jana84
|
hejla! Lepo je brat da ste se spet po dolgem času oglasle nekatere tukaj! Se človek že sprašuje kam so nekatere pobegnile...Prejle sem ugotovila, da sta dve čist z začetka seznama "pobegnile" k septembrkam.. Pa ne vem al jih tukaj brišem, al pustim še gor...Mogoče bom sam kakšno opombo dala, da nas ne bo preveč skrbelo... Dopust: komja čakam, še slabe 3tedne pa šibamo v Dalmacijo...Komaj čakam, res, da se malo namočim, upam da ne bo premrzlo, ker pol ne bomo imeli kam ta malga vtaknit... Vidim da se ene odpravljate v Istro, pa še ne veste kam. Midva z možem sva bla dve leti nazaj, kosem bla noseča za Jakoba v Dugi Uvali v hotelu Croatia...Je ful poceni hotel, plaža je ful lepa, tud senčka je čist zraven...Res luštno...In še notranji in zunanji bazen imajo...Sicer mislim, da se notranji z julijem mesecem zapre, nisem pa 100%...Pa imajo še tenis igrišča, za košarko, odbojko, pa igrala za otroke, pa mini golf, pa ne vem kaj še vse...Edin "mičken" problem je, da je do plaže kar nekaj stopnic...Če pa greš malo bolj naokrog pa greš lahko bolj po ravnem...In še ful lepa sprehajalna pot je tam okrog čist ob obali speljana...Meni je ful pasalo, ko sem bla noseča se pol po večerji še malo sprehodit...Edino kar mi je žal je da nisva vzela polnega penziona, ker je bolj malo "gostiln" v bližini. Ker to je v bistvu sam hotelski kompleks, daleč naokrog pa ni nič...Je pa res v miru... OK mal reklame...bo že... Glede sanj: ne se preveč obremenjevat, ker sanje so samo odraz da nas nekaj skrbi in nismo popolnoma sproščene niti med spanjem...Večina nosečnic se mi zdi da ful živo sanja in ful čudne sanje...Je pa res, da sem jaz ko sem bla noseča za Jakoba, sanjala ene parkrat da sem rodila fantka in sem ga res... Tako, zdej pa res za knjigo...Sem zdej malo prečekirala še po netu, kaj vse se dobi za ta izpit...Pa vidim, da bo kar najboljš najprej sploh za splošno orientacijo v psihologiji kar srednješolski učbenik prebrat...No, jana, kar lepo za knjigo... bodte pridne, se slišmo kaj jutri...