|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
20.6.2010 21:49:08   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Katjusa...cez 1 teden bojo mucki za oddajo....

že ??? se da zment da ga mal kasnejeuser posted image ker ga nimamo zdle kam datuser posted image

Ja povej če ga po dopustu lahko?....ker potem bo že kr mal pozno,ker že jejo hrano in se učijo uporabljat mačji wc....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
21.6.2010 7:32:47   
Urša08
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
21.6.2010 7:36:02   
Urša08
jutro user posted image

Naša nočka ok. Vikend minil kot ga ne bi blouser posted image user posted image user posted image . Je blo pa res luštno. Včeraj po kosilu sta še mojedva prišla in smo skup popili kavico, pa mal počvekali, potem šli skup do bratranca in je bil že večer ko smo domov prišli. Me pa zadnje dni že pred deveto kar zmanjka na kavču user posted image .

Danes pa pri nas tko piha k pr norcihuser posted image . Grem tamalima zajtrk dat pa se potem še javimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
21.6.2010 8:41:46   
Čebel@
jutrouser posted image

danes sta me pa Hana in ati pustila dalj časa spati,tko da zaenkrat imam fulllllll energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 8:57:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
21.6.2010 9:17:53   
sjmm
dan!

mi smo me le malo naspali, čeprav smo imel neki umesnih postankov

zdej mamo risanka party..pa čokolino in kofetek

čakamo kva bo z lančico

k vn pogledam ne morm verjet, da gremo na morje ćez 14 dni

mogoče bi letos namest kopalk kako novo bundico nabavlauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
21.6.2010 9:29:03   
birdy
Jutro. Midve s kristi sva spet same, Neli uživa spet pri moji matki, do srede. Moj pa na šihtu. Nekak se mi čist nč ne dauser posted image Mal me pa itak že skrbi sobota, gre Neli prvič z taščo in tastom za en teden na morje. Pa mi kr ni všeč to, ne vem, ful me je strah da bo kej narobeuser posted image user posted image
Kaj pa ve kej delate na tale turoben dan? A vse glancate? Jst bi tud mogla pa se mi ne da...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
21.6.2010 9:41:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jutro. Midve s kristi sva spet same, Neli uživa spet pri moji matki, do srede. Moj pa na šihtu. Nekak se mi čist nč ne dauser posted image Mal me pa itak že skrbi sobota, gre Neli prvič z taščo in tastom za en teden na morje. Pa mi kr ni všeč to, ne vem, ful me je strah da bo kej narobeuser posted image user posted image
Kaj pa ve kej delate na tale turoben dan? A vse glancate? Jst bi tud mogla pa se mi ne da...user posted image

jz prov nč ne glancam....sm kr tlele s svojim neskofetkomuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
21.6.2010 9:41:14   
Urša08
eto men je ratalo vse včerejšnje grehe spedenatuser posted image user posted image user posted image Ma sem včerej tko zakomirala na kavču, da je pomivalc ostal nedotaknjen, cune iz sušilca je pa moj v škaf nametal pa tko pustil, da o kuhinji ne govorimuser posted image sm bla kr mal hudauser posted image user posted image user posted image

Kolumbo
ma dej ti men mal tvoje energije, od kje jo jemlješ?

Sjmm super da ste se uspeli naspatiuser posted image user posted image user posted image

Birdy a je Neli rada s taščo in tastom? Če misliš da se ne bo mela luštno jo komot doma zadržiš - sej si njena mami in ti odločaš. Če pa Neli uživa s taščo in tastom jo bi pa jaz pustila.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
21.6.2010 9:42:55   
Urša08
Sjmm lepo se nakofetkaj user posted image pa držim pestke da kmalu dobite svoj avto

