|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
20.6.2010 19:33:12   
tea85
eee hvala za tortice, za čestitke user posted image  

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
20.6.2010 21:24:54   
Februarka08
Rižkoo in Tea vse najboljše!!!

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
20.6.2010 21:25:32   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll

Včeraj zjutraj si umivam zobe mali pa se je plazil po dnevni, kar naenkrat tšina. Grem gledat in je metal zemljo ven iz rože.user posted image

Ja, ko rata tišina, tud jaz postanem pozorna! user posted image user posted image user posted image Ker takrat ziher počne kej blazno zanimivega, beri: prepovedanega, nevarnega, novega...

Smo že tam...

Punce, mogoče, da mi rata pridet v torek, neki se štimam za na morje, pa mi kar ne rata, ko je pa tako bedno vreme.user posted image

Maksi ima že tri cele zobke (dva spodi, enga zgori) in dva na pol (en zgori in dvojka spodi).

Na kolenih je skoz, se gunca naprej , nazaj, za premikat pa uporablja tehniko ameriške vojske, tjulnov, hehe, po komolcih in se odriva z nogami, pa hiter je 100 na uro.
Na noge se skoz postavlja in pol ne gre čist tko, kt si je zamislu, pa je cela štala.
Ufff, se spomnim še od takrat, ko se je učil puzat, vsi smo čutl te frustracije, dokler ni ratal!user posted image user posted image user posted image

Igračke so zanimive cele pol minute, zato pa lahko čez mamico spleza ene 50x. Na eno stran, pa spet nazaj, pa jovo na novo. Jasno, oči je še boljš.

Dons smo šli plavat na Dif, k je tako usrano vreme. Sva ga vzela kr v ta velik bazen in Maks je noro užival, sploh mu ni bla mrzla vodauser posted image user posted image user posted image
Pol je bil pa tok utrujen, da mu nisem mogla niti pleničke gor dat,je hotu takoj, takoj in samo na joško in mrknil na rokah, zavit v rjuhico. Spal eno uro ko dojenček, hihiuser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
20.6.2010 23:48:57   
majakla
Dober večer.

Rižkoo vse najboljše še od naju. user posted image

Nik pa se (končno) obrača iz hrbta na trebušček
in mislim, da je v enem dnevu naredil obratov za
cel mesec - kak je hecen. Pred spanjem je imel
uro vrtenja in pol koma. user posted image   Drugega skoraj ne
dela več, samo obrača in obrača se.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
21.6.2010 10:39:13   
Tiara123
Če jutri ne bo dežja, prideva tudi midve pogledat oktobrčke pred čolnarno.. Super, se veselim (moja pupa pa še bolj), da končno spoznam vas in vaše otročičke! user posted image

Mi imamo pa kar naenkrat 4 zgornje zobke zunaj.. Najprej sem mislila, da sta samo obe zgornji enki, potem pa pozorno pogledam, pa vidim, da sta tudi dvojki že zunaj. user posted image Nisem mislila, da gre to tako hitro.

Plazimo se zaenkrat samo nazaj, naprej še ni pogruntala in začela je uveljavljat svojo voljo. Takoj ko ni nekaj točno tako kot si je zamislila, jok jok jok, rit v luft in metat vse kar je v bližini nje...

Ja, kadar je tišina, je nekaj 'prepovedanega' v igri.. Tišina, pridem zraven, pa moj copat ob njej, čisto moker user posted image Čisto je zmešana na copate, takoj ko vidi copate, že plane po njih, tudi če so na nogah, par metrov stran, se bo na vse pretege trudila, da pride do njih. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
21.6.2010 10:53:32   
malaMravljica
ja, copati so pa zanimivi do onemoglosti tudi pri mojem.  Saj da si ga ogleduje ni panike, sam ko ga zacne v usta dajat user posted image

