JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: čili IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79 IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79 Jaluka: sva imele šele drugič, pa še to zdaj še ne dela na alergijah ampak samo na vnetju kože, no se niti ne spoznam, pač kar mi ona pove. Je pa zadnjič nekajkrat kukr pojamrala da upa da bo, da ni koža že preveč uničena s kortikosteroidnimi kremami... mi je kar upanje vzela. Kaj pa vem...no zaenkrat še nič drugačna koža. Katero olje in kremo pa sta vidva uporabljala? Nama bi uspelo pridt v sn v torek, čet. in petek pa mogoče tudi Čili: ej ja je spala zadnjič več kot uro...prvo je sploh trajalo uro in pol pa sva se kr vmes podojile (teta je pa tisti čas račun spisala ) in je čist spala do konca. Sva pa prišle direkt s sistematskega tko da je bla kr že fertik Porodniško imam pa do 23.8., sem pa oddala še vlogo za podaljšanje, kar pa pričakujem itak kenslan, glede na izkušnje s to našo komisijo so mi v nosečnosti na moje krvavitve podaljšal bolniško za petek, soboto in nedeljo...res ne morš verjet zej pa eno fajno nočko pa, pa dobi se v lekarni od La Roche-Posay (oljna kopel Lipikar huile, krema pa je Iso Urea) na začetku sem skopala, potem namazala, zjutraj sem pa ga samo namazala. Zdaj pa ga večinoma 3 dan na čist natanko namažem, skopam pa ga samo s kapljico oljne kopeli. Še ko sem na začetku ga kopala v olni kopeli z LInolo Fett ni tako napredovalo, potem pa sem menjala po priporočilu P, pa je bilo slabše. Zdej vem, ja sej si mi že vse nekoč napisala, sori sem bolj ribaste sorte na bicomu nama je preverla res en kup negovalnih kremc, kaj bi naši miški odgovarjalo na kožo, pa je pokazal samo mustelo, tko da dons sem še to nabavla, ker niso imel vzorčkov in samo upam da bo res ok, ker poj pa začnem počas lahko že kar prodajat te žavbice na štantu joj... Mustelo sem uporabljala tri tedne , vedno slabše. Toliko v vednost. Sva pa danes v posvetovalnici dobila napotnico, da se greva testirat za alergijo na jajce, zaradi cepiva pri enem letu. NEčaka,ki ima sum na a. na jajca so s tem cepivom cepili... ...ga nebi smeli ? Po 10 -ih dnevih je imel reakcijo....se zdajle ne spomnim kiaj,bi mogla sestro vprašat. ker ima sum, pa sumim tudi sama, je v soboto pojedel malo biskvita in so se mu naredile lise po obrazu. Pa že prej enkrat s šmornom. Sem P omenila. Pa ker je imel že to pri 3-5 mesecih ogromono rdečkastih, luskavih, hrapavih lis, je rekla, da naj grem narediti test, da vidimo kje smo. Ker če je potrjena alergija, potem more biti cepljen pod nadzorom - v bolnici. Tako mi je rekla.
|