|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 20:20:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3951
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
22.6.2010 20:25:21   
Inigo
Glu - baje se v Mullerju nekaj za afte dobi; včasih je bila ena vijolična tekočina

še ni dolgo nazaj sm vidla da se dobijo neki obliži, ki se raztopijo. ampak ne vem če bi blo to primerno za otroke...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
22.6.2010 20:31:20   
nanka
Matic vse najboljše za drugi rojstni dan

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
22.6.2010 20:31:57   
nanka
Bor, Tian in Nina veliko user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 20:37:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3955
22.6.2010 21:19:06   
glugluglu
almera hvala za info o tekočini, bom šla jutri pogledat, ker je to najbrž mislila prijateljica, ampak ni dobila, imam nek gel gingival

Nina je bila pa sedaj boljša, sva ugotavljali, da ji je lahko slabo postalo, ker je šla takoj po popoldanski malici na vrtiljak in je bilo očitno preveč, samo saj ni šla prvič, no bomo videli kaj bo naprej

Neposredna povezava do sporočila: 3956
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 21:32:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3957
22.6.2010 21:54:11   
metuljcek321
'Čer, julijke!

Nocoj častim jaz - imam 1. obletnico doktoratauser posted image  ... postrezite si:

user posted image

user posted image

Ste OK? Malčki? Grem brat ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
22.6.2010 22:05:00   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Glu - če znaš kaj nemško, je tukaj cela stran o aftanh http://www.aften-hilfe.de/
Mislim, pa da je Dzanika pisala, da je Jana s propolisom mazala

ne znam ničuser posted image , sem imela italijanščino za drugi tuj jezik

Neposredna povezava do sporočila: 3959
22.6.2010 22:07:45   
metuljcek321
Sem se mal relaksirala na vrtu, posadila tagetke, jih zalila, skenslala plevel po vrtu, pometla po dvorišču, skratka mal spedenala reči. Zdaj stuširana in na off. Možek dela Anji leseno kolo (tisto brez pedal, k ste ga dale enkrat na linku - bo home-made - oh yeah!) ... time off zdajle ...

3jemi, kakšne zupatke mu boš vzela/si mu vzela? Ja, za P razumem, da je ne moreš kar tko skenslat, ker je imela svetle in zelo pozitivne trenutke, se strinjam. Kakorkoli že, dobro zrihtaj vse skupaj!

Larauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , tko se dela, miška! I'm so happy. Zdaj pa kar indigo papir pod povšter in kopirat tole mega spanje.

user posted image , Nina, za uspešno lulanje - frajerka, vse cunjice dol & hopa-cupa, lužica v kahlico. As simple as that. Kako je blo pa na zaključku pri Timu? Grem stavit, da si bila ganjena, & da so bli cukri vsi po vrsti. Poročaj, I'm all ears. Nini se stanje zadj že kaj izboljšuje?

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Tudi jaz se pridružujem. Sem ravno kakšen dan nazaj razmišljala, da ni pravično, ko imaš prvega otroka se ti toliko stvari na novo zgodi, ukvarjaš se malim nemočnim bitjem, skrbiš zanj 24 ur na dan tako da ne vede ne moreš uživati v edinstvenih trenutkih, ko raste se razvija ampak ti je to samoumevno. Kar naenkrat pa se zamisliš nad svojim 2 letnim otrokom, kako je že samostojen in kje je čas , ko je nemočen ležal na najvišjem nivoju v posteljici :)).
O madonca sem zej zafilozofiralauser posted image user posted image

podpišem! Tolk je enih stvari, obveznosti, letanja sem in tja, čas se pa kar neumorno in čisto potihem pomika naprej. Vsake toliko me prav zacukne, k se tega zavem. Saj potem me mine, every now and then je pa krizica tko malo.

