|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
15.6.2010 21:23:47   
3Sonček3
Čau punce, kje pa ste...user posted image user posted image user posted image

lenčy
tut mi mamo v hiši 25stopinj madona se noče shladit ni po bogu, sm kr jezna na hišo

Glede sedenja tut js mislm da se je treba prlagajat otroku, tko da js tut našo parx na dan primm za rokice in se skupej dvigneve v sedeči položaj, potem se pa nasloni na moje roke in me liže user posted image user posted image user posted image

Prejšni teden je dobila za pit korenčkov sok, danes sem nadaljevala z Frutkom (korenček, jabolko) ko to porabmo pa naprej jabolko, banana... Ob flaši se mi že kr davi zato sem pa tut probala s takšno hranoin evo paše ji. Korenčkov sok ji razredčm z vodo in ga čez dan pije frutek dobi pa 1x na dan, čeprou bi se ona najrajši kr skos s tem sladkala.

Tut nam so plenice 2 že skor premajhne, to kar mam še na zalogi bom porabla (tj za ene 3-4 dni) pol pa v akcijo s 3. Sm zanč v leklerku kupila 2 mega paketa plenic 3 in 4+ pa sm dala mal čez 40 € (za 306 plenic) pa 11 € sm dobila na kartico tko da...se splača

Sanja spi samo v kratkem bodiju, brez hlačk, brez kapce in brez dekice, kratek bodi in po potrebi pokrita s koutrčkom.

Sej mam sigurnu še kej za povedat pa se zdejle ne spomnm

Lepo se mejte in lahko noč

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
16.6.2010 10:19:23   
plamen
Hej punce!

Da se malo oglasim. Mi smo z morčka, bilo super. Mali je namakal tačke in bil cel dan na zraku, stalno mega pridenuser posted image user posted image . Tako da komaj čakam, da gremo spet. Imela sem pa čoln, je parkrat na plaži notr zaspal, pred spanjem pa sva se notri okopala in je full uživaluser posted image

Mi imamo že pleničke 3 nekaj časa, je OK. Trenutno pančka, pa imam malo časa, da si postrižem nohte in da že kaj pripravim za kosilce. Včeraj sva šla s tatom prvič v kino po P in sem se najedla kokicuser posted image , upam da bodo malemu dobro deleuser posted image , danes se je že 2x pošteno ukakil.

Naš spi v pajacku ponoči in tanko dekico ima. Midva imava v stanovanju kar hladno, ker je na pol pod zemljo, spalnica pa je v P in je malo bolj vroče. Pred spanjem preluftam, pa ne pomaga kaj preveč. Ponoči imamo okno na V, je pa stran od okna, da mu ne piha.

Naslednji teden imamo P in se tudi midva še ubadava Rota da ali neuser posted image

Tudi nam bo košara v vozku kmal premajhna in verjetno v roku 3t šibamo na športni del. V pon smo imeli UZ kolkov, še vse OKuser posted image

Tolk na hitro poročanja, berem pa vas, da navte mislile, da sem pozabila na RRuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
16.6.2010 10:31:01   
lunka1
Živio..

Julia pančka, imam malo časa, da poročam user posted image

Včeraj smo bili v Ikei in nabavili za 250€ robe, ker se kmalu seeeeeeeelimo. Robe je bilo toliko, da smo jo komaj nabasali v avto (imamo sicer karavana, a je vozek tako velik - Implast, da v prtljažnik skoraj nič več ne pride...). Smo bili natovorjeni kot v Ko to tamo pjeva user posted image user posted image user posted image

Ja, Stanovanje je že skoraj adaptirano, le še malenkosti in gremo notri. Komaj čakam, da uredim Juliino sobico... Včeraj sem gledala v ToysR'us zavese medvedka puja, ki sicer stanejo 60€, ampak so taaaakooooooooooooo luštne, da jih ji bom verjetno šla iskat, če nam bo ostalo kaj dinarčkov od prenove ... Sem ji kupila tudi čebriček (doslej smo imeli banjico), ker sem pri eni od vas na FB (Manca) videla, kako mala Tia uživa notri. In je naša tudi včeraj. Pa še lažje je... zdaj jo bom lahko sama kopala, ker tisto v banjici je skoraj mission imposible user posted image

Drugače pa smo mi pri pleničkah na številki 3 že skoraj en mesec. Nič čudnega pri njenih kilah user posted image user posted image  (zdaj jih ima 7). In smo pomojem že vse preprobali, a ma res pomoje vse. Lumpija, Mulerjeve, Lidlove, Hoferjeve, Huggies, Pampers (vse)... in so res Pamperske najboljše, najbolj mehke in glede na vonje, očitno res najbolj "dihajo" (če se temu lahko sploh tako reče user posted image user posted image ). Tudi Hoferjeve niso slabe... Mullerjeve so mi smotane, pa DM tudi niso ravno blečšeče... Alana pa sploh... trde..

