|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
11.6.2010 15:45:06   
Anonimen
meni je že patronažna ko je prišla prvič po rojstvu rekla, naj mu kožico pri vsakem previjanju potegnem navzdol, kolikor pač gre in umijem. To delam res vsakič, tako da upam da ne bo kakšnih težav s tem.

pikanogavička: moj se tudi veseli da bo sine košarkar, ker je am grozen navdušenec, potem pa še moj ati, ki je včasih tudi igral košarko-se mu kr smeje, ko vidi kako raste v dolžinouser posted image

cepljenje: ima naš mali v torek in me kr mal zvija kako bo prenesel in če bo imel kaj reakcij - Glede na to, da pri cepivu šparajo ravno na otrocihuser posted image

sedenje: Sem tudi jaz odločno proti sedenju 3 mesečnih dojenčkov, ker se hrbtenica pač razvija in sploh ni dobro da sedijo ali pa da se pretirano nosijo v pokončnem položaju. Valda bi naši frajerji in frajerke kar že sedeli, pa hodili bi tudi, pa še kaj bi počeli in mislijo da zmorejo, ampak ni kaj, še vse jih čaka in vse ob svojem času brez prehitevanja. Naš ves živčen postane ko ga v ležeči položaj dam, ker on bi se pokonci nosil, pa glavo nazaj dajal, da ne govorim, da on bi se tudi dvigoval ko mu roke podam....

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
11.6.2010 17:20:59   
lunka1
joj ste napadle sedenje... saj nisem napisala, da naša sedi pred tevejem in gleda mehiške... posedem jo za par sekund, da se razgleda naokoli, saj nisem na glavo padla.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
11.6.2010 20:20:04   
tia78
Pozdravljene marčevke s pikci pokci :)

Sem si vzela malo časa, ko sinek spi in se vam po dooolgem času javljam.

Vidim, da tudi vas pomalem tale vročina matra...no, itak so napovedi od nedelje naprej slabe - baje. Kako mate pridne otroke, da vam spijo celo noč - čestitke srečnicam. Mi2 se podnevi hraniva na 2, ponoči pa na 3 ure. Edino včeraj je zaspal ob 22ih in vstal ob treh, sem se vmes zbudila, če še diha. Bomo vidli kako bo naprej, itak se bo še spreminjalo iz dneva v dan, da dobi nek ritem - po mojem.

Jes ga oblačim v kratki bodi, tanke dolge hlačke, ko prideva iz sprehoda mu jih slečem, da se mal ohladi :)

Tudi meni je patronažna tako kot nosečki24 svetovala pri umivanju lulčka, da se ga mal stisne oz potegne in umije.

V torek imamo cepljenje in še kar razmišljam o cepivu proti rotavirusu hmmm Kako ste se ve odločile?

Naš mali je velik že 69cm in tehta 6kg, taki atletek je, brez špehcov :)

No, zdaj je čmrli vstal in seveda je lakota neznosna user posted image

Lepo se imejte!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi..... F. Lainšček

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
11.6.2010 20:48:35   
tia78
Še tole me zanima, če se katera od vas bojuje s krčki? Jes sem že brez idej :( Probal smo Antiflat kaplice, ki so na začetku ful pomagale, pa smo jih opustili, tako kot gorenjske vetrovne kaplice in BioGaio. Trenutno uporabljam vetrovne od koroških lekarn in aromatično mazilo za masažo trebuščka.

V nedeljo bo Nik star 3 mesece in namesto, da bi se stanje izboljševalo je zadnja dva tedna katastrofa. Prej jih je mel 1x na dan med 18-21 uro, zdaj jih ima dopoldne okol 10, popoldne okol 18ih in zvečer tam ob 22ih. Res se mi počasi že rola, pa mali se mi smili user posted image

čaooo

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi..... F. Lainšček

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
11.6.2010 22:18:08   
lucika
jaz močno verjamem v colikind, homeopatske granulce. za probat je.

