|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
16.6.2010 17:58:05   
Anonimen
Hej ženskice... user posted image
Pridem iz Lj. in me me v nabiralniku čaka GLS listek, grem iskat in avtosedež.
Liam ga mora sprobat.... user posted image . Tudi midva prideva. Še zmer mi je fullllll zgodi.. ampak pa kaj!!!
Prideva, sam nimam blage veze kam. Velik prej morva štartat do Mb.. pa da vas najdemo... user posted image

Majakla, maš zs.

Vse ostale... pa se jutri vidmo. Se veselim kakšne gasilske fotke. user posted image

Aja... mava pa črno marelco_voziček, pa mala mamica sm user posted image .

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 16.6.2010 18:01:54 >

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
16.6.2010 18:46:44   
pattaya
RIŽKOO jaz približno vem kje je to, sam 100% glih ne vem poti, ker sem bila tam enkrat in enkrat sem se peljala mimo.
Mam pa en predlog, če hočeš. Jaz grem na avtocesto v Slovenski Bistrici, pa bi lahko ti šla v Slovenski Bistrici dol in bi se dobile pri Lidlu in Kiku (skupen parkiplac takoj pri izvozu Slovenska Bistrica), pa bi se potem peljale ena za drugo, da ne boš toliko iskala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
16.6.2010 19:04:03   
Anonimen
pattaya, z veseljem. Super si.user posted image
Itaq ne grem po AC. Zaupaj mi št. pa te pokličem, ko štartam. Kdaj približno se dobiva tam??user posted image

(odgovor članu pattaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4303
16.6.2010 19:23:22   
pattaya
Doble bi se tam okoli 9:15. Kak to da ne greš po AC, Ker jaz sem nameravala it na AC v bistrici, pa saj lahko grema po stari cesti ni panike. Če boš prišla po stari cesti iz smeri Slovenskih Konjic, pa bi se lahko dobile na parkirplacu Hoferja, ki je takoj po vstopu v Slovensko Bistrico. Telefonsko pa imaš na ZS.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
16.6.2010 19:52:24   
lenika83
Rižkoo super da prideta. Bomo se pa naslednjič zmenile kasneje, boš jutri predlagala user posted image

Jaz sicer vem kje je to, samo niti slučajno ne znam opisati poti do tja user posted image  Mislim da vama bo majakla znala pomagati, sicer pa se mi zdi, da so table, pa samo slediš Habakuku in je.

Tea vidve prideta? Da ne bo Dora edina bejba med samimi dedci user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
16.6.2010 20:20:22   
Anonimen
Pattaya,
nisva dveh vinjet kupovala.... Za te moje kratke potke pa jo ne rabim.user posted image
Če ni prehudo po stari cesti, bi te prosila.. pejva po stari. Če pa je.. pa kupim uno ta kratko vinjeto. user posted image
Drugače pa OK, 9:15 sem tam. Se pa slišva vmes... , ko štartam. O super.., ne bom lutala tm po Mb.
Sm iz Lj. drugače pa te konce bolj slabo poznam. HVALA še enkrat.

Lenika83,
ja jupiiii.., jst tud vesela. Ma veš kaj.. res sm bl u easy mami ampak.. srečanje pa ja ni vsak dan. Bom že dvignla rit in jo pospešla user posted image .
Veš.. pa še avtosedež boš vidla. Grem ga montirat. Sama. Sm dons moža na letališče pelala, službena pot. Pa moram sama... ma sej se rada utaknem v take zadeve sam njemu ne bo prav user posted image . Pa kaaaaaaaaj!
Se vidmo...
Ja, kaj.... bo pa Dora uživala...  user posted image

(odgovor članu pattaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
16.6.2010 20:39:51   
pattaya
Rižkoo ni panike boma šle pa po stari cesti. Toraj se dobima pri Hoferju ob 9:15, se pa še tak čujema. Sma z mojim malo podebatirala o poti, tak da vem kak in kam, pol boma pa že hotel našle.

Se vidimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
16.6.2010 20:44:38   
Februarka08
Mamice in sončki uživajte jutriuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
16.6.2010 20:49:09   
tea85
heloo

jaz še nisem ziher, če bo slabo vreme ne boma prišle, pa mama me je prosila da bi jo peljala zjutraj v krško, jaoo, mi ful ni, ampak si gre iskat avto za njo, in upam da ga gre, da ne bo več mojega uporabljala user posted image user posted image če ne bomo nikam šli pa boma prišle..pa če bo lepo vreme.

tudi sama glih nisem prepričana kje je ta habakuk, bi prosla da mi kera pošlje na zs tel št. ki ve kje to je, da če se izgubim da pokličem user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
16.6.2010 22:22:46   
majakla
Oj, sem končno doma!

