo in informacije.
mam to smolo, da je šla moja ginekologinja na dopust. kakšne velike razlage o st. b pa ni delala npr......kako ukrepati v primeru, da sem +.
Saj sem se tudi sama tolažila, da dobiš antibiotike v žilo pa je vse ok. Potem pa berem da so nosečke antibiotike dobile..... otrok se je pa ravn tko okužil in mela razna vnetja. Plus tega ne upam, zdaj nikamor brez skrbi na izlet. Ker pravjo da moraš anti. dobit vsaj 4 ure pred porodom. user posted image ...
Sem mislila, da bo te kalvarije končno konec....pa skoz prihajajo novi zapleti. A je lahko še slabše?user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.7.2010 14:42:12   
buškolinka
user posted image

user posted image

DEČEK & DEKLICA 
user posted image  

PDP
NICK - starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porodnišnica,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)

01.07.2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj 
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image - LARISA (26.6.)
user posted image  Srčekgirll
- 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image - ŽAN (01.07.)
user posted image   tinca10 (PDP po NS 28.6.)-22 let/ok.Lj.(Dragomer)/1user posted image /Lj/user posted image  

02.07.2010
user posted image  mala biba - 27 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image - NEJC (16.6.)
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj /user posted image - BENJAMIN (25.6.)

03.07.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice - NAOMI (28.6.)
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image - OSKAR (25.6.)

04.07.2010
user posted image  Kiwa - 26 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image  - GAJA (28.6.)
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image /user posted image
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image

05.07.2010
user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   chihuahua -32 let/Lj/ 1user posted image /user posted image   - ČRT (11.5.)

06.07.2010
07.07.2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan 

08.07.2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image - NEŽA (19.6.)

user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image / - ZALA (30.6.)
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image

09.07.2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj/user posted image

10.07.2010
user posted image  kammy - 30 let/ok Lj/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image
user posted image   krasevka - 29 let/3user posted image /Kras/user posted image user posted image /user posted image
user posted image   mami2b - 28 let/1user posted image /user posted image

11.07.2010
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.07.2010 
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb/user posted image
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image  
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image

13.07.2010 
user posted image   Srecka010 - 29 let/1 /Lj/

14.07.2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image - KRIS (24.6.)
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image

user posted image   .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image

15.07.2010  
user posted image   lillygmail - 31let/2user posted image /user posted image

16.07.2010

user posted image  buškolinka - 30 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image
user posted image   tea213 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image

17.07.2010
user posted image   tix - 21 let/1 /Kr /
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image
user posted image  špelka - 32 let/Radovljica/2user posted image /user posted image /Jesenice
user posted image   myaa - 22let/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image   Naomi1 - user posted image

18.07.2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image /user posted image
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image

19.07.2010
user posted image   soncnica2010 - 25 let/Medvode/1 /Lj, Kr/

20.07.2010

user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image /user posted image

21.07.2010
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image
user posted image   Martinčka - 23 let/1  /Sg / user posted image
user posted image   zlicka

22.07.2010
user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image /
user posted image   oži - 34 let/6user posted image /
user posted image user posted image /user posted image

user posted image (23.7. - 23.8.)

23.07.2010
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image

24.07.2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image

25.07.2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM/user posted image
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image /user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj 
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.07.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.07.2010
28.07.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj/ user posted image
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image /user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.07.2010
user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image - CARIN (20.6.)
user posted image   naja7 - 21let/1user posted image /Črna na Koroškem/user posted image

30.07.2010

31.07.2010 

število JULIJK = 71
SKUPAJ PRIČAKUJEMO 20user posted image 19user posted image IN  32 user posted image user posted image

_user posted image ŠT.PUNČK =   20  user posted image ŠT.FANTKOV=19

user posted image ŠT.PRESENEČENJ= 32

Neposredna povezava do sporočila: 206
1.7.2010 14:42:28   
.tojeto.
Srčekgirl user posted image user posted image user posted image user posted image , pa veliko cartanja in lepih skupnih trenutkov.user posted image .

Malinov čaj: na škatlici piše, da se ga pije mlačnega, 2 x na dan, po 2,5dl (v vrelo vodo daš dve čajni žlički rastline). V lekarni so rekli, da je najbolje, da ga sproti pripraviš in piješ svežega.
Če katero zanima kje se ga še prodaja je na škatli naveden proizvajalec Flora d.o.o., predelava zelišč - tel.:03 819 22 33. Jaz sem ga kupila v ljubljanskem City parku.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 207
1.7.2010 14:49:07   
buškolinka
Malo sem posodobila tudi celotni seznam Julijk, da se hitreje vidi, katere še čakamo user posted image user posted image user posted image

Tinca10 danes je tudi tvoj dan! Kot kaže, se tvoji pupi nikamor ne mudi user posted image

Kaj pa je z Ninchy? Se nič ne oglasi?

