Anonimen
|
no da se še jst javm pr nas GH sploh ne gre ... je že šlo 1 obrok, je mela sor in ni nč zdej, sploh pa če vid žlico ... pa se zgodi kšn dan, da mi poje cev tamav frutk, ampak to je max, največ mi poje, če ma kej kar lahko sama grize, da drži v roki al pa da se doji. Dojiva se še vedno 5x podnevi in 1-2x ponoč, s tem da se samo pocrkla in nazaj zaspi ... no zdj k so bli zobki (mamo 3 spodi in nobenga zgori) je tut ponoč bla sitna. Sm ji probala dat velik stvari in če je speštan, zmiksan, ... ne je, kar je v kosu pa je, sam tut ni za cev obrok ... očitno mam tak mlek, da ne reb nč druzga, ker energije ma pa za pop... velik. neki me zanima ... a je kšna k še nima ... jst nism , sam pa tut še nimam ... sej se ne pritožujm sam tko spi pr nas tko tko, čez dan 2-3x, ponoč se včasih zbudi 2x, včasih na 1h, spi v postlci al pa pr nama, se je pa navadla med 20h in 21h jet spat in je prej ža tok tečna, da joj, tut če čez dan velik spi, hoče okol 20h že spat. Je pa tko, da če se zbudi in se nasmeje je naspana, če začne pa jokat, jo morm pa nazaj uspavat Spanja čez dan če seštejm je 2-3h. Postavla se na nogice že dl časa, mam jo tut v hojci, ji je pa ene 2x ratal na postli se na noge postavt in par sekund stat brez držanja in tut k se dvigne se hoče skos spustit, tko da jo morm skos opozarjat, Tia drži se, Tut k puza je začela noge stegovat, ... no odvisn kok se ji mudi, ker če bi rada kam bl hitr pršla gre po kolenih, drgač pa počas pa nogice stegnene ... je tok smešna, k jo je sama rit mi gremo tut 24. na morje, tko da lahko se nasledn tedn dobimo, sam ne ob 12h v torek je sonce napovedan, pa 25°C med 24.6. pa 4.7. pa predlagam, da se primorke dobite, da še mi2 prideva
|