|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
24.6.2010 22:35:32   
Sempervivum
K zdej majo v BC eno akcijo, ful znižanega Haucka (s 130 na 60€), pa je šel moj gledat, so imeli samo rdečega, ki mu ni bil všeč, pol pa ni nič vzel user posted image  No, dobil je sicer naročilnico za modrega, sam zdej ne vem, kdaj bodo klicali, pa če bo ista cena user posted image  Menda že??? Mormo za na morje kupit enga manjšega, ker sicer gremo lahko samo z vozičkom, pa kakšno kilo kruha bi še lahko kam stlačili user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
24.6.2010 22:45:47   
Goldy
semper* - meni je pomembno, da se marela čimbolj poleže, da ima varovalo in da ima oporo za nogice. Upam, da nisem kaj pozabila.user posted image  Ja, tudi mi bi lahko šli z vozičkom in enim majhnim kufrom...user posted image  kda greste na morje in kam?? Menda bo ja tista ugodna cena za voziček.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
24.6.2010 22:47:16   
gapii27
ja goldy ribodermin sn misla....

tamaldva nista popoldan nič spala in sta zdej mal težko zaspalauser posted image  tak da ti ti ti ti, kot bi alja pokazalauser posted image

sem še mal na hitr spakirala za jutrišnji štart... babi pa dedi na gorenjskem že čakatauser posted image

nočko in se pišemo...

Neposredna povezava do sporočila: 4853
24.6.2010 22:53:15   
Sempervivum
No, a vidiš, koga sva vse priklicali med najinim kramljanjem user posted image

Morje - ne vem še natančno kdaj, verjetno konec julija, najverjetneje na Pelješac user posted image  Se bojim, kako nam bo zneslo z vožnjo, ampak imamo gor prijatelje, pa bi ses koraj mrali it pokazat z našim pamžem ... Pa kampirala sva vedno, zdaj pa spet ne vem ... ah jej, najboljš, da spakiramo tale voziček pa kar gremo, kar bo pa bo user posted image

Vi greste pa čez 1 mesec?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
24.6.2010 22:57:37   
Goldy
gapii - prav nasmejala sem se tisti fotki - ti, ti, ti!user posted image  Uživajte na Gorenjskem!!!

semper* - a misliš, da bi bila vožnja problem? Naša je brez problema zdražala do Berlina... Vi vzamete voz pa neki drobnarij, kruh boste že dol kupili....user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4855
24.6.2010 23:01:01   
Goldy
semper* - sem šla gledat voziček. Čist simpatičen je tale hauck. Še poležat se da čisto (tako piše). Ima vse tisto kar sem prej naštela.
Mi gremo čez 1 mesec za en teden v hribe - na Gorenjsko, konec avgusta pa še na morje za 11 dni. Jeee!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
24.6.2010 23:06:41   
Sempervivum
Ja, sej sem bila pozorna na vse te stvari, ki si jih že ti naštela. Ima vse, zato je menda že OK. Samo očitno rdeč ne user posted image  

Zdaj si me pa malo potolažila glede vožnje user posted image  Sej meni se kar zdi, da bi šlo.

Kaj praviš, a čva it počasi pred TV/pomivat po tleh/spat/dat cunje prat/pospraviti malo po kuhinji/ven še malo kresničke gledat user posted image  (na mojem seznamu je vse user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
24.6.2010 23:16:01   
Goldy
semper* - ja, rdeč verjetno res nima vseh teh lastnosti...user posted image  Ja, pa dajva it - no, jaz grem spat, ah še prej pa res dat še cunje prat.
Lepo je bilo malce poklepetat. Pa še blanč in gapii sta se nama je malo pridružili.
Po mojem vožnja ne bi smela biti nek hud problem . Itak se otroku prilagajaš. Drugače pa je, če mu vožnja nasploh ne odgovarja. Nočko.

gapii - tudi tebi nočko. Vidim teee!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4858
24.6.2010 23:18:28   
Sempervivum
Nočko Gapii, nočko Goldy user posted image

Jaz sem se odločila za dr. Hausa user posted image  Obi verjetno tudi user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
25.6.2010 7:17:33   
biba007
Dobro jutro, pupikeuser posted image

Sempre*
, jap, pa mi res zmanjkuje časa za srfanje. Svašta, a? Kam smo prišli ...
Sleepy Wrap se pa zdi resno popularen. No, in evo, zdaj tuhtam ... Sva dobila Mothercare 3-position carrier kengurujčka za 3+... Kako je tole ergonomsko primerljivo s SW? A čem nabavit še SW? Al' počakam še en mesec, pa LBjčka probam zapakirat v kegurujčka ... da vidim, če tale brez-rok-sistem pri našem sploh pali? Hm....

Gapi, veš, da smo navijaliuser posted image user posted image user posted image . Samir je zakon. Ampak, ne vem, no, mogoče babje vprašanje, ampak, akhem ... kaj je s fuzbalerji in s tistimi elastikami v laseh?!?!

