Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 11:12:53
|
|
|
|
sunny24
|
Onasis, full lepa frizurca! Paše full! Evita je pa že velika bejba!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 12:48:04
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss uvau ful si dobra pa tvojedva sončka sunny ja tole vreme je čist Mi smo imeli obiske in je blo luštno, tamali so se igrali, mi v miru kavico pili . Sedaj kuham kosilo - bomo imeli kar filane paprike in pire krompir. So se mi včerej tok zaluštale
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 12:52:52
|
|
|
|
sunny24
|
Volja pika NIČ... Res se mi nič ne da...Ma vseeno sm bla malo pridna...Sm dala cote sušit, pa telovadne fliknla v stroj, spraznla pomivalca, se preoblekla iz pižame (to je velik napredek ), za silo pospravla dnevno...Mater, sej sm že full nardila! Grem počivat! Danes tašča časti kosilo...Ku fajn, k kuhat se mi pa res ne da... Gaja je malo pr tašči v lajfu. Moj še kar spi... Sm naložla neki fotk na FB od naše Gajčike
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 13:53:01
|
|
|
|
sjmm
|
naše kosilo v želodčkih, posoda u stroju Maj spi, pa je bil že 1x alarm... ...ima hud tečnitis, je zoprčkan k vreme...pa kr neki se opoteka in zaletava z glavo, seveda...revček je že 2 buški pokasiral...pojma nimam kva je to pa sej tud jz nism ravn rožnate volje...pol je pa še moj tak sručko d me sigurn kej ob živce sprav...za kva že mamo naše ljube dece....mal me spomnte,no drgač pa smo v pričakovanju tamika family kva se pa s kolumbo dogaja...upam, da so vsi ok..s pižojčkam ta novim vred...po moje se sam okol furajo urša...fajn za lušn obisk sunny....sm šla mal poškilt Gajči...je ful lušna bejbika ..pa dej mal oladi ...sej sam delaš...no, pa super za tašča kosil!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 14:53:07
|
|
|
|
Čebel@
|
častim popoldansko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 15:18:35
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 deja, a vaš princ uživa v peskovniku? Naša full, je vse od mivke okoli! ja naš dečko je čist nor na pesek... sam zadnje čase smo bolj poredko not, ker je full slabo vreme.... smo pa mi tudi dali folijo spodaj, da ga lažje prestavimo. sem pa komaj najdla pesek, ker sem želela prav tega za otroško igro, ker je taki lepi beli...
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 16:14:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 16:18:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 18:47:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM teli objemčki so samo za Lančico .......da bo čim prej na ready.....naš Pižojček gre druk pondelk preventivno na generalko kr direkt na poobleščen Pižojev servis, da dobimo vse nove vitalne dele in predvsem garancijo če pol kej crkne......kupt mormo še 4 nove gume, pa tepihe pa še ene par lepotnih dodatkov in bo na konc cifra taka skor kokr smo dobil k smo 406 prodal....saj....j.bat ga...zihr pa za večno ni pa itak nč. tenx...jz tud molm za našo lančico...ej, naj vam pižojček dooooolg in vdano služi!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 18:50:36
|
|
|
|
sjmm
|
smo mel tamika family na obisku...KOK SO FAJN VSI SKUP!!!!!!!! SMO SE PROV LUŠNO IMELI, SPLOH NI BLO FILINGA D JE 8 MULCOV U MALEM STANVANJU. NJEN JE TUD FACA...ITAK BIZNIS PA TO...STA BLA Z MOJIM KUJ K RIT PA SRAJCA....V GLAVNEM TAMIKA...ŠE TLE...FUL HVALA ZA VSE IN PREDVSEM ZA PRIJETEN SKUPN CAJT...UPAM, DA KMAL PONOVIMO...EJ, MORMO KAM IT...TKO D SE BO IZ AVTOV KR VALIL MLADINE...TO BO FOLK GLEDU
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 20:59:26
|
|
|
|
Katjusa
|
dan...... IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo še slova za mano-sem potegnila glih tist k nisem mela pojma tko da upam da sem vsaj za 2 skupaj spacala ........ati gre zdele na prijateljevo fantovščin in pride šele jutri zjutraj oz.dopoldan .......spet bom slabo spala,ker sem navajena da spi zraven,in ko ga ni,sem vedno full budna ......delam seznam za morje in upam da kej ne pozabimo doma sam, da je za tabo zdej pa zaslužen dopust se vidimo v četrtek dej mi sam sms napiši kje boste, da se nekje blizu parkiramo jst sem ista težko zaspim če ga ni škoda, za vseme no sam je pa pol skos lepo do nedelje in okol 27 stopinj tak, da bo luštno.... jst sem dons za prikolo zavese naredla in obesla moj je pa začel z izdelavo pograda ful bo fino ko bo konec.... in komi čakam morje in seveda da se končno spet vidmo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 20:59:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm DANES IMA NAŠ SONČEK, KI NAM POPESTRI VSE TRENUTKE DNEVA IN NOČI...16 MESECEV!!! kakšen sonček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 20:59:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss dan... ... sem na dopustu...... ...kok dobr filing... Imam novo frizuro...in sem full važna..... Pri nas se še vedno pobiramo po včerajsnji nogometni evforiji... le kaj bo ko pridemo v osmino finala... važička fuzbal še dober, da sem v sredo doma da bom lahko gledala.... sem rekla mojmu da bomo lcd na morje nesl, če pridemo naprej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 20:59:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjusa...cez 1 teden bojo mucki za oddajo.... že ??? se da zment da ga mal kasneje ker ga nimamo zdle kam dat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 20:59:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Evo za firbce.... onasiss kok ste luštni... kak se vitu lepo lasje svetijo kot da ima eno ornk frizuro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 20:59:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm smo mel tamika family na obisku...KOK SO FAJN VSI SKUP!!!!!!!! SMO SE PROV LUŠNO IMELI, SPLOH NI BLO FILINGA D JE 8 MULCOV U MALEM STANVANJU. NJEN JE TUD FACA...ITAK BIZNIS PA TO...STA BLA Z MOJIM KUJ K RIT PA SRAJCA....V GLAVNEM TAMIKA...