Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:36:41
|
|
|
|
Katjusa
|
Moj je v Vitaji dela dela dela..... jst sem dons doma grem pol po florija ob 15:30 imamo pa v vrtcu zaključek, tak da sem rekla bom doma da ne hodim za 2 ure v vitaje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:37:19
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika helov, kako si? Da mate pa v avto pestro pri nič ne dvomim, mamo mi že pri dveh na daljše vožnje dan dan jaz, kar gre sam pri našem spidiju je težko kaj naredit ....saj ta večjim daš risanko pa je mir, Tristan je pa druga pesem - ta bi še pasove strgal pa ti srečka ? pa tvoja sončka?
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:37:47
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci ti kar lepo počivaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:38:38
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Moj je v Vitaji dela dela dela..... jst sem dons doma grem pol po florija ob 15:30 imamo pa v vrtcu zaključek, tak da sem rekla bom doma da ne hodim za 2 ure v vitaje vsak izgovor je dober
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:39:25
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci počivaj kolkr lahko kje imaš pa Erika in Hano? kako sta kej?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:39:39
|
|
|
|
tanci29
|
petrušk-sem si pogledala slikice...res je lepo...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:40:02
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika helov, kako si? Da mate pa v avto pestro pri nič ne dvomim, mamo mi že pri dveh na daljše vožnje dan dan jaz, kar gre sam pri našem spidiju je težko kaj naredit ....saj ta večjim daš risanko pa je mir, Tristan je pa druga pesem - ta bi še pasove strgal pa ti srečka ? pa tvoja sončka? Tamika tvoj Tristan je tak turbo k moj Nejc, ma sem kr vesela, da ma Žiga pol manj energije Jaz sem v redu sam se mi zdi da me tale nosečnost kr matra, nobene energije nimam, najbrž emšo Tamaledva sta pa dons kr pridna, sedaj bo šel Žiga počasi spat, Nejc se bo pa igral al mu bom pa strelo dala za gledat k mi že cel dan neki jamra da bi gledal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:40:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Moj je v Vitaji dela dela dela..... jst sem dons doma grem pol po florija ob 15:30 imamo pa v vrtcu zaključek, tak da sem rekla bom doma da ne hodim za 2 ure v vitaje vsak izgovor je dober ja sam da je pravi ma ne sej je moj reku, da me ne rabi no dons bo vgradil preklede nad vrati pa ene kable še more zapret tak, da lahko sam dela...... sej ga kontroliram po telefonu in je kr priden
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:40:51
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tanci počivaj kolkr lahko kje imaš pa Erika in Hano? kako sta kej? trenutno sta v vrtcu. daddy u službi, jest pa na kavču pa zdele mal tukile. upam da se do jutri sestavim skupi.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:42:12
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika helov, kako si? Da mate pa v avto pestro pri nič ne dvomim, mamo mi že pri dveh na daljše vožnje dan dan jaz, kar gre sam pri našem spidiju je težko kaj naredit ....saj ta večjim daš risanko pa je mir, Tristan je pa druga pesem - ta bi še pasove strgal pa ti srečka ? pa tvoja sončka? Tamika tvoj Tristan je tak turbo k moj Nejc, ma sem kr vesela, da ma Žiga pol manj energije Jaz sem v redu sam se mi zdi da me tale nosečnost kr matra, nobene energije nimam, najbrž emšo Tamaledva sta pa dons kr pridna, sedaj bo šel Žiga počasi spat, Nejc se bo pa igral al mu bom pa strelo dala za gledat k mi že cel dan neki jamra da bi gledal tole je ziher pupika u bušiju...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:42:53
|
|
|
|
Katjusa
|
urša a Nejc ne hodi več počivat? ti pa emšo ja si ti predstavjljaš kak napor je nosečnost za telo in še dva pazit in pedenat.... ni čudno, da si utrujena in imaš vso pravico da si...... ti si kr privošči kak kos dobrega sadja in malo relaksiraj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:43:40
|
|
|
|
Urša08
|
tanci po čem pa to sklepaš Mi je pa moj reku da je sigurno punca ker me tok matra
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:45:30
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci po čem pa to sklepaš Mi je pa moj reku da je sigurno punca ker me tok matra po sebi ...čeprav lih energije mi ni zmankovalo, je bila pa nosečnost drugačna kot prva...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:45:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa urša a Nejc ne hodi več počivat? ti pa emšo ja si ti predstavjljaš kak napor je nosečnost za telo in še dva pazit in pedenat.... ni čudno, da si utrujena in imaš vso pravico da si...... ti si kr privošči kak kos dobrega sadja in malo relaksiraj Katjuša hvala Nejc že kako leto ne spi več, če pa že kdaj zaspi ga pa do 10 ne spravimo spat tko da vseen če ne spi in je zvečer do 8 v postelji
