|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
21.6.2010 10:15:20   
birdy
Aja, urša, če bi midva kupovala bi vzela ena rabljeno pojsteljico, najraj 140x70, pa seveda nov jogi za zraven. Večje pojsteljice za kristi pa ne bi kupovala iz enega samega razloga, čez par let se bosta tamalidve selile mal višje in takrat bosta dobile vsaka svojo novo sobo (novo sobo zato ker pač nimava za dve sobe pohištva) in bi takrat rada kupla pojsteljo v kompletu s sobo (da bo barvno in stilsko usklajeno pa touser posted image ).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
21.6.2010 10:20:22   
sjmm
birdy...a si pogledala kej na IKEA  strani...dost poceni in dosti izbire...takih malih posteljic za že mal večje mulčkeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
21.6.2010 10:30:39   
sjmm
kolumbo...a ti tud težko daš mulčke stran...ej, jz sm čist izgubljena , če niso vse kokice pod perjemuser posted image user posted image user posted image ..pa čeprav so ene že took velke, da jih je težko pod perje skrituser posted image user posted image ..

do zdej sta šla sam ta velka 2 1x na morje s tastom in taščo...NIKAD VIŠE...po treh dneh je bil tak jok...sva jih šla sam iskat...joj, me je skor kap...Janči je bil ene 4 leta star..ves potolčen, pa kr eno plenico sta mu gor napopala, pa je bil suh že 2 leti...d ni blo treba u kampu do wc-jev z njim skoz hodit..prikola pa zravn wc-jauser posted image user posted image user posted image user posted image .Saška pa take učke...je non stop jokala že 3 dni...pa naju ni noben poklicu...JZ SM TOK JOKALA...ONADVA PA Z MENOJ...PA ŠE MIHEC ZRAVN..K JE BIL ENE 2 LETI STAR...u pol ure smo vse spakiral, otroke sm nesla pod tuš, v avto...sam domov..sej mogoče se sliši nemogoče...sam je blo ČIST RES..

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
21.6.2010 10:36:26   
sunny24
Jutro!
Nočka prespana, madam spala 12 ur v kosu brez mrdnt...user posted image   Vreme pa še kar za kozlat...Prvi dan poletja...bullshit!!! user posted image user posted image user posted image

Eno rundo cot sem oprala, zdej pa malo TV, Gaja se igra, moj spi...Bi šla kej vn, ma si morem prej bučo oprat...

sjmm, joj ma je smotana tvoja tašča...Mi grejo full na živce ljudje, k se vtikajo tja, kjer jih najmanj srbi...V glavnem, fajn si jo! Bravo!!! user posted image user posted image user posted image

birdy, Gaja gre letos sama na morje s taščo. Sicer najprej za 4 dni, pol pridem jst za par dni dol, pol pa bo še neki dni sama. Jst ji zaupam, tko da mi ni panike. Itak jo bom pogrešala full, sam naj mala pohajčka na morju, če že mi2 delava celo poletje. user posted image

Ammm, sm pozabla ostalo...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
21.6.2010 10:49:47   
birdy
Sjmm, da bi blo tko kt pri vas mene ne skrbi. Mislm, da če bi tamala jokala da bo tud povedala, ni tak tip no da bi neki skrivala. Sej pravm, jst moram v glavi pošlihtat. Poleg tega bo mela tam še bratranca k ga ma ful rada. Pomoje se bojo mel tok fajnuser posted image
Sunny, ja, ti si mal bolj sproščena glede tegauser posted image Sej je prov tko, ne pa jst k se tolk obremenjujem. Kristi pa jst še ne morem dat, za to pa še nisem niti malo psihično pripravljena. Tud naslednje leto še pomoje ne, čeprov me moj dec pegla. No, sicer so se pa moji starši in klemnovi starši neki menil da bi šli septembra vsi skup na morje in vzel obe. K mi je mat to rekla sem pa čist ven padla!!! Sem povedala da ni šans. Mi je blo pa pol jasno zakaj mi je tašča skoz neki govorila da bosta šla s tastom na morje septembra pa da bosta Kristi s sabo vzela... Ker oni so se to mnil kak dva mesca nazaj. Pa mi ni blo jasno zakaj je vsaj 1x tedensko mi govorila da bosta Kristi na morje vzela. Sem tud moji mat rekla, da to se ne meni brez naju. Sem bla tolk jezna. Zdej pa sam čakam da mi tašča spet to omeni, da jo rahlo napizdim. Ma, sem jezna, je tole še frišno, mi je mami v petek šele rekla. Tašča bi pa očitno njihove dogovore kr skrivalauser posted image user posted image
Pa mot me to ker je plan da gre letos neli na morje z taščo in tastom, in enkrat z mojimi. Zdej bi pa mojedva tko naredla da bi šla še unedva zraven (to so se pogovarjal pijani, sej zdej pa mojim to ne paše, pa bosta rekla sam iz vljudnosti). Čez par let bi nama pa naprej metal da je šla pa Neli enkrat sama z klemnovima, z njima pa ne. Da so šli vsi skup. Hočeš narest tko da je prov pa fer, na konc te pa poje.bejo da bojo ja lohk mal naprej metal!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
21.6.2010 11:03:04   
sunny24
birdy, ti kar naredi tako, kot tebi paše. Si ti njihova mama, zato drugi nimajo da se menjo kej mimo vas dveh!
Pa fajn opravi na pregledu!!! user posted image

