Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: anju IZVIRNO SPOROČILO: Najki Lohk bi njega poslala na kastracijo . Najki danes jih pa sekaš! a misliš da bi ostal enak? ne vem, mislim da sem dobila sredstvo za krčit maternico, ker nisem rekla ne, dajo avtomatsko. lahko sem se tudi zmotla kolko časa sem čutla maternico, samo doma nič v primerjavi s prvima dvema dnevoma po porodu. pa tisto skelenje v dojki, ko se je sprožlo izločanje mleka, res bi se najraj zvila. nekeko 7m dojenja sem nehala nosit blazinice, pa se je še zgodilo včasih puščanje. še "nedavno" (malo pred to nosečnostjo) ko sem si fajn zagrela kopalnico in se namočla, mi je začelo mleko ven špricat, mi je blo tako hecno:) uf, kmalu bo vse to spet živo.... Po tej izjavi sem sla malo prebrat o vazektomiji in samo semenovode prerezejo, je 95% reverzibilno, se pa dela po 35. letu. Lahko se pa semenceca vzame iz mod in umetno oplodi z njimi. Kar se tice libida pa je isti kot prej in moski, ki so nardili poseg, so ful zadovoljni in se pocutijo svobodni v spolnosti. Se pa pri modih zareze in prereze semenovode ambulantno, cez tri dni lohk ze delas. Js bom stara kaksnih 32 let, ko bo tretji prisel, tako da je do vazektomije luknja se za enega po nesreci, sam po stirih pa ne bi vec. Ce bi hotla pa cetrtega pri 40ih, bi ga se zmeraj lahko ustimala najbrz. Meni je mleko usahnilo kaksnih 11m po porodu, nisem dojila pa ze pol leta... Potem pa mi je prikapljalo v drugem mesecu nosecnosti kar naenkrat ampak samo en dan, ko mi je mali nekako gor sedel... Jaz sem blazinice samo kaksen mesec uporabljala, pa se to za brez veze. Sem pa ful pumpala vsakih par ur, me je bolelo zapestje in sem morala nabavit elektricno pumpico, da ne bi mleko usahnilo, ker ni dosti vlekel. Pa probala sem mu vsaj dva obroka dat mojega mleka zaradi protiteles Je pa ze od zacetka jedel pol vecje porcije od drugih zalivanckov, zato mu nikakor ni bilo zadosti hitro pri meni. Pa sem mu sfutrala vse moje mleko in se par porcij formule. Pa napumpala sem 200ml na pumpanje... Lohk recem, da je jedel za dva, dobr da ni ratal miselinko . Ima pa se sedaj precej velik apetit. Upam, da bo tokrat dojenje steklo normalno in zadostno, da bo mulcica znala vleci in ne bo alergicna. majabar vceraj sem pojedla celo pico s skorjo vred in cez se 2 kosa. Pa en sluk piva in pol se mi je cel dan pivo gustalo. Doma pa za vecerjo hitro se pasto. Ja naenkrat vec pojem, prav te dni. Prej je bil zelodcek hitro poln, zdej pa ko pridem do hrane, mecem vase kt dahauc. Najbrz je tdi ohladitev pomagala pri apetitu, pikice so pa tudi ze konkretno velike iz zihr hitreje kurijo zaloge =]. Seveda ni zadosti, malo sperme se spusca celo erekcijo, ne samo ob izlivu, je pa kljucno, ce si imela ovulacijo. Nama je 8 let ratalo pazit zato, ker jaz med ovulacijo prakticno nikoli nisem na volji, sem pa teden pred in teden po . Sva morala kar naciljat za prvega hahaha. pri drugem sva zadela pa iz prve samo zato, ker sva ciljala ovulacijo, pa se nekaj sva mutila okoli tega kateri dan so vecje sanse za puncko. ocitno se je splacalo . Za mehur pa jemlji brusnicne kapsule, meni takoj pomagajo, caj je tudi k pa tudi borovnicev, sam ni tako efektiven. Mogoce pa nisi navajeno na njihovo vodo. Cimprej se pozdravi.
< Sporočilo je popravil Najki -- 24.6.2010 14:52:00 >
|