midva pa jutri ne prideva v Lj user posted image user posted image    nama ne ustreza ura, ker imava kar nekaj voznje do tja, pol pa ne prideva do kosila nazaj. Saj kaksno izjemo vcasih naredim, sam preveckrat pa ne, ker ga pac navajam na red in v roku polnega tedna 3 x premaknjeno kosilo mi je cisto prevec.  Ja, sva v Sloveniji user posted image pa opazam, da je mali tukaj mal drugacen, malo bolj nezaupljiv do ljudi, najprej vsakega podrobno pregleda, potem se sele nasmehne. Pa kar nekaj jokav zna bit, mogoce so zobki, ni se nobenega zunaj, pa sva z mamo prejle gledale v eno knjigo, ze 4 bi moral imet user posted image   bo ze nadoknadil.

Pa odkar sva tukaj se mi je zacel zbujat ob 5.30 zjutraj user posted image user posted image user posted image    najprej pride mal k meni, pol sem ga pa danes kar v njegovo postlco dala in se je igral naprej.

Prejle sem pa dobila eno domaco skuto, sem tok vesela. KAj mogoce katera ve, bi lahko skuto zamrznila?

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
21.6.2010 10:58:52   
tassika
MM pomoje bi jo lahko zamrznila, moja tašča jo je večkrat, ko je prinesla domačo. Mi imamo pa dva zobka in nič več. Že lep čas nič, no ja ko bo bo, še noben ni ostal brez user posted image
No pa poštudirala sem od kje naša trma. Jo dam na tla, se obrne na trebuščka ogleda nekaj zanimivega, hoče do tja in namesto, da bi šla bližje se oddaljuje, gre rikverc in znoriuser posted image  Baje mine.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
21.6.2010 10:59:47   
Tiara123
mM, škoda da vaju ne bo user posted image Lepo bi vaju bilo spoznati..

Mislim, da se skuta lahko zmrzne, moja mami jo kdaj da v zamrzovalnik in potem uporabi za potico, štrudl... Nevem pa kako je, če se lahko potem surova poje, še posebej dojenček???

Neposredna povezava do sporočila: 4358
21.6.2010 11:17:58   
Anonimen
Oj punce, HVALA vam za čestitke!! user posted image Ja, je bil en lep dan včeraj kljub dežju. Prvič mami na roj. dan, to je tak unikaten občutek. user posted image
Hvala še enkrat, pridne ste!user posted image

tea85, VSE NAJBOLJŠE dan kasneje. Sej vela, a ne??user posted image

Srečanje, ja načeloma velja. Se veselim ampak zna tud kej vmes pridet. Naš mali je kar nekaj časa pravi mali tečko. Jst pa tok zmatrana od joka in nošenja po rokah, da konc. Nism navajena, ni bil tak.
Vročine nič, do včeraj. Je mel 39, tko da se očitno nekaj kuha. Danes ga spremljam... in seveda če bo tko, naju ne bo.

Tassika, si prebrala zgoraj, a ne?? So tko nepredvidljivi naši otročkoti. Ma sej sm sumla, da neki bo..., ker to kar mamo pa zdej doma, v avtu, v vozičku .. je pa pravo nasprotje sinkota. user posted image
Če bo ok... jst pač pridem do tebe in bova probale skombinirat vse skupaj. Resnično pa dvomim. Sm čist izklopla, da maš buzza. Jst sm za mojg amogla vse zice podret in... Ne, sej bi šlo.. sam mamo dva mala voznika... zato, dvomim. Lej, v vsakem primeru, če bo mali ok.. prideva, poskusimo.... Če ne bo šlo.., gremo pa mi 4-je na sprehod, kavico pa pač mal zamudim na srečanje.

MM, tebe bi bla pa še posebej vesela na srečanju user posted image . Škoda ampak itaq štekam. Nism pa vedla, da si že tuuuu...
Skutko komot zamrzneš, jst jo mam zmrznjeno. Pa jo pol na sobni temperaturi odtalim... in zrihtam. Mislim, da ni nič narobe tud za naše male.
Ej... a LM bi moral met 4 zobke?? Kaj pa moj Liam?? user posted image Niti enga samcatga....

