|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
30.6.2010 15:25:23   
Anonimen
Hej hej!

Danes nama zal ni uspelo, ker sva do 11 spale user posted image No, prvo rudno je spala do 6.30, se nahranila in zraven mene podaljsala. Oh, I love my kid user posted image
Poleg tega pa meni ni glih v tej vrocini za setkati okoli. Ceprav bi za dobro sadno kupo + sladoled tudi opoldansko sonce v tivoliju prezivela user posted image

NN, ja sling je tisto kar imam jaz. Sleepy wrap. Je tudi aprilcica kupila (ker sem ji priporocila) in ne more prehvalit. Ceprav mi to uporabljamo bolj malo. Tisti pa, ki imate otroke s krci oziroma taksne, ki bi se skoz nosili pa po moje nimate kaj izgubiti s tem. No, tu sem jaz narocila http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok)
Tole s kakanjem se pa meni slisi ful grozno. 10 dni... pa rinjenje stvari v ritko. Jaz ji tudi temperature ne bom tako merila. Ker mi je grozno. Ceprav stekam, da ce tako dolgo ne kaka, da sprobas vse. No, glavno, da je zdaj ok. Kdaj greste na morje? Tvoja usesa so boljse?

Anajrim, a ti pa kar s kolesom al kaj? A si sprozas? user posted image

Masha in Petrca ... se malo pa sta vidve na vrsti! Se ze veselita?

Tanika, welcome back! Pridi se kaj, saj imas pridnega otroka pa imas cas user posted image Al ze naprej studiras? Btw, DV ni specializiral ortopedije, ker ni blo razpisano. Gre na maksilofacialno kirurgijo zdaj. To bo evrov user posted image

Amazonka, kako je druzinica? Pa tvoj mastitis? Ti si moj heroj. 3 otroci+moz+mastitis+selitev+magisterij ... ni da ni. Ti imas talent!! user posted image user posted image user posted image

Pupa, a je Tarja kaj jokala? Nas caka cepljenje naslednjic pa da se znam pripraviti. Ceprav mislim, da ne bo nic hudega, ker ne bo ocita zraven. On dela bolj paniko kot jaz in dete skupaj user posted image

Kaj sem pozabila? Ne vem. Moj otrocic spet spi, jaz pa grem delat tiramisu, ker imam se nekaj jajc za porabit. Pa ruma ... potem bo pa Zoja 20 ur spala pa se bom cudila zakaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
30.6.2010 15:28:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

Aglaia čestitke zoji za včerajšnja 2 meseca - si proslavila s tortico? user posted image

Aaa, koliko naklofate user posted image

Vceraj smo se uturili na praznovanje prvega rojstnega dne enega malega fanticka in smo kar tam navalili na torto. Fanticek pa na Zojo. Jo je v oko picil in po trebuhu "bozal". Ona pa nic. Niti stokala ni. Lezala je na hrbtu, se menila z njegovimi igrackami in kmalu zaspala. On je pa hodil okoli nje in jo gledal kot 7 cudo. Ah, to moje dete. Vsega hudega vajeno user posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
30.6.2010 15:30:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Aglajči vidm te, smo danes mislile nate user posted image
Daj se kaj javi no. Te kar pogrešamo, veš!

Ooooo! Iiiiiiii!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti si cel point ta sov! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 178
30.6.2010 15:30:38   
sasa1975
OJLA,
da vas malo pozdravim prav na hitro..
tudi me smo zjutraj spale do 9.00 torej je bilo nemogoče priti v Tivoli pravočasno...

pa še to da sem že dobila svoje zadeve in koamj živim...
še dobro da imam Neko noč samo čez Savo in me je rešila z rcnijami (zeliščne tabletke ki so mi pomagale..

jutri mi tavelika odhaja s taščo na morje tko da čakam da pride moj domov da prevzameuser posted image
da bom pakirala taveliko...

jutri imamo razvojno ambulanto ZD Bežigrad vam povem da sem že kar malo nervozna (strah)
upam da ne bo nič narobe...če bo kakšna v bližini okoli 11.00 za kavo naj javi

lep dan še naprej...

