|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
23.6.2010 5:42:17   
anju
dobro jutrouser posted image

punce eno prveliko majčko sem si kupla. sem jo že oprala, oblekla, še enkrat oprala. ampak sem ugotovila, da mi ne stoji prav. če je kateri všeč... sem se vseeno malo preširoko ocenla:)

user posted image

tule je pa LINK

velikost MEDIUM, bi rekla, da kar ene 40 pr nas. je pa lepo podaljšana, da trebuh ne skoči ven. lepo krojena okol trebuha in prsi, da prav poudari nosečniško telo... mi je žal, da ni za eno št. manjša:(

< Sporočilo je popravil anju -- 23.6.2010 5:46:09 >

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
23.6.2010 9:09:51   
jana84
hejla, punce!

čestitke za lepe preglede...Tako se to dela, kaj ne?

MissD, vse lepo danes, naj bo to dan najlepših sanj...ki se ne končajo!

Otekanje nog: eno je otekanje kar brez razloga, drugo pa je otekanje nog, oziroma gležnjev in prstov na nogah zarad hoje, stanja...In vročine. Meni so ful zatekale v tisti vročini, ki je bla...In kot zakleto sem imela takrat kar nekaj turističnih vodenj (polmaja, samo lokalnih, jaz si ne upam v Rusijo user posted image ), pa sem imela zvečer prav čevape na nogah, namesto prstov user posted image ...Nič, jaz sem res ob vsaki priliki dala noge v zrak, oziroma malo višje kot je rit, da kri steče lepo nazaj...Kaj drugega pa ne znam svetovat...Pravjo, da je fajn jest kakšno zelenjavo, sadje ki odvaja veliko vode oziroma je sestavljeno iz veliko vode (beri kumare, lubenica...) Da gre potem tale dovečna voda lažje iz telesa...

Ah, moje "pridnosti" ni ravno najbolj za hvalčit, ker sem rabla kar nekaj brc v tazadnjo plat, da sem se zmigala, oziroma mislim, da je še najbolj pomagal pozitiven nosečniški test, da sem se spravla k izpitom...Prej namreč nisem nobenga izpita nardila...user posted image  Zdej pa kar gre...In pravjo da ko gre, gre...Upam, da bo tud zdej še tako...Pol pa poletje, avgusta pa še enga in še enga začetek septembra...Tist božji zagovor pa tud ne vem kam bom staknila, ker da profesor tri dni pred zagovorom roke ven...user posted image

Evo, zdej pa grem še seznamček popravt, ker je že kar nekaj sprememb, pa za knjigice...Juhuhu! Popoldan pa na vikend, pogledat če so gobe slučajno že kaj zrastle, zdej po tem dežju...Rečmo da ja, da bomo lohk hodili naokrog, ker mi je to ful zakon...Ko sem bla noseča za sinkota, sem še kakšnih 14dni preden sem šla rodit mela z možem 2-urno gobarsko turo...Upam, da bo tokratna nosečnost tud taka...Sam enga razgrajača bo še treba s sabo vlačt - HB da ga mož nosi v nahrbtniku user posted image
Ajd, fajn se imejte...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
23.6.2010 9:17:20   
anju
hej... iz službe.
kje ste?

danes nimam s sabo nič za jest in mi je prav slabo:( ponavadi kako sadje ali jogurt jem pred malico. doma nisem imela nič, sem imela namen se na pumpi ustavit, potem me pa zafrkne prometna ureditev na primorski avtocesti, da sem še v službo zamudilauser posted image

polmaja kot brem temo o zavarovanju na forumu nosečnost in porod ni ziher za Hrvaško in EU z evropsko kartico (zzzs), da je krito v zvezi z nosečnostjo po 30tuser posted image  moram vprašat! sicer ne bom še 30t, pa vseeno.

jana84 zdej si pridna, ne glede na to kolko brc si rablauser posted image
gobe so;) midva sva se jih naveličala spravljat. jih imamo že poln zamrzovalnik hladilnika pa ni tako mali, nekaj jih še sušimo:)

< Sporočilo je popravil anju -- 23.6.2010 9:21:56 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
23.6.2010 9:19:30   
jana84

user posted image

Pdp, Nick, Starost, Kraj bivanja, Zaporedna user posted imageuser posted image doma, Brcike, Srček, Spol, Kje bomo rodile, Naslednji pregled

28.9.2010
Smarnca 29 let Mozirje 2.user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image  user posted image  Celje 

30.9.2010
Binabina 25 let Celje 2 user posted image  user posted image
Tinaaleks 27 let Ljubljana 2 user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image Postojna NP 23.7.  