Kot kaže sta v nizkem štartu tudi že binzi in BAMI

punce, ki se že pripravljate na hitre vdihe in izdihe (jaz zaenkrat samo globoko dihamuser posted image ), naj vam samo zaželim čim hitrejše snidenje z vašimi pikicami user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 208
1.7.2010 15:09:28   
pupika
Naomi1 jaz sem okužena z to bakterijo, in mislim, da te sedaj nič ne bodo zdravili, ker se itak ta bakterija nikoli popolnoma ne pozdravi. Moraš pa ob prihodu v porodnišnico obvestit osebje za to bakterijo in ti bo ves čas v žilo tekel antibiotik, in s tem zaščitijo novorojenčka da se ne okuži s to bakterijo. Jaz sem dobila ta antibiotik že pri prvem otroku in se Gal ni okužil s to bakterijo, tak da ne skrbi, sicer ga pa itak potem pregledajo. Baje pa da mora antibiotik teči v žilo 4 ure, kar pri meni pri prvem otroku je, kako bo tokrat pa bomo videli, mene pa samo to skrbi, da bi prej rodila kot v teh 4 urah, ampak se tolažim, da otroka potem malo bolj spremljajo.  

SrčekGirl ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU SINA ŽANA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda so se zopet začeli fantki rojevat. Joj kako gre hitro skoraj vsak dan ena rodi.

Neposredna povezava do sporočila: 209
1.7.2010 15:18:24   
šipek
Naomi1: ginekologi na splošno ne razlagajo kaj veliko, jaz sem večino inf. dobila na netu in od kolegice, ki dela v P. Ali pa sem vprašala sestro pri G, kaj pa tudi G. Če mi katera priporoči dobro G, ki je topla, srčna, človeška, ki razloži stvari, pa še strokovna - grem takoj tja user posted image
Poglej, jaz sem se tudi sekirala na veliko, ko sem izvedela, da sem +, pa brala po vseh možnih forumih... Uglavnem iz ure v uro sem bila bolj fertik! Ja, vse sorte zapleti se lahko zgodijo. Vse sorte zgodbe bereš na netu. Ampak poglej, zakaj bi se ravno tebi zgodilo nekaj slabega??? Mislim ja, je možno, samo kaj pa lahko narediš? Vedela boš že vnaprej za rezultat, kar je velik plus, opozorila boš babice in vse možne ljudi v P, ki bodo pri tebi ob porodu, zahtevaj antibiotik v žilo, zahtevaj, da naredijo bris pri dojenčku, če je okužen. Verjemi, saj boš v najboljši oskrbi v P! Vse v življenju pa še zdaleč ni v naših rokah! Nikakor nimamo vpliva na vse in tako pač je. Jaz prosim angelčke, da bo vse o.k., pa na vse zgoraj našteto bom pozorna, več pa tako ali tako ne morem narediti. Naomi1, misli pozitivno. Ker če ne boš, ti nič ne pomaga. pa meni tudi ne! user posted image  saj bo vse o.k., boš videla! Se bova še smejali, da sva bili sploh kdaj tako panični! user posted image  Drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 210
1.7.2010 16:30:14   
arruba
Srčekgirl čestitke za Žana user posted image user posted image user posted image
No, to je pa prvi čist čist tapravi julijček, pa še točno na rok!

Naja7 - malinov čaj dobiš v Sanolaborju, 200 g je mal manj kot 3 EUR. Pa saj tudi ni tak nagravžen, diši pač kot marsikakšen zeliščni čaj, jaz si dam noter pol žličke sladkorja, pa gre.

No, jaz sem pa dans zjutraj postala mal panična, ker je že julij, kar pomeni, da ne morem več rečt da rodim naslednji mesec, ampak že kar ta... pa nekaj me je ful vse bolelo v trebuhu, tak da sem že mislila, da bomo morali laufat v P, pač nekaj tednov prezgodaj, pa saj to ni nič takega. Zdaj se je pa vs eumirilo - mogoče je bil samo problem, ker sem zvečer zmazala 8 nektarin??

Drugač pa trenutno zbiram ponudbe za klimo, ker me tole poletje ne bo več hecalo.. sem vsem ponudnikom napisala, da bi rada klimo za stanovanje in izmero, pa da ni treba da je neka huda zverina, pa so mi zaenkrat poslali take ponudbe, da dol padeš..vse za jurja ali več, pol sem pa šla iskat karakteristike ponujenih klim in so take, da ti v sekundi zamrznejo trideset svinjskih polovic, če je treba, ne pa samo, da shladijo stanovanje na znosno življenjsko temperaturo. Ma so hecni. Bo verjetno boljše, če jo kar sama izberem in se zmenim samo za montažo..