No, moja princeska se počasi zbuja, bo treba papat user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
16.6.2010 11:27:18   
zoey
Končno  imam dojenčka doma user posted image user posted image user posted image Kar v prevodu pomeni, da tudi čez dan kaj spi user posted image user posted image user posted image In to že 3. dan, ga ne morem prehvalit. Pa prva runda ponoči je okoli 4ih, milina user posted image  user posted image No seveda se zdajle že preteguje, sem se pa ja za računalnik spravila, ampak je oddremal pol urce, pa že prej 1 urco in zdaj se že reži čebelici, tako da imam še par minutk fore.
Jaz sem še zmeraj krepana, ma se mi še ne gre k dr. Imam tako, da samo da me zagleda, že piše recept za antibiotike, ki se mi jih res ne zoba. Ker verjetno niti niso potrebni, niti mi ne primejo več. Sva pač bolj doma stacionirana, pa se tu zabavava, pa mal na balkon greva na luft, pa je user posted image Mali se dobro drži, mi vse zdravje izpije user posted image No, pa po tanovem je že 2x spet flaško spraznil. Vsak dan malo drugače ... user posted image Vode pa še vedno ne, ne po flaški, ne po žlički. Mu žlička nekak ni pri srcu, ker z njo dobiva zanič D3 kapljice in je že povezal modro žličko in bljak okus. Včeraj je že usta tiščal skupaj, sem mislila, da me pobere. Danes zjutraj se pa igrava na postelji in me začne čez čas nepremično gledat v joške in se oblizovat in cmokat ... sem se skor polulala, ker mišice medeničnega dna še niso okrepljene user posted image Sem delala isto z nogicami kot on, se je ful režal, jaz bom pa po moje fasala tak musklfiber, da ne vem, če bo otrokov smeh to odtehtal user posted image Pa učiva se tudi malo kotalit, ga tudi zabava. Zdaj mu pa maham z nogo in je čist zadovoljen. Prav cukr je postal, no saj je bil prej tudi, samo je bil veliko bolj cmerica, zdaj je pa res sama uživancija.
Včeraj mi je uspelo po dolgih telefoniadah ugotoviti, da jo je še ne videna nevrofiziatrinja ucvrla na počitnice. Mislim halo user posted image Nas naroči čez par dni, par ur prej pošlje sms da nam odpade in potem sem visela na telefonu in se spraševala, kaj dogaja.
Sem pa zdajle dobila račun za popravilo klime na avtu - 300 ojrov ... rabm kšnga hagija user posted image
Lunka - user posted image user posted image user posted image za šoping in skorajšnjo selitev. Pa čebriček je zakon, priporočam.
Huh, zdaj je mama slon spet prestrašila dete s smkanjem user posted image Pa ga zmeraj opozorim prej user posted image
Naš mulc pa po tanovem nič ne sračka. Saj vem, da do 1 tedna al pa še več ni panike, samo ko ga vidim, da ga začenja motit... pol mu dam pa termometer v ritko (in trpim ob temuser posted image ) in zalije 2 al pa 3 plenice ... je to delo za 2, pa še mi2 sva kaj ofrajhana po rokah user posted image Samo po moje to ni glih fajn skoz delat, da se mu črevesje ne poleni, a??? A sladkane kamilice se sladka z navadnim sladkorjem? Kaj mu lahko še dam?

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
16.6.2010 11:35:53   
zoey
Pleničke imamo 3 po moje že več kot mesec, pa ni težkokategornik, je pa dolg kot pondelk in mu je zadaj ali spredaj večkrat čez prišlo, pa ga previjam na cca 3 ure. Razen ponoči, je pa do 12h neprevit. Sem 2 kar podarila in šla na 3. Sem jih nabavila, kot bi se šli vojno, upam, da jih uspem ponucat. Zdaj imam DM, Mueller, Moltex, Pampers pa še par vzorcev. Pamperske so mi na začetku obupno smrdele, zdaj so mi pa ok, pa najtanjše in mehkejše so. Po dm-jevih ima včasih malo pikic od gela na ritki, tako da jih ne bom več kupovala. Moltexove imam za ponoči in so mi fajn. Milerjeve so čist ok, so pa malo debelejše. Imam pa tudi Racmanke, ki počivajo user posted image user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.6.2010 12:07:04   
lunka1
zoey - moja Julia je tudi včasih kakala po parkrat na dan, zdaj pa samo še enkrat in takrat konkretno. pa sem tudi paniko delala, ampak je baje normalno, da dojeni dojenčki kakajo tudi samo enkrat na teden. meni je svetovalka za dojenje rekla, da če lula veliko, je zadovoljen, ima lepo polt, napreduje itd. da ni panike..