1.10.2010

2.10.2010
Tinda 28 let 1.user posted image
Inna79 30 let 1.user posted image  user posted image
Bičkauser posted imageuser posted image  user posted image

3.10.2010
Arual2006 33 let Celje 2.user posted image 1 user posted image  user posted image user posted image
GretaGarbo 28 let 4.user posted image 1 user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   NP 13.7.
Rose85 24 let 1.user posted image  user posted image  user posted image   user posted image NP 30.6.  
Born*to*be*wild 21 let Dobrepolje 1.user posted image   user posted image  user posted image user posted image Kiara NP 13.7.

4.10.2010
3x mami 27 let Obala 3.user posted image 2 user posted image   user posted image  user posted image   user posted image Postojna
Pikab84 26 let Primorska 1.user posted image    user posted image  user posted image  user posted image Postojna
Filisa 28 let Maribor 1.user posted image  user posted image  user posted image user posted image Brina Maribor NP 8.7.

5.10.2010

6.10.2010
Kolumbo 32 let 3.user posted image 2 user posted image   user posted image user posted image NP 28.6.
Nejaja 23 let Koroška 1.user posted image  user posted image
Lencica 2.user posted image  user posted image  user posted image
Kpmk 26 let Celje 2 user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image
Beka77 25 let 1.user posted image    user posted image  user posted image   user posted image NP 9.7.

7.10.2010

8.10.2010
Mamica30

9.10.2010

10.10.2010
Bibaleze1
Zinchy
22 let Kranj 1.user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  Mai Peter  NP 30.6., 28.7.

11.10.2010
Anju
29 let Primorska 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image user posted image Postojna NP 28.6.
Nejkec 1. user posted image    user posted image  user posted image  user posted image NP 12.7.
Mojcaya 26 let 1.user posted image   user posted image   user posted image user posted image Ptuj
Samantka 24 let  Štajerska 1.user posted image    user posted image user posted image  Maribor   
melami
Melita73 ?user posted image 1 user posted image  

12.10.2010
Pikica1111
25 let
tinula

13.10.2010
Katra55
3.user posted image 1 user posted image  user posted image   user posted image  NP 1.7.  
SM10 32 let 5.user posted image 1 user posted image   user posted image   user posted image  NP 23.6.
Snežakinja  user posted image  user posted image user posted image   NP 28.6.

14.10.2010
Zojika80
Ptuj 2.user posted image 1 user posted image  user posted image

15.10.2010
Krokar 31 let 2.user posted image 1 user posted image
Rokipoki
? user posted image 1 user posted image

16.10.2010
mamamajča Štajerska ? user posted image  1 user posted image   user posted image Ptuj
pokora 35 let 5 user posted image  1 user posted image   user posted image user posted image  NP 2.7.

17.10.2010
Caroline1
Ljubljana  user posted image  user posted image   user posted image user posted image  Slovenj Gradec NP 19.7.  
Žan07

18.10.2010
Tybysy
 36 let  1.user posted image user posted image  user posted image user posted image Novo Mesto, Ljubljana NP 28.6. 
S*
33 let 2.user posted image  user posted image   user posted image   NP 28.7.

19.10.2010
Ninka21

20.10.2010
Ejla
29 let 2.user posted image 1 user posted image  user posted image
bt08 2.user posted image 1 user posted image
nova.mami.81 1.user posted image  user posted image

21.10.2010
missD
2.user posted image    user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image user posted image  NP 28.6., 7.7., 14.7.

