|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
18.6.2010 8:36:54   
lenika83
Dobro jutro!

pattaya na mail je rižkoo poslala link do fotk.

kopalne pleničke... sem ji zadnjič doma v bazenu dala gor navadno pleničko, čez pa ene kopalke, ki kao tudi ne prepuščajo. Plenica se je tako napila, da je bila prav težka in ko sem jo odprla sem videla, da je kar eksplodirala user posted image  Prav gel je iz notranjosti ven vrglo.

spanje... še enkrat... midve pa zvečer poskušava uvesti spanje brez joške in nama zaenkrat kar dobro kaže. Po kopanju greva v posteljo, se dojiva in potem, ko sama izpusti, nekje po 10 minutah, se jaz hitro oblečem in zlezem na rob postelje, mala pa se potem nekja časa premetava po moji postelji in zaspi user posted image  Včeraj sva še knjigico prebrale, potem sem jo pa malo pobožala, ji rekla, da mora zdaj spati in ji zaželela lahko noč, pa se je obrnila in čez nekaj minut spala user posted image user posted image user posted image  Čez dan pa ugotavljam, da hoče joško, če sem jaz zraven, če jo daje pa kdo drugi spat, gre pa brez problema in brez joške user posted image  Ah, ja, ti naši mulčki nas vrtijo okrog prsta user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
18.6.2010 8:41:26   
pattaya
Hvala lenika sem bolj na hitro mail pogledla, pa sploh nisem videla linka, zdaj pa sem videla.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
18.6.2010 10:22:20   
Anonimen
no da se še jst javm

pr nas GH sploh ne gre ... je že šlo 1 obrok, je mela sor in ni nč zdej, sploh pa če vid žlico ... pa se zgodi kšn dan, da mi poje cev tamav frutk, ampak to je max, največ mi poje, če ma kej kar lahko sama grize, da drži v roki al pa da se doji.
Dojiva se še vedno 5x podnevi in 1-2x ponoč, s tem da se samo pocrkla in nazaj zaspi ... no zdj k so bli zobki (mamo 3 spodi in nobenga zgori) je tut ponoč bla sitna.
Sm ji probala dat velik stvari in če je speštan, zmiksan, ... ne je, kar je v kosu pa je, sam tut ni za cev obrok ... očitno mam tak mlek, da ne reb nč druzga, ker energije ma pa za pop... velik.

neki me zanima ... a je kšna k še nima user posted image ... jst nism user posted image , sam user posted image pa tut še nimam ... sej se ne pritožujm user posted image sam tko

spi pr nas tko tko, čez dan 2-3x, ponoč se včasih zbudi 2x, včasih na 1h, spi v postlci al pa pr nama, se je pa navadla med 20h in 21h jet spat in je prej ža tok tečna, da joj, tut če čez dan velik spi, hoče okol 20h že spat.
Je pa tko, da če se zbudi in se nasmeje je naspana, če začne pa jokat, jo morm pa nazaj uspavatuser posted image
Spanja čez dan če seštejm je 2-3h.

Postavla se na nogice že dl časa, mam jo tut v hojci, ji je pa ene 2x ratal na postli se na noge postavt in par sekund stat brez držanja user posted image in tut k se dvigne se hoče skos spustit, tko da jo morm skos opozarjat, Tia drži se, user posted image Tut k puza je začela noge stegovat, ... no odvisn kok se ji mudi, ker če bi rada kam bl hitr pršla gre po kolenih, drgač pa počas pa nogice stegnene ... je tok smešna, k jo je sama rit user posted image

mi gremo tut 24. na morje, tko da lahko se nasledn tedn dobimo, sam ne ob 12h user posted image v torek je sonce napovedan, pa 25°C
med 24.6. pa 4.7. pa predlagam, da se primorke dobite, da še mi2 prideva user posted image user posted image

(odgovor članu pattaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
18.6.2010 22:11:43   
drobtinica29
IZVIRNO SPOROČILO: pattaya

Ja štajerke fajn smo se mele, drobtinica ti pa naslednjič sploh ne smeš manjkat.

pattaya a veš da tud sedaj nebi, samo ni šlo drugače user posted image .

Upam samo da se čimprej še 1x dobimo, preden se porazgubimo na dopuste, ker pol bo pa že jesen!

lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
19.6.2010 0:23:47   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mogoče bi poprosila svakinjo, da ti napiše kdaj je nečakinja kaj osvojila, da boste pridno trenirali Marušo user posted image mau heca.

user posted image Ja kaj misliš da ne bi tega z največjim veseljem nardila, taka kot je user posted image user posted image user posted image Mogoče bi pa pol razmislila in skapirala, da se tega ne dela...

