Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 10:15:20
|
|
|
|
birdy
|
Aja, urša, če bi midva kupovala bi vzela ena rabljeno pojsteljico, najraj 140x70, pa seveda nov jogi za zraven. Večje pojsteljice za kristi pa ne bi kupovala iz enega samega razloga, čez par let se bosta tamalidve selile mal višje in takrat bosta dobile vsaka svojo novo sobo (novo sobo zato ker pač nimava za dve sobe pohištva) in bi takrat rada kupla pojsteljo v kompletu s sobo (da bo barvno in stilsko usklajeno pa to ).
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 10:20:22
|
|
|
|
sjmm
|
birdy...a si pogledala kej na IKEA strani...dost poceni in dosti izbire...takih malih posteljic za že mal večje mulčke
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 10:30:39
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo...a ti tud težko daš mulčke stran...ej, jz sm čist izgubljena , če niso vse kokice pod perjem ..pa čeprav so ene že took velke, da jih je težko pod perje skrit .. do zdej sta šla sam ta velka 2 1x na morje s tastom in taščo...NIKAD VIŠE...po treh dneh je bil tak jok...sva jih šla sam iskat...joj, me je skor kap...Janči je bil ene 4 leta star..ves potolčen, pa kr eno plenico sta mu gor napopala, pa je bil suh že 2 leti...d ni blo treba u kampu do wc-jev z njim skoz hodit..prikola pa zravn wc-ja .Saška pa take učke...je non stop jokala že 3 dni...pa naju ni noben poklicu...JZ SM TOK JOKALA...ONADVA PA Z MENOJ...PA ŠE MIHEC ZRAVN..K JE BIL ENE 2 LETI STAR...u pol ure smo vse spakiral, otroke sm nesla pod tuš, v avto...sam domov..sej mogoče se sliši nemogoče...sam je blo ČIST RES..
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 10:36:26
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Nočka prespana, madam spala 12 ur v kosu brez mrdnt... Vreme pa še kar za kozlat...Prvi dan poletja...bullshit!!! Eno rundo cot sem oprala, zdej pa malo TV, Gaja se igra, moj spi...Bi šla kej vn, ma si morem prej bučo oprat... sjmm, joj ma je smotana tvoja tašča...Mi grejo full na živce ljudje, k se vtikajo tja, kjer jih najmanj srbi...V glavnem, fajn si jo! Bravo!!! birdy, Gaja gre letos sama na morje s taščo. Sicer najprej za 4 dni, pol pridem jst za par dni dol, pol pa bo še neki dni sama. Jst ji zaupam, tko da mi ni panike. Itak jo bom pogrešala full, sam naj mala pohajčka na morju, če že mi2 delava celo poletje. Ammm, sm pozabla ostalo...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 10:49:47
|
|
|
|
birdy
|
Sjmm, da bi blo tko kt pri vas mene ne skrbi. Mislm, da če bi tamala jokala da bo tud povedala, ni tak tip no da bi neki skrivala. Sej pravm, jst moram v glavi pošlihtat. Poleg tega bo mela tam še bratranca k ga ma ful rada. Pomoje se bojo mel tok fajn Sunny, ja, ti si mal bolj sproščena glede tega Sej je prov tko, ne pa jst k se tolk obremenjujem. Kristi pa jst še ne morem dat, za to pa še nisem niti malo psihično pripravljena. Tud naslednje leto še pomoje ne, čeprov me moj dec pegla. No, sicer so se pa moji starši in klemnovi starši neki menil da bi šli septembra vsi skup na morje in vzel obe. K mi je mat to rekla sem pa čist ven padla!!! Sem povedala da ni šans. Mi je blo pa pol jasno zakaj mi je tašča skoz neki govorila da bosta šla s tastom na morje septembra pa da bosta Kristi s sabo vzela... Ker oni so se to mnil kak dva mesca nazaj. Pa mi ni blo jasno zakaj je vsaj 1x tedensko mi govorila da bosta Kristi na morje vzela. Sem tud moji mat rekla, da to se ne meni brez naju. Sem bla tolk jezna. Zdej pa sam čakam da mi tašča spet to omeni, da jo rahlo napizdim. Ma, sem jezna, je tole še frišno, mi je mami v petek šele rekla. Tašča bi pa očitno njihove dogovore kr skrivala Pa mot me to ker je plan da gre letos neli na morje z taščo in tastom, in enkrat z mojimi. Zdej bi pa mojedva tko naredla da bi šla še unedva zraven (to so se pogovarjal pijani, sej zdej pa mojim to ne paše, pa bosta rekla sam iz vljudnosti). Čez par let bi nama pa naprej metal da je šla pa Neli enkrat sama z klemnovima, z njima pa ne. Da so šli vsi skup. Hočeš narest tko da je prov pa fer, na konc te pa poje.bejo da bojo ja lohk mal naprej metal!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 11:03:04
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, ti kar naredi tako, kot tebi paše. Si ti njihova mama, zato drugi nimajo da se menjo kej mimo vas dveh! Pa fajn opravi na pregledu!!! Nč, pičim ven z Gajo, dokler ni dežja! JE že tečka, k sm ji rekla, da gremo papa...Mi je že šolne prnesla direkt na tipkovnico...Mislim da mi je s tem hotla povedat "MAti, zimigi se!!!" Se tipkamo kej pole! Lepo se mejte!