22.10.2010
Sasadejan
25 let Domžale 1.user posted image   user posted image  user posted image user posted image Mark  NP 7.7.
blancica

23.10.2010
Janaja
26 let 3.user posted image 2 user posted image   user posted image user posted image

24.10.2010
Zana21
4.user posted image
M&A
34 let Ljubljana 5.user posted image 2 user posted image  user posted image  user posted image   user posted image NP 9.7.

25.10.2010
Anau
Nika1
Domžale 2.user posted image 1 user posted image   user posted image   user posted image   Postojna NP 26.7., 26.8.
Najki 29 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image NP 13.7.
Orhideja80 29 let Ljubljana 1.user posted image   user posted image user posted image   user posted image NP 7.7., 9.7. 3D

26.10.2010
2ursae
32 let Ljubljana 3 user posted image 2 user posted image   user posted image  user posted image   user posted image Ljubljana
Kodrana 25 let Dolenjska 3.user posted image 1 user posted image  user posted image

27.10.2010
Polmaja
37 let 2.user posted image user posted image  user posted image user posted image Bor 
Bloom1 36 let 8.user posted image 5 user posted image   user posted image  user posted image user posted image
Roberta69 28 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image user posted image   Ljubljana
Tina078 31 let Ljubljana 2.user posted image
Alicia84 26 let 1.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  NP 19.7.

28.10.2010
Luna_25
25 let 1.user posted image  user posted image   user posted image user posted image Novo Mesto 
čebeli
3.user posted image 1 user posted image   user posted image  user posted image
Urshy78
32 let Ljubljana 1.user posted image user posted image   user posted image user posted image Ljubljana
Mami_1979
30 let 5.user posted image 4 user posted image   user posted image
Marjetica21 user posted image

29.10.2010
Jana84 25 let Primorska 4.user posted image 1user posted image   user posted image   user posted image  user posted image Šempeter NP 8.7.
BRinME 26 let S. Primorska 1.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Šempeter   NP 19.7.
Orto2 ? user posted image 1 user posted image  user posted image
Majabar 28 let Ljubljana 1. user posted image  user posted image   user posted image user posted image Kolumbija

30.10.2010

31.10.2010
PixieM
26 let Koroška 1.user posted image  user posted image   user posted image user posted image Slovenj Gradec NP 30.6. morfologija

XX.10.2010
Anja83 1.user posted image

1.11.2010
Strippy Ljubljana 1.user posted image

user posted image     user posted image
user posted image     user posted image
user posted image      user posted image

user posted image
Od nas so se žal poslovile user posted image user posted image
Anonimna **** user posted image
Ticamica user posted image
Jekica user posted image
Himbauser posted image
Pikicamala user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
23.6.2010 9:59:04   
pixieM
Dobro jutro!