a tvoje racmanke tudi počivajo? user posted image user posted image  haha, mi imamo doma 15 pralnih in bodo kmalu vse na bolhi user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.6.2010 12:51:16   
NM
Ojla!

Nika bo ob 13.24 stara 3 mesece user posted image

Pr nas v Po je nastala čista tema in lije kot iz škafa. Sem hotla mal spat,pa je mala čeblala kot velika. Ko sem pa vsstala in šla na WC, jo je pa pobralo. Zdaj pa naj preklopim kot ona in zaspim. Mislim ...

zoey - držim pesti, da kmalu ozdraviš, pol bi pa lahk že kaj seznanl mala dva, če ni več cmerica, ker Nika ma rada vesele. user posted image
user posted image

Lunka - čestitke za skorajšnjo selitev.

Midve že tudi lep čas uporabljava 3. Pamperske so fajn, ker so tanke, drgač mam pa hoferjeve in so tudi OK, pa DM tiste od darila pa tud niso slabe. Drugih pa še n isem probala. Zdej bom nabavla spet pampers premium care, da jih bo mela, ko bo najbolj vroče.

Me pa zanima, če vedno namažete ritko s hladilnim mazilom in katerega uporabljate.

Drgač je pa Nika vsako jutro pripravljena na dolge pogovor in vriske ter piske - danes celo ob 4, mislim, kako se ne zaveda, da je njena mama zaspanka in da mora takoj nazaj zaspat. No, ne smem je preveč karat, ker je pridna glede spanja. Če se ponoči zbudi, je to le enkrat. To pa že preživimo.

Včeraj se je trikrat obrnila na levi bok user posted image user posted image , na desno sem ji dala pa igračke in je hotla do njih, a ni šlo pol je pa kričala in se jezila, sem ji mogla pomagat.

Zelo se rada igra na pikapolonici (igralni center), več igrač ko visi dol, bolje je. sem ji obesla še balonček in ji je všeč, ko ga z rokicami udarja pa se premika.

Drgač pa roma vse v usta - njene roke, mene prime za roko in že v usta, pa knjigice iz blaga, ninica je vedno mokra ...

Skrtka, jaz zelo uživam in se čudim vsem napredkom.user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in veliko se cartajte.

N.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
16.6.2010 13:13:03   
NM
pa še to (zdaj, ko je slabo vreme lahko berete user posted image ):

Ali ve svoje user posted image kaj namažete, ko ste zunaj?

Čeprav so v senci se sončna svetloba odbija.

Dobro je vedeti: http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=337

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.6.2010 13:32:25   
NM
Pa še nekaj sem pozabla povedat - sem ena izmed malinovk in za vsak slučaj sva prejšnjo soboto nabrala ogromno malinovih listov, da ne boi blo treba kupovat.

Sicer pa če vas zanima kaj o čajih - zelo pitna vsakdanja mešanica: listi maline, robide in jagod.

Dejte še kaj napisat, men se danes bereuser posted image

Lp

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
16.6.2010 15:58:46   
Jessy
Pri nas tudi stalno nekaj pada. user posted image  Še dobro, da je mož prišel predčasno iz službe, da bo Tobijo popazil, ko bom sama šla kupovati poročno darilo, ampak mali zaenkrat še spi in bo kmalu že 3 ure.
Sicer sem lena kot ****s in bi najraje preležala ves dan, a žal ne bo šlo tako.

NM, jaz ga nič ne mažem, ker mi ne gremo pred 17. uro sploh ven, saj ne prenašam vročine. Če pa bomo na soncu tudi prej, ga bom mazala z Ilrido gelom, s faktorjem 25, ki je tudi za alergike na sonce. Če je zame dobro (imam alergijo na sonce), bo za malega tudi, saj je brez dodatkov.