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
12.6.2010 12:10:15   
3Sonček3
živjo mamice

tia78 mi smo meli krče po AD3 kaplcah in po čaju od milupe(komarček+janež+kamilica) in sm čaj nehala dajat kaplce sm pa tut u smeti vrgla, zdej ji pa dajem v mleko sab simplex kaplice in nimamo čist nobenih problemou več.
Sm ji dala par dni nazaj hipov čaj od komarčka pa mi ni 2 dni kakala smo nehali tut s tem in je zdej uredu. Pije samo prekuhano vodo, jemo Aptamil 1. Prejšn tedn je prvič dobila žličko juhice, danes pa sm ji kupila korenčkov sok in ji ga bom dala zdej pred vsakim obrokom po ene 3 "njene majhne" žličke. Tko bomo zdej začeli z korenčkovim sokom potem ko tega porabmo bomo nek drug okus uzeli pa jo bomo tko že počasi začeli prvajat. Sicer sm bla mal v dvomih ker je 1 mesec prej rojena če bi mogli potem tut 1 mesec kasnej začet uvajat gosto hrano, ker mi smo zdej korigirano stari skoraj 3 mesece, kronološko pa skoraj 4. Pa sm si rekla pol me ne briga kolk je otrok star sej ti sam nakaže da je prpravljen in res...ona kr nori k vidi da mi jemo ona more pa tisto flašo mleka cuzat tko da ko dobi nek nov okus se pol še ceu dan oblizuje user posted image user posted image user posted image .
Spimo tut že boljše standardni večer
21.00 kopanje
21.30-21.50 zaspi.......in spi do 3.30 učasih tut do 4.30 potegne...se naje in zaspi nazaj za 2-3 ure user posted image user posted image user posted image .
Podnevi mi pa ful mal spi danes je od 6.50 pokonci in je do zdej spala mogoče 45 minut use skupej...ja vroče je pa je tut mal tečka pol pa lovimo najhladnejše prostore, kr pr nas u bajti je neznansko vroče.

A ve svoje še zavijate u dekico zvečer? Js sm do danes jo od zdej naprej je pa nebom več ji bom po kopanju samo en dolg bodi oblekla pa kapco pa hlačke kr zdej k jo oblečm v pajacek se zutrej usa mokra po hrbtu zbudi to pa tut ni fajn k sigurnu ne spi dobr če tko švica.

Učerej smo ji kupili bazenček
user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198485
Pa ji bom pol če nebo pihalo nalila not ene 2 sm vode pa jo bom not položila pa naj mal po vodi čofota.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
12.6.2010 15:02:53   
tia78
Še en vroč dan...

Lucika, kje si nabavila granule? A to daješ pred vsakim dojenjem?

3Sonček3 - jes sem mu včeraj prvič dala od Milupe čaj za dojenčke v prahu za bolečine v trebuščku od 1.t naprej in je bil alarm prve stopnje, zdaj pa ne vem al od čaja al pa ker je že bla ura temu primerna??? A ta čaj si imela?
Jes mojega ne pokrivam več, ker itak vse dol zbrca, ker mu je vroče. Lep bazenček ste kupli, jes sem hotla unega s strehco iz Spara, pa ga že prvi dan akcije v Kranju ni bilo. Tko da bo teba v akcijo za drugim, da nabavimo do morja :)

Lucika & 3Sonček3 a vidve sta dali cepit otroka proti rotavirusu?

Lep dan še naprej :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
12.6.2010 22:00:25   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: tia78

V torek imamo cepljenje in še kar razmišljam o cepivu proti rotavirusu hmmm Kako ste se ve odločile?

Lepo se imejte!

naš je že prejel prvo dozo!

