zoey
|
He he, klasika, samo za komp se usedem, pa se mali že preteguje Ena sitna muha mu nagaja, mislim da bom zdaj 1. v življenju kupila muholovec Je zaspančkal nazaj. Zdaj celo malo spi čez dan Zgleda, da ga vročina zdeluje. Samo še jaz se moram navadit zraven uležt pa zaspat, pa še bo kaj iz mene. Sem pa od četrtka zvečer vsa gotova. Grlo, nos, glavoboli za pop*, pa mal povišano temperaturo 3 dni, dans je ok, me pa še vseeno kuha, kot bi imela 40 ... Kr neki. Počutim se kot bi me vlak povozil . Sem šla prej vseeno en krogec, pametna do konca. Zdaj pa spet lepo gnezdim na kavču in dam mir. Sem mu pa zadala par novih travm, smrkam kot slon in se revež ustraši, pa se skušam umikat, samo zmeraj pač ne gre. Potem pa še kaj pokašljam, pa so še drugi grozni zvoki. Po tanovem ne mara več flaške Sem mu hotla dat več Aptamila, da ne bi česa staknil od mene in ga sploh ne mara več. Vode tud ni šans, take face dela ob cuclju, da se ti kar zasmili. Kr kaj se namisli na novo In zdaj mi še bolj pogosto gostuje na joški, se mu kar učki zasvetijo, ko začnem majico gor vlečt. Sem pa dobila grozno potrebo, da si kupim kak lepši modrc za dojenje, potem je pa prišla bolezen in uničila vse plane. Ker teli ubijalci strasti izpod poletnih majčk ... ne vem no Lulčka smo zrihtali, zgleda da ga ne peče več Meni je patronažna rekla nič raztegovat, pediater pa za mm, toliko da se razpre, 1x na dan, kar sem tudi delala. Zadnjič pa ne vem, kaj je modela popadlo, da je tolk potegnil kožico Imajo pa ful različne prakse, pri mojem bratrančku v Lj sploh niso nič delali, pa jih je mamica večx opozorila, in zdaj pri 12ih (?!?) se mu je vse zagnojilo, so mu na silo potegnili dol, našopali z antibiotiki in napotili na operacijo. Jaz mu bom vsak dan po kopanju malo raztegnila, pa bo kar bo. Tia - welcome back Božček tvoj pikec s temi krčki . Nam so se umirili, še vedno včasih pojokca, pa tudi preden prdka kdaj zajoka, ma je 500% bolje. Držim pesti, da bo kmalu bolje! A ti kaj rečejo, da je presuh? Moj pediater je mahnjen na tabele, naš je zdaj velik 65, pa tehta 6 kilc, pa je na spodnji meji. Je rekel, naj mu še malo dodajam, samo itak noče flaše trenutno. Pa tudi ne vem, zakaj bi ga na silo nekaj pitala, ker je zdrav fantiček. Lucika - upam, da ne bo kaj zaradi klopa, presnete živali male strupene
< Sporočilo je popravil zoey -- 14.6.2010 12:50:43 >