Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 14:37:13
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Rebi, če boš iskala kremo za guzico je v naši previjalni torbi Aaaa, se mi je zdel, da nam jo je Larica sp*****
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 16:08:08
|
|
|
|
sabsa
|
Sered* jaz sem za kavico, ko boste v Čateških. Sem blizu doma. Če si za, se mi javi na zs. Goldy še malo in tudi jaz bom tako okrog norela kot sedaj ti. Še 10 dni in vračam se nazaj. Še prej pa malo na morje smuknemo. Jeseni se moram pa pri dr. Drobniču kaj javit.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 16:31:04
|
|
|
|
Serendipity
|
Torej načrt je tak: danes - miška & njeni pojbi (po tekmi seveda, da bodo vroče debate ) v začetku julija - sonček & njena fantina v sredini julija - goldy & njena kodrolasa Alja, sabsa & njena lepotička Sara
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 19:52:20
|
|
|
|
blanč
|
Se**, lepo se imejte z rokcom in nejcom. A jutri pol vela ob istem času in istem placu???
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 20:16:19
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Se**, lepo se imejte z rokcom in nejcom. A jutri pol vela ob istem času in istem placu??? Jp, prideta še Goldy in gapii z deco
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 21:59:03
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper* - kaj nič ne napišeš?? Ko dam malega spat, grem še malo ven, zalit rožice, pa pošnofat, kako kaj moja bio zelenjavica raste, še malo uživam v miru in tišini, pa kresničke občudujem, potem se počasi odpravim noter, odprem RR, počekiram, kaj je novega, pol se mi pa nič več ne daaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.6.2010 23:21:52
|
|
|
|
obayifo
|
sem vas precitala, lepo se mate, sploh tiste, ki skupaj kofetkate Midva z malim mava pa all inclusive na PK. Upam, da samo do jutri. Je revcek komaj ob 23.h zaspal, k mu tooolk dogaja in je tooolk novga za pregledat. Js pa se Housa pogledam, pa grem tut spat, tole posedanje zna bit jaaako utrudljivo. Upam, da bo lezalnik bolj udoben kot obeta njegov izgled.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 9:44:39
|
|
|
|
ledenka
|
jutro IZVIRNO SPOROČILO: obayifo sem vas precitala, lepo se mate, sploh tiste, ki skupaj kofetkate Midva z malim mava pa all inclusive na PK. Upam, da samo do jutri. Je revcek komaj ob 23.h zaspal, k mu tooolk dogaja in je tooolk novga za pregledat. Js pa se Housa pogledam, pa grem tut spat, tole posedanje zna bit jaaako utrudljivo. Upam, da bo lezalnik bolj udoben kot obeta njegov izgled. za E.! upam, da ni kaj hujšega! štajerske čveke, uživajte
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 12:02:26
|
|
|
|
biba007
|
Samo na brzino ... a je imela kakšna sleepy wrap? A se obnese? Lupčka vsem, pa še par pikapokic - pač po potrebi
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 12:49:23
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Samo na brzino ... a je imela kakšna sleepy wrap? A se obnese? Lupčka vsem, pa še par pikapokic - pač po potrebi Sem ravno včeraj brala o tej temi. Verjetno nimaš časa kaj dosti sufrat ... klikni: http://www.ringaraja.net/forum/punce%2C_ki_imate_sleepy_wrap/m_5215507/tm.htm Jaz imam homemade varanto, sem jo kupila od ene RR uporabnice in se je zelo fajn obnesel. Bi ga še vedno uporabljala, samo naš mali je tako preklemansko težek ... Obi, kaj je z E???? Pikepoke in poljubčke! Kosilo bo počasi narejeno, mali se bo verjetno tudi v kratkem zbudil, potem pa am-am
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 13:36:10
|
|
|
|
gapii27
|
ojla babike čvek mimo lepo je bilo končno spoznati naše ivf-ke in malčke... naša dva sta se zdaj napapcala in že pripovedujeta kak fajn je blo-sta pa itak pol prespala bibonček..... a ste kej navijali včiraj? moj je rekel, da je blo zrežirano
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 15:46:23
|
|
|
|
gapii27
|
reby kak si že rekla, da se reče oni kremici... gapi pozabla
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 20:36:42
|
|
|
|
Goldy
|
Ojla! Me2 sva se potepali cel dan!! Hvala za čvek in seveda za pijačo - Reby in gapii!!! gapii - a misliš ribodermin?? Kakšna luštna pobča sta Ažbe in Jakob! blanč - pa tvoja 2 sta tak cortlih. Kako lepo je Bernard božal Aljo. Kako je bilo na fizioterapiji? Sta zaključili? reby - pozdravček našemu šarmerju Tomiju. sabsa - a ti že tudi greš delat?? Kako hitro tole mine. Jaz že 3 tedne delam. še 1 mesec pa gremo na dopust. seren* - a pol se vidimo????? Jeeeee!!! semper* - tebi se nič ne da, jaz pa čakam, da udariva vsaj en mini tini čvek. Ti, ti....sem žalostna. Nič, grem kuhno v red dat. Alja je prej jedla sama. Zajela in nesla žlico v usta. Samo ne vprašajte, kašica je pristala tudi v njenih laseh, pa na mizi, pa na tleh, celo na omariii.....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 21:08:51
|
|
|
|
Sempervivum
|
Goldy, ku-ku Zdej grem malo ven, pol pa pridem nazaj. Bom hitro. Pripravi se Vmes si lahko pa npr. lase umiješ ... samo predlog, k vem, da to rada zvečer počneš
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 21:16:14
|
|
|
|
Goldy
|
semper* - kako si stara sablja?? Nič si ne bom danes umivala - še ni treba. A zasedem prvo boljno linijo????
