|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zakaj toliko komplicirate?
20.6.2010 11:37:02   
ema tiara
nič,gram župo jest...pol pa riž naret,mi ga je teta iz kitajske poslala,sveže pobranegauser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.6.2010 11:47:03   
Kerensa*
Tako... pomila 5 malih krožnikov, 8 velikih, 2 pladnja, 2 veliki džezvi in eno malo, zdaj je pa prostora na odcejevalniku zmanjkalo in sem na čik-pauzi. user posted image

Vmes sem pa še dva koša za smeti izpraznila in naterala Pubertetnika, da je smeti odnesel dol v kanto.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.6.2010 11:56:04   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Tako... pomila 5 malih krožnikov, 8 velikih, 2 pladnja, 2 veliki džezvi in eno malo, zdaj je pa prostora na odcejevalniku zmanjkalo in sem na čik-pauzi. user posted image

Vmes sem pa še dva koša za smeti izpraznila in naterala Pubertetnika, da je smeti odnesel dol v kanto.

jaz mam tudi pubertetnice za smeti nosit...druga tak nočeta delatuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.6.2010 11:59:38   
Kerensa*
Moj Pubertetnik niti tega noče početi, ampak sem mu "lepo" povedala, da je to edini svet izven stanovanja, ki ga bo videl, če tega ne bo počel. user posted image

Hmmm... od včerajšnjega shoppinga imam novo knjigo, "Druga stran zgodbe" od Marian Keyes, pa vrečka čipsa z okusom pečene slanine je tamle... kaj, ko bi šla jaz malo v horizontalo brat in grickat, dokler se posoda ne posuši (brisat' je pa res ne mislim, če se lahko sama posuši!)?

Neposredna povezava do sporočila: 329
20.6.2010 12:11:02   
ema tiara
sploh ne vem kak je knjige brat...poleg 4-letnika,14 in 2 mesečnih težko berem...še pišem z eno rokouser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
20.6.2010 12:20:24   
mačkicamala
Njamka,če boš tole slučajno prebrala....vedet moraš,da so ene,ki so že dooooolgo na RR-ju bolj zanimive,kot tiste,ki nismo.Ene pač živijo za RRin vsako stvar počvekajo,ker pač drugega življenja nimajo,kot vist tle gor in pametovat ter razlagat svoje osebne stvari.Pač nč druzga v življenju ne delajo,kot klofajo po tipkovnici in od države vlečejo denar.
Tud jaz sem se neki časa nazaj izpostavla,ker sem o eni redni uporabnici in tudi bolj pomembni od mene,napisala nekaj resnice.In so me vse po vrsti popljuvale.Na mejlu sem pa dobila od taistih kar nekaj sporočil,da sem imela prav.Sam to so zame slabiči,ki si v prvem ne upajo napisati resnice.

Ene pa itak uživajo,če folj naklofa čimveč odgovorov na njihovo temo.Brez tega ne morjo živet,ker se jim v resničnem življenju ne dogaja nč pametnega.

UŽIVAM.............

Neposredna povezava do sporočila: 331
20.6.2010 12:24:48   
ema tiara
in kako ste drugače v tem turobnem dnevu?sem se po parkljih vdarla da ne bi kaj nepotrebnega komentirala...user posted image

(odgovor članu mačkicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 332
20.6.2010 12:44:20   
*miska.mcc*
ema tiara...dokoncujem kosilo....juha bo cist prevec slana, ker so moje solze tekle vanjo. sem tako zalostna in prizadeta....poglej kaj se pise o meni user posted image

mackica...tisto pa mislim, da smo razcistili...ce je na mene letelo....in ne vem, zakaj si se mi pol opravicila, ce imas se vedno isto mnenje.

jap, sem veliko na netu....in?

pa če bi bila 24/7...kaj te to briga, zanima in boli?

pa bi rekla, da ve niste nic kaj dosti manj od mene online, ce tako vse do podtankosti veste. in vse preucite in analizirate do zadnje pikice....to mora tudi vzet kar nekaj casa bi rekla.

sama ne vem, ker meni gladko sladko dol vidi kako zivite. in in se bolj sladko se mi .e.e kaj si mislite o meni....
ce bi mi milo mar, bi hitro vse sledi zabrisala in iz rr in iz fb. in iz se kje. ane?

rr je pac moje razvedrilo in en ogromen vir smehauser posted image

pa še....njamka je ze kar precej dolgi tukaj....samo je pac malo menjala identiteto. pa nima veze. kakor komu pase.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 333
20.6.2010 12:50:22   
ema tiara
oh miška,zdaj pa sem še jaz skoraj zajokala...ko sem šele pol leta tu gor...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
20.6.2010 12:52:52   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

oh miška,zdaj pa sem še jaz skoraj zajokala...ko sem šele pol leta tu gor...user posted image user posted image user posted image user posted image

a res????
tako nizko sem se spustila in se pogovarjala s tabo?????

cez pol leta se mi javi. pa gled, da bos imela 5 zvezdic. ce ne, ne bo nic!user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 335
20.6.2010 12:57:55   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala

Njamka,če boš tole slučajno prebrala....vedet moraš,da so ene,ki so že dooooolgo na RR-ju bolj zanimive,kot tiste,ki nismo.Ene pač živijo za RRin vsako stvar počvekajo,ker pač drugega življenja nimajo,kot vist tle gor in pametovat ter razlagat svoje osebne stvari.Pač nč druzga v življenju ne delajo,kot klofajo po tipkovnici in od države vlečejo denar.
Tud jaz sem se neki časa nazaj izpostavla,ker sem o eni redni uporabnici in tudi bolj pomembni od mene,napisala nekaj resnice.In so me vse po vrsti popljuvale.Na mejlu sem pa dobila od taistih kar nekaj sporočil,da sem imela prav.Sam to so zame slabiči,ki si v prvem ne upajo napisati resnice.

