biba007
|
Dobro jutro, pupike Sempre*, jap, pa mi res zmanjkuje časa za srfanje. Svašta, a? Kam smo prišli ... Sleepy Wrap se pa zdi resno popularen. No, in evo, zdaj tuhtam ... Sva dobila Mothercare 3-position carrier kengurujčka za 3+... Kako je tole ergonomsko primerljivo s SW? A čem nabavit še SW? Al' počakam še en mesec, pa LBjčka probam zapakirat v kegurujčka ... da vidim, če tale brez-rok-sistem pri našem sploh pali? Hm.... Gapi, veš, da smo navijali . Samir je zakon. Ampak, ne vem, no, mogoče babje vprašanje, ampak, akhem ... kaj je s fuzbalerji in s tistimi elastikami v laseh?!?! Goldy, a pri vas pa kar sami že jeste? Tako kot pri Sempre solo nosek pucajo? Pa naj še kdo reče, da niso tile naši otročiči naravnost PROMOCIJSKI In opa, Goldy, a potemtakem prišibate čez kak mesec še do Bibona? Sem že nekaj pri Gapi delala reklamo, kako BibonGrande ročno suka roštilj Ekola, naš pa danes nekaj heca mami ... ni navajena na toliko spanja ... Smo jedli ob 23., ob 4. začeli godrnjati, dobili eno joškico (in na njej zaspali, medtem ko je očka v nizkem štartu že čakal s flaškonom), prespali do 6.30, godrnjali - in gladko zaspali na drugi joškici. No, in zdaj ga že pol ure gledam, kako z odprimi ustki spanča v naročju - in domnevam, da mi še ni treba leteti po flašo ... Hm, mogoče sem pa za naš imenitni državni praznik dobila magic-boobies??? S sleeping-pixie-dustom? Jah ni kaj, naša država pa res ne špara... le najboljše je dovolj dobro za naše vrle državljanke (in mini državljane)
|