|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 9:57:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
21.6.2010 10:01:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Fuj - sem v službi - a ni fino, da ko prideš po enem mesecu nazaj, te šef niti vpraša ne kako si

kolk fajn šef, res user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 10:02:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3878
21.6.2010 10:03:56   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: populis

almera: oh kakšna prijaznost user posted image user posted image , da se ti ne bo cukr povišal. user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja, to pa le ahtej! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3879
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 10:25:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
21.6.2010 10:25:49   
3jeMi
dober dan!

sem en malo pozna, k nede... zjutraj smo šli k pulmologinji in user posted image user posted image user posted image  nimamo nobene alergije... pljučka so čista, Flixotide pa še naprej jemljemo, ne več zjutraj, ampak zvečer, pa se vidimo v jeseni... IN RESNO RAZMIŠLJAM KAJ BOM NAREDILA S TOLE NAŠO PEDIATRINJO... hec je v tem, da mi ni tako slaba, je pa štorasta ko tristo mater... zdaj pa ali jo zamenjam, pač po linij najmanjšega odpora, ali pa se vsedem in ji povem par stvari... namreč pulmologinja je bila kar huda, ker bi nama morala P terapijo dat že po 3. hujšem obolenju, torej januarja, in naju tudi že takrat k pulmologu poslat... skratka, ko dobim izvide, grem k naši P in se bom z njo malo pomenila user posted image

majuska... Aleksander kar OK?... je kakšne pikce dobil? šesto bolezen je že imel?

pakiranje... jaz sem pa že od potovanj z motorjem navajena, da jemljem malo in še to malo na minimalko zložim... se mi res zdi, da z vsakim dopustom manj vzamem... letos nam pa še voziček (ga že pol leta ne uporabljamo) in prenosna posteljica odpadeta, je pa obvezen triciklček... se mi pa HD stil dopusta jako dopade, samo 3 tedne kolikor imamo letos v planu, pa ne bi zdržala v hotelu s hotelsko hrano... itak toliko pa še imamo, da si pico, pa kakšne ribice, pa magari tudi pomfi, lahko v oštariji privoščimo user posted image

sirupi... pa Bor in Lovro sta glih user posted image ... naš vsako jutro poje 3 žličke Endovitala... ama ama... ko sem mu dajala Claritine za norice... on: ama ama... sem za foro probala... bljak!!!!...

pa še eno zapojmo:

OLE MAJOLE - MOJCA IN KALIČOPKO

REFREN:
KILI KILI KILI JAKA ZAKA JOKO AMA BUM BUM
KILI KILI KILI JAKA ZAKA JOKO AMA BUM
OLE MAJOLE KILI KILI BUM BUM BUM
OLE MAJOLE KILI KILI BUM.

KO SO VSTALI INDIJANČKI,
ZUNAJ PA NI SONČKA B'LO,
BRŽ SO ZLEZLI IZ ŠOTORA
IN ZAPELI PESMICO... REFREN

SONCE SE NI PRIKAZALO,
OBLAČKI ČRNI SO GA SKRILI,
DEŽ BO, DEŽ JE ŽE KAZALO,
NA VES GLAS SO KAR ZAVPILI.. REFREN

SO TRI PALČKE V ROKE VZELI,
BOBNARJI SO ŠE BOLJ PELI,
SONCE SE JE PRISMEHLJALO
IN BILI SO VSI VESELI... REFREN

... mislim, da jo imam nekje na USB ključku, ki ga imamo za v avto user posted image

metuljcek... pridni pridni... user posted image

zdaj bi bilo pa fajn, da še kaj naredim, al' ne? user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 10:26:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
21.6.2010 10:29:27   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

3jeVi, ha..sva pa bli usklajeni z uro user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem videla ja... ampak sva kar pridni, lepo ena za drugo user posted image ... jaz sem itak tako vzgojena... starejši imajo prednost user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3883
21.6.2010 12:16:51   
glugluglu
no midva sva od zdravnika, glede zdravil in informacij o tem kaj točno ima, sem pa skoraj na istem kot prejuser posted image . Dobiva samo Calpol, je virusno obolenje, na moje vprašanje ali je to slinavka sem dobila nek čuden odgovor: da ljudje ta prvi kontakt s herpesom imenujejo tudi slinavka, to kar ima Tian razsaja baje v našem vrtcu, lahko povzroči večjio vročino in tudi izpuščaje-pike na trebuhu, podplatih ali ritki. Nekdo pa to lahko preboli brez večjih problemov ali razjed, ali sploh neopazno. Otroci od 3. leta naprej so na ta virus imuni, tako, da komot je Tian z Markom in Nino.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 12:33:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3885
21.6.2010 13:20:29   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