Habakuk je tam, kjer je Pohorska vzpenjača (gondola) in
stadion, kjer je Zlata lisica.

Če ne grete po AC, morate it skozi oz. mimo Hoč (Hoče)
in po dvopasovnici, ki vodi mimo Merkur-a, Rutar-a, Obi-ja,
potem pa na velikem semaforiziranem križišču levo, pa 
ziher bodo tam table z narisano gondolo.

Če pa pridete po AC, pa je izvoz CENTER zaprt, pa greste
dol na MB-vzhod, pol pa mene rufnite, sem tam doma.
Od doma pa greva ob cca. 9.40.

Se vidimo!  

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
16.6.2010 23:05:41   
googica
js se morm reva učit, ve pa tkole na srečanje :PP fajn se mejte vsi skupi, naj bodo otročki pridni, da se lahko orenk naklepetate ;))

mene neki zanima.. našjuš je zdej začel se fuuul na noge postavlat. takoj ko najde kje oporo (predal,kavč,omara,mami,oči.........),je na nogah. niti mal ga ne smem več iz oči pustit.. upam da ne bo prehitr shodu, že tko al tko mi gre čist prehitr čas.. pa zdej se ful noče večplazit po kolenih, kr po nogah se plazi ves čas :)) sicer gre počasi, ampak zgleda mu bolj paše. čist verjamem, ker mamo ploščice po tleh, verjetn manj boli...
morm pa povedat, da mamo zadnje tedne obupno stanje kar se tiče uspavanja. vsak dan popoldne se mi dere ko je treba spat... in nič ne nuca.. ma še kera tak problem? lahk je v postli, na tleh, v naročju, dobi za pit... vse smo probal, ne dela. pol zaspi, ko se v postli zjoka, js sm zraven njega, ampak ne pomaga kej dost.. ne vem več kaj bi...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
16.6.2010 23:14:43   
lenika83
googica spanje čez dan mene tudi spravlja v obup. (priznam da tudi večernega uspavanja nimamo tako fajn porihtanega kot vi, ampak vseeno mnogo boljše kot dnevno) Jaz nimam ideje, ker ne zaleže nič. Sicer sem danes dobila v roke knjigo Otroško spanje-brez joka v sanje in se mi zdi, da je pri nas glavni problem spanja v tem, da bi bejba rada joško za dnevno spanje, mami bi jo pa rada odvadilauser posted image  Pri nas še najbolje deluje, da jo dam v voziček in grem dva kroga po dvorišču (po tleh je trava in fino ziblje), potem jo pa prestavim v posteljo. Samo ko dežuje pa to ni ravno rešitev, že zaradi tega ker je blato zunaj. Običajno zaleže tudi, če si jo dam v sleepy wrap in jo malo nosim po hiši, pa malo ji dam flašo. Ni pa možno, da bi jo dala kar ležat in bi zaspala, tudi če sem zraven nje ne. Se začne tako dreti, da se skoraj zaduši in jo moram vzeti ven. Pa tudi tista varianta, da se otroka pusti jokati dokler ne zaspi pri nas ziher ne bi delovala (nisem poskušala), ker se preveč vznemiri in ni možno, da bi zaspala. Sem ti ful pomagala, ne user posted image  Če najdeš rešitev jo lahko še meni poveš user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
17.6.2010 11:24:43   
najčka
Ojla. No Googica in lenika83 ko bosta našli recept za spanje oz uspavanje, bi ga bila tudi jaz vesela.
Sej čez dan še kar zaspi, (jo moram nosit) zvečer pa tak jok da jo komaj umirim. Tista knjiga bi pri meni lahko imela naslov (namesto Brez joka v sanje) Brez histeričnega dretja....user posted image user posted image Zvečer mamo res noro.
Štajerke upam da uživate na kofetku.!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
17.6.2010 14:12:21   
tassika
Ojla,
mi nimamo problemov s spanjem, greva v mojo posteljo, dobi dudo in niniko, jaz jo malo objamem ali pa tudi ne pa zaspi. Včasih malo skače rikverc, pa jo je treba umirit pa gre. Se mi je pa spet začela zbujat ponoči za jest, pa se ne heca, spije celo flašo mleka in potem zaspi in to zdaj ob polnoči in potem ob 4-5 zjutraj, pa tako lepo smo že spali. A je možno, da to nadoknadi za čez dan, ker ji ne paše preveč zaradi vročine, ali je spet kak poskok v rasti?
No midve imava pa jutri zobarja, so poslali vabilo iz ZD da morava priti, me zanima, kaj bo teta zobozdravnica povedala, pa upam, da je ne bo ugriznila, tako kot je mene zadnjič, me še danes boli user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
17.6.2010 17:58:49   
lenika83
tassika sem ravno v tej knjigi o otroškem spanju prebrala, da je možno, če otrok čez dan premalo poje, da potem ponoči "noter spravlja". Zdaj me je začelo skrbeti, da je pri nas mogoče to problem za nočno ne-spanje (poleg tega da ne zna sama nazaj zaspati, ko se prebudi). Ravno tuhtam kako naj ji naredim dnevne obroke, da bo čimbolj kalorično, ker včasih se mi zdi, da poje prav smešno majhne količine.

