Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:54:46
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas je ata uletu...malca, kofe...sva še u hoferja skočila po hov hov futer in nekaj fish zaloge nardila zdej sm juhco prstavla...bo kr pasala ena z nudelčki na tak vroč poletni dan pol bomo pa ribje filejčke u pečici spekl in jih servirali na rižotko s šparglji, pa seveda zelena solatka...takoj ko vse nagnusne polže vn polovim...je tok mokro po vrtu..se do kolen ugrezneš aja, moj je bil pri mehaniku....je šel mal lančico pogledat...še zmeri ni popravlena..joj, mene že kr glava boli...moj je pa čist obupan mali šlafn...zdej pa počas se spravlam mal cote pošlihtat...k med vikendom...nism nič cot šlihtala in imamo kupe vseh sort in velikosti tamika...tudi tebi oziroma vam vsem hvala še enkrat...si se kar malce preveč škodovala..pa mi tudi upamo, da se kmalu spet kaj vidimo, sej so tvoji kraljički vsi tok pridni...sploh jih ni blo slišat!!!!!vidm, da glede vožnje z avtom, pa imamo mi kar srečo...so bli vsi pridni in tudi maj ni izjema
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:55:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci kdaj mate dopust? Mate že kake plane? letos ga nimamo ...ampak vemo zakaj ...še malo pa se bomo lahko zaeli selit...oz rihtat...potem pa gremo nekje konec novembra v avstralijo sej pomoje ko se bsote selili (in mi tudi) bo kot, da greš na dopust jst že komi čakam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:57:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a potem me ne matra emšo Tanci pust štalco pr mir in počivaj Katjuša ma tvoji otroc ful radi spijo, maš srečo pri nas je Nejc zjutraj zgoden, opoldan nč spat in ob osmih zaspi - to se pravi spi v povprečju 10 urc, ma mam občutek da jaz več rabim zadnje čase ma, kje pa!!!!!!!!!si pač mal zmatrana, sej skoz neki drgneš, pucaš, svoja mulčka rihtaš...si skoz mami za vse, pa še mali bejbi raste u tebi in črpa energijo, da bo lep(a) in zdrav(a)...u vašo hepi famili privekal(a)
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 12:59:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci kdaj mate dopust? Mate že kake plane? letos ga nimamo ...ampak vemo zakaj ...še malo pa se bomo lahko zaeli selit...oz rihtat...potem pa gremo nekje konec novembra v avstralijo sej pomoje ko se bsote selili (in mi tudi) bo kot, da greš na dopust jst že komi čakam ja, ja,ja...kr na o misl...pa bo vse gut!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:01:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tanci počivaj kolkr lahko kje imaš pa Erika in Hano? kako sta kej? trenutno sta v vrtcu. daddy u službi, jest pa na kavču pa zdele mal tukile. upam da se do jutri sestavim skupi. tanci en kup zate!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:01:47
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......spakirane se le Hanine stvari,ostale me še čaka .......dec pa spi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:02:30
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci kdaj mate dopust? Mate že kake plane? letos ga nimamo ...ampak vemo zakaj ...še malo pa se bomo lahko zaeli selit...oz rihtat...potem pa gremo nekje konec novembra v avstralijo sej pomoje ko se bsote selili (in mi tudi) bo kot, da greš na dopust jst že komi čakam ja, ja,ja...kr na o misl...pa bo vse gut!!!! kaj pa to pomeni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:02:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......spakirane se le Hanine stvari,ostale me še čaka .......dec pa spi čebel@...ma zbudi ga...joj, moj tud najrajš prespi kej pomembnega....tile deci..kr z vodo ga polij...mal heca
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:04:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci kdaj mate dopust? Mate že kake plane? letos ga nimamo ...ampak vemo zakaj ...še malo pa se bomo lahko zaeli selit...oz rihtat...potem pa gremo nekje konec novembra v avstralijo sej pomoje ko se bsote selili (in mi tudi) bo kot, da greš na dopust jst že komi čakam ja, ja,ja...kr na o misl...pa bo vse gut!!!! kaj pa to pomeni sorči...nej bi pisalo...KR NA TO MISLI...NA SELITEV IN PAČ D SE BOŠ POČUTILA TAM U SVOJI HIŠKI K NA DOPUSTU....Maj mi je s tipkovnice T odtrgal in zdej se mi rad v kaki besedi izmuzne
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:05:40
