3x mami
|
pozdrav se z moje strani! par dni me ni gor, pa ste ze tolko spisale, cveke! sem samo na hitro preletela, ker imam tudi v sluzbi guzvo zdaj... torej, po vrsti. dobrodosla, pokora! da bi cimdlje ostala 2v1! trebuh. no, mene pa vsi vprasajo, kdaj pricakujemo, pa mi nihce ne verjame, da sele na zacetku jeseni.... porocilo s pregleda. vceraj smo koncno docakali morfologijo. potrjeno je, da bo fantek . mere so cisto po pravilih, mozgani in vsi ostali organi v redu. teza je ocenjena na 820g. me je ginekolog pohvalil, da se zelo dobro pazim. mi je priznal, da se je na prejsnjem pregledu ustrasil, da se kaj zacenja, ampak je bil zgleda le lazni alarm (se dobro, da mi ni povedal nic....). tako da mi je prvic povedal, da bom, ce ne pride kaj vmes, mirno docakala nekje sredo septembra (kar mi je napovedal ze pred krvavitvijo) sam se vedno se moram fajn cuvat, dopusta nikamor - cimvec v blizini doma. bolnisko za 4ure mi je podaljsal do konca. dala sem se kri in urin. mi je pa sestra rekla, da se ze dve leti ne uporablja vec potrdil o pdpju. da je dovolj, da gres na csd s svojo materinsko - tam noter so vsi podatki, ki jih rabijo. mene to caka konec julija. in malo pripomnila, da tale moja teza zlo pocasi hodi gor... (od zadnjega pregleda se nisem zredila prakticno nic) se to. vceraj smo sli gor druzinsko. mala2 sta bila kar pridna, sam problem je bil, da smo morali v cakalnici cakat dobro uro. in otroka je cisto minilo vse, na koncu sta bila ze cisto nemirna, lacna (kljub prigrizkom - se je vse skupaj zavleklo skoraj do poldneva...), tako da ju niti ni zanimalo, kar je ginekolog kazal. tako da nama je bilo kar zal, da sva ju vzela sabo. je imel moz precej dela, da ju je krotil, tako da se sam ni moral sledit uzju... sta bila pa navdusena in cisto pridna, ko smo sli potem skupaj na pizzo. ko jima je pa rekel, da bo bratec, sta samo pogledala v stilu: ja in? (oba ze od zacetka pravita, da bo fantek - bratec, tako da se jima je zdelo cudno, da sta morala do zdravnika, da jima je povedal, kar sta ze vedela ) za seznam: NP 4.8. verjetno sem se kaj pozabila pripisat oz komentirat... tale teden mi pa prav pase - samo 2 dni v sluzbi cez vikend pa, ce bo vse po sreci, beljenje in izolacija v dnevni, potem pa lepo nove omare na mesto in plan za naslednjo rundo nabave. morava speljati se v juliju!
|