Štajerke smo se danes prav fino imele na čveku in moramo definitivno večkrat ponoviti. Če je še kakšna štajerka, ki bi se pridružila, pa naj se kar oglasi.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
17.6.2010 19:31:43   
tassika
Lenika pri nama zgleda takole, opomba: če so idealni pogoji user posted image

- ob cca 5-ih zjutraj 180ml mleka
- čez tri urce okoli 8-ih frutolino ali mlečna skutka, mogoče mlečni frutek
- čez cca tri urce okoli 11-ih sadni obrok
- potem spet čez 3h okoli 14-15-ih kosilo (danes zelenjavna juhica z meskom)ž
- potem good night kašica
- in končno pred spanjem okoli 19-ih še 150ml mleka
- včasih zadnji dve alineji zamenjam, najprej mleko in nato kašica, da dalj drži

vmes pa malica včasih piškot, včasih kruh, včasih sladoled,.... odvisno kje smo. Itak bi pa vse moje pojedla, danes sva imeli enako v krožničkih, ker sem tudi zase skuhala neslano in poje polovico iz svojega, potem je mogla pa naprej iz mojega, ker sem mela ful boljšeuser posted image

No tako nekako izgleda, če nam le uspe, ko je bila bolna ni jedla nič, če je zvečer ob 21-ih ko se je malo ohladilo in ko je padla vročina pojedla 90ml mleka sem skoraj k sosed skočila od veselja, zato pa mogoče sedaj nadoknaja, ne vem. Je pa pri nas takrat palilo za nočno spanje točno ta kašica in potem flaša mleka. Bom videla, kako bo danes, ker je kar veliko pojedla.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
17.6.2010 20:53:34   
Februarka08
Hmmm, kaj če se naš tud zarad tega neki zbuja ponoč??? Ne vem, ampak za moje pojme dost poje.
- ob 8h zajtrk - 180 AM + kašica
- ob 11.30 malica - jogurt
- ob 15h kosilo
- ob 17h malica - sadje (frutek, naribano jabolko, banana...)
- ob 19.30 večerja - 180 AM + kašica

Če bi mu dala ponoč za jest, bi se sigurn spet takoj navadu in pol smo spet tam k smo bliuser posted image user posted image ne vem... pomoje so bolj zobje. Zdele se spet kr neki dere... kaj vem, mogoče mu je prevroče, ga kej boli, jaz ne vem, nisem več pametna in po pravic povedan sita tega dretja cele noči kr neki!

No, je pa danes začel puzatuser posted image user posted image user posted image sicer bolj po njegovo, ampak premika pa seuser posted image vsaj to.
mirno dolgo nočko vsem namuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
17.6.2010 21:37:09   
majakla
...

"Štajerke smo se danes prav fino imele na
čveku in moramo definitivno večkrat ponoviti.
Če je še kakšna štajerka, ki bi se pridružila,
pa naj se kar oglasi."

...

Res je, moramo kaj kmalu ponovit. 

Nik je bil še cel dan tako dobre volje,
to je ziher zaradi dobre družbe. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
17.6.2010 21:44:54   
drobtinica29
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83
Štajerke smo se danes prav fino imele na čveku in moramo definitivno večkrat ponoviti. Če je še kakšna štajerka, ki bi se pridružila, pa naj se kar oglasi.

