Kerensa*
|
Dobro "jutro". Knjiga je sicer zelo dobra, ampak ker sem jo brala v postelji, ležeča na trenuhu, me je začel boleti vrat. Samo za malenkost sem "odložila glavo" na blazino, da bi me vrat nehal bolet'... no, pa sem pokonci ravno za 2. polčas italijanskega nogometa. Miška in Najaa - z go. Arko sem govorila točno 10 dni nazaj. Če želita, ji lahko predlagam... khm, khm... temo prispevka v oddaji. Malamačkica - a veš, kako je s tem? Nekatere so na RR večino svojega dneva. Ker so lahko. Ker jih to veseli. Ker jim ni treba početi drugega. In tako klepetajo, spoznavajo druge uporabnice (tekom mesecev in/ali let jih seveda tudi spoznavajo) in se imajo fajn. Potem imamo pa na RR tudi drugo vrsto forumašic. Te so pa na RR bistveno krajši čas dnevno (ker jim službene ali druge obveznosti ne dopuščajo več), vendar večino tega časa mislijo, da so zaposlene pri slovenskem FBI. Posledično morajo seveda vsake toliko časa zamenjati nick (se pa ne zavedajo, da jim to ne pomaga kaj dosti). Ko gredo spat, razmišljajo o tem, na koga (in s čim) se bodo spravile naslednji dan, ko se pa zbudijo, je pa njihova prva misel to, ali je na RR napisanega kaj takšnega, kar bi/bodo lahko uporabile proti nekomu. Večinoma proti komu, kogar osebno sploh ne poznajo, so pa preko "sistema rekla - kazala" nekaj slišale/prebrale o njej. Ja, mislim, da bi imela ga. Arko o čem govoriti. Hudič je samo, ker nobena iz te druge skupine RR-ovk ne bi hotela pred kamero niti z glasom, kaj šele z obrazom.
|