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
za srečanje pa ni bilo kaj dorečeno. če bo kaj upam, da še pred 24., ker šibamo pol na dopust.

Se strinjam. Kaj pravite na torek? Majcy - kaj to pomeni ne ob 12h? user posted image A takrat spite? Kolko prej/kasneje pa lahko? Pa predlagaj ti uro...

No jst upam, da mi ne zbolimo, ker je bla danes zvečer takooooo tečka. Res da je pop. spanec trajal samo 5 min, ker pol so naši dali gooooool user posted image , ampak sem jo dala pol še 1x spat in se je že zbudila v joku, pa neki je šmrkala... Pa odkar je šla spat se je že 10x zbudila... No grem ker se bojim da bo bolj boga noč---

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
19.6.2010 9:18:55   
tassika
Punce, rabim en nasvet, ne obsojanja. Pri nas je prišlo tako daleč (dopust,bolezen) da Zoja noče bit čist nikjer več, samo v naročju, mene pa že vse boli in sem jo danes dala na puzle, se vsedla zraven in čakala, da histerični napad trme mine. No ni mi uspelo, ker je rajši od utrujenosti prej zaspala. Kako naj se lotim tega. Ne morem je imeti ves čas v naročju, ker tam ne bo nič napredovala, meni bo pa hrbtenica vn padla, na tleh ali kjerkoli drugje pa imam histerijo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
19.6.2010 9:21:23   
Anonimen
ne, sj zarad men lahko tut ob 12h, mogoče bo pa več pojedla, k se bo dogajal okol nje 

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4332
19.6.2010 10:23:33   
najčka
Jaz sem ZA. V torekuser posted image . Sam povejte kdaj. pa kje. Žabar? bi mi prav pršlo k lah peš pridem, mi na avtu pušča bencinuser posted image pa ne vem kdaj bo popravljen. No sej lahko bo že dones. Se vidmouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
19.6.2010 10:47:19   
Anonimen
Jst sm pa bl za nekje k je mal več prostora ... npr. Tivoli al pa kej tazga user posted image

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4334
19.6.2010 14:07:18   
googica
tassika te čist razumem.. teli dopusti znajo bit kr panika, vsi majo radi otroke na rokah ane.. mislim da boš mogla parkrat pustit, da se ti zdere, vsaj pri nas je blo tko. smo en teden ves čas bli po obiskih, in itak je bil skos po rokah, sej na obisku ga niti nimaš kje pustit na tleh.. folk nima tko pospravlen, pa niso pripravljeni na otroka, ki vse zbaše v usta.. tko da pol sva mela par dni panike.. pač se je mal dru, sva mu dajala čajčka, pa ga animirala na postli, bla ves čas zraven, da se ne bi počutu zapuščenega in smo v parih dnevih rešili problem.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
19.6.2010 14:08:41   
googica
aja, men ne ustrezajo srečanja zdej, smo brez avta pa še izpite mam do 28.ga. vsekakor bi pa lahko se dogovorile za kakšno piknik varianto? 

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
19.6.2010 14:30:37   
sine bine
srečanje- jst sm ZA in Tivoli lokacija je fajn pa tud ura mi ustreza. A smo pol zmenjene bo to držalo ? Komi čakam da vas spet vidm in vaše baby-e.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
19.6.2010 16:03:26   
nina68
Tud jest sem za srečanje, magar tud Tivoli, ampak ura bi mi bolj ustrezala ob 13.h. Mam zjutri kontrolo na polikliniki za diabetes, pa preden pridem v Litijo pa nazaj v Lj. se lahk zavleče. Če ne bo šlo, bova pa mal zamujala. Komi čakam, da vidm razliko od pomladi kako so zrastli tile naši oktobrčki. 

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
19.6.2010 20:29:00   
najčka
Torej TOREK, TIVOLI, od 12h do 13h. (čolnarna??)
Se že veselim. user posted image user posted image

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
19.6.2010 20:50:38   
Anonimen
Torej TOREK, TIVOLI, od 12h do 13h. (čolnarna

lahko :)
evo še na fb napišm :)

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4340
19.6.2010 21:21:00   
frrrr
tassika, predlagam da naštimaš kakšne pesmice, jo daš na tla in zraven mau poješ, plešeš... slej kot prej jo bo začelo zanimat in bo nehala jokat... pa vsak dan dlje na tleh in kakšno zanimivost zraven... recimo kljukice za obešanje perila so zanimive, ker niso igrača user posted image

srečanje v torek mi je ok. 12h mi tut ustreza. se vidimo...