Nč, pičim ven z Gajo, dokler ni dežja! JE že tečka, k sm ji rekla, da gremo papa...Mi je že šolne prnesla direkt na tipkovnico...Mislim da mi je s tem hotla povedat "MAti, zimigi se!!!" user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo kej pole! Lepo se mejte! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 11:34:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 11:38:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
21.6.2010 11:40:55   
petrušk_
jutro punce!!!!

sm vas prebrala, pa vidim, da je blo kar pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image
onasis....super frizurca...barva pa še bolj
sjmm....kaos s temi najstniki....vaju podpiram pri vaši odločitvi, sploh glede na to kako je saška nezrelo pristopila k stvari, da vama niti noče povedat kdo je in kaj je....
da o tašči sploh ne govorim....jst bi isto nardila kot si ti...mene se je zj že navadla da sm direktna in se ful boljš razumevauser posted image user posted image user posted image
katjuša....super pridna si s tem šivanjem pa to...jst bi tud včas rada znala kej zažit, pa mi ne gre glih najboljš od rokuser posted image user posted image user posted image
birdy...pejt u ikeo...majo res super zadevce....midva sva kupla ikea mamut pohištvo in skoz lohk kombiniraš in dokupuješ.....
tamika....ste fajn potoval???? eva je bla pridna fulll...je celo pot spala....v murski se je zbudila...nazaj je pa tud spala do trojan, k smo šli po krofe...pol je pa trapala celo pot do doma.....
sm te kliknla na fb....k sm te odkrila po imenu pa priimku na nikonu - sm glasovalauser posted image -
predlagej pa še te stalne februarčice....

če sm kero pozabla se opravičujem....

petrušk_

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
21.6.2010 12:02:01   
Čebel@
petrušk.....dej na ZS mi pošlji ime in priimek da te dodam pa še ebruarčice ti proporočimuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
21.6.2010 12:13:42   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

petrušk.....dej na ZS mi pošlji ime in priimek da te dodam pa še ebruarčice ti proporočimuser posted image

sm že

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
21.6.2010 12:15:13   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sm že

hehehhe...zj bom pa mela težav da pogruntam kera je kera...hehehe....no sj bom po imenih otrok menda povezala :)

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
21.6.2010 12:22:23   
Urša08
Jaz mam pa pavzo user posted image . Sem tamalima čist popedenčkala sobico, preoblekla postli. Potem smo šli mal bagerja pogledat kako koplje, sam je tok vetrovno pa mrzlo, da smo hitro not popokali. Aja pa pol urce likanja je za mano - več pa tamaledva ne pustitauser posted image user posted image user posted image vmes je blo treba pa Nejcu enih 5x prebrat knjigico avtobus Aleš - jo je včerej od mojih dobil in jo sedaj skoz gledamo in beremouser posted image .

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
21.6.2010 12:24:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Katjusa...cez 1 teden bojo mucki za oddajo....

že ??? se da zment da ga mal kasnejeuser posted image ker ga nimamo zdle kam datuser posted image

Ja povej če ga po dopustu lahko?....ker potem bo že kr mal pozno,ker že jejo hrano in se učijo uporabljat mačji wc....

z mojmu sma se menla sam ne bo šolo.... tle ga res ne moremo imet.... kak teden že cel mesec bo pa hudo.... tak, da če ne boš jezna ga daj komu drugemu mi bomo pač mogli iskat drugega muceka mal kasneje..... sem misla, da bojo nekje v sredini julija al pa še kak teden kasneje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je k je tok luškanuser posted image user posted image user posted image in sem se že ful veselila.... otrokoma sem ga kazala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tle imamo res zdej tako gužvo kaj šele bo ko bomo zečel vse pakirat.....
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
21.6.2010 12:26:11   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja, urša, če bi midva kupovala bi vzela ena rabljeno pojsteljico, najraj 140x70, pa seveda nov jogi za zraven. Večje pojsteljice za kristi pa ne bi kupovala iz enega samega razloga, čez par let se bosta tamalidve selile mal višje in takrat bosta dobile vsaka svojo novo sobo (novo sobo zato ker pač nimava za dve sobe pohištva) in bi takrat rada kupla pojsteljo v kompletu s sobo (da bo barvno in stilsko usklajeno pa touser posted image ).