Lin@

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
12.6.2010 22:05:01   
3Sonček3
js je še nism dala cepit proti rotavirusu, upam da do naslednjega pregleda nebo prepozno, takrat bo stara 4 mesece in mislm da bi blo dobr da jo cepm.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
12.6.2010 22:27:10   
lucika
colikind mi je ena dobra duša tukaj iz rr podarila, ker jih ni več rabila.
jaz si kr naredim dvojno dozo  v kozarček z kapalko, in mu dajem, ko se spomnim (imam na previjalni). nekajkrat na dan. če ne dam nič ali enkrat, se pozna in je malo siten...

ampak danes pa sem dobila prvo porcijo joka. sem se odločala zadnje dni za začetek ločevanja hrane. in ker je tašča spekla pol prašiča, sem tri dni bila na pečenki in zelenjavi. in se mi res zdi, da je današnji jok od tega prasca svinjskega:( a je možno?
druga zadevca pa je, da se mu očke nekam fejst solzijo. sicer se je danes prejokal kr dosti, a tud ko se ni, so mmu solzice se delale. mal sumim svojo komoditeto, ker imamo kr lepo klimo prižgano ko smo not. sicer usmerjeno v strop. a zdaj ne vem, če ga nisem prehladila. ker tud kiha malce več kot navadno...no, mleko mu že špricam v oči, baje da pomaga. če že špricne, nese nekam drugam, kapljice pa komaj nacentriram v oko. marička, oprosti moj lubček, nisem te zanalašč prehladila:(((((
tavečji se je odločil da bo spal pri babici. danes je polna luna, tud on se je predrl večino dneva. hodi še vedno ne:(

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
12.6.2010 22:27:35   
7lina7
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/22771

Lin@

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
12.6.2010 22:29:37   
lucika
za rotavirus ga ne bom dala cepit.
mislim da je aygo imela primer, ko so ga fasali kljub cepljenju. tavečja se mi zdi...
mislim, če bi bilo to tako grozno nevarno, bi dali na obvezno cepljenje in ne na nekaj, kar se zelo drago plača. strah odpira denarnice...

sem pa dobila prvega ceka letos. in me je kr groza, če je bil kak kužen primerek:(

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
12.6.2010 22:49:11   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

za rotavirus ga ne bom dala cepit.
mislim da je aygo imela primer, ko so ga fasali kljub cepljenju. tavečja se mi zdi...
mislim, če bi bilo to tako grozno nevarno, bi dali na obvezno cepljenje in ne na nekaj, kar se zelo drago plača. strah odpira denarnice...

sem pa dobila prvega ceka letos. in me je kr groza, če je bil kak kužen primerek:(

ni grozno nevarno .. je pa lahko grozno neprijetno!! user posted image    zakaj pikeca izpostavljat in matrat, če se da preprečit... sicer pa koliko € vržemo čez leto vstran za stvari, ki jih ne bi bilo treba?? 

user posted image  za ceka!!  ... upam, da je mel slep naboj! user posted image

Lin@

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
13.6.2010 11:29:10   
katy83
Punce, eno vprašanje:
se mi zdi, da Timotej full preveč poje AM. Dojim ga namreč skoraj več ne. user posted image  Na obrok mi poje 150ml, včasih 180ml. user posted image  To je pomoje full preveč za 3.mesečnika al ne?  Saj na koncu dneva to znese okoli 800ml mleka, pa 200 ml čaja, ampak meni je še vedno to ogromno.

no, lep nedeljski pozdrav

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
13.6.2010 13:18:34   
Jessy
Katy83, s pomočjo googla sem našla:

• Naša pikica je spila pri 3m 700-800 ml mleka na dan v petih (130-170ml) dnevnih obrokih.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
13.6.2010 18:00:39   
Tjasa27
katy naš urban je pri 3 mesecih tud toliko pojedu, mi je pediarinja rekla da je to velik a ne preveč in da očitno tok rabi če tok poje.