METULJČICA TO JE PESEM OD KALIČOPKA, ups črke, gre pa tako nekako
Ole Majole, kili kili kili jaka zaka bum bum bum. Super pesmica za naše malčke, pa še pleše se zraven.

thank you from the bottom of my heart!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
21.6.2010 13:21:29   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi
pa še eno zapojmo:

OLE MAJOLE - MOJCA IN KALIČOPKO

REFREN:
KILI KILI KILI JAKA ZAKA JOKO AMA BUM BUM
KILI KILI KILI JAKA ZAKA JOKO AMA BUM
OLE MAJOLE KILI KILI BUM BUM BUM
OLE MAJOLE KILI KILI BUM.

KO SO VSTALI INDIJANČKI,
ZUNAJ PA NI SONČKA B'LO,
BRŽ SO ZLEZLI IZ ŠOTORA
IN ZAPELI PESMICO... REFREN

SONCE SE NI PRIKAZALO,
OBLAČKI ČRNI SO GA SKRILI,
DEŽ BO, DEŽ JE ŽE KAZALO,
NA VES GLAS SO KAR ZAVPILI.. REFREN

SO TRI PALČKE V ROKE VZELI,
BOBNARJI SO ŠE BOLJ PELI,
SONCE SE JE PRISMEHLJALO
IN BILI SO VSI VESELI... REFREN

obvladaš, mami!!!!!

thank you, merci, danke!

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
21.6.2010 13:22:35   
metuljcek321
Hello, hello, pupe!

Današnji urnik: pouk, sestanek nr. 1 ob 13.30, sestanek nr. 2 ob 15.00, konferenca od 1. do 8. razreda ob 16.00. Malečko bo iz vrtca dvignil user posted image , šibata na obisk k bratrancema in sestrični. He, he, je blo včeraj smešno, rečem: "A gremo pogledat babi in dedija v Strunjan?" Ona pa: "Ja, dedi, babijaaaaaa. Jan in Neli" - Jan - Strunjanuser posted image  user posted image  user posted image

populis, superca za miting s frendico. Paše takle čvekec vsake tolk, se strinajm. In odlično, da je Laško past tense! Povej, a ex šefa pa nič ne pogrešaš? (grenko-sladek nasmeh tukaj - aja, kaj je potem blo s tistim izplačilom, pa k je lagal, ponaredil tvoj podpis in ostale zdrahe?) Lara je fajn?

nanka, kako mala poškodovanka? Ojej, ojej!

Tian, Aleksander - are you OK, boys?

Lovro je bolje, berem - prima! Menjava pediatrinje? Ma, o čem ti to, 3jemi? Hja, kaj naj rečem ... midva sva to storila po prvem srečanju z njo - saj veš, kot študentka, ki se je slabo pripravila na izpit. Ali opcija 2: da se konkretno pogovoriš z njo & poveč, kaj je rekla pulmologinja. Je pa sicer problem, ker smo z dohtarji tko zlo previdni, z njimi ravnamo v rokavičkah, se bojimo kaj preveč rečt - ker jih potem rabimo ali pa jih rabijo naši otroci. Hm ... neprijetna situacija, indeed.