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:46:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tamika urša katjuša hvala za pikice pokice...trenutno je moja energija na nuli, želodec me boli poleg vseh kosti. slabo mi je sam bruham niti ne. sem kot ena ožeta cuna...ampak počasi bo šlo na bolje...mi paše mir in tišina.. ..revčka>..hitr se pocajtej..zdej je čas dopustov , ne pa bolnišk!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:46:48
|
|
|
|
tanci29
|
v soboto sem pa vidla eno mesec in pol strao pupiko pa eno revčko z dvema u bušiju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:47:10
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci kdaj mate dopust? Mate že kake plane?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:48:20
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci kdaj mate dopust? Mate že kake plane? letos ga nimamo ...ampak vemo zakaj ...še malo pa se bomo lahko zaeli selit...oz rihtat...potem pa gremo nekje konec novembra v avstralijo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:48:52
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci po čem pa to sklepaš Mi je pa moj reku da je sigurno punca ker me tok matra po sebi ...čeprav lih energije mi ni zmankovalo, je bila pa nosečnost drugačna kot prva... urša...pri men enako...prvič...sm bla 20 let stara...pa sm bla k izžeta cota skor vseh 9 mesecev...ostale 3 nosečnosti...sm bla pa bol rožca...čist do zadnjega dne
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:49:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa urša a Nejc ne hodi več počivat? ti pa emšo ja si ti predstavjljaš kak napor je nosečnost za telo in še dva pazit in pedenat.... ni čudno, da si utrujena in imaš vso pravico da si...... ti si kr privošči kak kos dobrega sadja in malo relaksiraj Katjuša hvala Nejc že kako leto ne spi več, če pa že kdaj zaspi ga pa do 10 ne spravimo spat tko da vseen če ne spi in je zvečer do 8 v postelji florjan je pa tak sitko če ne spi........ včeraj je samreku da gre ajat in je spal 2 uri pol sem ga pa zbudila k nej bi šel z babiko in dedijem po borovničke sam pol ni hotu it...... zvečer hodi spat ob 20:30 zdej k je bolj dolgo svetlo in komot zaspi.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:49:59
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tamika urša katjuša hvala za pikice pokice...trenutno je moja energija na nuli, želodec me boli poleg vseh kosti. slabo mi je sam bruham niti ne. sem kot ena ožeta cuna...ampak počasi bo šlo na bolje...mi paše mir in tišina.. ..revčka>..hitr se pocajtej..zdej je čas dopustov , ne pa bolnišk!!! hvalaaaa se prec bolje počutim....bom še kakšen atom energije zbrala da grem mal štalco pospravt, če me boste preveč s pikicam nafilale
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:51:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci kdaj mate dopust? Mate že kake plane? letos ga nimamo ...ampak vemo zakaj ...še malo pa se bomo lahko zaeli selit...oz rihtat...potem pa gremo nekje konec novembra v avstralijo sej pomoje ko se bsote selili (in mi tudi) bo kot, da greš na dopust jst že komi čakam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:51:41
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ tamika....ste fajn potoval???? eva je bla pridna fulll...je celo pot spala....v murski se je zbudila...nazaj je pa tud spala do trojan, k smo šli po krofe...pol je pa trapala celo pot do doma..... sm te kliknla na fb....k sm te odkrila po imenu pa priimku na nikonu - sm glasovala - predlagej pa še te stalne februarčice.... če sm kero pozabla se opravičujem.... večji se zamotijo z risanko , Tristinko se pa vedno buni, ker mora pri miru sedet ... edino kaka pesmica zaleže , moram izboljšat repertuar ... ko smo se vračali, sem bila sigurna, da bodo vsi ugasnili, pa ni nobeden ... tako da imamo pestre poti ... kam ste pa šli, če nisem preveč firbčna? drugič se zapeljite še do Rakičana si moja nova frendica ... priporočila pa kasnjeje .. hvala za tvoj glas priporočila že dobila od čebel....tko da ni panike....mi je vse posredovala pridemo...se z veseljem odzovemo vabilu.....vi pa naslednjič še naprej do cerknice..... mi smo bli u černelavcih
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:52:53
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci kdaj mate dopust? Mate že kake plane? letos ga nimamo ...ampak vemo zakaj ...še malo pa se bomo lahko zaeli selit...oz rihtat...potem pa gremo nekje konec novembra v avstralijo sej pomoje ko se bsote selili (in mi tudi) bo kot, da greš na dopust jst že komi čakam točno tako...komaj čakamoooooooooooooooooo...mi je tistle mucek prejle lušte naredil. mislim da si bomo drugo leto kakega takega omislili
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:54:15
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm a potem me ne matra emšo Tanci pust štalco pr mir in počivaj Katjuša ma tvoji otroc ful radi spijo, maš srečo pri nas je Nejc zjutraj zgoden, opoldan nč spat in ob osmih zaspi - to se pravi spi v povprečju 10 urc, ma mam občutek da jaz več rabim zadnje čase
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?