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
   [Brisano sporočilo]
13.6.2010 18:22:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
13.6.2010 20:10:26   
Anonimen
lunka 1: nismo te napadle glede sedenja no- vsaj jst ne, samo pač smo še svoje mnenje povedale. Sicer našega tudi vleče na rito in bi na vse pretege rad sedel oz bil pokonci, pa mu revežu ne pustim. On se kr v stolčku dviguje, pa je v skoraj ležečem položajuuser posted image

krčki: Nejcu dajem homeopatske granule in ko smo jih začeli jemati, je bilo dva tedna hudo neznosno in sem mislila da to pač nič ne pomaga, nato je bilo kot da bi odrezal in so krčki čisto prenehali. No, in sem mu potem dajala dve granuli na dan, potem pa samo eno in je kmalu bil spet celuser posted image ...si nisem mislila da bo to toliko vplivalo. Zdej ima drekec cel zelen in mu spet dajem dve, včasih tri in upam da se bo izboljšalo, ker prdka in se zvija na cajte ko pri norcih revček. Dobila sem pa jih pri homeopatinji v mengšu (tam ko prodajajo mercedese).

katy83: če si brala kaj za nazaj si videla da sem jaz tudi jamrala koliko naš čmrl poje. Ampak on je kakor ga piči, enkrat ogromno, spet zdaj ko je vroče ful malo-se mu ne da čez dan jesti in bi po kosih jedel na eno do dve uri, ponoči pa kriza ko je lačen, ker je čez dan premalo pojedeluser posted image . Drugače pa, če je normalno, poje vsak obrok 140ml 6x/dan, včasih tudi 170ml...obvezno pa še okoli 60-100ml vode(odvisno od dneva).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
13.6.2010 22:31:40   
lakaya
dober večer bejbike
evo moje mnenje glede sedenja : moja Tara hoče bit že od 2 mes naprej v noročju pokonci in ji to tudi omogočim, s tem da jo tako nosim, vodoravno že od takrat noče bit niti pod razno... V stanovanju jo posadim le v vozičku marela, ko jo zapeljem z mano do kopalnice... ni dolgo časa, je pa pokonci tudi v naročju in mi pri še ne 4 mes sedi v naročju. Js sem zagovornica tega, da se je treba prilagodit user posted image  k ta že ve kaj mu paše user posted image  Je bla starejša JUlia tud ful kmau pokonc, patud je zgodi že sedela v naročju, pa ji zdj pri 9 letih čist nič ne fali, hrbtenica je krasna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
14.6.2010 9:39:12   
NM
Ojla!

Po dolgem času se malo javim, da vas pozdravim, potem bom šla pa brat. Sem videla, da ni dosti čtiva, se zgleda skrivate v senčkah ali pa že potepate.

Midve sva bili 5 dni na Štajerskem, pa Kras smo obiskali in šli v prikolico ob Nadiži - Podbela. Krasno je bilo, le malo vroče.

Mala je začela spat tudi po 8 ur, je veseljakinja, se sama igra, na bok se je nekajkrat prevalila, skratka najin sonček je res ena velika SREČA.

v ČETRTEK IMAMO PEDIATRINJO: cepljenji in sistematiko.

Upam, da se mate fajn.

Lp

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
14.6.2010 10:14:24   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

dober večer bejbike
evo moje mnenje glede sedenja : moja Tara hoče bit že od 2 mes naprej v noročju pokonci in ji to tudi omogočim, s tem da jo tako nosim, vodoravno že od takrat noče bit niti pod razno... V stanovanju jo posadim le v vozičku marela, ko jo zapeljem z mano do kopalnice... ni dolgo časa, je pa pokonci tudi v naročju in mi pri še ne 4 mes sedi v naročju. Js sem zagovornica tega, da se je treba prilagodit user posted image  k ta že ve kaj mu paše user posted image  Je bla starejša JUlia tud ful kmau pokonc, patud je zgodi že sedela v naročju, pa ji zdj pri 9 letih čist nič ne fali, hrbtenica je krasna user posted image

Ja, moja Julia se že od enega meseca in pol ne mara nosit v leže.. No, lahko jo nosimo leže, ampak se dere kot jesihar. Niti kupčka nismo tako podirali. In, ko sedi v naročju, se ne naslanja, ampak nagiba naprej in pri tem ni nobenega pukeljčka na hrbtu, ampak sedi ravno. In tudi "sesede se ne vase", kot je bilo napisano nekje zgoraj.