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
21.6.2010 9:45:40   
Urša08
Mi mamo pa čisto gradbišče pred hišo, bager skoz koplje, kamion odvaža, mah raj za tamaledva, jaz mam pa že poln kufer tega , se je zjutraj bajta stresla ene parkrat kot da bi bil potresuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
21.6.2010 9:48:05   
sjmm
drgač sm pa mela fajt s taščouser posted image user posted image user posted image ..navsezgodaj...prek kofetom...je pršla povedat, da gresta na vikend...in prvo mi je zatežila, kok je moj nespameten..k ma avto na rento...ja, kuko hudiča nej bi pa delu drgač...je imel ful zapolnjen ta teden .....bi več zgubil, če ne bi delal...kot pa ga bo avto prišel.....pa sej ni njena stvar...smo se pač znašli po svojim močeh...pol pa še zaradi dopusta...d še hvala bogu d nam je prkola u vodo padla...sej je bolš d smo doma...ne pa d smo 25 dni na morju....jz pa nazaj...da to je za otroško zdravje in da se imajo lepo d mi komot zdržimo 25 dni od bajte..sploh tele...me je kr z odprtimi usti gledala....pol sm ji povedala, da vseen gremo na morje...sicer za 14 dni...sam bol udobno in tko....je ble kr rdeča u obraz...je rekla...ja vi že vesta...pa lep pozdrav...in sta se odpelala...nam pa hudouser posted image ...sj sm žleht...sam mi je kr dobro delo, da jo je mal šokiral k je mislila, da bomo mogl kr doma bit...ej ralš kopalnico prestavm za 1 let, sam d gremo mal od domauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
21.6.2010 9:49:00   
birdy
Urša, Neli je rada z njima, bolj sicer s taščo kot s tastom. Sej zato je pa Kristi tok raj s tastom, je čist njegova lizika.
Ma sej fora je v tem, da se men letost to zdi še mal prezgodi, sam me tud moj pegla. Pa sej vem da bojo užival in jima maksimalno tud zaupam. Sam jst pa na vse skup še nisem pripravljenauser posted image

Sjmm, sem vesela k vem da nisem edina k ne glancamuser posted image Ampak men se res tok ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
21.6.2010 9:49:32   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mi mamo pa čisto gradbišče pred hišo, bager skoz koplje, kamion odvaža, mah raj za tamaledva, jaz mam pa že poln kufer tega , se je zjutraj bajta stresla ene parkrat kot da bi bil potresuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..naj hitr zrihtajo...kva pa skoz neki delajo pri vas???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
21.6.2010 9:51:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Urša, Neli je rada z njima, bolj sicer s taščo kot s tastom. Sej zato je pa Kristi tok raj s tastom, je čist njegova lizika.
Ma sej fora je v tem, da se men letost to zdi še mal prezgodi, sam me tud moj pegla. Pa sej vem da bojo užival in jima maksimalno tud zaupam. Sam jst pa na vse skup še nisem pripravljenauser posted image

Sjmm, sem vesela k vem da nisem edina k ne glancamuser posted image Ampak men se res tok ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ej, brez slabe vesti...dons je tak turobn dan, pa si ga človk ne more še s pucanjem pokvart....mal odmaraj, se razvajaj, eno velko čokolado pohamsi...pa bo svet bol sončen!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
21.6.2010 9:54:00   
sjmm
birdy...jz sm se ful težko odločila, da bi kdaj poslala moje mulčke s katerimikoli starimi starši...sam pri nas SO SAMI NEZANESLJIVI, razn moje mami...sam k ma pa toook zoprnega moža...če bi bla kombinacija moja mami in ati še skup...to bi blo idealno...tko pa smo dostikrat kr spustili kake počitnice z dediji in babicami...PA TE NOČM STRAŠIT..SAMA NAJBOL VEŠ, KAKI SO IN KOK JIM ZAUPAŠ...jz bi se odločila na podlagi tegauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
21.6.2010 9:54:16   
Urša08
Sjmm ej čist prov si povedala taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas še vedno rijejo po vasi za ločitev meteornih vod - kanalizacijo na nov polagajo in so sedaj ravno pred hišo, mah sej bo baje do septembra. Je pa cela vas čisto gradbišče, kopljejo na 4 mestih, nikol ne veš kje mem pridt v glavnem đumbus.