Drugač je bil pa dan včeri lep.. , smo mel mal pikinika.. moje prjatlce.. smo mal pekl, pa tortico sm na novo nardila... pa tko. Absolutno pa ni isto. Sm bla kr zmatrana.. laufi tja, laufi sm. Tamal se je skoz jokcal... nobenmu v roke... sam k men.. skratka, komi sm kej nardila. Zvečer sm si rekla, da bi blo bolš, če mi bli sami 3je doma, bi blo bolj pristno. user posted image

No, pa sm leto starejša.... leto pamtenejša user posted image

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 4359
21.6.2010 11:28:31   
tassika
Rižko, če bosta ok kar pridi, vama skuham kavico, boš vsaj videla, kje sem doma user posted image  Samo mali Liam ne sme zbolet. Zakaj jokca, hmm univerzalnega odgovora ni, mogoče zobki, mogoče včerajšnje vreme, mogoče ga kaj kuha,... ali pa mu samo laski rastejouser posted image  Tudi Zoja je danes ponoči bolj slabo spala. Če pa ne, pa se vidimo kakšen drugi dan. ČE nama pa uspe, si pa lahko tudi jaz pri kolegici za tistih par urc sposodim moon-a to bi pa že spravili v kuferuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
21.6.2010 11:53:29   
karmen b
Nina parkiraš lahko v tivoliju na parkirišču, stane 0,5 € na uro.

No naju ne bo, ker Špela še kar kuha in ji zbijam vročino kot nora. Očitno bo kaj resnejšega, zobje pa bodo še počakali.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
21.6.2010 12:30:50   
frrrr
dan.

vsi bolančki - takoj se pozdravite!
naša punca kašlja ponoči... če zavrem mau vode in postavim pod posteljico, je pa ok. zgleda imamo suh zrak v stanovanju

Rižkoo in Tea - z rahlo zamudo vama želim vse najboljše!

zobki - naša punca jih še nima. js sm prvega dobila pri enem letu in sem še v srednjo šolo šla s kakšnim mlečnim user posted image no, če bo sledila bratca, potem bi mogla jutri dobit prvega user posted image bomo videli user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
21.6.2010 12:38:18   
frrrr
vam še kakšno svežo prigodo napišem, dokler se jih spomnem user posted image

Brina se je prej na glavo postavila v zaboj s kockami user posted image jokat ni imela časa, ker nisem zapaničarila. je bila pa potem pol urce mau smešna, ker je imela 2 kocki na čelu narisani user posted image

včeraj ji je spodrsnilo in se je prevrnila. jo je moj brat dvignil, blo vse ok. pridem js 15 sekund kasneje zraven in ji rečem saj je vse v redu. no, pa je začela jokat z rahlo zamudo user posted image

tišina je pa tut pri nas znak za preplah user posted image v petek sem tunel (tak za puzat skoz) nastavila tako, da ne bi mogla do table (tabla in krede so ji zelo všeč, bo zgleda učiteljica user posted image ) in sem samo v kuhinjo nekaj nesla odložit. pridem nazaj, je brzinsko prepuzala tunel in že bila pri tabli na kolenih, ter ogledovala kateri konc krede bi vtaknila v usta user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
21.6.2010 12:44:09   
majakla
Hihihiuser posted image  Brina: prava faca si, ampak zgleda, da
te je mami že pogruntala.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
21.6.2010 12:45:37   
frrrr
vam še kakšno fotko prilepim... že doolgo nisem user posted image

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
21.6.2010 13:05:51   
lenika83
Dober dan!

Upam da bo zdaj malo miru, da lahko kaj napišem. Trenutno je čas za popoldansko spanje, pa upam da bo trajalo, včeraj je bilo 2 uri user posted image

Copati so pri nas tudi glavna zanimivost, moram prav paziti, da jih zmeraj umaknem. Običajno jih dam kar na stol, če se sezujem.

mM lahko vama midve kakšen zobek podariva user posted image  Mi jih imamo trenutno 5, ampak čisto malo manjka, da jih bo 8 (nisem se zatipkala). 2 zobka je dobila pri 4,5 mesecih, potem je pa pri 7 mesecih dobila naenkrat 3, zdaj pa bodo kmalu še 3.

