Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:27:29
|
|
|
|
čist frišnaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: benika Dej Najaa, se bom jaz tud na novo prijavila, pa bovba midve debatirali med sabo. A boš moja prjatlca, ko bom sama samcata na novo prijavljena med temi piranjami? Sej me bodo živo pojedle.
< Sporočilo je popravil čist frišnaa -- 20.6.2010 14:29:10 >
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:34:24
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čist frišnaa IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: benika Dej Najaa, se bom jaz tud na novo prijavila, pa bovba midve debatirali med sabo. A boš moja prjatlca, ko bom sama samcata na novo prijavljena med temi piranjami? Sej me bodo živo pojedle.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 14:35:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 14:37:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:38:21
|
|
|
|
ema tiara
|
vsi zadnji posti na forumih so naši...jeeeeeeeeeeeeeee...gremo naši...........
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:44:47
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:46:16
|
|
|
|
čist frišnaa
|
Kaj zdej, a se mam jaz pravico sedaj s kom pogovarjat, al moram počakat na vsaj 1000 postov
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:47:42
|
|
|
|
ema tiara
|
iz teme hranjena smo prišle na temo vsesplošnega izmenjavanja informacij in idej...da se lepo izrazim da me ne bo katera kregala...nič,grem kšir v pomivalca zmetet...hvala ...komurkoli že...za pomivalca
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:48:51
|
|
|
|
ema tiara
|
čist frišna...odvisno kak se boš obnašala
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:50:47
|
|
|
|
čist frišnaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara čist frišna...odvisno kak se boš obnašala Kako se morajo pa novinke obnašati? A se moram klanjat in ploskat vsaki posebej al lahko izrazim tudi svoje mnenje (kljub temu, če ne pomeni to ploskanja)?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:52:08
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara čist frišna...odvisno kak se boš obnašala potrudi se....maximalno daj vse od sebe.....vsaj 68 postov na dan. po 1em tednu pa ti javimo, al si sprejeta al ne.
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:52:09
|
|
|
|
ema tiara
|
to boš pa sama ugotovila...jaz sem še tudi med ta frišnimi
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:53:10
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čist frišnaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara čist frišna...odvisno kak se boš obnašala Kako se morajo pa novinke obnašati? A se moram klanjat in ploskat vsaki posebej al lahko izrazim tudi svoje mnenje (kljub temu, če ne pomeni to ploskanja)? lahko. ampak zelo previdno, prefinjeno in zavito v najdrazji celofan s pinki pentljico!
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:54:28
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jst grem tudi pomivalca zakurblat. edin s to razliko, da je to cudo tehnike miš by herself!
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 15:04:28
|
|
|
|
ema tiara
|
jaz sem ga zakurblala...je še nekaj ostalo a bognedaj na roke pomit...bom počakala,še kaj v renglo vrgla da bo zvečer spet pral
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 15:05:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 15:06:35
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 ej mis - dej ze prepricaj svojega dedca, da ti kup masino. pri 3 mulcih se to ze splaca. (al cakas, da najstarejsi dovolj zraste, da bo primeren za taka rocna dela? ) jaz sem sama nabavla...dedci ponavadi ne pomivajo-no moj je-a ne vem zakaj ne sme sama odločat
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 15:36:59
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aaaaaaaaaah....1 leto pa pol sem na pralni stroj čakala...susilec je zame izpolnitev mladostniskih sanj, na katere bom se kar nekaj casa cakala....pomivalec pride na vrsto po mojem 1x v zacetku penzije
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 15:54:24
|
|
|
|
Kimmi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* aaaaaaaaaah....1 leto pa pol sem na pralni stroj čakala...susilec je zame izpolnitev mladostniskih sanj, na katere bom se kar nekaj casa cakala....pomivalec pride na vrsto po mojem 1x v zacetku penzije kako si pa ta čas prala?? No sušilca tudi jaz še čakam, pa ga ne bom dočakala, razen če prepričam sosedo, da mi odstopi en del njene kopalnice, da ga k njej postavim, ampak pomivalc se mi pa zdi skor tako nepogrešljiv kot pralni stroj, in sem mislila da sta moja tašča in babica še edini brez (no babica ga ima, samo še zapakiranega, in tako bo verjetno dokler garancija ne poteče)
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 16:02:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* jst grem tudi pomivalca zakurblat. edin s to razliko, da je to cudo tehnike miš by herself!
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 16:06:57
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kimmi IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* aaaaaaaaaah....1 leto pa pol sem na pralni stroj čakala...susilec je zame izpolnitev mladostniskih sanj, na katere bom se kar nekaj casa cakala....pomivalec pride na vrsto po mojem 1x v zacetku penzije kako si pa ta čas prala?? ok, no..priznam...tuki je mal heca vmes
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 16:14:46
|
|
|
|
ema tiara
|
jaz sem vedno govorila da je pomivalc podpiranje lenobe,da ga ne rabim...pa smo bli v podnajemniškem stanovanju pa so ga meli,pa je blo taaaaaak fajn...zdaj ko nas je 7 pa sem ga mogla nabavit...sem samo prala
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 17:03:14
|
|
|
|
Kimmi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara jaz sem vedno govorila da je pomivalc podpiranje lenobe,da ga ne rabim... Evo točno to pravi moj tast...ki btw nikoli ne pomiva posode ....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 17:04:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 17:08:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
Dobro "jutro". Knjiga je sicer zelo dobra, ampak ker sem jo brala v postelji, ležeča na trenuhu, me je začel boleti vrat. Samo za malenkost sem "odložila glavo" na blazino, da bi me vrat nehal bolet'... no, pa sem pokonci ravno za 2. polčas italijanskega nogometa. Miška in Najaa - z go. Arko sem govorila točno 10 dni nazaj. Če želita, ji lahko predlagam... khm, khm... temo prispevka v oddaji. Malamačkica - a veš, kako je s tem? Nekatere so na RR večino svojega dneva. Ker so lahko. Ker jih to veseli. Ker jim ni treba početi drugega. In tako klepetajo, spoznavajo druge uporabnice (tekom mesecev in/ali let jih seveda tudi spoznavajo) in se imajo fajn. Potem imamo pa na RR tudi drugo vrsto forumašic. Te so pa na RR bistveno krajši čas dnevno (ker jim službene ali druge obveznosti ne dopuščajo več), vendar večino tega časa mislijo, da so zaposlene pri slovenskem FBI. Posledično morajo seveda vsake toliko časa zamenjati nick (se pa ne zavedajo, da jim to ne pomaga kaj dosti). Ko gredo spat, razmišljajo o tem, na koga (in s čim) se bodo spravile naslednji dan, ko se pa zbudijo, je pa njihova prva misel to, ali je na RR napisanega kaj takšnega, kar bi/bodo lahko uporabile proti nekomu. Večinoma proti komu, kogar osebno sploh ne poznajo, so pa preko "sistema rekla - kazala" nekaj slišale/prebrale o njej. Ja, mislim, da bi imela ga. Arko o čem govoriti. Hudič je samo, ker nobena iz te druge skupine RR-ovk ne bi hotela pred kamero niti z glasom, kaj šele z obrazom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?