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 11:34:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 11:38:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 11:40:55
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce!!!! sm vas prebrala, pa vidim, da je blo kar pestro onasis....super frizurca...barva pa še bolj sjmm....kaos s temi najstniki....vaju podpiram pri vaši odločitvi, sploh glede na to kako je saška nezrelo pristopila k stvari, da vama niti noče povedat kdo je in kaj je.... da o tašči sploh ne govorim....jst bi isto nardila kot si ti...mene se je zj že navadla da sm direktna in se ful boljš razumeva katjuša....super pridna si s tem šivanjem pa to...jst bi tud včas rada znala kej zažit, pa mi ne gre glih najboljš od rok birdy...pejt u ikeo...majo res super zadevce....midva sva kupla ikea mamut pohištvo in skoz lohk kombiniraš in dokupuješ..... tamika....ste fajn potoval???? eva je bla pridna fulll...je celo pot spala....v murski se je zbudila...nazaj je pa tud spala do trojan, k smo šli po krofe...pol je pa trapala celo pot do doma..... sm te kliknla na fb....k sm te odkrila po imenu pa priimku na nikonu - sm glasovala - predlagej pa še te stalne februarčice.... če sm kero pozabla se opravičujem....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:02:01
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.....dej na ZS mi pošlji ime in priimek da te dodam pa še ebruarčice ti proporočim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:13:42
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....dej na ZS mi pošlji ime in priimek da te dodam pa še ebruarčice ti proporočim sm že
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:15:13
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....dej na ZS mi pošlji ime in priimek da te dodam pa še ebruarčice ti proporočim sm že hehehhe...zj bom pa mela težav da pogruntam kera je kera...hehehe....no sj bom po imenih otrok menda povezala :)
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:22:23
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz mam pa pavzo . Sem tamalima čist popedenčkala sobico, preoblekla postli. Potem smo šli mal bagerja pogledat kako koplje, sam je tok vetrovno pa mrzlo, da smo hitro not popokali. Aja pa pol urce likanja je za mano - več pa tamaledva ne pustita vmes je blo treba pa Nejcu enih 5x prebrat knjigico avtobus Aleš - jo je včerej od mojih dobil in jo sedaj skoz gledamo in beremo .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:24:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjusa...cez 1 teden bojo mucki za oddajo.... že ??? se da zment da ga mal kasneje ker ga nimamo zdle kam dat Ja povej če ga po dopustu lahko?....ker potem bo že kr mal pozno,ker že jejo hrano in se učijo uporabljat mačji wc.... z mojmu sma se menla sam ne bo šolo.... tle ga res ne moremo imet.... kak teden že cel mesec bo pa hudo.... tak, da če ne boš jezna ga daj komu drugemu mi bomo pač mogli iskat drugega muceka mal kasneje..... sem misla, da bojo nekje v sredini julija al pa še kak teden kasneje.... žal mi je k je tok luškan in sem se že ful veselila.... otrokoma sem ga kazala..... tle imamo res zdej tako gužvo kaj šele bo ko bomo zečel vse pakirat.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:26:11
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, urša, če bi midva kupovala bi vzela ena rabljeno pojsteljico, najraj 140x70, pa seveda nov jogi za zraven. Večje pojsteljice za kristi pa ne bi kupovala iz enega samega razloga, čez par let se bosta tamalidve selile mal višje in takrat bosta dobile vsaka svojo novo sobo (novo sobo zato ker pač nimava za dve sobe pohištva) in bi takrat rada kupla pojsteljo v kompletu s sobo (da bo barvno in stilsko usklajeno pa to ). Birdy vidim, da mate isti problem kot mi tud midva imava plan čez 3,4 leta narest na podstrešju dve sobici in seveda bosta dobila tud vsak svojo otroško sobico. Tale sobica je pa dost mejhna in je opcija al pograd al pa še ena micena postelca. Sva že skor 100% da kupiva eno postelco 120x60, pa je za tri leta problem rešen. Se mi zdi da me sedaj pri tretjem čaka spet šoping ker pri Žigcu ni blo treba praktično nič kupit - noi neki cunc za mojo dušo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:28:12
