Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 17:55:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: čist frišnaa IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: benika Dej Najaa, se bom jaz tud na novo prijavila, pa bovba midve debatirali med sabo. A boš moja prjatlca, ko bom sama samcata na novo prijavljena med temi piranjami? Sej me bodo živo pojedle. aaaaaa! A si to ti, ki me edina razumeš???
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 17:55:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 uf, Najaa - ti pa si produktivna! jz sm se pred tabo prijavila, pa jih imam bistveno manj... Ja, sam jaz sem bila že prej na rr, od leta 2006, ko sem zanosila s prvo hčerko. Leta 2008 sem samo nick spremenila iz Naja30 v Najaa in ta datum je od takrat. Ne vem, zakaj se je sam datum spremenil, št. postov je pa ostalo isto.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 17:55:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Miška in Najaa - z go. Arko sem govorila točno 10 dni nazaj. Če želita, ji lahko predlagam... khm, khm... temo prispevka v oddaji. Dej nehi, s tabo se ni za hecat, ko vse poznaš. In ne, jaz ne bi nastopila v oddaji. Razen, če mi spremenijo glas in ne pokažejo obraza.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 17:58:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dej nehi, s tabo se ni za hecat, ko vse poznaš. Saj nisva prijateljici, ne boj se. Samo vem, kako lahko hitreje od nekaterih pridem do nje. Govorili sva pa čisto slučajno, na pikniku. Pa ziher ne o Ringaraji.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 18:02:29
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: čist frišnaa IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: benika Dej Najaa, se bom jaz tud na novo prijavila, pa bovba midve debatirali med sabo. A boš moja prjatlca, ko bom sama samcata na novo prijavljena med temi piranjami? Sej me bodo živo pojedle. aaaaaa! A si to ti, ki me edina razumeš???
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 18:12:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
Katera je zdaj ta "Čist frišnaa"?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 18:32:08
|
|
|
|
čist frišnaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Katera je zdaj ta "Čist frišnaa"? jaz
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 18:45:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ma nemoj!
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 18:51:54
|
|
|
|
Klemy82
|
Đizs vam dogaja!!! To bojo E-ji krivi!!! Pa FAST FOOD!!! Pišuka, sam zdle bi pa taaaak eeen BIG MEK sedu da adijo!!!!
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 18:59:04
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ma nemoj! Pa bom. Itak se mi de da pretvarjat, katera je čist frišna, pa glede na to, da sem noseča in zelo pozabljiva, pozabim pod katerim nickom pišem. Sem ravno luan napadla na eni temi pod obema nickoma Nisem jaz prava za skrivat stvari, me kuj najdejo
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 19:00:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Odsotna... ga. Tašča je prinesla DOMAČ golaž.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 19:12:49
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ma nemoj! Pa bom. Itak se mi de da pretvarjat, katera je čist frišna, pa glede na to, da sem noseča in zelo pozabljiva, pozabim pod katerim nickom pišem. Sem ravno luan napadla na eni temi pod obema nickoma Nisem jaz prava za skrivat stvari, me kuj najdejo sem ravno opazila
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 19:12:59
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: čist frišnaa Kako se morajo pa novinke obnašati? A se moram klanjat in ploskat vsaki posebej al lahko izrazim tudi svoje mnenje (kljub temu, če ne pomeni to ploskanja)? Najmanj, pa kakšno soglasje bi bilo tudi dobrodošlo. Mnenje lahko izražaš pa samo, če se večina strinja. Skoraj tako, kot v parlamentu.
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 19:13:32
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Odsotna... ga. Tašča je prinesla DOMAČ golaž. torej iz mercatorja, ne iz spara?