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm hvala za te besede čebel@ tvoj tisto jutranjo urico ki ti jo je prepustil zdej not spravla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 13:06:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:07:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tanci kdaj mate dopust? Mate že kake plane? letos ga nimamo ...ampak vemo zakaj ...še malo pa se bomo lahko zaeli selit...oz rihtat...potem pa gremo nekje konec novembra v avstralijo sej pomoje ko se bsote selili (in mi tudi) bo kot, da greš na dopust jst že komi čakam točno tako...komaj čakamoooooooooooooooooo...mi je tistle mucek prejle lušte naredil. mislim da si bomo drugo leto kakega takega omislili tele muc nas čaka sam ga zdle še ne bomo mogli vzet...... če ne prej jeseni bomo ziher še kakšnega našli čeprav sem mal žalostna sam kaj češ vsega ne mormo imet naenkrat...... mogoče je tak mal prehitro najprej bi se itak mogli preselit pa pol ostalo sam k ima claud ravno mladičke smo misli pol smo pa še tole slikco dobli smo bli pa čist fertik da bo naš.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:07:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......spakirane se le Hanine stvari,ostale me še čaka .......dec pa spi čebel@...ma zbudi ga...joj, moj tud najrajš prespi kej pomembnega....tile deci..kr z vodo ga polij...mal heca kdo ga bo pa gledu k bo tečen .......je mislu it prej na naše gradbišče,pa bo vidu ja-ne bo šel ker bo varuška medtem ko bom jaz pakirala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:07:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a potem me ne matra emšo Tanci pust štalco pr mir in počivaj Katjuša ma tvoji otroc ful radi spijo, maš srečo pri nas je Nejc zjutraj zgoden, opoldan nč spat in ob osmih zaspi - to se pravi spi v povprečju 10 urc, ma mam občutek da jaz več rabim zadnje čase so po mami
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:07:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......spakirane se le Hanine stvari,ostale me še čaka .......dec pa spi čebel@...ma zbudi ga...joj, moj tud najrajš prespi kej pomembnega....tile deci..kr z vodo ga polij...mal heca sam res... no razn če on zdej počiva ti boš pa na morju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:08:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ tvoj tisto jutranjo urico ki ti jo je prepustil zdej not spravla samo res ....samo ta njegova urica traja že 3 ure
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 13:08:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:10:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......spakirane se le Hanine stvari,ostale me še čaka .......dec pa spi čebel@...ma zbudi ga...joj, moj tud najrajš prespi kej pomembnega....tile deci..kr z vodo ga polij...mal heca sam res... no razn če on zdej počiva ti boš pa na morju on je zdej na morju za Hano tekal,jaz sem pa rekla da sem na dopustu in sem se sončila .......pol smo pa domov prišli je pa rekel:žena zdej sem pa jaz na dopustu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:10:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo pegla prkloplena ampak še nč speglan ....non stop neki čaram, pa vmes mal gor pokukam.....zdele ste tok načvekale d sm mogla 10 minut samo brat .... TANCY ŠE OD MENE .....pust štalco, čajček pa halo pica, pa na kavč pa kakšen dobr filmček, pa kofi pa RR ...pol pa še borovničke pa boš k rožica ajde zdej pa res akcija, k morm še kosilo pripravit, ker sm čist pozabila d mam ob 16h roditeljski za Majkla, tastar pa prav d se bojo tist cajt s pižojem okol vozil....mah deci so bl švoh varuške.... deci se vedno znajdejo.... kaj če mu raje likalnik pripraviš..... kak bi zgledalo če bi me ble varuške in bi sam otroke pazle....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:11:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kar se tiče pakiranja mam jst največ dela z njegovimi cotami-itak.... ne govor-pa ta majica ni uredu,pa tadruge kopalke mi vzemi,pa a imam dost štunfov,...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:11:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ tvoj tisto jutranjo urico ki ti jo je prepustil zdej not spravla samo res ....samo ta njegova urica traja že 3 ure ti hoče povedat, da se ne splača zjutraj eno uro dlje spat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:11:42
|
|
|
|
Urša08
|
Vidim da mamo vsi dons nekej v vrtcu jaz mam pa prvi sestanek ob 19 čebela a ste vi že meli sestanek v vrtcu? kolk časa je kej trajalo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:11:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kar se tiče pakiranja mam jst največ dela z njegovimi cotami-itak....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:12:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......spakirane se le Hanine stvari,ostale me še čaka .......dec pa spi čebel@...ma zbudi ga...joj, moj tud najrajš prespi kej pomembnega....tile deci..kr z vodo ga polij...mal heca sam res... no razn če on zdej počiva ti boš pa na morju on je zdej na morju za Hano tekal,jaz sem pa rekla da sem na dopustu in sem se sončila .......pol smo pa domov prišli je pa rekel:žena zdej sem pa jaz na dopustu a ti to resno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 21.6.2010 13:13:34
|
|
|
|
Katjusa
|
ej babuške kok smo se lepo zbrele na RR že dolgo ne......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?