Skuto sem jaz enkrat zamrznila, pa je bilo ok. Mogoče je bila malenkost bolj suha kot sveža, ampak sem dodala malo več kisle smetane, pa je šlo čisto brez težav.

Trma... boljše da sploh ne začnem. Pri nas je to prava katastrofa. Dere se itak, če ji takoj ne uspe kam se zriniti, pa to je še najmanjši problem. Zdaj pa se je začela z vso silo nazaj metati, če jo imam v naročju, ali pa sedi v stočku in ji kaj ne paše. Prav nevarno je in jo moram ves čas paziti, da si kaj ne naredi.

Med vikendom smo staknili en mini prehlad in čisto mičkeno povišano temperaturo, ampak smo takoj začeli ful paziti in nismo šli nič ven, pa se je kar porihtalo. Me je bilo kar strah, da se ne bi prehlad še poslabšal, ker ji je čiščenje noska grozna muka, ampak na srečo se je uredilo hitro. Sicer pa itak ni nič čudnega, če je pa tako zmedeno vreme, prvi dan za crknit vroče, potem pa mraz.

Sem opazila, da tudi naša reagira na udarec tako kot jaz. Če se naredim kot da ne bi bilo nič, potem tudi ona nič ne naredi, če pa rečem au, potem pa joooook (pa tudi 1 minuto kasneje, če je treba).

Sem pa danes opazila, da ji je uspelo premakniti roke naprej, ko je bila na kolenih. Predvidevam, da smo še kakšen korak bližje plazenju. Se mi zdi da ji kar nikakor ne uspe, da bi začela plaziti, ali pa se kakorkoli premikati naprej. Rikverc puza že več kot 1 mesec, pa že nekaj časa se prav lepo postavi na 4, ampak nikakor ne gre naprej, ampak se samo gunca naprej nazaj, potem pa jok. Včasih ji uspe, da se z obema nogama hkrati odrine naprej, potem pa ne zna z rokami naprej in pade na nos. No, danes ji je pa uspelo malo premakniti roke, tako da upam da bo počasi šlo naprej.

Aja, še to. Cel teden jo že učim kako se da pa-pa, pa nobenega napredka. Vmes sem ji pokazala še bravo, pa tudi nič. Danes pa ji je babi rekla pa-pa, ko je šla v službo in ji je bejba zaploskala, sem skoraj umrla od smeha, pa seveda počila od navdušenja user posted image  Drugače pa zna že nekaj časa dati petko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4366
21.6.2010 13:32:24   
frrrr
skuto bomo mi mau ukinili... sem ji prejšnji teen 3x ponudila skutko, pa je neke fleke fasala na stiku med nogico in mednožjem. smo zadnje 3 dni previjali na 2 uri, pa enkrat ponoči, full zračili in je mau bolje. aja, pa nikoli ni imela še rdeče rite...  bomo raje kak mesec počakali, potem pa spet poskusili.

lenika - ko bo naredila prvi "korak" naprej pri kobacanju, gre potem full hitr. js naši punci kažem bravo bravo, ko se v vozičku začne dolgočasit... se mi tolk smeje kot bi si mislila mati, ti si tolk blesava user posted image no, sam še ni zaploskala, niti poskusila še ni. mogoče je samo trmasta po meni user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
21.6.2010 13:32:49   
frrrr
Brina že spi dobro uro in pol... mam čas in bluzim user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
21.6.2010 15:45:16   
majakla
Lenika: bravo za zobke in ploskanje, pa v nizki štart,
ker boš vsak čas tekala za njo.

