Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 11:37:02
|
|
|
|
ema tiara
|
nič,gram župo jest...pol pa riž naret,mi ga je teta iz kitajske poslala,sveže pobranega
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 11:47:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tako... pomila 5 malih krožnikov, 8 velikih, 2 pladnja, 2 veliki džezvi in eno malo, zdaj je pa prostora na odcejevalniku zmanjkalo in sem na čik-pauzi. Vmes sem pa še dva koša za smeti izpraznila in naterala Pubertetnika, da je smeti odnesel dol v kanto.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 11:56:04
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tako... pomila 5 malih krožnikov, 8 velikih, 2 pladnja, 2 veliki džezvi in eno malo, zdaj je pa prostora na odcejevalniku zmanjkalo in sem na čik-pauzi. Vmes sem pa še dva koša za smeti izpraznila in naterala Pubertetnika, da je smeti odnesel dol v kanto. jaz mam tudi pubertetnice za smeti nosit...druga tak nočeta delat
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 11:59:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
Moj Pubertetnik niti tega noče početi, ampak sem mu "lepo" povedala, da je to edini svet izven stanovanja, ki ga bo videl, če tega ne bo počel. Hmmm... od včerajšnjega shoppinga imam novo knjigo, "Druga stran zgodbe" od Marian Keyes, pa vrečka čipsa z okusom pečene slanine je tamle... kaj, ko bi šla jaz malo v horizontalo brat in grickat, dokler se posoda ne posuši (brisat' je pa res ne mislim, če se lahko sama posuši!)?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 12:11:02
|
|
|
|
ema tiara
|
sploh ne vem kak je knjige brat...poleg 4-letnika,14 in 2 mesečnih težko berem...še pišem z eno roko
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 12:20:24
|
|
|
|
mačkicamala
|
Njamka,če boš tole slučajno prebrala....vedet moraš,da so ene,ki so že dooooolgo na RR-ju bolj zanimive,kot tiste,ki nismo.Ene pač živijo za RRin vsako stvar počvekajo,ker pač drugega življenja nimajo,kot vist tle gor in pametovat ter razlagat svoje osebne stvari.Pač nč druzga v življenju ne delajo,kot klofajo po tipkovnici in od države vlečejo denar. Tud jaz sem se neki časa nazaj izpostavla,ker sem o eni redni uporabnici in tudi bolj pomembni od mene,napisala nekaj resnice.In so me vse po vrsti popljuvale.Na mejlu sem pa dobila od taistih kar nekaj sporočil,da sem imela prav.Sam to so zame slabiči,ki si v prvem ne upajo napisati resnice. Ene pa itak uživajo,če folj naklofa čimveč odgovorov na njihovo temo.Brez tega ne morjo živet,ker se jim v resničnem življenju ne dogaja nč pametnega.
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 12:24:48
|
|
|
|
ema tiara
|
in kako ste drugače v tem turobnem dnevu?sem se po parkljih vdarla da ne bi kaj nepotrebnega komentirala...
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 12:44:20
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ema tiara...dokoncujem kosilo....juha bo cist prevec slana, ker so moje solze tekle vanjo. sem tako zalostna in prizadeta....poglej kaj se pise o meni mackica...tisto pa mislim, da smo razcistili...ce je na mene letelo....in ne vem, zakaj si se mi pol opravicila, ce imas se vedno isto mnenje. jap, sem veliko na netu....in? pa če bi bila 24/7...kaj te to briga, zanima in boli? pa bi rekla, da ve niste nic kaj dosti manj od mene online, ce tako vse do podtankosti veste. in vse preucite in analizirate do zadnje pikice....to mora tudi vzet kar nekaj casa bi rekla. sama ne vem, ker meni gladko sladko dol vidi kako zivite. in in se bolj sladko se mi .e.e kaj si mislite o meni.... ce bi mi milo mar, bi hitro vse sledi zabrisala in iz rr in iz fb. in iz se kje. ane? rr je pac moje razvedrilo in en ogromen vir smeha pa še....njamka je ze kar precej dolgi tukaj....samo je pac malo menjala identiteto. pa nima veze. kakor komu pase.
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 12:50:22
|
|
|
|
ema tiara
|
oh miška,zdaj pa sem še jaz skoraj zajokala...ko sem šele pol leta tu gor...
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 12:52:52
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara oh miška,zdaj pa sem še jaz skoraj zajokala...ko sem šele pol leta tu gor... a res???? tako nizko sem se spustila in se pogovarjala s tabo????? cez pol leta se mi javi. pa gled, da bos imela 5 zvezdic. ce ne, ne bo nic!