Birdy
vidim, da mate isti problem kot mi user posted image user posted image user posted image tud midva imava plan čez 3,4 leta narest na podstrešju dve sobici in seveda bosta dobila tud vsak svojo otroško sobico. Tale sobica je pa dost mejhna in je opcija al pograd al pa še ena micena postelca. Sva že skor 100% da kupiva eno postelco 120x60, pa je  za tri leta problem rešen. Se mi zdi da me sedaj pri tretjem čaka spet šoping ker pri Žigcu ni blo treba praktično nič kupit - noi neki cunc za mojo dušouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
21.6.2010 12:28:12   
Katjusa
čebela že imate vse spakirano? jst že tud nosim določene reči v prikolicouser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa izgubila škatlo kjer sme imela vse za kampiranje, kar se tiče kuhinjeuser posted image user posted image user posted image user posted image je nikjer ne najdem tako, da bom mogla novo pripravit in poiskat pa kak lonec reskiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
21.6.2010 12:28:54   
tanci29
HEJ

mama na bolniški :(

sej bo bolš...nisem vas čitala, upam da ste vse ok

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
21.6.2010 12:31:34   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

tamika....ste fajn potoval???? eva je bla pridna fulll...je celo pot spala....v murski se je zbudila...nazaj je pa tud spala do trojan, k smo šli po krofe...pol je pa trapala celo pot do doma.....
sm te kliknla na fb....k sm te odkrila po imenu pa priimku na nikonu - sm glasovalauser posted image -
predlagej pa še te stalne februarčice....

če sm kero pozabla se opravičujem....

večji user posted image user posted image user posted image se zamotijo z risankouser posted image user posted image user posted image , Tristinko se pa vedno buni, ker mora pri miru sedet user posted image ... edino kaka pesmica zaleže user posted image , moram izboljšat repertuar user posted image ... ko smo se vračali, sem bila sigurna, da bodo vsi ugasnili, pa ni nobeden user posted image ...  tako da imamo pestre poti user posted image user posted image user posted image user posted image ... kam ste pa šli, če nisem preveč firbčna? drugič se zapeljite še do Rakičana user posted image
si moja nova frendica user posted image user posted image ... priporočila pa kasnjeje user posted image .. hvala za tvoj glas

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
21.6.2010 12:32:18   
Urša08
tanci ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim prej se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
21.6.2010 12:33:02   
Katjusa
sjmm dober si tašči povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj si grejo ženskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

birdy jst ti dam prav kakrkoli se boš odločla to so tvoje punčke in ti veš kako in koliko lahko preneseš.... no jst bi florjana že lahko dala ampak samo moji mamiuser posted image benija pa ne vem mogoče..... bomo videli, ko se selimo bomo imel večkrat možnost, da sta za vikend kdaj tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image če bo pa to izvedljivo iz pogleda moje duše bomo pa videli..... mi je pa zadnič mami rekla, da bi šla ona s florjanom in soesedo in njihovim vnučkom na morje (v našo prikolico) se mi je zdela ideja kr doblauser posted image user posted image user posted image user posted image ker vem, da bi se florjan imel luštno in da če bi karkoli bilo bi me takoj poklicala......
kake smo mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suuny občudujem tvojo taščouser posted image user posted image user posted image user posted image a menjaš?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
21.6.2010 12:33:15   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

HEJ

upam, da ni kaj hudega user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
21.6.2010 12:33:43   
Urša08
Tamika helov, kako si? Da mate pa v avto pestro pri user posted image user posted image user posted image user posted image nič ne dvomim, mamo mi že pri dveh na daljše vožnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
21.6.2010 12:34:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

HEJ

tanci kaj te je zvilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo miljin takihle da boš čim prej spet OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
21.6.2010 12:35:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika helov, kako si? Da mate pa v avto pestro pri user posted image user posted image user posted image user posted image nič ne dvomim, mamo mi že pri dveh na daljše vožnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 4 si raje ne predstavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
21.6.2010 12:35:51   
tanci29
tamika urša katjuša hvala za pikice pokice...trenutno je moja energija na nuli, želodec me boli poleg vseh kosti. slabo mi je sam bruham niti ne. sem kot ena ožeta cuna...ampak počasi bo šlo na bolje...mi paše mir in tišina..

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 21.6.2010 12:36:29 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?