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.6.2010 19:15:58 >
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 19:16:26
|
|
|
|
Kimmi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Đizs vam dogaja!!! To bojo E-ji krivi!!! Pa FAST FOOD!!! Pišuka, sam zdle bi pa taaaak eeen BIG MEK sedu da adijo!!!! Ah daj no... sem že mojemu poslala sms, če me pelje v Ljubljano na enega. Ampak zdaj sem pa v dvomih , ker gre znama najin 11 mesečnik, ki bi moral sicer ob 20h že spati res ne vem kaj naj naredim. Naj ga skopam, dam v pižamo in v avtosedež, naj mu pustim danes biti pol ure dlje pokonci, in reskirati da potem še 3 ure ne bo spal? >Oz. naj ga sploh kopam? In pa kaj če mi začne v mcku s svojim am-am - kaj naj mu kupim, da bo najbolj zdravo jedel , naj mu s sabo vzamem kako gres, pa jih tam prosim če mu vodo pogrejejo? Naj mu dam kakega nagca, ali naj se mu skrijem, ko bom jedla da me ne bo prosil za hrano (naš mali lakotnik takoj prosi, ko kdo je, pa četudi je jedel pred minutko), ali pa naj zbudim taščo in jo prosim naj ga pride čuvati.... jah nič sta že pred blokom morem iti drugače brez macka vstanem danes? P.s. Kaj pa milk šejk bi bil primeren, konec koncev je iz mleka, mleko pa od krave...
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 19:20:08
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
kimmy, sj majo tud solate!
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 19:23:41
|
|
|
|
benika
|
kimmy, ti mu kupi lepo Happy meal. Ti pojej nagce pa pomfri, kot pijačo pa naroči mleko in naj otrok to popije.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 19:27:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
P.s. Kaj pa milk šejk bi bil primeren, konec koncev je iz mleka, mleko pa od krave... lahko pa vzames s sabo 7 meric novalaca, pa prosis, da ti shake zmixajo. samo ne jagodnega! jagode so alergene!!!!
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 19:58:54
|
|
|
|
luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ma nemoj! Pa bom. Itak se mi de da pretvarjat, katera je čist frišna, pa glede na to, da sem noseča in zelo pozabljiva, pozabim pod katerim nickom pišem. Sem ravno luan napadla na eni temi pod obema nickoma Nisem jaz prava za skrivat stvari, me kuj najdejo sem ravno opazila Evo prebrala .Komentar:iiiiiiiiiiiiiiiiii "toži baba" .Upam, da zbereš parlamentarno večino .Saj navadno ena na ena ni zanimivo in postane potem lahkotno branje .
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 20:33:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Odsotna... ga. Tašča je prinesla DOMAČ golaž. torej iz mercatorja, ne iz spara? Neee! To bi bil greh za go. Taščo, ki včasih še rezance dela sama doma! Torej ponosno javljam, da smo imeli danes za večerjo DOMAČO HRANO. No, OK, ne vem, od kod je bila žival v golažu, niti ne vem, katera sploh je , ampak golaž ni bil kupljen (pa župca tudi ni bila iz vrečke "Fant", ampak domača) in to je bistvo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 20:39:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 20:43:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
Brez skrbi - kuham. Govorica, da NE KUHAM, je prišla iz tega, ko sem večkrat napisala, da sem naredila pire krompir iz vrečke, da nisem sama delala polnjenih paprih, ampak da sem jih samo pogrela iz konzerve, da se mi ni dalo delati bolognese ali sirove omake, ampak da sem vzela tisto iz kozarca in podobno. Pa seveda iz tega, da piščanca že kupim pečenega in da večkrat naročimo hrano preko dostave na dom ali gremo jest ven v restavracijo. In da obožujem McDonald's. Drugače pa zelo dobro naredim tenstan (pražen) krompir, kanelone s šunko in sirom in domačo enolončnico (čorbo) z zelenjavo in piščančjim mesom. Pa še kaj bi se našlo. In kavo super skuham.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 20:50:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 21:02:54
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mit basted! pa ste ubile mit!
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 21:26:52
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala Ene pa itak uživajo,če folj naklofa čimveč odgovorov na njihovo temo.Brez tega ne morjo živet,ker se jim v resničnem življenju ne dogaja nč pametnega. Kaj pomeni folj?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?