Mi smo ta teden sami sat tašč in tašča šla v Grčijo in seveda so napotki leteli kaj mormo vse pazit in delat in sem na konc tastu rekla, da jaz nisem delovski nadzornik, da bom vsak njihov gib gledala, pa kaj smejo pa kaj ne user posted image user posted image user posted image kok me je debel pogledal.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
21.6.2010 9:59:22   
Urša08
Birdy pri nas je tko da gre Nejc k mojim za kake dva , tri dni in je ful navdušen. Res pa je da ma 100% pozornost in se vse vrti okol njega. Tašča pa tast mata pa dopust rada zase tko da še ni blo te dileme da bi šel kam z njima. Žigec pa sploh še ni nikjer prespal, je še bolj pri meniuser posted image Birdy ti po svoji vesti nareduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
21.6.2010 10:02:39   
Urša08
Birdy ti kr brez slabe vesti lepo počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image sej imaš odličen razlog user posted image user posted image . Kdaj maš morfologijo? Kako bosta kej s postelco nardila? Bosta še eno kupla al dala Kristi v večjo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
21.6.2010 10:03:03   
Urša08
No sedaj grem pa tamalima postli preoblečtuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
21.6.2010 10:06:55   
TAMIKA3
dan user posted image
vrema za user posted image
včeraj smo se pustili razvajat user posted image ...SJMM... 1000X HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image ...SUPER STE user posted image ...MAJČI JE TOK user posted image , SAJ OSTALI TUDI, SAMO MALČKI SO MALČKI user posted image ...UPAM, DA SE ŠE KDAJ VIDIMO user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj bo pa treba v roke pljunit, ker smo se čez vikend potepali, pa je vse počakalo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
21.6.2010 10:07:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

drgač sm pa mela fajt s taščouser posted image user posted image user posted image ..navsezgodaj...prek kofetom...je pršla povedat, da gresta na vikend...in prvo mi je zatežila, kok je moj nespameten..k ma avto na rento...ja, kuko hudiča nej bi pa delu drgač...je imel ful zapolnjen ta teden .....bi več zgubil, če ne bi delal...kot pa ga bo avto prišel.....pa sej ni njena stvar...smo se pač znašli po svojim močeh...pol pa še zaradi dopusta...d še hvala bogu d nam je prkola u vodo padla...sej je bolš d smo doma...ne pa d smo 25 dni na morju....jz pa nazaj...da to je za otroško zdravje in da se imajo lepo d mi komot zdržimo 25 dni od bajte..sploh tele...me je kr z odprtimi usti gledala....pol sm ji povedala, da vseen gremo na morje...sicer za 14 dni...sam bol udobno in tko....je ble kr rdeča u obraz...je rekla...ja vi že vesta...pa lep pozdrav...in sta se odpelala...nam pa hudouser posted image ...sj sm žleht...sam mi je kr dobro delo, da jo je mal šokiral k je mislila, da bomo mogl kr doma bit...ej ralš kopalnico prestavm za 1 let, sam d gremo mal od domauser posted image
prav je da se ji ne pustišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....mi grejo na živce take ženske,k povsod svoj nos utaknejo in pamatejujouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 10:07:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
21.6.2010 10:07:44   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Birdy ti kr brez slabe vesti lepo počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image sej imaš odličen razlog user posted image user posted image . Kdaj maš morfologijo? Kako bosta kej s postelco nardila? Bosta še eno kupla al dala Kristi v večjo?

Jutr mam tisti drugi pregled k bomo sam srček poslušal pa pritisk pa voda pa to... 29.7. mam pa morfologijouser posted image
glede posteljice je še vse odprto. Je že moja mami rekla da bo častila in se še odloča kaj bo. Al Kristi večjo al pa eno novo/rabljeno. Ti v jesen nekje lohk povem, prej ne bo kupovalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 10:13:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?