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 179
30.6.2010 15:32:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

jst sm tudi študirala da bi si ta sling omislila (pazi to besedo user posted image ), sam mam občutek da jo bom grela user posted image

Bojda ji s svojim telesom uravnavas temperaturo. Vsaj nasi ni prevec vroce notri no, ne vem. Mi je pa vsec pri teh slingih, ker je ona s svojim telesom na meni. Ni nic vmes, tako kot pri kengurujckih in nahrbtnikih.

Aja, NN, to sem pozabila. A ni kengurujcek za potem, ko samostojno drzi glavo?

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
30.6.2010 15:36:08   
pupa*81
aglaia ja jokala/tulila je že k ji je z metrom merila obseg glave user posted image user posted image user posted image pol pa še k smo jo vagali, pa merli dolžino, pa k ji je srček poslušala... v glavnem je zbudila cel zdravstveni dom ob 7.30 zjutraj user posted image no potem pa je utihnila in tudi ko so jo cepili ni niti pisknila, go figure it out user posted image no pol je še mal pojokcala preden smo šli in zdej že cel dan spi s premori za hrano user posted image

aha, pa recept za calpol dobiš - sirup za zbijanje eventuelne (! user posted image ) vročine in proti bolečinam. pa AD3 se po novem daje baje sam 3 kapljice user posted image no ti bo že tvoj P povedal. ja, cepijo jo pa med stegnom in ritko, tolk da veš, k jst nism... sm jo že hotela razvit, k sm vedno mislila da dobijo piko v rito user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
30.6.2010 15:36:24   
Anonimen
Hej Sasa!

Sori, ker ti vceraj nisem nic na sms odpisala. Ce takoj ne, potem kar pozabim.
Ti se le javi, ko se bos tu mimo vozila pa se komot dobiva.

Zakaj pa imas razvojno ambulatno? A je kaj narobe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
30.6.2010 15:40:07   
sasa1975
MARJANAJ sem ti pozabila napisat da si moj hčeri ful všeč
je včeraj pol govorila o tebi še celo popoldne
(všeč ji je tvoj dialog z user posted image  ) mami a si slišala kaj ona njemu reče:EJ FRAJER...
veš se čuti ker si čist sproščena in nasmejana ja lepo te je bilo videt..
upam da si uredila pri zlatarju...

Mamice imam še eno prošnjo
če katera kaj veliko kupuje v BABI CENTER imam še darilnih bonov za 150 €
(pa to ni ravno moja najljubša trgovina...) bi mi naredile uslugo..

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
30.6.2010 15:41:10   
anajrim
sem vas prebrala, za komentirat pa ni vec casa, nadoknadim zvecer... Zdaj grem pa plavat... Hehehe

bye

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
30.6.2010 15:42:35   
pupa*81
Zdaj grem pa plavat... Hehehe

ba(ra)ba! fooouušššš - grem pol kr pod tuš user posted image user posted image user posted image

o glej, aglai pa manjka sam še 22 postov do nove zvezdice user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 30.6.2010 15:43:45 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 185
30.6.2010 15:44:03   
sasa1975
AGLAJA ja že na odpustnico so mi napisali
"materi smo pokazali osnove handlinga" blago zvišan mišični tonus..
ko podiramo kupček z glavo preveč nazaj rine...
ti jutri napišem kaj več ko zvem od pediatrinje

naslednji teden se ti pa javim ko grem mimoooo

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 186
30.6.2010 19:07:43   
MaliMišek
Hojla srakice!

Kuga je zdej user posted image ?

Mi smo imeli danes prvi pregled pri pediatru in je Gal velik 57 cm in ima 4.800 g. Jaz pa cel čas paničarim, da imam premalo mleka. No očitno to ni to in se Gal v 3-5 minutah naje.

Drugače mi je pa vroče za znoret in bi mi prav pasalo, da bi šla plavat, tako kot anjarim user posted image . Pogrešam morje, saj sem bila do zdaj vedno tak čas že na morju user posted image

Pišete tud ne več veliko, a vse štiri od sebe držite v kakšni senčki user posted image ?