Kako ste danes? Še en dan, potem pa podaljšan vikend! Juhuhu user posted image . Jaz sem ena izmed tistih, ki se je že v šoli tolažila s tem, da ko se je teden začel (ponedeljek), sem si rekla: Yes, pojutrišnjem je že sreda in pojutrišnjem po sredi je že petek user posted image . Sem pač bolj čudna deklina user posted image .
sasadejan - iiii, Mark! Meni je to ime tako lepo! Moj fant pa ni ravno navdušen nad tem imenom, ker že imajo dva fanta v družini po imenu Marko. In ga ne morem prepričat, da Mark in Marko ni isto!!! Tako, da bodo še vojne, preden se odločiva za ime, ki bo obema všeč.
anju - tudi jaz sem začela pridno malicat. In zjutraj po kavi vedno pojem kakšen jogurt in potem čez kakšno urico ali dve še kakšno sadje. In če pozabim kaj doma, mi ves čas ''kruli'' po trebuhu. Tako, da sem včeraj šla v trgovino in kupila nekaj zavitkov piškotov. Kupila sem te Grancereale - super so! Niso tako sladki, pa še polnozrnati so.
kilogrami - jaz se sploh ne tehtam! Problem rešen user posted image . Hecam se. Saj me bo stehtala zdaj na morfologiji - upam, da me ne bo kap. Čeprav saj toliko se tudi nisem mogla zrediti, ker so mi še vse obleke prav. Razen kavbojk, katere nosim zaprte z gumico za lase user posted image . Čez pa dolgo majico in nihče ne ve za mojo skrivnost. Saj lahko hlače še zaprem ampak mi je bolj udobno, če ni vse zategnjeno. Bom slikala trebušček, da ga boste videle tudi ve.
majabar - kako lep trebušček imaš. Si vesela, zdaj ko se vidi?! Jaz sem ful vesela, moji pa se delajo norce, da izgledam malo napihnjena. Smotkoti! V službi pa sem že dobila par vprašanj, če sem sigurna da sem noseča, ali bi rada samo dopust izsilila?! Saj vem, da se hecajo, samo jaz bi tako rada, da mi nekdo reče: ''ooo, kako lep trebušček, kdaj pa pričakujeta?!'' Pa ni nič od tega... No, pa saj še bo. Kar naenkrat bom pa kot žoga okrogla.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
23.6.2010 10:24:55   
smarnca
zdravo, da se se jst mal oglasim.....na dopustu smo se imeli noro lepo, vreme super, noči lih prov hladne za spat.
zdej pa spet tuki na šihtu, cela neprespana, ker imamo grozne probleme z rastjo zobkov tamalega in nč ne spi ponoč oziroma sej spi sam se vsako urco zbudi, donc mu je ratalo vsaj 2 urci skupi spat. sva ga pa z možem vseen peljala v varstvo, ker razen blage vročine nima nobenih drugih znakov bolezni...tut je ne par žličk pri vsamem obroku in to je to. sej hvala bogu ima dost zaloge, da se ne sekiramo preveč zarad tega.
bolniške pa tut ne morem vzet, ker se sodelavka, ki se menjava na dopustu in delo pač ne čaka.

v ponedeljek sem imela pregled. blo je vse ok, mali skače non stop...ginekologinja je full gledala tam okol nogic...kaj naj bi blo...pa sem rekla, da tam ni treba kazat...user posted image .
ja tut men grejo kile bolj veselo gor kot v prvi nocečnosti. do zdej sem jih pridobila že 7....res pa je da smo zdej med dopustom zlo bl jedli, tk, da zdej mislem, da ne bo tko hitr šlo gor, kot je zdej..no ja sej kot ste rekle, niso važne kile, važno je počutje.

naslednji pregled imam 27.7.v mes pa moram še po inekcijo ker sem Rh negativna.
sem pa ginekologinjo vprašala kaj misli glede EA pa mi je sam rekla - neškodljivo za otroka in manj boleče za mamico. tk, da se bom verjetno tut sama odločila za to varjanto, sam v Celju je bvaje nimajo več tk, da bom po vsej verjetnosti šla rodit v SG. je katera s tega konca, ali je katera rodila v tej porodnišnici...

eno vprašanje še glede EA ali ima katera kake negativne posledice tega, sploh se mi ne da brskat po netu kake so spolh negativne posledice...če katera zlo na hitr kej napiše.

ste pa zlo pridne s pisanjem sem vas komi prebrala k me ni blo tok cajta na internetu.

fino bodite in fajn navijajte donc za neše fucbalerje!!!!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
23.6.2010 10:43:54   
pixieM
smarnca - jaz sem s Koroške. Lahko pogledaš na forum korošice, tam je večina punc rodila v SG porodnišnici, tako, da ti bojo vse povedale s prve roke.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
23.6.2010 10:54:03   
anju
po malici user posted image

pixieM ko jim js povem da je rok oktobra, me vprašajo. če so dvojčki:) samo meni se vseeno ne zdi, da imam nek velik trebuhuser posted image

EA najhujša posledica je hromost! drugače lahko nekatere boli glava, omrtvijo noge, dokler ne spusti učinkovina in ne morejo nekaj časa hodit. če ni zares narobe skoraj ni neg. posledic.

smarnca kje ste dopustnikovali?