Ene pa itak uživajo,če folj naklofa čimveč odgovorov na njihovo temo.Brez tega ne morjo živet,ker se jim v resničnem življenju ne dogaja nč pametnega.

Ja seveda. Ti se kr tolaži s tem, da ene pač nimamo drugega življenja kot RR. Me zanima, koliko postov boš ti naklofala po 5. letih tule gor.

Se pa strinjam, močno, s tvojim drugim odstavkom. Zame taki ljudje, ki niso sposobni človeku v obraz povedat resnice, niso vredni moje pozornosti. To so hinavci in basta.

Glede njamke...nimam besed.

(odgovor članu mačkicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 336
20.6.2010 13:01:36   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

a res????
tako nizko sem se spustila in se pogovarjala s tabo?????

cez pol leta se mi javi. pa gled, da bos imela 5 zvezdic. ce ne, ne bo nic!user posted image

user posted image

kaj si sploh mislila da si se menla?pa pet zvezdi bom mela ko bo tazadnja v puberteti...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 337
20.6.2010 13:04:31   
ema tiara
pa nekaj me res zanima...tiste ki imate do drugih neporavnane račune-besedne-zakaj tega ne poravnate v zs ali preko maila,to se drugih ne tiče...zakaj morate na javnem portalu blatit...vam so sovražnice,drugim prijateljice...in tako blatenje je samo mešanje dreka-vedno bolj smrdi dosežete pa NIČ

Neposredna povezava do sporočila: 338
20.6.2010 13:50:38   
Najaa
Grem se na novo prijavit. Ker tole moje število postov je pa za bruhat a ne? Pol ko bom na novo prijavljenja pa tak nihče ne bo vedel, da poznam vse do potankosti. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 339
20.6.2010 13:51:58   
Najaa

pa nekaj me res zanima...tiste ki imate do drugih neporavnane račune-besedne-zakaj tega ne poravnate v zs ali preko maila,to se drugih ne tiče...zakaj morate na javnem portalu blatit...vam so sovražnice,drugim prijateljice...in tako blatenje je samo mešanje dreka-vedno bolj smrdi dosežete pa NIČ

Pa zanimivo jim je, če pa se jim nič ne dogaja drugega. A veš, kakšni turobni deževni dnevi so? Vsaj na rr je mal pikantno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
20.6.2010 13:55:27   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Grem se na novo prijavit. Ker tole moje število postov je pa za bruhat a ne? Pol ko bom na novo prijavljenja pa tak nihče ne bo vedel, da poznam vse do potankosti. user posted image user posted image user posted image

samo noben se ne bo htel menit s tabo ker maš premalo postov

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 341
20.6.2010 13:56:04   
ema tiara

Pa zanimivo jim je, če pa se jim nič ne dogaja drugega. A veš, kakšni turobni deževni dnevi so? Vsaj na rr je mal pikantno. user posted image

samo res,kaj be te jaz potem brala?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.6.2010 14:11:14   
Najaa

samo noben se ne bo htel menit s tabo ker maš premalo postov

imaš prav ja. Grem v jok pa na drevo. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
20.6.2010 14:13:38   
benika
Dej Najaa, se bom jaz tud na novo prijavila, pa bovba midve debatirali med sabo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 344
20.6.2010 14:15:52   
*miska.mcc*
user posted image mislm......pa to je direkt za v preverjeno.....c-c-c-c, zenske!user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 345
20.6.2010 14:17:50   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Dej Najaa, se bom jaz tud na novo prijavila, pa bovba midve debatirali med sabo.

A boš moja prjatlca, ko bom sama samcata na novo prijavljena med temi piranjami? Sej me bodo živo pojedle. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 346
20.6.2010 14:18:14   
Najaa

user posted image mislm......pa to je direkt za v preverjeno.....c-c-c-c, zenske!user posted image

Kaj to? Hrana ali število postov?

Neposredna povezava do sporočila: 347
20.6.2010 14:20:00   
*miska.mcc*

Kaj to? Hrana ali število postov?

oboje. ampak obvezno vsako posebej v razlicnih reportazah.  skupaj niti tv ne bi prenesel....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 348
20.6.2010 14:21:05   
Najaa
Miš, maš prav. Boš ti klicala Alenko ali naj jaz?

user posted image

Nič, zdej pa grem nahranit svojo čredico. Ovčice so postale lačne. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 349
20.6.2010 14:24:05   
*miska.mcc*
kerensa si pa itak cist celo svojo oddajo zasluzi!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?