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 12:57:55
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala Njamka,če boš tole slučajno prebrala....vedet moraš,da so ene,ki so že dooooolgo na RR-ju bolj zanimive,kot tiste,ki nismo.Ene pač živijo za RRin vsako stvar počvekajo,ker pač drugega življenja nimajo,kot vist tle gor in pametovat ter razlagat svoje osebne stvari.Pač nč druzga v življenju ne delajo,kot klofajo po tipkovnici in od države vlečejo denar. Tud jaz sem se neki časa nazaj izpostavla,ker sem o eni redni uporabnici in tudi bolj pomembni od mene,napisala nekaj resnice.In so me vse po vrsti popljuvale.Na mejlu sem pa dobila od taistih kar nekaj sporočil,da sem imela prav.Sam to so zame slabiči,ki si v prvem ne upajo napisati resnice. Ene pa itak uživajo,če folj naklofa čimveč odgovorov na njihovo temo.Brez tega ne morjo živet,ker se jim v resničnem življenju ne dogaja nč pametnega. Ja seveda. Ti se kr tolaži s tem, da ene pač nimamo drugega življenja kot RR. Me zanima, koliko postov boš ti naklofala po 5. letih tule gor. Se pa strinjam, močno, s tvojim drugim odstavkom. Zame taki ljudje, ki niso sposobni človeku v obraz povedat resnice, niso vredni moje pozornosti. To so hinavci in basta. Glede njamke...nimam besed.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 13:01:36
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara oh miška,zdaj pa sem še jaz skoraj zajokala...ko sem šele pol leta tu gor... a res???? tako nizko sem se spustila in se pogovarjala s tabo????? cez pol leta se mi javi. pa gled, da bos imela 5 zvezdic. ce ne, ne bo nic! kaj si sploh mislila da si se menla?pa pet zvezdi bom mela ko bo tazadnja v puberteti...
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 13:04:31
|
|
|
|
ema tiara
|
pa nekaj me res zanima...tiste ki imate do drugih neporavnane račune-besedne-zakaj tega ne poravnate v zs ali preko maila,to se drugih ne tiče...zakaj morate na javnem portalu blatit...vam so sovražnice,drugim prijateljice...in tako blatenje je samo mešanje dreka-vedno bolj smrdi dosežete pa NIČ
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 13:50:38
|
|
|
|
Najaa
|
Grem se na novo prijavit. Ker tole moje število postov je pa za bruhat a ne? Pol ko bom na novo prijavljenja pa tak nihče ne bo vedel, da poznam vse do potankosti.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 13:51:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara pa nekaj me res zanima...tiste ki imate do drugih neporavnane račune-besedne-zakaj tega ne poravnate v zs ali preko maila,to se drugih ne tiče...zakaj morate na javnem portalu blatit...vam so sovražnice,drugim prijateljice...in tako blatenje je samo mešanje dreka-vedno bolj smrdi dosežete pa NIČ Pa zanimivo jim je, če pa se jim nič ne dogaja drugega. A veš, kakšni turobni deževni dnevi so? Vsaj na rr je mal pikantno.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 13:55:27
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Grem se na novo prijavit. Ker tole moje število postov je pa za bruhat a ne? Pol ko bom na novo prijavljenja pa tak nihče ne bo vedel, da poznam vse do potankosti. samo noben se ne bo htel menit s tabo ker maš premalo postov
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 13:56:04
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara pa nekaj me res zanima...tiste ki imate do drugih neporavnane račune-besedne-zakaj tega ne poravnate v zs ali preko maila,to se drugih ne tiče...zakaj morate na javnem portalu blatit...vam so sovražnice,drugim prijateljice...in tako blatenje je samo mešanje dreka-vedno bolj smrdi dosežete pa NIČ Pa zanimivo jim je, če pa se jim nič ne dogaja drugega. A veš, kakšni turobni deževni dnevi so? Vsaj na rr je mal pikantno. samo res,kaj be te jaz potem brala?
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:11:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Grem se na novo prijavit. Ker tole moje število postov je pa za bruhat a ne? Pol ko bom na novo prijavljenja pa tak nihče ne bo vedel, da poznam vse do potankosti. samo noben se ne bo htel menit s tabo ker maš premalo postov imaš prav ja. Grem v jok pa na drevo.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:13:38
|
|
|
|
benika
|
Dej Najaa, se bom jaz tud na novo prijavila, pa bovba midve debatirali med sabo.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:15:52
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mislm......pa to je direkt za v preverjeno.....c-c-c-c, zenske!
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:17:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Dej Najaa, se bom jaz tud na novo prijavila, pa bovba midve debatirali med sabo. A boš moja prjatlca, ko bom sama samcata na novo prijavljena med temi piranjami? Sej me bodo živo pojedle.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:18:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* mislm......pa to je direkt za v preverjeno.....c-c-c-c, zenske! Kaj to? Hrana ali število postov?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:20:00
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* mislm......pa to je direkt za v preverjeno.....c-c-c-c, zenske! Kaj to? Hrana ali število postov? oboje. ampak obvezno vsako posebej v razlicnih reportazah. skupaj niti tv ne bi prenesel....
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:21:05
|
|
|
|
Najaa
|
Miš, maš prav. Boš ti klicala Alenko ali naj jaz? Nič, zdej pa grem nahranit svojo čredico. Ovčice so postale lačne.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 14:24:05
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
kerensa si pa itak cist celo svojo oddajo zasluzi!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?