Aglaia Zoji pa vse najboljše za 2. meseca. Joj, kako čas beži...

Sasa1975 kdaj greste pa vi na morje?

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 187
30.6.2010 19:10:24   
MaliMišek
Aglaia kako pa namontiraš ta tvoj sling user posted image ? A je težko? Sem ravno zadnjič eno vidla, ko je imela v takem otročka, pa si nisem ravno predstavljala kako bi si jaz to namontirala.....

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 188
30.6.2010 19:11:10   
MaliMišek
Amazonka kam pa kdaj se pa vi selte user posted image ? Jst sm čist out user posted image .

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 30.6.2010 19:14:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 189
30.6.2010 19:49:01   
amazonka3
No toooo, toooo, malo života od vasuser posted image user posted image user posted image

Čeprav Tomaž tukaj v spanju nekaj godrnja, bom skušala še na hitro malo pokomentirat...

Tanika, sem ti hotela že 100 krat rečt, ampak tovj sine ima takoooo lepo imeuser posted image  (kot moj možuser posted image ) Ne res, všeč mi je.

Aglaia, hvalauser posted image . Ti povem skrivnost za tole mojo hiperaktivnost v živo. Upam pa, da naslednjič Zoja ne bo tako dolgo spala. Ali pa moramo eno večerno sračenje organizirat. Ob svečah, za malo romantikeuser posted image

Sasa, sem mislila da pridešuser posted image  O.k., ti odpustim, je prišla teta iz Krvavca user posted image  Pa dobro pakirajte. In pomoje bo tudi v razvojni vse o.k., naj te ne bo strah.

MM, jaz sem mislila, da si ti že na morju. A Gal že kaj več spi? Upam da ja, nazadnje si se mi kar smilila.
Aja selimo se na drugi konec sveta v Domžale, predvidoma konec poletja, jaz bi v jeseni že bila tam.

No, tole mi je všeč, da ko pokukam gor na RR imam kaj za prebratuser posted image

Zdajle bom pa drekavca skopala. Kopam ga že cel teden, jutri ga pa pride patronažka "Prvič" skopat user posted image user posted image  To mi je res smešno.

Neposredna povezava do sporočila: 190
30.6.2010 20:13:55   
marjanaj
tanika odlično da si nas našla! Joj blagor tebi, da imate tako hladno v stanovanju. Jaz bi se tudi notri skuhala, pa sem raje zunaj na zraku user posted image

NN super, da ste se končno usrali user posted image  očitno je bil danes tak dan. Tibor se je danes tudi nenormalno skoraj vsakič malo podelal user posted image  Jeej! Me happy!

anajrim s kolesom??? user posted image  uau, to pa je pogum! Samo sej veš, s pametjo! Aja, pa "pr' kraj voz, da te ne bodo golobi posral'" al kako se že reče user posted image

sasa poročaj potem jutri kako je bilo v razvojni. Kaj počnejo z dojenčki? Nini pa kar reči, da bomo šle še kdaj na kakšno kavico user posted image  z veseljem! Zakaj pa nisi mi rekla, da imaš bone za BC? Jaz imam namen kupit podlogo za prenosno posteljico (23 €) pa Fredov obroč (20 €), pa en bazenček (3 €). Lahko ti odkupim bone za ene 50 €.

MM to pa je en fejst dec ratal! Kaj mu pa ti futraš? user posted image

aglaia user posted image user posted image user posted image   ne moreš verjet, lih preberem tvoj post in na TVju (je bila očitno ponovitev) slišim istočasno: "Ti si cel point tega šova" user posted image user posted image user posted image

sling user posted image  jaz imam ring sling, tega z obročem, ne trak in ga sploh ne znam namontirat user posted image  Aglaia res moram pridt do tebe, da mi pomagaš ga nadmudrit.

naše slikanje za osebno zjutraj se je razvleklo v celodnevni šiht in sem šele ob 18h domov prilezla. Ok, priznam, malo sem bila skuhana, ampak dan je minil čudovito. Mali je na fotki ful smešen. Zakaj zgledajo vsi dojenčki na svojih prvih slikcah ful debelušni?! user posted image  Hehehehe.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 191
30.6.2010 20:43:07   
petrca2507
Vidiš amazonka, samo en ornk pogovor je treba usekat o naših pogrešanih mamicah, pa se skoraj vse oglasijo. user posted image   Me smo pa že mislile, da vse uživate na morju.