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
23.6.2010 11:21:52   
3x mami
pozdrav se z moje strani!

par dni me ni gor, pa ste ze tolko spisale, cveke! user posted image sem samo na hitro preletela, ker imam tudi v sluzbi guzvo zdaj... torej, po vrsti.

dobrodosla, pokora! da bi cimdlje ostala 2v1!

trebuh. no, mene pa vsi vprasajo, kdaj pricakujemo, pa mi nihce ne verjame, da sele na zacetku jeseni....

porocilo s pregleda. vceraj smo koncno docakali morfologijo. potrjeno je, da bo fantek user posted image . mere so cisto po pravilih, mozgani in vsi ostali organi v redu. teza je ocenjena na 820g. me je ginekolog pohvalil, da se zelo dobro pazim. mi je priznal, da se je na prejsnjem pregledu ustrasil, da se kaj zacenja, ampak je bil zgleda le lazni alarm (se dobro, da mi ni povedal nic....). tako da mi je prvic povedal, da bom, ce ne pride kaj vmes, mirno docakala nekje sredo septembra (kar mi je napovedal ze pred krvavitvijo) user posted image sam se vedno se moram fajn cuvat, dopusta nikamor - cimvec v blizini doma. bolnisko za 4ure mi je podaljsal do konca. dala sem se kri in urin.
mi je pa sestra rekla, da se ze dve leti ne uporablja vec potrdil o pdpju. da je dovolj, da gres na csd s svojo materinsko - tam noter so vsi podatki, ki jih rabijo. mene to caka konec julija. in malo pripomnila, da tale moja teza zlo pocasi hodi gor... (od zadnjega pregleda se nisem zredila prakticno nic)
se to. vceraj smo sli gor druzinsko. mala2 sta bila kar pridna, sam problem je bil, da smo morali v cakalnici cakat dobro uro. in otroka je cisto minilo vse, na koncu sta bila ze cisto nemirna, lacna (kljub prigrizkom - se je vse skupaj zavleklo skoraj do poldneva...), tako da ju niti ni zanimalo, kar je ginekolog kazal. tako da nama je bilo kar zal, da sva ju vzela sabo. je imel moz precej dela, da ju je krotil, tako da se sam ni moral sledit uzju... sta bila pa navdusena in cisto pridna, ko smo sli potem skupaj na pizzo. ko jima je pa rekel, da bo bratec, sta samo pogledala v stilu: ja in? (oba ze od zacetka pravita, da bo fantek - bratec, tako da se jima je zdelo cudno, da sta morala do zdravnika, da jima je povedal, kar sta ze vedela user posted image )

za seznam: NP 4.8.

verjetno sem se kaj pozabila pripisat oz komentirat...
tale teden mi pa prav pase - samo 2 dni v sluzbi user posted image cez vikend pa, ce bo vse po sreci, beljenje in izolacija v dnevni, potem pa lepo nove omare na mesto in plan za naslednjo rundo nabave. morava speljati se v juliju!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
23.6.2010 11:36:35   
anju
o d l i č n o 3x mami user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
23.6.2010 13:03:14   
zinchy
živjo punce user posted image
da se malo javim,tok velik pišete da vas ne dohajam user posted image Kako ste? Bušiji rastejo? Moj user posted image je v nedeljo končno čutil brcke najinega razgrajačauser posted image so mu kra solzice pritekle..
MissD čestitam za poroko in srečnouser posted image user posted image
Bravo za vse preglede in user posted image user posted image user posted image

lep sončen dan še naprej!

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
23.6.2010 13:09:07   
Urshy78
včeraj sem imela morfologijo, je vse tako kot mora biti user posted image
naslednji pregled 17.8.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
23.6.2010 13:14:44   
jana84
Hejla...hiter pozdravček med pavzo med učenjem...Grrr...ta psihologija, mi prav nič ne gre v glavo...Upam, da bo vseeno šlo skozi...

Pridne punce, lepe novičke s pregledov...Le tako naprej...

Meni pa se je prej zazdelo, da imam tolk nizko otročka, da mi bo ven padel...Sem nekaj čepela in po spodnji policicv omari brskala, pa se mi je zdelo da bo user posted image  zdej, zdej ven padel...Ko sem vstala pa je blo vse v redu, dete je brcalo celo višje od popka...Kdo bi vedel, kaj ne?!

