lučka 25
|
Dobro jutro Evo, včeraj še porodniška, dans pa že dopust.........tako, da zdaj dam lahko vse 4 od sebe, ostali bodo pa okol Neže skakal Ja pa jade, sej ne bi zdržala niti 1 uro. se*, naj se mirne noči nadaljujejo. ajsi, priden M. Zdaj pa bodi pozorna, ker kakšna kriza zna priti malo kasneje. Tako da ti svetujem, cartanje, cartanje, cartanje že zdaj. No, pa saj to se itak skoz. goldy, vrjamem da je oči bolj užival v varstvu kot A. sapi, super da ste uživali na morju. reby, joj kar ne morem verjeti da je T že star 10m, samo saj drugače ne more biti, če je pa Neža že 1 leto. Včasih kar mislim, da bodo naši otroci večno majhni navihančki. mojsonček, ti naša delovna mamica. Vidim, da imaš res pestro. Čim bolj umirjeno poletje ti želim. A mala še kaj ziza? Nič, grem jaz mal spiske delat, kaj je treba za sobotino žurko nabavt, pa da se počasi pripravimo na slavljenje. A ja, pa še to, moja M je prišla že po 26 dneh. Ja, še nikoli v življenju v istem mescu nisem mela 2 M Žal mi je, da ni uspelo ata na mamo, še 2 možnosti mava, potem gremo pa kar v 3 , da vidmo kaj bo ata Reš scopral.
|