Če gledam na to, da že od dveh mesecev pase kravice in tudi trdno drži glavo pokonci, potem je očitno močnejša dojenčica in bo (verjetno) tudi sedela prej, kot običajno. Niso vsi dojenčki enaki in tudi starši ne... Ko smo bili pred 10 dnevi pri pediatrinji zaradi vročine, ki jo je imela, jo je ful pohvalila, ko je videla, kako je močna in kaj vse že "zna". No, naslednji teden imamo dugo posvetovalnico, pa bomo videli, kaj bo rekla glede sedenja...

user posted image

< Sporočilo je popravil lunka1 -- 14.6.2010 10:15:38 >

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
14.6.2010 12:47:44   
zoey
He he, klasika, samo za komp se usedem, pa se mali že preteguje user posted image   Ena sitna muha mu nagaja, mislim da bom zdaj 1. v življenju kupila muholovec user posted image Je zaspančkal nazaj. Zdaj celo malo spi čez dan user posted image Zgleda, da ga vročina zdeluje. Samo še jaz se moram navadit zraven uležt pa zaspat, pa še bo kaj iz mene. Sem pa od četrtka zvečer vsa gotova. Grlo, nos, glavoboli za pop*, pa mal povišano temperaturo 3 dni, dans je ok, me pa še vseeno kuha, kot bi imela 40 ... Kr neki. Počutim se kot bi me vlak povozil  user posted image . Sem šla prej vseeno en krogec, pametna do konca. Zdaj pa spet lepo gnezdim na kavču in dam mir. Sem mu pa zadala par novih travm, smrkam kot slon in se revež ustraši, pa se skušam umikat, samo zmeraj pač ne gre. Potem pa še kaj pokašljam, pa so še drugi grozni zvoki. Po tanovem ne mara več flaške  user posted image Sem mu hotla dat več Aptamila, da ne bi česa staknil od mene in ga sploh ne mara več. Vode tud ni šans, take face dela ob cuclju, da se ti kar zasmili. Kr kaj se namisli na novo user posted image In zdaj mi še bolj pogosto gostuje na joški, se mu kar učki zasvetijo, ko začnem majico gor vlečt. Sem pa dobila grozno potrebo, da si kupim kak lepši modrc za dojenje, potem je pa prišla bolezen in uničila vse plane. Ker teli ubijalci strasti izpod poletnih majčk ... ne vem no user posted image
Lulčka smo zrihtali, zgleda da ga ne peče več user posted image Meni je patronažna rekla nič raztegovat, pediater pa za mm, toliko da se razpre, 1x na dan, kar sem tudi delala. Zadnjič pa ne vem, kaj je modela popadlo, da je tolk potegnil kožico Imajo pa ful različne prakse, pri mojem bratrančku v Lj sploh niso nič delali, pa jih je mamica večx opozorila, in zdaj pri 12ih (?!?) se mu je vse zagnojilo, so mu na silo potegnili dol, našopali z antibiotiki in napotili na operacijo. Jaz mu bom vsak dan po kopanju malo raztegnila, pa bo kar bo.
Tia - welcome back user posted image Božček tvoj pikec s temi krčki user posted image . Nam so se umirili, še vedno včasih pojokca, pa tudi preden prdka kdaj zajoka, ma je 500% bolje. Držim pesti, da bo kmalu bolje! A ti kaj rečejo, da je presuh? Moj pediater je mahnjen na tabele, naš je zdaj velik 65, pa tehta 6 kilc, pa je na spodnji meji. Je rekel, naj mu še malo dodajam, samo itak noče flaše trenutno. Pa tudi ne vem, zakaj bi ga na silo nekaj pitala, ker je zdrav fantiček.
Lucika - upam, da ne bo kaj zaradi klopa, presnete živali male strupene

< Sporočilo je popravil zoey -- 14.6.2010 12:50:43 >

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
14.6.2010 13:48:02   
lucika
no, kak da ste se spet malo razpisale. paše brat, sploh tebe, zoey, imaš tak fajn stil pisanja...