Evo, jaz sem se zdej podkrepila z enim finim češnjevim jogurtom, mogoče bo padel še en malinov kornet...Odvisno od potrebe med učenjem, ker kosilo bo bolj pozno, ker šibamo na vikend...Ta malmu uturim kar kakšen piškotek, da počaka do kosila...Itak je to njegovo  drugo kosilo, tako da sploh ni panike - pa večerje ne dobi ubožček, samo kakšno sadje al skuto/jogurt...Nič hujšga, pa ne bo debelinko user posted image  čeprav kakšen kg mu ne bi škodil, ima namreč pr 21 mescih slabih 11kg...Ah bo že.

Ja, ko sem ravno pri kilogramčkih - jaz sem še vedno v minusu...Sicer zdej opažam, da se lepo bližam nazaj kg, ki sem jih imela pred nosečnostjo...Ampak res počasi...Le tako se moram držat, pa bo...Ker ko sem zanosila, sem se bala, da bom šla rodit kot sod...Ker če bi se zredila za toliko kot sem se za sina, bi blo pa res že rpetirano, pas em se takrat zredila samo za enih 9,10kg...Sam dol ni šlo nič user posted image

Tako, zdaj pa na postlo, na računalnik zapiske in učit, ker zunaj je že prevroče...Sam se mi najbolj dopade v takem vremenu učit, da sem lahko zunaj na zraku, da dobim še malo barve in zraven kakšno znanje mogoče pricaplja user posted image  

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
23.6.2010 13:16:34   
jana84
Ursha78, lepo za fajn morfologijo...Ampak tako pozno imaš naslednji pregled? Saj bo dva mesca skor vmes...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
23.6.2010 14:11:58   
Urshy78
jana, tako me je G naročila user posted image  edino če bi bilo kaj narobe, da naj pridem prej.
imam pa 14.7. še pregled za nosečniško sladkorno, ampak to itak dam samo kri..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
23.6.2010 15:07:42   
Pokora
MissD želim vama prečudovit dan, ter veliko lepega v zakonu!

Sasadejan, sem malo po slikicah pobrskala in ti moram povedati da si bla ful luškana nevesta. Pa če ne bi vedela da si pod srcem nosila pikico, sploh ne bi pogruntala!

Majabar, moram priznati da sem ti prav fouvš za vse sadne dobrote. Jaz sem se sicer ravno danes najedla ananasa, ki je bil kar ok, samo tak ki dozori do konca na rastlini, se tudi pod razno ne more primerjati s tem. Kar se tiče avokada isto. Probaj si enkrat narediti avokadov sveži sok. No sej u bistvu ni sok, ker je tako kremast: V mixer (blender) daj avokado ter led, fino zmiksaj in natoči v kozarce ki si jih oblila s čokolado. Pride kot nekakšen avokadov sladoled. Jaz komaj čakam da bo naša nova članica dovolj velika, da si bom nekje v Aziji privoščila ta napitek, ker mi je res carski.
Bi se priključila Polmaji, bi jaz tudi z veseljem prebrala če nam napišeš še kaj o življenju na drugi strani zemlje. Se mi itak zdiš svetovna faca, da si naredila tako velik korak v življenju. Kapo dol!

Zavarovanje v tujini: moja izkušnja je taka, da sem od Corisa dobila povrnjen denar v enem tednu, od ZZZSja je pa trajalo 3 mesece, pa ne vem kakšno vlogo je bilo treba dati in en cel kup komplikacij je bilo....

Najki čestitke za punčko. Te kar vidim kako plešeš od veseljauser posted image

user posted image  za vse ki ste imele preglede, ter super da je z mladički vse ok!

Jaz sem pa imela danes obisk, je prišla prijataljica, ki je ravno končala s porodniško. Ker je brezposelna, se je odločila, da bo poleg svoje hčerke čuvala še kakšnega otroka, katerih starši niso dobili vrtca. Kar paše taka dopoldanska popestritev, se dan takoj hitrej obrneuser posted image

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
23.6.2010 15:19:44   
sasadejan
Evo pa se še jaz danes malo javim :). Sem bila v taki gužvi danes v službi. Sem morala terjat naše dolžnike - beda user posted image .

pixieM -  Ja Mark je edino ime, ki je všeč mojemu. Meni je bilo všeč Lan, pa je rekel, da ni govora user posted image . tako, da sva potem našla Mark, ki je obema všeč. Sam bom pa huda, če ga bo kdo klical Marko, ker Marko mi pa ni všeč.