Frrr: super slikica, lepa pupa, a to je tisti tunel. user posted image

Evo moj'ga, kake ima:

user posted image

user posted image

Tak to zdaj pri nas zgleda pred spanjem,
no, zdaj pa ŽE spi. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
21.6.2010 18:52:28   
Emilly
No končno spet jazuser posted image

Najprej Rižkoo, tea vse naj, naj.....z zamudo pa vseeno.

Vsi bolančki user posted image    user posted image   user posted image   Čimprej pozdravit!!!!

Jutri v Tivoliju tudi naju ne bo, ker sem seveda takrat v službi. Ah še nekaj dni, pa smo zmagaliuser posted image user posted image user posted image  Kdaj kasneje se pa priporočam.

Tudi mi smo še vedno brez zobkov, tudi znakov še ni prav nobenih.

Je pa naša čisto ista kot dečko od muce maceuser posted image  Je ves čas na kolenih, kjer se gunca, naprej in nazaj se že dolgo plazi, tudi po kolenih ji večkrat uspe. Ja je ratalo pa precej nevarno, ves čas jo je treba meti na očeh, strašnoooo jo zanima časopis, sploh ko ga midva berevauser posted image  in pa seveda daljinec. Je hitra ko blisk! Tudi sama se že soraj usede. Se pa usede in se še vedno po nekaj trenutkih prekucne. Potem pa spet, ji je to tolk fajn delat.
Ponoči je začela spet malo bolje spati, očitno je imela le eno obdobje vmes, ko se je kar naprej zbujala.

Ko sem jaz v službi, se z mojim prav lepo pedenata, sem prav ponosna na mojega, res! Saj po dobrem tednu bomo pa vsi skupaj doma in bo sploh veselo.

Aja, tudi jaz še nimam tetke s Krvavcauser posted image user posted image user posted image  Me je začelo skrbeti, da je ne bom dobila ravno na morju, kjer gremo že čez slabe tri tedne....

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
21.6.2010 18:57:03   
Emilly
Majakla - naša je čist ista v postelji.user posted image  Je pa čez dan nikoli ne dajava v posteljo.

Aja, eno vprašanje: na morje gremo čez pribl. tri tedne in bova nujno rabila manjši zložljiv voziček za na letalo. Imava namreč grozno velikega in težkega, tako da najin odpade. A slučajno poznate kakšne, ki bi imeli za posojo ali pa za manjši znesek? Rabila bi ga za en teden od 15.7-22.7.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
21.6.2010 19:00:07   
Emilly
Aja, pa še to........Uživajte jutri v Tivoliju!!!!! Srečkice, mislite še malo nameuser posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
21.6.2010 21:00:03   
muca*maca
Sej smo jutri zmenjene ob 12h, ne?

No, Emilly, ti, ki si tršica, ziher končaš jutri okol 1h, pa prišibaj s pobalinko. Sem prepričana, da bomo še vse tam user posted image

Uuuuuu, bo gužvaaaaaaaaa...user posted image user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
21.6.2010 21:10:33   
googica
joj fajn se bote mele, čeprov je vreme ful slabo.. vsaj vroče ne bo :).. no, nas tudi ne bo, mam js jutri zjutraj izpit, tko da se bota deca doma sama pedenala, pa še brez avta smo, tko da no-go. upam da se bomo kdaj uspele zment, tako da bom tud js lahko prišla.
končno je zvečer mal dež nehu padat, da smo lahko šli na en fajn sprehod. naš je zdej že ves čas na nogah.. čist vse mu je ratalo dosegljivo.. stvari na mizi niso več varne :). pa ves čas grgra.. a to vaši tud kej?? naš ves čas grrrrrr :))) prov smešn je.. zanč je moj s taščo govoru, pa juš grgral uzadi, je tašča misnla da ma juš novo igračo ki skos neki jamra :)))
kam grete pa kej na morje?

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
21.6.2010 21:52:38   
Anonimen
pinky girl ... vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Ja, zmenek je jutr ob 12h v Čolnarni v Tivoliju

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?