metuljcek321
|
Sem se mal relaksirala na vrtu, posadila tagetke, jih zalila, skenslala plevel po vrtu, pometla po dvorišču, skratka mal spedenala reči. Zdaj stuširana in na off. Možek dela Anji leseno kolo (tisto brez pedal, k ste ga dale enkrat na linku - bo home-made - oh yeah!) ... time off zdajle ... 3jemi, kakšne zupatke mu boš vzela/si mu vzela? Ja, za P razumem, da je ne moreš kar tko skenslat, ker je imela svetle in zelo pozitivne trenutke, se strinjam. Kakorkoli že, dobro zrihtaj vse skupaj! Lara , tko se dela, miška! I'm so happy. Zdaj pa kar indigo papir pod povšter in kopirat tole mega spanje. , Nina, za uspešno lulanje - frajerka, vse cunjice dol & hopa-cupa, lužica v kahlico. As simple as that. Kako je blo pa na zaključku pri Timu? Grem stavit, da si bila ganjena, & da so bli cukri vsi po vrsti. Poročaj, I'm all ears. Nini se stanje zadj že kaj izboljšuje? IZVIRNO SPOROČILO: populis Tudi jaz se pridružujem. Sem ravno kakšen dan nazaj razmišljala, da ni pravično, ko imaš prvega otroka se ti toliko stvari na novo zgodi, ukvarjaš se malim nemočnim bitjem, skrbiš zanj 24 ur na dan tako da ne vede ne moreš uživati v edinstvenih trenutkih, ko raste se razvija ampak ti je to samoumevno. Kar naenkrat pa se zamisliš nad svojim 2 letnim otrokom, kako je že samostojen in kje je čas , ko je nemočen ležal na najvišjem nivoju v posteljici :)). O madonca sem zej zafilozofirala podpišem! Tolk je enih stvari, obveznosti, letanja sem in tja, čas se pa kar neumorno in čisto potihem pomika naprej. Vsake toliko me prav zacukne, k se tega zavem. Saj potem me mine, every now and then je pa krizica tko malo. darilo za vzogjiteljici bon za masažo za obe - in to le nekaj metrov od vrtca je masažni salon - ej, sploh nisem vedla - to je 3 km od našega doma - ja, bom pa še jaz kdaj tja zavila, a ne? Predamo v prihodnjih dneh. praznovanje rd v vrtcu - Anja bo kar next week, ko so takorekoč še vsi tam (le 2 koristita rezervacijo) - bi mi blo potem julija brez veze, k bi bli pomešani z drugimi skupinami. Danes, k smo bli v Leclrecu, smo nabavili fotoalbum, da KONČNO urihtam slikice - potem ta album pregledujejo & je otroček, ki praznuje, v središču pozornosti. Pa knjigico in balončke sva kupila, mala je pa medtem zajahala bližnji poganjalček in furala ko na dirki. Danes me je informirala, da je v vrtcu vozila rdeč in zelen avto - sam tolk, da mi kaj ne bi ušlo Živa, Bor, Tian, Nina, Kali - stiskam pesti, da bodo nevšečnosti čim prej mimo. Začelo se je poletje, vse zdravstvene tečnobe - šcccc, šcccc, šccccc, stran, prav noben julijčkek naj jutri ne bo več bolan!