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
19.6.2010 22:22:40   
Anonimen
Tud midva prideva v torek. Lokacija superuser posted image .

Tassika.., hm.. joj, verjamem da ti je grozno hudo. Naš se je zdej na rokah začel dret, ker hoče bit skoz na tleh in ma turo od mizic do komode. Na nogah je skooooz... in je lahko po 30 min, pa tud za slišat ga ni. 30 min v rokah je pa cela štala.

No, naj ne omenjam da je zadnjih 7 dni toook tečkast, skoz joka... in danes je popolnoma hripav. Ne vem kaj mu je.. upam, da so razlog zobki. Vročine sicer nima.. dlesni mehke.. ne vem. Upam, da kmalu mine.., ker je kr hudo. Zanj, zame pa tud, ker ga nism revčka vajenega takega.. V vozičku je blo vedno fajn, zdej pa štala... tok joka in se dere, da konc. Ne vem.. spet neko obdobje, ki bo minilo.. kot so vsa do zdaj. user posted image

Ne skrbi... sam več se z njo ukvarjaj na tleh, pri nas je to palilo. Ja, pa vse kar ni igrača tud...user posted image . Tuba od kremice, kljukice za perilo sploh... glavnik.. ja, dobesedno vse.
Pridi v torek, če si brez avta, vaju jst lahko poberem??! Mamo avtosedež in več placa user posted image

Drugač sm pa zdej nardila eno fajn sladico. Jaffa tortica. Hitra pa mmmm dobra... in.. sm jo dala na balkon, ker je hladilnik poln... in se mi je mačka not zapodila. Ne naša mačka, kr ena potepuška. Mamo zravn zemljo od Pajoviča in nima namena nč naredit..., taka podrtija in poraščenost, da bog si ga vedi... kolk vsega je tam.. No od tam tudi ta mačka, ki mi je sladico uničla. Vse v smeti. user posted image Jutri ponovi vajo, dons sm sam za pod tuš in spat.
NOČ

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4342
20.6.2010 8:27:26   
lenika83
Dobro jutro!

Rižkoo evo nova sladica zate user posted image

user posted image

Pa še za Teo ena user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
20.6.2010 9:02:14   
karmen b
Tusi midve prideva v torek, razen če mi Špelca zboli, ker je danes ponoči zakuhala, pa ne vem a so krivi zobki al bo kaj resnejšega. Upam, da bo ostala zdrava in da se vidimo v Tivoliju.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
20.6.2010 9:26:37   
Anonimen
evo tea še tuki
vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4345
20.6.2010 10:06:56   
tassika
Rižko, če je pa tako, se pa z veseljem prištulim zraven. Se vse zmeniva, ampak a gresta dva quinnya v tvojga avtočka, mi še vedno nismo kupili mareleuser posted image

ps. vse naj naj, tortica te pa čaka na naši dobri stari temiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
20.6.2010 10:12:55   
Anonimen
rižko ... tudi tebi vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
20.6.2010 17:24:40   
pinky girll
Rižkoo vse najboljše!!!

Ko se vidiva pa te čaka jagodni tiramisuuser posted image user posted image

Prav tako vse najboljše še vsem ostali ki ste in še boste parznovale!

Mi bomo pa končno dobili zobke, se že čutijo. Da se ne bom preveč hvalila nič kej preveč se ne joka in ni tečkast. Je tak kot običajno. Smo pa že začeli hoditi po vseh štirihuser posted image user posted image user posted image . Pa mal se že vstanemo posebej takrat ko plazimo po mamici.

Včeraj zjutraj si umivam zobe mali pa se je plazil po dnevni, kar naenkrat tšina. Grem gledat in je metal zemljo ven iz rože.user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
20.6.2010 17:31:08   
nina68
Rižkoo vse vse najbojšeuser posted image user posted image user posted image .

Punce, tiste , ki ste ljubljančanke in ki boste pršle na srečanje z avtom, kje je najboljše za parkiranje, da je čimbližje čolnarne (sorry ampak tam še nisem bla, zato rabim navodila)

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
20.6.2010 18:12:22   
ninasiki
OJLA

TIVOLI OB 12 PRIDEM

RIŽKOO IN TEA VSE NAJBOLŠEEEEEEEEEEEE IN NAJLEPŠE
user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?