NN...super za kakec. user posted image

Mene je pa pred kratkim kolegica spravila v dobro voljo. Naš otroček sploh še ni rojen, pa že ima pediatra. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 192
30.6.2010 20:45:34   
marjanaj
petrca a ne boš imela istega P kot jaz? A nisi zadnjič rekla, da poznaš tole za Bežigradom in da je ok?

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 193
30.6.2010 21:16:48   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

petrca a ne boš imela istega P kot jaz? A nisi zadnjič rekla, da poznaš tole za Bežigradom in da je ok?

Katero P pa imaš?

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 194
30.6.2010 21:30:08   
anajrim
Evo mene!

Kaj to počnete s froci da tako dolgo spijo?vuser posted image user posted image user posted image

NN - bravo Žak, kar neprej tako...kje pa imaš P...?

Amazonka in Aglaia in Marjanaj - kolo nič ne pomaga da bi si kaj sprožila...ker se vsak dan prefuram okoli 10km, pa še NIka ki ima 14 kil zadaj vozim...tako da če bi si lahko kaj sprožila bi si takoj verjemite...ker imam počasi tega trebuha in bolečin med nogami dovolj...

Aglaia
- mogoče se pa moram malo več s teboj menit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če je katera za in fraj se lahko dobimo v petek ob 9 ali pa deseti če vam je to prepozno v Tivoliju ali pa kje drugje...upam da bo katera za???

Evo zdaj se je pa ulilo...nevihto mislim da ne bo pomote...user posted image user posted image user posted image

Sem glihkar pojedla en slan čips in pijem sprite...pol se pa čudim da gredo kile gor user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
30.6.2010 21:31:14   
anajrim
Amazonka daj na ZS napiši kako te najdem na FB da ne bom ko detektiv brskala in vohljala...pa če ste ostle na FB enako velja...rufnte me!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 196
30.6.2010 21:33:53   
MaliMišek
Amazonka ko bi vsaj bila na morju user posted image , morja ne bom vidla do septembra user posted image . No mogoče skočimo za kakšen dan vmes na morje, ampak dopust imamo planiran septembra.

Gal že malo več spi, jaz sem se pa tudi že sprijaznila s tem, da pač očitno ni tak da bi ful spal. Čez dan v glavnem ne spi, potem ga dava spat ob desetih, pol enjastih in spi do treh, potem se pa spet zbudi ob šestih in ga vzamem k sebi v posteljo, potem on še malo rogovili po postelji, jaz pa še malo dremam do pol osmih user posted image . No tko je zdaj par dni, upam da tako ostane user posted image .
Ima pa ful krče in se dere od šestih pa do devetih zvečer user posted image , komaj čakam da minejo!

Kdaj greste pa vi na morje? A boš potem blizu nax v Domžalah?

Ej Cojka, a mate kej toče na Bledu? Kako kej Tian?

Marjanaj
meni se tudi zdi, da je Gal ful zrasel, ampak ne zgleda glih bajsek...le po komu je tak velikanček user posted image , očitno je mami prava mlekarna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
30.6.2010 21:46:51   
petrca2507

ja, ja...ista je. Samo zdej sem dobila uradno potrditev, da smo pri njej. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 198
30.6.2010 22:01:58   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

ja, ja...ista je. Samo zdej sem dobila uradno potrditev, da smo pri njej. user posted image

Katero pa imaš...jaz imam tudi P za bežigradom...pa novi bo tudi imel?

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 199
30.6.2010 22:17:05   
marjanaj
petrca a cool pol imava isto user posted image

anajrim privat pediatrinja s koncesijo je pri OŠ Danile Kumar

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.