Čavči za dans pa upam, da bo do jutri že kak novi julijček!

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 211
1.7.2010 16:46:21   
BAMI
Pozdravljene

Najprej čestitam vsem mamicam, ki že cartajo. user posted image user posted image user posted image  In jim želim prijetno, predvsem pa zdravo preživaljanje porodniškega dopusta.

Ja, zgleda da sem res na vrsti, upam no... Vse me že boli in to lep čas. Prvič sem rodila 7 dni prej in sem mislila, da bom pa zdaj še prej. Pa nič. Jutri spet na CTG. Mučno je to čakanje, vsaj zame.

Pripravljeno imam seveda vse (vključno s porodnim gelom DIANATAL) user posted image  in napotnico za epiduralno. Me prav zanima kak bo šlo v drugo.

Pa želim si, da bi podnevi rodila. Ufff, zdaj imam pa že preveč želja, ne? user posted image

Skratka vsem vam želim, da hitro in čim lažje rodite.

lepo bodite

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.7.2010 16:58:38   
Martinčka
Naja7 kupila sem malinov čaj v Sanolaborju v Velenju... ampak če se ne motim je tudi v Slovenj Gradcu v Mercatorju!? tam tudi večkrat kaj kupim...

Naomi meni je ginekologinja da naj v P opozorim da sem pozitivna na to bakterijo da dobim prej antibiotik v žilo in je to to.. je rekla da naj nič ne skrbim ker bi naj to zadostovalo!

jaz pa iščem še en modrček za dojenje.. tak bolj poceni za prve tri tedne ko so dojke večje in bolj lije ven, pa ga nikjer ne dobim.. rabim 75F.. ga je katera kje vidla?

(odgovor članu BAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.7.2010 17:03:02   
Bina 83
Martinčka jaz sem kupila en modrček v lisci, mislim da je bil 20€ pa je kar lep! Poglej še v Neckerman, tam imajo tudi lepe, pa mislim da niso predragi!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.7.2010 17:08:52   
DanijelaNeli
EEi!

Je že 17.ura pa še vedno tako toplo...
Čeprav morem rečt,da ful dobro prenašam toploto...oziroma to sedaj je kar že vročina...

Ah,bom kar počakala za it v trgovino...tam ob 19h bom šla.Pa nevem kam naj grem al kam k nam al do Italije skočit.

Danes se mi je začela uradna porodniška.
In sem že pri tistem mišljenju...ta mesec rodim!!

Naomi..se kar strinjam s stavki drugih Julik glede tega Strp.-ja.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.7.2010 19:25:33   
kammy
Pa je prišel mesec julij user posted image  user posted image  user posted image . Počasi se bliža že tudi moj datum. Se še nič ne dogaja, vsaj CTG tega ni zaznal. Me pa kar pogosto boli spodaj v trebuščku, kot da se pripravlja na menstruacijo. Našemu čmrlju je očitno v trebuščku še kar prijetno in veselo brca! Sem pa opazila, da iz joškic priteče prozorna, mastna tekočina, če stisnem bradavičko pa sploh. Verjetno je že prvo mleko? Ima še katera to?
Pri nas je že skoraj vse pripravljeno, še malo moram pospravit, pa pripravit stvari za v porodnišnico. Tudi jaz upam, da rodim podnevi ali pa da sem vsaj spočita in pripravljena na to. Najbolje bi bilo kar skoz počivat zdaj naprej user posted image . No, pa saj verjetno bodo kaki opozorilni znaki kak dan prej, kaj ne?

Vsem ki ste na poti v Rim želim srečno!!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.7.2010 19:52:02   
đanika
Srčekgirl čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa je julij tukaj naš mesec ne morem verjet....zdaj bo hitro šlo ne bomo več sledile...user posted image

lp

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.7.2010 20:10:28   
Martinčka
kammy to še ni mleko.. jaz imam to že od četrtega meseca nosečnosti dalje... mi samo ven teče in si kar dvakrat na dan fajn ven iztisnem da mi ne umaže vsakega modrčka in pižameuser posted image  user posted image to je čist normalno...

Bina83 a si dobila 75F?? jaz sem dobila 80E in sem ga kupila, pa so mi rekli da 75F sploh ne delajo tega modela!? če bom pa preko neckermanna naročevala pa ne bom tako hitro dobila domov...
bom verjetno spet kar preko anglije naročila ker sem z njihovimi modeli zelo zadovoljna... sam sem mislila kaj bolj ugodnega kupit za prve dni ko bolj ven teče pa se bo večkrat modrček pral...

nič zdaj pa si grem zdepilirat nogice pa si poskusit kaj poribat petke s strgalom... mogoče mi pa ne bo treba na pedikurouser posted image ...

jutri grem pa še roloje za spalnico naročit da bova lahko s pupo zjutri lepo spančkale pa nove lončnice morem kupit za v dnevno ker so orhideje odcvetele... ah ja pa jutri grem še zobarju! uf me čaka spet ene laufarije jutri!

