lenika83
|
Dober dan! Upam da bo zdaj malo miru, da lahko kaj napišem. Trenutno je čas za popoldansko spanje, pa upam da bo trajalo, včeraj je bilo 2 uri Copati so pri nas tudi glavna zanimivost, moram prav paziti, da jih zmeraj umaknem. Običajno jih dam kar na stol, če se sezujem. mM lahko vama midve kakšen zobek podariva Mi jih imamo trenutno 5, ampak čisto malo manjka, da jih bo 8 (nisem se zatipkala). 2 zobka je dobila pri 4,5 mesecih, potem je pa pri 7 mesecih dobila naenkrat 3, zdaj pa bodo kmalu še 3. Skuto sem jaz enkrat zamrznila, pa je bilo ok. Mogoče je bila malenkost bolj suha kot sveža, ampak sem dodala malo več kisle smetane, pa je šlo čisto brez težav. Trma... boljše da sploh ne začnem. Pri nas je to prava katastrofa. Dere se itak, če ji takoj ne uspe kam se zriniti, pa to je še najmanjši problem. Zdaj pa se je začela z vso silo nazaj metati, če jo imam v naročju, ali pa sedi v stočku in ji kaj ne paše. Prav nevarno je in jo moram ves čas paziti, da si kaj ne naredi. Med vikendom smo staknili en mini prehlad in čisto mičkeno povišano temperaturo, ampak smo takoj začeli ful paziti in nismo šli nič ven, pa se je kar porihtalo. Me je bilo kar strah, da se ne bi prehlad še poslabšal, ker ji je čiščenje noska grozna muka, ampak na srečo se je uredilo hitro. Sicer pa itak ni nič čudnega, če je pa tako zmedeno vreme, prvi dan za crknit vroče, potem pa mraz. Sem opazila, da tudi naša reagira na udarec tako kot jaz. Če se naredim kot da ne bi bilo nič, potem tudi ona nič ne naredi, če pa rečem au, potem pa joooook (pa tudi 1 minuto kasneje, če je treba). Sem pa danes opazila, da ji je uspelo premakniti roke naprej, ko je bila na kolenih. Predvidevam, da smo še kakšen korak bližje plazenju. Se mi zdi da ji kar nikakor ne uspe, da bi začela plaziti, ali pa se kakorkoli premikati naprej. Rikverc puza že več kot 1 mesec, pa že nekaj časa se prav lepo postavi na 4, ampak nikakor ne gre naprej, ampak se samo gunca naprej nazaj, potem pa jok. Včasih ji uspe, da se z obema nogama hkrati odrine naprej, potem pa ne zna z rokami naprej in pade na nos. No, danes ji je pa uspelo malo premakniti roke, tako da upam da bo počasi šlo naprej. Aja, še to. Cel teden jo že učim kako se da pa-pa, pa nobenega napredka. Vmes sem ji pokazala še bravo, pa tudi nič. Danes pa ji je babi rekla pa-pa, ko je šla v službo in ji je bejba zaploskala, sem skoraj umrla od smeha, pa seveda počila od navdušenja Drugače pa zna že nekaj časa dati petko
|