čaw čaw

JAZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!

Mi je tako žal da danes nisem mogla prit, ni in ni mi se izšlo, pa tako sem si želela. zato tudi nisem nič prej obljubila in pisala gor, sem čakala na zadnji trenutek, pa žal ni šlo. user posted image user posted image user posted image

Upam da čimprej ponovimo, da bi vas še jaz spoznala. Sicer pa Majkala, če si iz Mb, ( ali pa katerakoli druga) bi se lahko tud dobile), res bi vas rada še jaz spoznala! Jaz sem namreč doma tu izpod pohorja oz natačneje nova vas.

Drugače pa naš malček fullll hitro napreduje, vsak dan pokaže kaj novega. Zna se plazit vse počes, se zna vsest iz ležečega ali bilokakega položaja, od danes naprej pa ga je tud polna soba, znamo namreč plazit user posted image user posted image tud naprej in sedaj mami vselo briše prah!!! user posted image user posted image user posted image user posted image JUPIIII.

Zobkov še vedno ni, včasih nam uspe prespat tud celo noč. Vidim da se pisale o spanju zvečer, mi pa imamo takšen ritual. Ga damo na posteljo in potem se on malo kotali po postelji, dobi duduo in potem ga pustima da sam od sebe zaspi. Včasih traja 15 min. včasih pa tudi do 45 min. potem pa ga samo odnesem v njegovo posteljico.

PS.: Štajerke če mate kakšno slikico bi se priporočala in pa za naslednje srečanje!!!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
17.6.2010 22:22:27   
Anonimen
Čer!
Še jst mal.. se pofočkam. Štajerke... user posted image , mate mail.
Men je blo res lepo in sem za ponovitev. Prv fajn punce ste... Mi ni žal, da sm mogla tko zgodi vstat user posted image .

Naš ritual:
Zjutraj, ko se zbudi.. to je med 6h in 7:30h_dojiva
ob 10h_sadje (cca. 200ml), 13h-14h_zelenjava, mesek (cca 200-250ml), 16h-17h_jogurt s sadjem al pa kej sadno žitnega,mlečno žitnega (200ml), 18h-19h_mlečna kašica (100-150 ml), pol kopanje... štimčkanje :-), od 19:30-20:30_dojenje za nočko.
No, sm skor 100%, da moj sin velik poje... pa se vseeno ponoči skoz zbuja. Zdej mu dam čaj... okrog 2h pa se spet podojiva.. Stiskat se hoče.. , men pa paše in je lepo. Me nč ne moti, da se zbuja. Sej se bo slej ko prej nehal..
Uglavnem, tako proceduro mamo.
Količine hrane ne večam velik... , ker je pač starejši... ne vem. Bo že pokazal, kdaj hoče še več. user posted image

Zaspi pa vedno ob meni, na joški. Pol se mal povalava po pojstli, pa ga dam v njegovo pojstlco. Včasih ostane not, včasih pristane spet na najini, z nama. Kakor mu pač paše. Nč ga ne silim al pa mučim revčka da joka in prosi, da ga vzamem vn. Ko zajoka z dudo, odpre oke... vem, da hoče vn... aja... zdej se prime še za ograjico in vstane na noge. Pa tko kt en hrček kuka vn. Itaq, da ga takoj k sebi stisnem, čmrla mojga user posted image .

Je pa zadnji teden skoz na nogicah. Ni šans... drugače. So dons tud punce vidle. user posted image Briga ga... sam da stoji! Pa me nič ne skrbi... važno je, da je sam stopil na noge, brez naše pomoči. Je že dovolj močn in pripravljen. Nism pa pustila, da se ga postavlja na noge. Sm rekla, bo že sam... in zdej mam dokaz, da mam prav!!! Pa se tašči pa tastu smejim direkt u faco.user posted image

O zobkih ne duha ne sluha... sam tečnoba je prisotna že ene tri dni... upam, da so zobki razlog. Prv drugačn je. Skoz jokca. Kr nism navajena... in mi zvoni v ušesih.