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.7.2010 20:39:52   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

Bina83 a si dobila 75F??

Ne, manjšega sem vzela! Zanimivo da v lisci nisi dobila, sem bila prepričana da jih imajo!user posted image

Mene pa jutri čaka ctg v P! Je rekla naj si vzamem kar štiri urce, ker bo trajalo. Potem bodo pa odločili, ali je za carski rez, ali bom rodila vaginalno z medenično vstavouser posted image !  In če se odločijo za cr, dobim jutri že datum!

Včeraj sem še obiskala kozmetičarko, da me je podepilirala, pedikuro pa sem imela prejšnji teden. Tko da, zaradi mene lahko gremouser posted image !

Joj pa tale vročina! Sicer mi paše in nimam nič proti ampak noge imam pa ko slon! Kosti pri gležnju se mi skoraj ne vidi-ampak bomo že potrpeli še kakšen teden!user posted image

A si prsa kaj pripravljate na dojenje? Jaz si jih mažem z Bpanthenom pa potem masiram z brisačo-baje da jih tko mal utrdiš!

Kaj pa je z našo tix? Je ali ni?user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 219
2.7.2010 8:38:07   
Keri
Lep pozdrav vsem nosečkam, ter čestitke tistim, ki ste rodile v času moje odsotnosti. Hvala za vse izrečene čestitke. Kot ste že izvedele smo dobili hčerko Lariso. Velika je 48,5, težka pa 2765g. Porod se je začel spontano, ter zaradi zapletov hitro končal s CR - spinalni. Vse pohvale osebju MB porodnišnice. Graja edino v toliko, ker jim zamnjkuje osnovnih stvari za nego otroka (krpice, vatice...). Glede na to, da nismo želeli vedet kaj pričakujemo sem zelo vesela, ker imam sedaj par. Z Lariso se veliko cartamo, ter polno dojimo. Naj vam vsem, ki še niste rodile zadnji dnevi nosečnosti čim hitreje, ter z čim manj zapleti minejo. Še naprej vas bom spremljala, ter se hkrati preselila na drugo temo. Lep konec tedna.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 220
2.7.2010 8:53:17   
tix
TIX je user posted image  user posted image

Imamo pridnega fantka, zaenkrat sem še v P ampak ko pridem domov, vrjetno še danes bom v priliki napisala še kaj več :)

Neposredna povezava do sporočila: 221
2.7.2010 9:18:17   
anajrim
Bravo tix in srcekgirll. Cestitke!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.7.2010 10:06:51   
micla
Ojla,

še sem cela - zaenkrat in hvalabogu z novo frizuro in barvo. user posted image

Včeraj zvečer me je naš user posted image  tako zbrcal v želodec, da kej takega si pa nisem mislila, da so zmožni. Tko enih deset konkretnih brc na isto mesto, da sem skakala v luft, moj je držal roko na trebuhu in se samo čudil od kje mu taka moč. No...v trenutku mi je začelo delat slabo in lih lih da sm prišla do školjke in zbruhala vse kar je bilo v meni. Ne vem no...al je to normalno, al mu kaj ne paše ali pa bo preprosto nogometaš. user posted image  Mislim....to ne morš verjet če ne vidiš.
In da vam niti ne pišem kako kislino sem imela potem....jao jao. Hvalabogu sem potem vsaj ponoči mirno spala in se malo odpočila. Sem že prou pozabla kako je če spiš vsaj 4 ure skupaj, ker zadnje čase sem točno vsake dve na wc-ju.

Čestitke novim julijčkom - prvim uradnim. user posted image

A je še kateri začelo smrdet kafe?  Jst sm ga prej normalno pila zjutraj, zdej ga pa že en teden sploh ne morem niti vohat, kaj šele pit.

Pozdravček vsem in vas čekiram kasneje, če bo že kej novega.

micla

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 223
2.7.2010 10:07:40   
nagaja28
čestitke tix in srčekgirll za vajini štručki user posted image  user posted image  user posted image

katere bo pa danes na vrsti?

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.7.2010 10:30:10   
kenya
Čestitke tix za fantka user posted image   user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

katere bo pa danes na vrsti?

Mogoče tinca, ki jo matrajo s tem čakanjem? Kdaj naj bi imela pa Kat09 CR? Mislim, da je tudi že bolj v nizkem štartu user posted image   user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?