Tobija se že več kot 1 mesec obrača iz hrbta na oba boka. Sicer se strašno trudi, da bi se prevalil tudi na trebuh, pa mu še ne uspeva, čeprav glavo tišči proti tlom kot zmešan.
Če pa je v položaju kravic, pa se mi zdi, da se bolj po naklučju prevali na bok, kot pa da bi to obvladal.

Tudi s hladilnim mazilom ga vedno namažem, saj sva imela prevelike težave z ritko. Pazim samo, da ga mažem s tistimi kremami, ki NIMAJO cinka, kajti cink je samo za pordelo kožo. Trenutno imam Becutan in mi je zelo všeč.

Zoey, jaz nič ne prakticiram stimuliranje kakanja, pa čeprav mi kaka le 1x tedensko. Zaenkrat ne vidim, da bi mu to povzročalo težave, zato ga pustim pri miru. Najbrž res ni preveč fajn, da se velikrat stimulira, saj se lahko kaj poleni. Ne vem! Jaz bi ga pustila, če nima težav pri tem.
Sladkalo pa naj bi se z grozdnim sladkorjem, ki ga dobiš v lekarni. Tako je meni rekla patronažna, ko sem imela Nejo majhno.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
16.6.2010 15:59:20   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

Pa še nekaj sem pozabla povedat - sem ena izmed malinovk in za vsak slučaj sva prejšnjo soboto nabrala ogromno malinovih listov, da ne boi blo treba kupovat.

Sicer pa če vas zanima kaj o čajih - zelo pitna vsakdanja mešanica: listi maline, robide in jagod.

Lp

A boš kmalu user posted image ????

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
16.6.2010 16:16:17   
NM

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Lp

he he - bolje prej nabrat, kot čakat na drugo pomlad

je pa res, da bova kmalu nadaljevala. telo si naj opomore in akcija user posted image user posted image user posted image

Če ne bo babica v šolo hodila.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
16.6.2010 16:23:40   
vekybel
Dan!

Kako lepo se je shladilo in pada že cel dan, sej prav da vsi pridemo malo k sebi.
Danes sem naredila orehov liker in zdej ga moram pustit na soncu 3 tedne pa bomo videli kak bouser posted image  

V ponedeljek smo imeli UZ kolkov in je vse uredu in zaenkrat nam niso potrebne kontrole. Drugače mi uporabljamo pamperske in huggies, ker so najboljše. Probala pa sem itak vse in te so mi najboljše. 3 pa uporabljamo že en lep čas. Kopamo se še vedno v banjici, naš se tudi že več kot mesec dni obrača iz hrbta na bok in se opira na nogice in dela most, on bi kar shodu pa začel govorit user posted image  Ritko mažem vedno z mazilom, ker smo enkrat imeli že tako bogo rito in obvezno pazim ja.

Me zanima če katera pozna trgovino v Kamniku "Sanjska obleka", ker grem v petek tja si dat delat obleko, ker se 28. avgusta poročim, to že veste, pa me zanima kaka priporočila o tej trgovini. Zasledila sem jo na netu in moram reči da imajo res lepe obleke in še posebej za nas bolj polne, ker ponavadi se teško dobi lepa obleka za elegantno popolnjene.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
16.6.2010 16:25:58   
vekybel

Lp

je pa res, da bova kmalu nadaljevala. telo si naj opomore in akcija user posted image user posted image user posted image

Vsaka ti čast za tako hitro odločitev. Mi2 bova še malo počakala. Kaj pa ostale?????

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
16.6.2010 16:45:02   
NM

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Lp

Vsaka ti čast za tako hitro odločitev. Mi2 bova še malo počakala. Kaj pa ostale?????

Zdej sem še takih misli, ker je tako pridna. Če se kaj spremeni, pa ne vem, kako bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
16.6.2010 17:07:39   
lakaya
hej bejbike,
se pozna vreme, da ste ble dons bl pridne s pisanjem lepo lepouser posted image

NM IN Vekybel glede nasledne user posted image  sva se mi2 tud odločila, da bova proti koncu leta poiskusla še eNo SREČOuser posted image   upam da kuj rata ( do sedaj 2x je), čeprov me je po drugi strani kr strah imeti dva bejbija samo z 1,5 letno razliko. Js mam že iz prejšnjega zakona 9 letno hči, tko da bomo pol očitno kr velika familija...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.6.2010 9:30:21   
NM
Ojla!

