zoey
|
Končno imam dojenčka doma Kar v prevodu pomeni, da tudi čez dan kaj spi In to že 3. dan, ga ne morem prehvalit. Pa prva runda ponoči je okoli 4ih, milina No seveda se zdajle že preteguje, sem se pa ja za računalnik spravila, ampak je oddremal pol urce, pa že prej 1 urco in zdaj se že reži čebelici, tako da imam še par minutk fore. Jaz sem še zmeraj krepana, ma se mi še ne gre k dr. Imam tako, da samo da me zagleda, že piše recept za antibiotike, ki se mi jih res ne zoba. Ker verjetno niti niso potrebni, niti mi ne primejo več. Sva pač bolj doma stacionirana, pa se tu zabavava, pa mal na balkon greva na luft, pa je Mali se dobro drži, mi vse zdravje izpije No, pa po tanovem je že 2x spet flaško spraznil. Vsak dan malo drugače ... Vode pa še vedno ne, ne po flaški, ne po žlički. Mu žlička nekak ni pri srcu, ker z njo dobiva zanič D3 kapljice in je že povezal modro žličko in bljak okus. Včeraj je že usta tiščal skupaj, sem mislila, da me pobere. Danes zjutraj se pa igrava na postelji in me začne čez čas nepremično gledat v joške in se oblizovat in cmokat ... sem se skor polulala, ker mišice medeničnega dna še niso okrepljene Sem delala isto z nogicami kot on, se je ful režal, jaz bom pa po moje fasala tak musklfiber, da ne vem, če bo otrokov smeh to odtehtal Pa učiva se tudi malo kotalit, ga tudi zabava. Zdaj mu pa maham z nogo in je čist zadovoljen. Prav cukr je postal, no saj je bil prej tudi, samo je bil veliko bolj cmerica, zdaj je pa res sama uživancija. Včeraj mi je uspelo po dolgih telefoniadah ugotoviti, da jo je še ne videna nevrofiziatrinja ucvrla na počitnice. Mislim halo Nas naroči čez par dni, par ur prej pošlje sms da nam odpade in potem sem visela na telefonu in se spraševala, kaj dogaja. Sem pa zdajle dobila račun za popravilo klime na avtu - 300 ojrov ... rabm kšnga hagija Lunka - za šoping in skorajšnjo selitev. Pa čebriček je zakon, priporočam. Huh, zdaj je mama slon spet prestrašila dete s smkanjem Pa ga zmeraj opozorim prej Naš mulc pa po tanovem nič ne sračka. Saj vem, da do 1 tedna al pa še več ni panike, samo ko ga vidim, da ga začenja motit... pol mu dam pa termometer v ritko (in trpim ob tem ) in zalije 2 al pa 3 plenice ... je to delo za 2, pa še mi2 sva kaj ofrajhana po rokah Samo po moje to ni glih fajn skoz delat, da se mu črevesje ne poleni, a??? A sladkane kamilice se sladka z navadnim sladkorjem? Kaj mu lahko še dam?