tims
|
Dobro jutro. Sem vas preletela, za kaj več pa ziher ne bo časa. Midve z Nino sva še doma. Sem mislila, da bi jo jutri dala v vrtec, pa se zgleda nekaj kuha, ker je bila skoraj celo noč pokonc. Včeraj je popoldne spala slabe pol urce, zbudila se je z jokom. Zvečer pa isto. Zaspala je tko kot ponavad, pol se je pa zbudila okol pol devetih in nikakor ne več zaspat nazaj. Ob pol destih jo je končno zmankal, sam je bila ob polnoči spet zbujena. In potem celo noč. Zbujanje, jamranje, stokanje....Nimam pojma, kaj ji je bilo. Zdele sem ji pa zjutraj merila vročino, jo ima 37.5. Bom vidla kako bo do popoldneva, pol pa pokličem P. Je bila pa včeraj tako tečna, da sploh ni bilo za živet z njo. Nič ji ni odgovarjal. Kakanje - Mojcek, čisto nič ti ne zavidam . Ne vem če se katera spomni, ko sem omenjala Timovo kakanje oz. zaprtost. Pri nekako enem letu se je začel in trajal do Nininega rojstva (do petega leta) . Zaprtost taka, da smo jokal vsi zraven njega. Nič, ampak resnično nič ni pomagal. Razne maže, prehrana, sokovi, sirupi, svečke NIČ. In ko sem šla enkrat v lekarno, da bi dobila še kaj, kar lahko še probam, mi je lekarnarca rekla, da nič. Da bo samo minilo in da se take stvari dogajajo. In potem mi je še ena mamica za mano v vrsti povedala, da je ona tudi imela s hčerko take probleme in da so minili sami od sebe. Sva se takrat s P tudi že pogovarjala, da bi ga dala v bolnico, pa sva ugotovila, da bi bilo verjetno samo še slabš. Pri nas skratka ni šlo ne na lep način, ne podkupovanje, ne nagrade, ... Včasih, se spomnim, je po dve uri sedel in zraven jokal, ker ni in ni šlo. Tudi klistir sva mu včasih delala. Včasih je bilo tako zabasano vse skupaj, da če sva mu poskušala dat svečko, je tud nisva mogla notr porint, ker je bilo vse tako trdo. Groza . In potem se je čez noč samo od sebe uredilo in zdaj HB nimamo več teh problemov. Že trkam. Upam, da pri vas ne bo šlo tako daleč , poskušaj pa čimprej ugotoviti, kaj jo tako zapira. Lahko je tudi psiha. Pri nas smo potem ugotovili, da je bil res en tak začaran krog. Ko je bil prvič zaprt, ga je seveda bolelo, ko je šel kakat in naslednjič ko ga je prijelo, ga je bilo verjetno strah bolečine, zato je zadrževal in spet je bila tuki zaprtost. In dlje ko je zadrževal slabš je bilo. Ko se spomnim na tiste čase, me kar zmrazi . Matic, vse najboljše Danes popoldne pa imamo zaključek pri Timu v šoli
|