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 21:18:07
|
|
|
|
Goldy
|
semper* - kako si stara sablja?? Nič ne bo danes zvečer s pranjem las. A pol zasedem prvo bojno linijo???
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 21:55:46
|
|
|
|
Goldy
|
semper* - no, zdej mi je pa 2x poslalo. Jaz sem že precej zaspana. Malo še počakam, pol pa grem v meževo, da ne bom tu gor imela monologe.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 22:00:23
|
|
|
|
Sempervivum
|
A zdej, ko sem pa v nizkem štartu, boš šla pa spat Nisem pobegnila, samo tale moja kišta tolk počasi dela, da sem jo mogla reštartat ... Si zmatrana, kaj? Sej sem tudi jaz, pa sploh v službo ne hodim
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 22:07:04
|
|
|
|
Goldy
|
Juhej!!! Si le prišla. No, tudi moja kišta je precej počane sorte ratala. Hja, sem utrujena, ja. Danes sem imela dopust - da sem se ivf čvekam dobila v CE!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 22:10:33
|
|
|
|
Sempervivum
|
Zdej sem se spomnila: Biba, a lohk verjameš, da je naš mali že skoraj tak kot tisti v filmčku, ki si ga omenila (baby-vac imam v mislih). Od začetnega opletanja z glavo in vsem ostalem, se je očitno vdal v usodo in lih tolk, da si sam ne očisti noska Mah, je očitno olajšanje tolikšno, da je vredno malo potrpeti Drage štajerke, kako je uspel miting št. 2? Se* a ti se pa ne misliš pa nič v Ljubljano podat
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 22:13:30
|
|
|
|
Goldy
|
Miting v CE uspel!!!! Naša si še pa kar ne pusti pucat noska. Ampak saj bo....enkrat.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 22:14:23
|
|
|
|
Sempervivum
|
Aha, pol ste pa očitno tolk čvekale, da te je čist utrudilo SEm ravno študirala, če si bila zraven ... sem že pozabila, kdo vse se je menil. A sta od Gapii res tolk pridna, da ob obema najde čas še za RR Aja, sej res, a ni menda napisala, da sta pol prespala ... Imaš ti že voziček marelo?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 22:17:51
|
|
|
|
blanč
|
Goldi fizioterapija odpadla, ker ni terapevtke, tako, da imamo drugi teden. Fajn je blo danes vas spet videt, čedni vsi, mamice in otročki. Grem ajat. nočko
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 22:19:15
|
|
|
|
Sempervivum
|
Nočko, Blanč
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.6.2010 22:23:06
|
|
|
|
Goldy
|
blanč - oj, no, pa zaradi fizioterapije ste prej šli. Tudi vas je bilo lepo spet videt. Nočko! semper* - jap, imam kr moona, baby welt, 3 kolesnika - ne vem ali je to fit ali pa kiss. Se je moj ful navdušil nad njim, ker se res na majhno zloži. Gapiina pjeba sta res pridna.
|
Kako kupite nov avto?Z gotovino. (
36%)
Na kredit. (
39%)
Na lizing. (
20%)
Denar mi posodijo starsi. (
5%)
Število vseh glasov: 9239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!