ŠE TLE...FUL HVALA ZA VSE IN PREDVSEM ZA PRIJETEN SKUPN CAJT...UPAM, DA KMAL PONOVIMO...EJ, MORMO KAM IT...TKO D SE BO IZ AVTOV KR VALIL MLADINE...TO BO FOLK GLEDU super, da ste se lepo imel...... no tole bi pa še jst debelo gledala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 21:26:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dan...... IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo še slova za mano-sem potegnila glih tist k nisem mela pojma tko da upam da sem vsaj za 2 skupaj spacala ........ati gre zdele na prijateljevo fantovščin in pride šele jutri zjutraj oz.dopoldan .......spet bom slabo spala,ker sem navajena da spi zraven,in ko ga ni,sem vedno full budna ......delam seznam za morje in upam da kej ne pozabimo doma sam, da je za tabo zdej pa zaslužen dopust se vidimo v četrtek dej mi sam sms napiši kje boste, da se nekje blizu parkiramo jst sem ista težko zaspim če ga ni škoda, za vseme no sam je pa pol skos lepo do nedelje in okol 27 stopinj tak, da bo luštno.... jst sem dons za prikolo zavese naredla in obesla moj je pa začel z izdelavo pograda ful bo fino ko bo konec.... in komi čakam morje in seveda da se končno spet vidmo a že v četrtek pridete?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 21:30:00
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela ja v četrtek zjutraj priromamo jst komi čakam.... sicer imam še ful dela sam pol dam pa vse na OFF (vsaj kar se tiče pospravljanja in sesanja in stanovanja)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 21:33:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela ja v četrtek zjutraj priromamo jst komi čakam.... sicer imam še ful dela sam pol dam pa vse na OFF (vsaj kar se tiče pospravljanja in sesanja in stanovanja) jupiiiiiiiiiii ........ti bom sporočila kje se bomo parkirali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 21:36:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela ja v četrtek zjutraj priromamo jst komi čakam.... sicer imam še ful dela sam pol dam pa vse na OFF (vsaj kar se tiče pospravljanja in sesanja in stanovanja) jupiiiiiiiiiii ........ti bom sporočila kje se bomo parkirali če bo kje blizu plac v senci bomo probal bit čim bliže.... sej veš da lahko kako rečemo tud k bodo že spali..... drgač bom pa babyfon vzela zraven pa jih v prikolo zaklenem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 21:37:29
|
|
|
|
Katjusa
|
škoda za naj se hitro zlije..... če te kej toleži moja je tud ravno na obisku bo treba bolj delat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 21:39:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela ja v četrtek zjutraj priromamo jst komi čakam.... sicer imam še ful dela sam pol dam pa vse na OFF (vsaj kar se tiče pospravljanja in sesanja in stanovanja) jupiiiiiiiiiii ........ti bom sporočila kje se bomo parkirali če bo kje blizu plac v senci bomo probal bit čim bliže.... sej veš da lahko kako rečemo tud k bodo že spali..... drgač bom pa babyfon vzela zraven pa jih v prikolo zaklenem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 21:40:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa škoda za naj se hitro zlije..... če te kej toleži moja je tud ravno na obisku bo treba bolj delat ja glede na to da je že malo zamujala,sva se že veselila,ampak žal prehitro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 21:43:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa škoda za naj se hitro zlije..... če te kej toleži moja je tud ravno na obisku bo treba bolj delat ja glede na to da je že malo zamujala,sva se že veselila,ampak žal prehitro kr veselo v nove boje držim pesti, da bosta julila punce jst grem pod tuš na lubenico in spat lahko noč vsem skupi. upam, da se mi rata ju3 kej javit
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 20.6.2010 21:44:15 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 20.6.2010 21:46:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa škoda za naj se hitro zlije..... če te kej toleži moja je tud ravno na obisku bo treba bolj delat ja glede na to da je že malo zamujala,sva se že veselila,ampak žal prehitro kr veselo v nove boje držim pesti, da bosta julila punce jst grem pod tuš na lubenico in spat lahko noč vsem skupi. upam, da se mi rata ju3 kej javit mogoče pa nevede tebe čakam da bova skupaj spočij se
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?