Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 21:49:08
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjusa...cez 1 teden bojo mucki za oddajo.... že ??? se da zment da ga mal kasneje ker ga nimamo zdle kam dat Ja povej če ga po dopustu lahko?....ker potem bo že kr mal pozno,ker že jejo hrano in se učijo uporabljat mačji wc....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 7:32:47
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 7:36:02
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Naša nočka ok. Vikend minil kot ga ne bi blo . Je blo pa res luštno. Včeraj po kosilu sta še mojedva prišla in smo skup popili kavico, pa mal počvekali, potem šli skup do bratranca in je bil že večer ko smo domov prišli. Me pa zadnje dni že pred deveto kar zmanjka na kavču . Danes pa pri nas tko piha k pr norcih . Grem tamalima zajtrk dat pa se potem še javim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 8:41:46
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro danes sta me pa Hana in ati pustila dalj časa spati,tko da zaenkrat imam fulllllll energije
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 8:57:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:17:53
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi smo me le malo naspali, čeprav smo imel neki umesnih postankov zdej mamo risanka party..pa čokolino in kofetek čakamo kva bo z lančico k vn pogledam ne morm verjet, da gremo na morje ćez 14 dni mogoče bi letos namest kopalk kako novo bundico nabavla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:29:03
|
|
|
|
birdy
|
Jutro. Midve s kristi sva spet same, Neli uživa spet pri moji matki, do srede. Moj pa na šihtu. Nekak se mi čist nč ne da Mal me pa itak že skrbi sobota, gre Neli prvič z taščo in tastom za en teden na morje. Pa mi kr ni všeč to, ne vem, ful me je strah da bo kej narobe Kaj pa ve kej delate na tale turoben dan? A vse glancate? Jst bi tud mogla pa se mi ne da...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:41:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jutro. Midve s kristi sva spet same, Neli uživa spet pri moji matki, do srede. Moj pa na šihtu. Nekak se mi čist nč ne da Mal me pa itak že skrbi sobota, gre Neli prvič z taščo in tastom za en teden na morje. Pa mi kr ni všeč to, ne vem, ful me je strah da bo kej narobe Kaj pa ve kej delate na tale turoben dan? A vse glancate? Jst bi tud mogla pa se mi ne da... jz prov nč ne glancam....sm kr tlele s svojim neskofetkom
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:41:14
|
|
|
|
Urša08
|
eto men je ratalo vse včerejšnje grehe spedenat Ma sem včerej tko zakomirala na kavču, da je pomivalc ostal nedotaknjen, cune iz sušilca je pa moj v škaf nametal pa tko pustil, da o kuhinji ne govorim sm bla kr mal huda Kolumbo ma dej ti men mal tvoje energije, od kje jo jemlješ? Sjmm super da ste se uspeli naspati Birdy a je Neli rada s taščo in tastom? Če misliš da se ne bo mela luštno jo komot doma zadržiš - sej si njena mami in ti odločaš. Če pa Neli uživa s taščo in tastom jo bi pa jaz pustila.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:42:55
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm lepo se nakofetkaj pa držim pestke da kmalu dobite svoj avto
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:45:40
|
|
|
|
Urša08
|
Mi mamo pa čisto gradbišče pred hišo, bager skoz koplje, kamion odvaža, mah raj za tamaledva, jaz mam pa že poln kufer tega , se je zjutraj bajta stresla ene parkrat kot da bi bil potres
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:48:05
|
|
|
|
sjmm
|
drgač sm pa mela fajt s taščo ..navsezgodaj...prek kofetom...je pršla povedat, da gresta na vikend...in prvo mi je zatežila, kok je moj nespameten..k ma avto na rento...ja, kuko hudiča nej bi pa delu drgač...je imel ful zapolnjen ta teden .....bi več zgubil, če ne bi delal...kot pa ga bo avto prišel.....pa sej ni njena stvar...smo se pač znašli po svojim močeh...pol pa še zaradi dopusta...d še hvala bogu d nam je prkola u vodo padla...sej je bolš d smo doma...ne pa d smo 25 dni na morju....jz pa nazaj...da to je za otroško zdravje in da se imajo lepo d mi komot zdržimo 25 dni od bajte..sploh tele...me je kr z odprtimi usti gledala....pol sm ji povedala, da vseen gremo na morje...sicer za 14 dni...sam bol udobno in tko....je ble kr rdeča u obraz...je rekla...ja vi že vesta...pa lep pozdrav...in sta se odpelala...nam pa hudo ...sj sm žleht...sam mi je kr dobro delo, da jo je mal šokiral k je mislila, da bomo mogl kr doma bit...ej ralš kopalnico prestavm za 1 let, sam d gremo mal od doma
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:49:00
|
|
|
|
birdy
|