Nika je danes pogumno prenesla 1. cepljenje, saj je le za hip zajokala, ko je blo že vsega konec. Jo je fasciniral klovn z rdečim nosom.
Popila je tudi drugo dozo proti rota virusu, naslednja nas čaka 19. avgusta.
Velika je 60,5 cm in tehta 5920. Bila je pohvaljena. Sicer se je bolj "pijansko" dvignila, ker je jokala od užaljenosti.

Toliko o poročanju, zdaj pa se pripravimo na potepanje. Greva namreč za 4 dni na Štajersko. Tatko naju pelje in nama že jutri zvečer pobegne v službo. Babi pa dedi bosta spet zadovoljna.

Lep dan

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
17.6.2010 11:15:12   
strumf
čav punce. je kar malo zatišja. se pozna lepo vreme.

naš poba tako raste da sem že prešaltala na 68 in 3 pri planicah. sem 2 do konca porabila. drugače pa imamo danes teden 3 pregled pa me prav zanima kako velik in težek je. pri 2 pregledu je imel 6100g, zdej pa sigurno blizu 7000guser posted image . je tako težak, da ga ne moremo dolgo nositi po rokah-pa še rajši je v igralnem centruuser posted image . ga pa samp dojim pa je taki bajsek-so se mu naredile klobasice. drugače nam pa je košara že naknap, bo treba v športni del kmalu.

v soboto pa gremo na porokouser posted image user posted image . upam da bomo imeli fajn vreme.

čav bav

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
17.6.2010 12:13:17   
balka
Ojla! Jst imam pa za sabo tri neprespane noči! Če me čaka še ena...Jao, jao! Naša lepotica začne zvečer krulit, protestirat, sledi ji histeričen jok, zatem taki nasmehi da si oddahneš in potem spet v jok. Oči ima tako utrujene, da verjet ne moreš. Ko jo crtamo in pojemo uspavanke in vse živo se zdi kot da se prav trudi da ne bi zaspala. Ponoči pa na uro al pa na dve uri protestira. Jaz rečem da mijavka. Sej oči ima zaprte. Ko jo primeva v roke zaspi. Grozljivka!
V bistvu nama je že spala 4 ure, nafutrat še štiri ure in pol al še en obrok al ustat. Odvisno od ure. Mah, upajmo da so samo "motnje".

Čestitke za poroko vekybel! Midva bova kr koruznika. Vsaj še en cajt. Mene poroka glih ne gane. Me pa mika ena huda žurka z izgovorom poroka user posted image .

Hladilno mazilo-hvalabogu nima težav z ritko in ga uporabljam samo po potrebi. Imam pa eno v tubi, iz lekarne.

Kreme za sončenje-nč ne mažem. Je pa res, da smo zelo v senci. Se prav potrudim, da nismo direkt na soncu. Je pa prav, da kremo zelo pazljivo izberemo.

Plenice-frajerke in frajerji. Naša ritka je zavita v 1(enko). Groza. 30.6. imamo sistematski in me je prow strah sestre ko bo strokovno pregledovala tabele teže in rastiuser posted image . Se morm kar psihično pripravit da me ne bo "iztirila".

Cepljenje-jst se bom tudi izognila cepljenju za/proti rotavirusu. Bo kar bo. Sem že zadnjič vprašala sestro kaj mi svetuje, pa mi je odgovorila da se vsak starš sam odloči.user posted image

Voziček-zamenjali košaro za športni del in spet lahko brezkrbno vozičkamo! Juhuuu!

Evo, že mijavka! pozdravček vsem

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
17.6.2010 15:13:22   
malicki
Pozdrav po dolgem času! Saj brala sem vas občasno, ampak bolj lena za pisanje.

Včeraj je Larisa dopolnila 3 mesece, danes pa sva imeli pediatra. Naše mere so 60,5 cm in 5410g. Naša pupa je spet zrastla več kot 4cm, redi pa se po 600g/mesec. Se pa dojiva in sedaj sem pomirjena, ker naša prva pupika se samo z mojim mlekcem ni dovolj redila.
Bila je tudi cepljena in je samo malo zajokcala pa naredila tako užaljeno šobico user posted image  

Proti rotavirusu pa je ne bom cepila, ker ga lahko kljub temu dobi, ker virus mutira.

Spanje - zvečer smo zelo hitri, bi bilo boljše kakšno uro kasneje, samo kaj ko mi je zvečer koma. Zaspi med 20-20.30 in spi od 6-8ur. Zvečer je tudi edini čas ko jo lahko budno položim v posteljco in mi sama zaspančka, samo pocartam jo in polubčkam. Ponavadi se pa drugič zbudi okrog ob 5h in potem bi se ona pogovarjala user posted image  Jo kar težko prepričam da mi nazaj zaspi, včasih se trudiva tudi po 45min. Potem pa se mi spet zbudi ob 6.30 user posted image . Tako da nema spavanja zjutraj za mene.