kupila sem ono napihljivo posteljo, zdaj imam to čudo sred dnevne, mali spi gor ko ubit, vse 4 od sebe. zvečer smo napihnili in imeli na terasi, lepo je bilo hladno, zdaj pa not.
bazen ima cca 20 cm vode in tavečjega ven ne dobim. sicer je fuuul vroče, a hkrati tud fuuul piha.

tamali zgleda da ima vneze očke in neko čudo v nosu. tavečji se mi bo tud prehladil, čutim na vodi oziroma vidim čez okno:( mene tudi grlo boli. to je vse skup od te presnete vročine.zunaj peklensko, notri hladno, sploh če si pameten in imaš klimo prižgano. aja, svoj glavobol sem pozabila omeniti...

sedenje: jaz pa mislim, da v naročju že lahko sedijo. ampak tako, da ga podpiraš čez hrbet in držiš za bedro, bolj v lunici kot sedeče. in obrnjenega stran od sebe. pred tem pa pač isti položaj in proti sebi. mislim, da je to ok in da je sploh to pravi položaj za prenašanje sem in tja... saj ne moreš otroka dol tiščat, pri 6 bi pa naj že samostojno sedel. nekateri pri 8 že hodijo, torej ne morejo pri treh ležat ko klade na ravnem.moje skromno mnenje:)

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
14.6.2010 16:43:25   
lenčy
končno spet tle goruser posted image
smo bli tri dni na morju in smo se malo oddahniliuser posted image  sicer je blo ful vroče in smo šli vn smo zjutraj in zvečer... mu pa vročina ful nagaja, še jest ne more, se kar joka zravn, ko ga držim. mamo tko vroče v hiši oz. v najini spalnici, kar do 25 stopinj in nikakor ne morm ohladit. tko da je šou moj po klimo, ker to ni za zdržat. kaj čm druzga nardit, če Aleks joka k norc?? včasih bi kar čez eno uro spet jedel ker je verjetn žejen, čaj mu pa kar ne gre tko da nimam druge izbire kot da mu dam mlekca... komaj čakam da se dežek ulije, da se malo ohladi...

kar se pa tiče hranjenja, Aleks poje 5 obrokov po 170-180 na dan in ima kar lepe oblinice. upam, da ne bo preveč okrogel, bom vidla nasledn teden, kolk se bo zredu...

v bazenček si ga še ne upam dat, ker še ne sedi in tudi v športni voziček še ne, naj bo kar še naprej v ležečem položaju. ne vem pa če bo dolg zdržaluser posted image  je že tako gibčen ratal, zdj je pogruntal, da se lhk s petami odriva tko da ga je že cela posteljicauser posted image  da ne govorim, ko se previjava, al mu komaj plenico zapnemuser posted image user posted image  mimogrede, smo že na 3, sm kr mal žalostna k tako hitro raste...

madonca sm se razpisala... upam, da se hladite v senčki punce!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
14.6.2010 16:55:14   
Jessy
Tudi pri nas nagaja vročina, zato je že tretji dan le v kratkem bodiju.

Včeraj mi je take počel v banjici, ko sem ga kopala, da je zalil celo kopalnico, omarice v kopalnici, pa tudi sama sem bila komplet mokra. To je kar ponorel z nogama in brcal kot pri norcih ter se prešerno smejal. Kaj takega pa še ne. Do zdaj je ležal mirno in čakal, da je bilo konec. Očitno ga bo treba na vrtu kopat. user posted image

Tudi Tobija noče več flaške, pa tako sem pazila, da mu jo bom dajala, da jo bo maral. Pa nič od tega. Zdaj mu vodo dajem po žlički in kar lepo pije. user posted image

Zoey, moj pa ne trza na kihanje in kašljanje, saj me je celo nosečnost poslušal, kako sem brehala kot star kadilec. user posted image  Ga moraš kar navaditi. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?