Goldy, a pri vas pa kar sami že jeste? Tako kot pri Sempre solo nosek pucajo? Pa naj še kdo reče, da niso tile naši otročiči naravnost PROMOCIJSKIuser posted image
In opa, Goldy, a potemtakem prišibate čez kak mesec še do Bibona? Sem že nekaj pri Gapi delala reklamo, kako BibonGrande ročno suka roštiljuser posted image

Ekola, naš pa danes nekaj heca mami ... ni navajena na toliko spanja ... Smo jedli ob 23., ob 4. začeli godrnjati, dobili eno joškico (in na njej zaspali, medtem ko je očka v nizkem štartu že čakal s flaškonom), prespali do 6.30, godrnjali - in gladko zaspali na drugi joškici. No, in zdaj ga že pol ure gledam, kako z odprimi ustki spanča v naročju - in domnevam, da mi še ni treba leteti po flašo ... Hm, mogoče sem pa za naš imenitni državni praznik dobila magic-boobies??? S sleeping-pixie-dustom? Jah ni kaj, naša država pa res ne špara... le najboljše je dovolj dobro za naše vrle državljanke (in mini državljane)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4860
25.6.2010 9:26:57   
lana70
Punce p.r.o.d.a.m  kengurujčka babybjorn synergy (spodaj je link), modrega. Kupila sem si najboljšega, z oporo za hrbet, air materialom in naša lizika noče biti v njem user posted image , trikrat sem jo dala vanj, trikrat je bil jok. Kupljen je bil v BC, stane pa 140 eur.

http://www.babybjorn.com/American/products/Mobility/BABYBJORN-Baby-Carrier-Synergy/

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
25.6.2010 10:54:36   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Gapi, veš, da smo navijaliuser posted image user posted image user posted image . Samir je zakon. Ampak, ne vem, no, mogoče babje vprašanje, ampak, akhem ... kaj je s fuzbalerji in s tistimi elastikami v laseh?!?!

Ej, pa to se pitam i ja user posted image

Naša rdečelasa prinčipesa časti tortico za svojih 10 mesecev!

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
25.6.2010 11:50:19   
Sempervivum
Čestitke prinčipesi user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
25.6.2010 21:12:38   
Sempervivum
Cel dan ni bilo nobenega gor user posted image  Ah, saj vem, zunaj je najlepše user posted image  Uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4864
25.6.2010 21:18:35   
sonček33
Zarja, lupčka. Lovrek

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4865
26.6.2010 8:46:47   
obayifo
Zarja, vse naj!!

Mi smo se včeraj potepal, smo šli v živalca, pol pa še na koncert obrnt, da vidmo, kako mali reagira na glasno muzko. pa ga ni kej dost ganil, veselo je brcal (po taktu, seveda :)) in firbčno zijal okoli. vse je zanimivo, otroci pa najbolj!
Na PK sva bla, ker je bruhal kri, pa nismo uspel ugotovit, zakaj. Mamo pa vsaj 2 teoriji user posted image . sicer pa je mali zdrav in dobre volje, razen zgornjega zobka, ki se še kar matra...
danes smo zeelooo zgodnji in kar ne vem, kaj naj zdaj. mu grem nardit zajtrk - do zdej sva začela s sadno malčko, ker je mel mlečni zajtrk na joški user posted image

pa resno moramo razmislt in najt, kam gremo drug teden malo podopustovat, pa da ni že zasedeno...

lep dan vsem

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
26.6.2010 10:55:02   
gapii27
ojla
evo nas se javljamo na raport iz gorenjske... tetka šla s tamalima na Zbilje, mami pa uživa ob kavici user posted image

popoldan pa mi skokom z Bibonom in family na sladoleduser posted image

lep dan vsem...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
26.6.2010 20:40:00   
lučka 25
Evo, midve sva doma. In moja draga Neža danes časti tortico za 1. rojstni dan. Mamica pa že cel dan po malem puša, ker solzice kar tečejo.....

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
26.6.2010 20:41:18   
sonček33
Neža, poljubčka na lička. Lovro

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
26.6.2010 20:42:42   
sonček33
Lučka, ti pa nikar ne jokaj...čas , ki prihaja bo čudovit. Verjemi mi.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
26.6.2010 20:42:59   
lana70
Opa!! Prva svečka že!!! Čestitke mali Neži in da bi še naprej tako razveseljevala svojo mami!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
26.6.2010 20:46:42   
Serendipity
Neža - vse naj naj za prvo svečko! Lučka, te pa kar razumem s temi solzicami. Kak hitro čas hiti...
obi - uh, objemčke & pikepoke. Naj bo zdaj čist vse super duper with no problems ok z vašim lepotcem! Aha - mali je pa že zdaj žurer, kaj? user posted image user posted image user posted image

sonček - hvala Lovru!
gapii - ste uživali?  Ah, ziher ste! user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
26.6.2010 21:10:07   
lučka 25
Punce, hvala.  user posted image

sonček, saj vem da bi ves nadaljni čas, ki nas še čaka,...lep, prelep user posted image  Ampak jaz še kar ne morem vrjeti, da imava tak zaklad, takega sončka.....jah to je najina sreča.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
26.6.2010 21:18:36   
Reby
Draga Neža, želim ti vse najlepše na tem svetu, srečno, brezskrbno otroštvo in bodi še naprej takšna pupika, kot si. Tomi pošilja lupčka!

user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
26.6.2010 21:23:26   
lučka 25
No, še nekaj pa moram povedat. Kot kaže Neža ni imela 6 bolezni, ker flekci so bli premačlo opazni in z vročino so tudi hitro izginili. Ker prvo noč ko sva bili na morju je ponoči  2.3h jokala, kričala, se zvijala,....in na koncu omagala v mojem naročju v leže. In čez dva dni,.....jap KAR 3 NOVI ZOBKI NA ENKRAT user posted image  user posted image  user posted image
Tako, da nič čudnega, da je mila tako zelo povišano temperaturo, da ni jedla,.... V glavnem smo kar na enkrat s 3 zobkov prešaltalina 6.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!