Lepo noč! Grem spat.. sm zgodaj vstala user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 17.6.2010 22:31:36 >

(odgovor članu drobtinica29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4320
17.6.2010 23:06:24   
googica
rižko naš isto.. že cel teden se postavlja na noge, ga tud nismo nič silili..
lepo da je srečanje uspelo. nam je pa toča avto zmaličla, smo brez zadnje šipe in ves je zluknan po strehi.. groza!! je bla huda ura tuki v grosupljem.. sosedom je zalil hišo, fasado majo luknjasto, enim je razbil strešno okno, strehe so šle.. mislm, groza!!
naš Juš pa noče nič jest. sploh ne vem kaj bi lahko blo krivo, še zvečer je pustil pol v flaški... pa poln energije, tko da mislim da boln ni.. spije mi pol litra na dan, poje pa res ful mal.. če je prej pojedu recimo 240 mleka s kašo, zdej poje pribl. tretjino tega! sadne malice dans ni niti probu.. ne vem, a bi mu mleko delala al kaj??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
17.6.2010 23:21:39   
rozilu
Heeej ženske! Mi pa imamo danes že 8 mesecev! Jaooo, kam gre ta čas...

No midve pa sva prišle z morja, zdej se bomo pa kopale v bazenčku v LJ ... al pa sploh ne v takem vremenu ...

Vidim da so oktobrčki pridni in lepo napredujejo. Samo mamice se vedno manj javljamo na forum... so tolko živahni? Al že vse na dopustu? Bravo štajerke, končno ste se uspele dobit user posted image . Rižko, ti si pa tako kot jaz na komot zjutraj , čepra ustanete kako uro pred nami. user posted image

MI še vedno kar lepo po starem, ponoči spi super, podnevi pa bolj slabo. Danes je glih 2x spala, enkrat 1h, drugič pol ure. Zvečer ni bla hudo tečna, tako da ji je bilo očitno dovolj. Še vedno najlažje zaspi v vozičku, včasih tudi na joški.

Jemo pa tako kot sem pisala par tednov nazaj: 3 stalne obroke GH, dodatno pa mogoče še kako sadje al pa piškot (al pa žličko sladoleda kot je ena napisala user posted image ), pa seveda dojenje. Ponavadi je na vsaki joški še 3x na dan, je pa mleka občutno manj. Kako je pri ostalih doječih mamicah? Kosilo imamo tako kot pri mM user posted image , pijemo pa tudi samo kompot (če je res huda vročina), vode ne mara. Očitno se odžeja na joški.  Ja, zvečer pa obvezno mlečno-žitna kašica, pa če še hoče kaj pojest na joški.

Sicer pa se je po dolgem času čuvala pri tašči za 2h (midva sva neki skakala po trgovinah) in ko sva se vračala sva se pogovarjala, da je itak vse OK, da zdej ni več mala user posted image in ne joka... pridemo tja in ona boga hlipa, baje je bil tak joooooook... Ne vem kaj jo je pičlo, ker sicer jo ima rada in ko sva šla se je še neki časa lepo igrala...

Sicer sem pa bla na koncu na obisku ful user posted image ker sta mi tašča in svakinja najedali, kako je nečakinja pri 8 m že povedala kako dela kuža, pa da bo tudi M morala se naučit... in sta tolko težile s tem, pa jo kao hotle naučit mojo pupiko user posted image user posted image user posted image . Sej pol ko smo šli, sem se spomnila milijon stvari, ki bi jim jih morala zabrusit nazaj... ma samo 1x naj mi še to omenijo, pa jih bojo slišale, grrrrr. user posted image

Sicer gremo pa čez dober teden na dopust - pa ne na morje, ampak na S, bomo vidli kako bo Maruši všeč. Bi šla pa julija za par dni na Hr, če bom našla primeren kotiček ne predaleč... dobrodošla kaka + informacija.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
17.6.2010 23:32:46   
ninasiki
ojla še iz moje strani

mi smo na istem hranjenju kot je rižkoo samo da je obrnjen sadje pa sadna oz jogurtove ali žitne kaše to mamo mi zjutri popoudan pa kako banano jabuh breskvo jagode uglaunem use je

POSTAULANJE NA NOGICE ja se strinjam lah ga še tooook silm da sedi se bo sam dvignu če pa ni nobene opore zravn bo pa skobacau se do nje in se pol dvignu uglaunem je kr pestro in zabauno

kaj je pa z srečanjem v ljubljani a sm jst to spregledala al enostauno se nismo nč zmenil user posted image

sm mu pa učer dala NE ME KREGAT UPAM DA NISM PREHITRA user posted image makarončke z haše omako ampak sm prpraula 2 žlice mesa v posebi posodi samo za njega uglaunem jedu je k nor za enkrat nič reakcije