Almera, ta tvoj šef je pa kr neki, resuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3888
21.6.2010 13:24:14   
metuljcek321
auroraa, a si gledala zadnji delo Losta? Jaz še ne ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3889
21.6.2010 13:40:36   
3jeMi
joj, danes se pa tale ura ne premakne nikamor.... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

no midva sva od zdravnika, glede zdravil in informacij o tem kaj točno ima, sem pa skoraj na istem kot prejuser posted image . Dobiva samo Calpol, je virusno obolenje, na moje vprašanje ali je to slinavka sem dobila nek čuden odgovor: da ljudje ta prvi kontakt s herpesom imenujejo tudi slinavka, to kar ima Tian razsaja baje v našem vrtcu, lahko povzroči večjio vročino in tudi izpuščaje-pike na trebuhu, podplatih ali ritki. Nekdo pa to lahko preboli brez večjih problemov ali razjed, ali sploh neopazno. Otroci od 3. leta naprej so na ta virus imuni, tako, da komot je Tian z Markom in Nino.

user posted image user posted image user posted image ... upam, da bo kmalu bolje user posted image

metuljcek... user posted image user posted image user posted image ... saj vem vem... saj pravim, da mi je kar OK... takrat, ko je bilo najhujše je bila zelo zavzeta... ko naju je pošiljala na pediatrično kliniko je vedno rešilca klicala, večina P bi samo napotnico napisala in rekla pejte tja... ona pa ne, ne boste tam čakali, prej pa še parking iskali... saj je tudi kakšen pameten nasvet vrgla kdaj... vseeno ni čisto mimo in se mi ne zdi fer, da bi jo kar podurhala od nje, tako po liniji najmanjšega odpora, zato se bom raje odkrito z njo pogovorila...
ej, kaj ste potem kupili vzgojiteljicama?

nič... počasi jo bomo podurhali domov... moram še v štracuno po par stvari, ker sem se v vrtcu zmenila, da bo Lovro jutri v vrtcu praznoval svoj RD... en julijček je že, zdaj pa še naš... drug teden jih že večina ne bo več...

Neposredna povezava do sporočila: 3890
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 13:50:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3891
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 14:06:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3892
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 15:33:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3893
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 18:03:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3894
21.6.2010 18:50:02   
nanka
MOJCEK tudi Natka ima isto težavo ( so jo pa imeli vsi štirje moji otroci, tako da ni nobeno presenečenje). Skratka zadržuje blatio in noče in niče na stranišče. V glavnem treba je vstrajat in jo vsak dan ob istem času nosit na strtanišče. Jaz je nikoli ne pustim več kot dva dni, tretji dan mora kakat .( Pri Zoji sem to tako rešila, da sem jo vsak večer ko je zaspala nesla na straniščr, po eni uri spanja in je pol leta kakala vsak večer okoli 21 brez težav, čez dan pa nič). Natka mi je zdaj dva dni zadrževala blato in ker je danes tretji dan sem šla v lekarno in kupila Lactecon. Deloval je v slabih dveh urah, ker jo je toiko pognalo, da ni več mogla zadrževati je imela pa revica čisto trd drekec. Skratka vsak dan na stranišče in to kar malo na silo dokler ne ugotovi, da brez kakanja ne gre. Vztrajaj, je pa mučno priznam, pri Zoji sva obe jokale tako hudo je bilo ampak po pol leta nočnega kakanja je ugotovila da mora vsak dan kakat.

Neposredna povezava do sporočila: 3895
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 18:55:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3896
21.6.2010 19:17:12   
glugluglu
mojcek, ojej, to s kakanjem je pa res travma, ja boga. Sem že slišala za to, evo pa nanka ve iz prve roke, najbrž sploh ni nujno, da jo je tista pri kateri je bila v varstvu kaj kregala, lahko jo je med kakanjem kaj drugega zmotilo, pa si ne upa več. Mogoče je imela kaj bolj trdo blato in jo je zapeklo? Dejstvo pa je res, da je psihično, ne vem kako pomagat, mogoče, če jo sprašuješ, če jo je kdaj zabolelo, česa se boji pri kakanju? Drugače pa tako kot je nanka napisala, najbrž ni druge variante.

3jemi,
Tian bi tudi ta teden v vrtcu praznoval RD, če bi bil zdrav, upam, da bo pa naslednji teden še kaj prisotnih.

V sredo peljem Tiana k tašči, no pa držite pesti, da res in, da bo potem v sredo popoldan šla skupaj z mano nazaj v Logatec, ker meni je bolje, če je Tian doma, sploh v četrtek pričakujem, da bom dlje v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 3897
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 19:38:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3898
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 19:46:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3899
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 19:52:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

imena
baby girl 29

katero ime vam je lepše??

taj (25%)

ožbej (19%)

tilen (36%)

maj (21%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!