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela že imate vse spakirano? jst že tud nosim določene reči v prikolico sem pa izgubila škatlo kjer sme imela vse za kampiranje, kar se tiče kuhinje je nikjer ne najdem tako, da bom mogla novo pripravit in poiskat pa kak lonec reskirat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:28:54
|
|
|
|
tanci29
|
HEJ mama na bolniški :( sej bo bolš...nisem vas čitala, upam da ste vse ok
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:31:34
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ tamika....ste fajn potoval???? eva je bla pridna fulll...je celo pot spala....v murski se je zbudila...nazaj je pa tud spala do trojan, k smo šli po krofe...pol je pa trapala celo pot do doma..... sm te kliknla na fb....k sm te odkrila po imenu pa priimku na nikonu - sm glasovala - predlagej pa še te stalne februarčice.... če sm kero pozabla se opravičujem.... večji se zamotijo z risanko , Tristinko se pa vedno buni, ker mora pri miru sedet ... edino kaka pesmica zaleže , moram izboljšat repertuar ... ko smo se vračali, sem bila sigurna, da bodo vsi ugasnili, pa ni nobeden ... tako da imamo pestre poti ... kam ste pa šli, če nisem preveč firbčna? drugič se zapeljite še do Rakičana si moja nova frendica ... priporočila pa kasnjeje .. hvala za tvoj glas
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:32:18
|
|
|
|
Urša08
|
tanci ojoj čim prej se pozdravi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:33:02
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm dober si tašči povedala pa kaj si grejo ženske birdy jst ti dam prav kakrkoli se boš odločla to so tvoje punčke in ti veš kako in koliko lahko preneseš.... no jst bi florjana že lahko dala ampak samo moji mami benija pa ne vem mogoče..... bomo videli, ko se selimo bomo imel večkrat možnost, da sta za vikend kdaj tukaj če bo pa to izvedljivo iz pogleda moje duše bomo pa videli..... mi je pa zadnič mami rekla, da bi šla ona s florjanom in soesedo in njihovim vnučkom na morje (v našo prikolico) se mi je zdela ideja kr dobla ker vem, da bi se florjan imel luštno in da če bi karkoli bilo bi me takoj poklicala...... kake smo mamice suuny občudujem tvojo taščo a menjaš?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:33:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HEJ mama na bolniški :( sej bo bolš...nisem vas čitala, upam da ste vse ok upam, da ni kaj hudega
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:33:43
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika helov, kako si? Da mate pa v avto pestro pri nič ne dvomim, mamo mi že pri dveh na daljše vožnje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:34:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HEJ mama na bolniški :( sej bo bolš...nisem vas čitala, upam da ste vse ok tanci kaj te je zvilo evo miljin takihle da boš čim prej spet OK
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:35:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika helov, kako si? Da mate pa v avto pestro pri nič ne dvomim, mamo mi že pri dveh na daljše vožnje mi tud 4 si raje ne predstavljam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:35:51
|
|
|
|
tanci29
|
tamika urša katjuša hvala za pikice pokice...trenutno je moja energija na nuli, želodec me boli poleg vseh kosti. slabo mi je sam bruham niti ne. sem kot ena ožeta cuna...ampak počasi bo šlo na bolje...mi paše mir in tišina..
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 21.6.2010 12:36:29 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?