Pokora - Hvala, hvala user posted image . Ja obleka je imela notri steznik, tako, da je čisto stisnilo trebušček. upam, da ni malega preveč tudi stisnilo. je bilo pa fino po celem dnevu jit ven iz nje user posted image .

Punce zdej pa počasi dumu in navijat za naše nogometaše. V petek k je bila tekma je naš fantek v trebuščku tudi igral saj je brcal ko nor user posted image . Bomo videli, če bo danes tudi.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
23.6.2010 15:30:39   
caroline1
Super fajn je brat, da smo vse vesele...user posted image  zdaj smo res že takoooo daleč, da bo september oz oktober res kmalu tukaj! Jaz se danes odpravljam iz Lj...mam gužvo s pakiranjem. Potem sem do nadaljnjega nekonektana!!! Uživajte na dopustih, doma, kjerkoli že pač.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
23.6.2010 17:17:07   
majabar
Pozdravček!
Ko sem pred eno uro slišala na TVju našo himno, so mi prišle solze v oči in vse dlake so vstale pokonci. Res je poseben občutek, ko ugotoviš, kako daleč si od svojega rojstnega kraja in ljudi. Sem že ogromno prepotovala, bila tudi cel mesec v tujini, a to se ne more primerjati s tem.
Včeraj sva uredila nekaj papirjev. Kaže, da se bo kar dalo. Na embasadi na Dunaju so mi rekli, da lahko uredim vizo samo tam, a ni res. Dovolj je, če poletiva v Panamo, Venezuelo ali Peru. Moj dragi zadnja dva dneva boljše spi, ko vidi, da se bo vse uredilo. Je prevzel nase ogromno odgovornost.
Torej, kako je tu... Vsi delajo do šestih popoldne, potem pa grejo ven, na ulice, plešejo, pijejo, pojejo. Prav zanimivo. V barih je zelo maloprostora med mizami, a vsi plešejo, na pol kvadratnega metra, a ni pomembno. Še enkrat sem ugotovila, kako pomembno je, da sprejmeš vse, kar ti ponudijo, drugače so užaljeni. Sva nakupovala z njegovim bratrancem. Potem smo šli k njemu na kosilo. Po poti se je ustavil in ponudil, da nam kupi prečen krompirček. Seveda sem se zahvalila in rekla ne, ker bomo zdaj jedli. Pri njemu doma mi je ponudil mandarino in jaz spet, da ne, ker bomo zdaj jedli. Čez 5 minut še liziko in jaz spe ne. Ojoj, je bil užaljen! Po kosilu sem sprejela liziko in je bil presrečen. Sta me oba z dragim opozorila, da decembra, ko gremo na sever Kolumbije obiskat njuno družino, ne bom smela reči ne, drugače me ne bodo sprejeli. Da so zelo tradicionalni in to zelo zamerijo.
Preurejava kuhinjo. Nima niti okna niti nape. Ko se kuha, ne morem dihati. Zdaj sva pa kupila napo in komaj čakava, da jo namontirava! Pa kako cunje sušijo! Vse na obešalnikih obešenih po celem stanovanju. Če ni prostora, obesijo še zunaj, recimo brisače položijo kar čez kolo ali motor. Če imajo dostop, pa perilo kar na strešnike na strehi položijouser posted image .

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
23.6.2010 18:50:47   
nejkec
majabar, boš videla, kako se ti bo zdelo fajn, ko boš prišla v Slovenijo na počitnice in bodo ljudje okrog tebe govorili tvoj materinski jezik. No vsaj jaz sem tako doživljala, ko sem se kot otrok med poletnimi počitnicami vračala domov.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
23.6.2010 19:20:36   
smarnca
hvala ti pixieM sem že neki prečekirala, pa je spet tok za prebat....morm kar povprašat zgleda pa, da so kr zadovoljne.

na morju smo bili pa na Pagu trofili ravno ta pravo vreme in se imeli prečudovito. Samo sonce mali je pa fuuuul užival že v kamenčkih, kaj šele v morju.