Urša, Neli je rada z njima, bolj sicer s taščo kot s tastom. Sej zato je pa Kristi tok raj s tastom, je čist njegova lizika. Ma sej fora je v tem, da se men letost to zdi še mal prezgodi, sam me tud moj pegla. Pa sej vem da bojo užival in jima maksimalno tud zaupam. Sam jst pa na vse skup še nisem pripravljena Sjmm, sem vesela k vem da nisem edina k ne glancam Ampak men se res tok ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:49:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi mamo pa čisto gradbišče pred hišo, bager skoz koplje, kamion odvaža, mah raj za tamaledva, jaz mam pa že poln kufer tega , se je zjutraj bajta stresla ene parkrat kot da bi bil potres ..naj hitr zrihtajo...kva pa skoz neki delajo pri vas???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:51:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Urša, Neli je rada z njima, bolj sicer s taščo kot s tastom. Sej zato je pa Kristi tok raj s tastom, je čist njegova lizika. Ma sej fora je v tem, da se men letost to zdi še mal prezgodi, sam me tud moj pegla. Pa sej vem da bojo užival in jima maksimalno tud zaupam. Sam jst pa na vse skup še nisem pripravljena Sjmm, sem vesela k vem da nisem edina k ne glancam Ampak men se res tok ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ej, brez slabe vesti...dons je tak turobn dan, pa si ga človk ne more še s pucanjem pokvart....mal odmaraj, se razvajaj, eno velko čokolado pohamsi...pa bo svet bol sončen!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:54:00
|
|
|
|
sjmm
|
birdy...jz sm se ful težko odločila, da bi kdaj poslala moje mulčke s katerimikoli starimi starši...sam pri nas SO SAMI NEZANESLJIVI, razn moje mami...sam k ma pa toook zoprnega moža...če bi bla kombinacija moja mami in ati še skup...to bi blo idealno...tko pa smo dostikrat kr spustili kake počitnice z dediji in babicami...PA TE NOČM STRAŠIT..SAMA NAJBOL VEŠ, KAKI SO IN KOK JIM ZAUPAŠ...jz bi se odločila na podlagi tega
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:54:16
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ej čist prov si povedala tašči Pri nas še vedno rijejo po vasi za ločitev meteornih vod - kanalizacijo na nov polagajo in so sedaj ravno pred hišo, mah sej bo baje do septembra. Je pa cela vas čisto gradbišče, kopljejo na 4 mestih, nikol ne veš kje mem pridt v glavnem đumbus. Mi smo ta teden sami sat tašč in tašča šla v Grčijo in seveda so napotki leteli kaj mormo vse pazit in delat in sem na konc tastu rekla, da jaz nisem delovski nadzornik, da bom vsak njihov gib gledala, pa kaj smejo pa kaj ne kok me je debel pogledal.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 9:59:22
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy pri nas je tko da gre Nejc k mojim za kake dva , tri dni in je ful navdušen. Res pa je da ma 100% pozornost in se vse vrti okol njega. Tašča pa tast mata pa dopust rada zase tko da še ni blo te dileme da bi šel kam z njima. Žigec pa sploh še ni nikjer prespal, je še bolj pri meni Birdy ti po svoji vesti nared
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 10:02:39
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy ti kr brez slabe vesti lepo počivaj sej imaš odličen razlog . Kdaj maš morfologijo? Kako bosta kej s postelco nardila? Bosta še eno kupla al dala Kristi v večjo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 10:03:03
|
|
|
|
Urša08
|
No sedaj grem pa tamalima postli preoblečt
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 10:06:55
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan vrema za včeraj smo se pustili razvajat ...SJMM... 1000X HVALA ...SUPER STE ...MAJČI JE TOK , SAJ OSTALI TUDI, SAMO MALČKI SO MALČKI ...UPAM, DA SE ŠE KDAJ VIDIMO zdaj bo pa treba v roke pljunit, ker smo se čez vikend potepali, pa je vse počakalo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 10:07:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm drgač sm pa mela fajt s taščo ..navsezgodaj...prek kofetom...je pršla povedat, da gresta na vikend...in prvo mi je zatežila, kok je moj nespameten..k ma avto na rento...ja, kuko hudiča nej bi pa delu drgač...je imel ful zapolnjen ta teden .....bi več zgubil, če ne bi delal...kot pa ga bo avto prišel.....pa sej ni njena stvar...smo se pač znašli po svojim močeh...pol pa še zaradi dopusta...d še hvala bogu d nam je prkola u vodo padla...sej je bolš d smo doma...ne pa d smo 25 dni na morju....jz pa nazaj...da to je za otroško zdravje in da se imajo lepo d mi komot zdržimo 25 dni od bajte..sploh tele...me je kr z odprtimi usti gledala....pol sm ji povedala, da vseen gremo na morje...sicer za 14 dni...sam bol udobno in tko....je ble kr rdeča u obraz...je rekla...ja vi že vesta...pa lep pozdrav...in sta se odpelala...nam pa hudo ...sj sm žleht...sam mi je kr dobro delo, da jo je mal šokiral k je mislila, da bomo mogl kr doma bit...ej ralš kopalnico prestavm za 1 let, sam d gremo mal od doma prav je da se ji ne pustiš .....mi grejo na živce take ženske,k povsod svoj nos utaknejo in pamatejujo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 10:07:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 10:07:44
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy ti kr brez slabe vesti lepo počivaj sej imaš odličen razlog . Kdaj maš morfologijo? Kako bosta kej s postelco nardila? Bosta še eno kupla al dala Kristi v večjo? Jutr mam tisti drugi pregled k bomo sam srček poslušal pa pritisk pa voda pa to... 29.7. mam pa morfologijo glede posteljice je še vse odprto. Je že moja mami rekla da bo častila in se še odloča kaj bo. Al Kristi večjo al pa eno novo/rabljeno. Ti v jesen nekje lohk povem, prej ne bo kupovala
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 10:13:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?