darilo za vzogjiteljici  bon za masažo za obe - in to le nekaj metrov od vrtca je masažni salon - ej, sploh nisem vedla - to je 3 km od našega doma - ja, bom pa še jaz kdaj tja zavila, a ne?user posted image  Predamo v prihodnjih dneh.

praznovanje rd v vrtcu - Anja bo kar next week, ko so takorekoč še vsi tam (le 2 koristita rezervacijo) - bi mi blo potem julija brez veze, k bi bli pomešani z drugimi skupinami. Danes, k smo bli v Leclrecu, smo nabavili fotoalbum, da KONČNO urihtam slikice - potem ta album pregledujejo & je otroček, ki praznuje, v središču pozornosti. Pa knjigico in balončke sva kupila, mala je pa medtem zajahala bližnji poganjalček in furala ko na dirki. Danes me je informirala, da je v vrtcu vozila rdeč in zelen avto - sam tolk, da mi kaj ne bi ušlouser posted image  user posted image

Živa, Bor, Tian, Nina, Kaliuser posted image user posted image user posted image  - stiskam pesti, da bodo nevšečnosti čim prej mimo. Začelo se je poletje, vse zdravstvene tečnobe - šcccc, šcccc, šccccc, stran, prav noben julijčkek naj jutri ne bo več bolan!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 22:26:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3961
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 22:29:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3962
22.6.2010 22:31:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

'Čer, julijke!

Nocoj častim jaz - imam 1. obletnico doktoratauser posted image  ... postrezite si:

user posted image

Uh, a eno leto je že naokoli??? Hitro je šlo - doktor metuljčkova, čestitam!!! user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
22.6.2010 22:50:27   
Majuska
Čisto sem nora ... ene pol ure sem se še ukvarjala s službenimi maili, da sem vse porihtala.

Misel, da mi jutri ni treba v službo, je pa nadvse prijetna user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 23:25:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
23.6.2010 6:48:20   
Majuska
Jutro,

evo fanta sta zrihtana in sta se že počasi odpravila do babi ... mami gre pa nazaj spaaaaaaat user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3966
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 7:29:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
23.6.2010 7:53:51   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Bor še kar vedno kuha - zdaj je imel 39,2, je že ta drugič Calpol dobil, pa itak je revček čist bogi, je celo popoldne ležal na kavču in vegetiral. Jutri ga bo načeloma imela mami, ampak če bo pa tako bogi kot zdaj zvečer, bom sama doma ostala.

Po mojem je spet kaj trebušnega, ker je imel popoldne tudi drisko (tisto ta pravo, sluzasto in kislo smrdečo), pa rekel je, da ga trebušček boli. Če jutri ne bo kaj bolj, bom P poklicala.

3jeMi - a kaj veš, kdaj dela naša P jutri - ste bolj pogosto tam, pa si verjetno bolj na tekočem z urnikom

ta teden je na dopustu (sem videla že 2 tedna nazaj, ker imajo zdaj v sprejemni pisarni naliman papir z dopusti)... ob sredah pa itak ne dela...

http://www.zd-lj.si/zdlj/component/option,com_urniki_zdravnikov/id_zdravnika,8273/strm_zdr,5059/task,prikaz/

user posted image ... user posted image  za Bora...

pa user posted image user posted image  glugluglu malčke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3968
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 8:20:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 8:21:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3970
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 9:11:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3971
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 9:16:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3972
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 9:33:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3973
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 9:35:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3974
23.6.2010 9:39:55   
Inigo
HD - meni je varuška rekla, da bi bilo bolje kot vsi sirupi v bistvu dat glicerinske svečko, kadar se začepi. imaš kaj izkušenj? ker ona je to imela za svojo hči, res da 18 let nazaj, ampak ji je pomagala s tem, ji sirupi niso pomagali oz je mela krče po njih.

jp! pomaga. ampak raztopi samo tisti čepek... če je trdo. če pa ni trdo pa ne nardi nč. mi jih mamo vedno doma... ampak jih HB nismo že nekaj časa rabli...

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.