nismo dost navijali ane, sam pa vseen svaka čast našim nogometašem!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
23.6.2010 20:00:50   
majabar
Pokora, zanimiva ideja tole z avokadom in čokolado. Nikoli ne bi pomislila, da bi naredila s čim sladkim. Tu pa mango solijo, tako da to ne bi bilo nič čudnega.
3xmami, tako je že velik!!
Najki, super za punčko!!
Oh, imena, to je umetnost. Morda bova izbrala kakšno starejše slovensko ime in španskega sploh ne bo imel. Sva si zadala nalogo, da ga do septembra izbereva. Še dolga bo:).

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
23.6.2010 20:02:35   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: anju
EA najhujša posledica je hromost! drugače lahko nekatere boli glava, omrtvijo noge, dokler ne spusti učinkovina in ne morejo nekaj časa hodit. če ni zares narobe skoraj ni neg. posledic.

ja pa tudi lezat moras na boku in menjat bok do iztiska na vsakih 15min, tako da ful obremenjuje kriz in potem te tudi se par dni boli mesto vboda. meni ni bilo niti malo prijetno, ker sem komaj zlezla na posteljo in s postelje, ful je bolel kriz tudi na dotik, blazin v porodnisnici nimas za podporo pri sedenju (bom prav vzela ekstra pouster tokrat), pa v postojnski so postelje zelo visoke in moras skoraj skocit gor, prakticno se ne mores vsesti gor z otrokom v narocju, ce mas pa kriz frdirban je pa to cela akrobacija =[. posledic konkretno zaradi EA nisem imela, je pa res, da me tudi prijela ni.

par dni nazaj sem prebrala, da je vsak 30. otrok v sloveniji spocet z umetno oploditvijo in smo drugi v evropi za dansko user posted image . smo slovenci tako neplodni ali samo pozno ustvarjamo druzino in je to zaradi starosti zenske? mal presenecena nad tem podatkom...

3x mami kar 820g?  pa v katerem tednu si? moje ima okoli 540g to je skoraj pol manj user posted image , sem pa v 22. tednu in konec oktrobra rok.
jaz sem tudi cakala 45min za pregled, bilo bi prakticno, ce bi ju oci peljal na sprehod med cakanjem in bi mu pozvonila, ko bi te poklicali. sam k res nikol ne ves, kdaj te bojo vzeli not. js mojega mulcka nisem vzela s sabo, ker ima sele 17m in se nima koncepta dojencka v trebuscku. sam mogoce bi ga vzela za 3d, kaj pa vem. jim je kar naporno takole cakat. pa se ocija ni bilo in ga ne bi mogla drzat.
cestitke za uspesne preglede vsem user posted image .

caroline lepo se ugnezdita user posted image .

majabar mogoce lahko precej ja, ampak malo, ker te bojo najbrz hotli nafutrat, da bebica ne bo stradala user posted image . sej je isto pri nas. pa ce bos morala jest vsake pol ure, bos na koncu rekla ne kosilu, ker ga ne bos imela kam dat user posted image .

grem mulcka spat pospravit, potem pa najbrz se sebe, da se malo naspim =]. privoscite si kaksen vecerni sprehod user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
23.6.2010 20:31:44   
majabar
Zdaj sem na vrsti, da pokažem svoje kulinarične sposobnosti. Pripravila bi nekaj sladkega, enostavnega in dobrega. Piškote ali pecivo, ki se lepo reže, nobenih krem. Pa sestavin mora imeti bolj malo, ker moj dragi doma nima niti moke, niti sladkorja, niti mleka, tako da bo počasi potrebno nakupiti vse to in še kakšno čokolado v prahu, rozine, orehe. Grem zdaj na kulinariko pogledat, če dobim kakšno idejo. Pade vam kaj na pamet?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
23.6.2010 20:58:50   
majabar
Pa še nekaj me zanima. Kakšne izkušnje imate s user posted image  po porodu. Poželenje, bolečine, ob naravnem porodu, carskem rezu. Koliko časa ste rabile tiste, ki ste rodile po naravni poti, da je bilo spet vse tako 'tesno' kot prej?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......