Čez dan še vedno kar dosti spi, ponavadi je budna po 1 uro potem pa že začne jokcat, kar pomeni da je čas za spanje.

Krema za sončenje - jaz je nič ne mažem, ker kolikor sem seznanjena se mlajših od 6 mesecev naj sploh ne bi mazalo. Imam jo v senci, na vozičku imam senčnik, pa čez nogice jo pokrijem s pleničko.

Plenice in kremice - uporabljam Pamperske, ker so mi najboljše, so najtanjše. Pri tavečji sem eksperimentirala z vsemi možnimi plenicami in na koncu ugotovila, da jih ni čez Pampers - vsaj za nas. Ponavadi pa kupujem ko so v akciji, zadnjič je imel Muller akcijo, pa Leclerc, pa mislim da ima sedaj Tuš -20%.
Ritko ji pa pri vsakem previjanju namažemo in nimamo nobenih problemov.

Sonček - kot vidim si že začela z uvajanjem hrane. Si se kar malce zgodaj odločila, samo dobronameren nasvet - Frutek vsebuje sladkor zato mogoče kupuj raje kaj drugega, za začetek je mogoče celo boljše da ji hrano sama pripravljaš.

(odgovor članu balka)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
17.6.2010 17:02:04   
NM
MALICKI ČESTITAM LARISI ZA DOPOLNJENE TRI MESECE..., TUDI MI SMO TOLIKO STARIuser posted image user posted image - sta pa pupici zgleda enako prenesli cepljenje.

< Sporočilo je popravil NM -- 17.6.2010 17:03:09 >

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
17.6.2010 19:05:59   
Jessy
Danes je nemogoč dan! Trenutno ima na sebi že 11. bodi.

Tiste, ki ste peljale svoje dojenčke na raziskave za refluks, ali mi lahko poveste, kaj ste s to preiskavo pridobili? Hočem reči, če so vam samo potrdili diagnozo ali imate zdaj dejansko tudi kakšno korist od tega? Zdravilo?
Jaz pediatrinji nisem nič omenila, da mi toliko poliva, ker se bojim, da ga dajo na preiskave in potem nič s tem ne pridobi.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
17.6.2010 20:29:06   
3Sonček3
danes sve se tehtale in ima 5400g z plenico in oblečena se pravi da jih ma sama okol 5250g. zdej se redi po 20g/dan kar se mi zdi normalno.

Sm se odločila da frutkov ne bom več dajala bomo šle rajš usak dan v trgovino po svežo zelenjavo pa jo bo mami za kosilo nrdila user posted image user posted image user posted image

js jo učlasih namažem z bubchen kremo za sončenje, se pa probamo v senčki zadržvat.

tiste k ste dale cept proti rotavirusu, a je doza res 70€user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
17.6.2010 21:43:23   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

tiste k ste dale cept proti rotavirusu, a je doza res 70€user posted image user posted image user posted image

ne! je točno 79€ !user posted image

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
17.6.2010 22:15:58   
lucika
enega bolančka smo porihtali (je shodil koončno), pa drugega dobili. tamicenemu teče iz nosa, pa mal se mu učke gnojijo...danes na posvetovalnici pa izvem, da mu malce hrope v pljučkah in dobim ventolin sirup. v lekarni pa farmacevtka celo paniko zažene, da tako malim pa tega ne in če je nor...zdaj sem malce zmedena, a vseeno nekak bolj zaupam doktorjem. pravi pač, da se ti hropci znajo v piskanje poslabšat in da to pol ne bo dobro... tak da.....boooooooooooooošček mali je. sem mislila, da samo malo smrka, zdaj pa takole.
farmacevtka mi je svetovala veliko toplega čaja. dobra fora, glede na to, da nič ne pije razen mlekca pri mamici.

sonček, kam se ti tako mudi? saj vemo, da je mala toliko starejša od naših, a korigirano smo tam nekje na istem....še celo življenje ima čas, da poje vse kar je na tem svetu užitnega...eni zagovarjajo zgodnje uvajanje, drugi temu pripisujejo velik pomen in vzrok marsikateri težavi kasneje...klinc, jaz ne bi in ne bom tvegala, pa če se mi še tako oblizuje....

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?