SPANJE joooj nebi jst o spanju ker nam še ni znana cela noč user posted image sej sm navajena sam zmatrana pa tud tko da mamo zdej zobke uzuni prva dva zgori in spodi pa še spodi na levi je uzuni tko da upam da se zdej to mal umiri ker bi rada samo eno noč vsaj do 5 spala ker drgač pa skooos od 1 pa do 4 katastrofa user posted image zaspi pa tud na joški ali z flaško soka če je preveč zmatran

grem k sm smotana namest da bi spala se ubadam z eno kmetico na natečaju k je tok žleht da ji iz ušes vn touče ampak upam da nam rata izrint jo iz komentarjeu uglaunem nočko oktoberke in mirno noč

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
18.6.2010 0:07:34   
frrrr
lenika, tole knjigico sem prvič brala pr sinu... znal samo na joški zaspat. ko se mi je prvič odklopil od joške, se obrnil stran in zaspal, mi je bilo pa prav hudo. no, sem prebolela user posted image in mali je pred spanjem vseeno joškal (če sva bila doma), v vozičku ali avtu pa zaspal bp. mau pred enim letom sem šla delat, ga je imel mož doma in sta čist fajn pedenala tut dnevno spanje. z mano pač ni šlo drgač zaspat kot z joško. Brina je isti model, s tem da nje nisem rabla kdaj učit kk se odklopit. ona se že od štarta večkrat odklopi in obrne stran. včasih jo uspem uspavat tako, da ji dam pleničko za stisnit in z njo zaspi. ker sta oba brez dude, sem pač js tolažilno sredstvo za spravit v lepe sanje user posted image ampak slej kot prej je tut tega konec... tk, da js se nč ne sekiram.

spanje čez dan... mogoče protestirajo, ker še niso zaspani user posted image samo ugibam, ker zdaj so glih nekje na meji, ko jim je 2x dnevnio spanje čisto dovolj. kakšen dan pa potrebujejo še 3x dnevni počitek.

zbujanje ponoči - predvidevam, da so žejni. če se mi zvečer fejst najemo, se tut ponoči zbudimo žejni.

pleničke za kopanje... res se napijejo vode, a veliko manj kot bi se navadne user posted image lahk preverite doma, če ne vejramete user posted image
sicer pa ste za v morje nekaj pisale, da vas je strah klobasic. kolikokrat se vam je pa otrok že pokakal med večernim kopanje v banjo? mislim, da so že tolk veliki, da tut lulajo ne v banjo in tudi v morje ne bi. sine je vedno takoj po prihodu iz vode moral it lulat... kot dojenček me je pa vedno polual, ko je bil že stuširan v sveži brisači in sva ponavljala tuširanje, pa rezervno brisačo imela vedno zaradi tega s seboj.

Rižkoo in googica, tut Brina komaj čaka, da pride do kakšne ovire in se postavi na noge. vse to počne sama in pri tem je ne oviram. kolk je pol vesela, ko ji uspe... se ji smeje do ušes user posted image sred stanovanja imamo 2 stopnički in ti dve je ta teden osvojila. danes je že prav šibala gor in bila sama nase ponosna user posted image

rozilu - vsi otroci pač niso po jusu. eni že živali oponašajo, drugi mahajo, tretji ploskajo. Brina zaenkrat nima časa  v tej smeri nič delat, zna pomahat in pokazat kako ona v vodi čofota (z vsemi štirimi maha), drgač ima pa preveč dela s plazenjem in odkrivanjem novih kotičkov. mogoče bi poprosila svakinjo, da ti napiše kdaj je nečakinja kaj osvojila, da boste pridno trenirali Marušo user posted image mau heca.

ninasiki - za haše omako ni prehitro, če si jo pripravila iz govejega mesa. svinjine js še ne bi ponujala vsaj prvo leto.
za srečanje pa ni bilo kaj dorečeno. če bo kaj upam, da še pred 24., ker šibamo pol na dopust.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
18.6.2010 7:49:00   
pattaya
Rižkoo daj mi prilepi povezavo do tvojga albuma, ker jaz ne najdem slikic.

Ja štajerke fajn smo se mele, drobtinica ti pa naslednjič sploh ne smeš manjkat.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?