jana84
|
živjo, živjo! Evo, danes sem še bolj pozna, pa ne zarad spanja zjutraj ampak, ker sem bla pridna : sem pospravla cunje, posesala, pobrisala po tleh, pospravla posodo...Ja, to mislim, da je vse...Pa je blo kar dosti dela...Ampak zdej je narjeno, zunaj pa že pada dež Ah, to prelepo poletno vremo, ni kaj...Jutri bo verjetno tud, tako da moramo za na poroko kakšen dežnik naštimat Glede glukoznega testa: mene G ni dala na ta test, ne v prejšnji nosečnosti ne zdaj...Verjetno je to odvisno od vsakega posameznega G in tud od rezultatov krvne slike in urina po moje, saj se že tam vidi vsebnost sladkorja, verjetno...Kdo bi vedel Brcanje: naš brca tako kot mu zapaše...ponavadi bolj proti večeru, ko se umirim, ko spramo našga tavelikegfa razgrajača spat, pa ima on priliko da preusmeri mal pozornosti nase ...Brca pa kjer mu zapaše, enkrat ful spodaj, enkrat brca nad popkom, drugič čist v popek, večinoma pa bolj na desno stran, ne vem zakaj, mogoče ima tam nogice spravljene Žile: meni se po noga pojavljajo čisto mičkane kapilarce, ki jih prej nisem imela, vendar zelo malo...Če se primerjam s svojo sestro, ki ima tako ubogo nogo, da nosi sam dolge hlače...Sredi stegna na notranji strani ji je izstopla krčna žila, res ful velika in grda, zdej se ji podaljšuje čez koleno proti mečam...Na goleni (pod kolenom) pa ima fullll popokane kapilare, v bistvu ima skor celo nogo od kolena dol črno, vijola modro...Božica...Ji prav nič ne zavidam...In baje da ful peče in skeli...brrrr...Ja te elastične hlačne nogavice al pa kar kakšne malj bolj močne prostostoječe nogavice baje da so super in delajo čudeže...Sam predstavljajte si jih nosit cele dneve v tej vročini in sopari Je pa res, da je imela sestra že v prejšnji nosečnosti podobne probleme-malo manjše, pa ji je skor takoj po porodu izginlo...Tako da zgleda da je res samo zarad povečane količine krvi v telesu in seveda tud občutljivosti na to... nič, zdej pa šibam jaz še seznamčk popravt, pol pa mal učit - psihologijo blek...To mi je tako nadležna tema, pa še kar nekaj je bil ta predmet na našem faksu...Uf, rečmo, da nam bo uspelo nardit (5.7.)... se slišmo kaj v ponedeljek...prej mi ne bo uspelo prit na forum... čaučibau