![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:47:11
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm TAMIKA...NEDELJA TUD PRI NAS FREJ!!!!!!!!!!!!! A SE VIDMO????????????????? JJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:48:13
|
|
|
|
birdy
|
Dan. Mi smo nazaj, sva šla mal po fasngo. Zdele pa tko ščije da je moj dal od neli sedež ven iz avta in ko tašča pride jo greve iskat. Ma polom je tole da nimam izpita za avto. Takoj ko bo denar (pa ne bom več noseča) grem delat izpit!!!!! Punce, a ve mate pa velik za likat? Jst mam pa tako srečo, sem čez vikend čist vse oprala pa še speglala in mam zdej sam dva slaba stroja za speglat (so ble vmes deke pa postelnina ki jo ne peglam). Za oprat pa dons ziher še ne bo zadost, mogoče se bo do jutr nabral A ste mi fovš??? Kolum,bo, srečno vožnjo!!!!! Pa ga maš čeprov si misnla da ga ne boš dočakala, bravoooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:48:18
|
|
|
|
sjmm
|
ajde grem kuhat...mam celo vojsko sestradancov doma, pa še fotrčk dela pr sosed..tko, da k ga bo lakota zvila, bo kuj uletu drgač dons kitarčkamo, pa Saška se gre za dijaško izkaznco slikat...k ju3 imamo ta zaresen vpis ob 10h dopoldne...je moj že čist pikast...sm mu rekla, naj pol kr do večera dela...al pa če do zjutri potegne...če bo pol kej mejn tečn kolumbo...sretan vam put u ta novem pižojčku!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:48:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm TAMIKA...NEDELJA TUD PRI NAS FREJ!!!!!!!!!!!!! A SE VIDMO????????????????? JJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! TO MI DELI..JEA...JEA
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:50:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Dan. Mi smo nazaj, sva šla mal po fasngo. Zdele pa tko ščije da je moj dal od neli sedež ven iz avta in ko tašča pride jo greve iskat. Ma polom je tole da nimam izpita za avto. Takoj ko bo denar (pa ne bom več noseča) grem delat izpit!!!!! Punce, a ve mate pa velik za likat? Jst mam pa tako srečo, sem čez vikend čist vse oprala pa še speglala in mam zdej sam dva slaba stroja za speglat (so ble vmes deke pa postelnina ki jo ne peglam). Za oprat pa dons ziher še ne bo zadost, mogoče se bo do jutr nabral A ste mi fovš??? Kolum,bo, srečno vožnjo!!!!! Pa ga maš čeprov si misnla da ga ne boš dočakala, bravoooooooooooooooooooooooooooo JZ tud nimam...me čaka u jesen vau..kok si bla pridna s cotam...ej, pri nas sm lahk še tok pridna...zmer se mulčki še bol pridn preoblačjo!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:51:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Jutro....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:52:01
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm TAMIKA...NEDELJA TUD PRI NAS FREJ!!!!!!!!!!!!! A SE VIDMO????????????????? JJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! TO MI DELI..JEA...JEA upam, da se kaj ne sfizi .... a mi lahko plis še enkrat napišeš pot na ZS
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:53:14
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša.... ..za mami!!!!upam, da bo vse ok!!! kva so ji kej rekl??? plis, napiš kej o prkolci..kok je velka, kok folka se not stlač..k mogoče bova res mogla sprejet vajino velikodušno ponudbo k naju bojo za avto opilil, da bova kr zelena
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:54:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm TAMIKA...NEDELJA TUD PRI NAS FREJ!!!!!!!!!!!!! A SE VIDMO????????????????? JJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! TO MI DELI..JEA...JEA upam, da se kaj ne sfizi .... a mi lahko plis še enkrat napišeš pot na ZS bom zvečer..zdej k piskrom!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:54:33
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy je res zoprno bit brez izpita v tem cajtu ampak tud če ga maš pa nimaš avta je isti zos - tko je dostkrat pr men Ma kok strojev cot pa zamažete v enem tednu? Mi jih mamo okol 5, pa pred morjem nisem bla pridna in sem samo ta najnujnejš zlikala ostalo pa čaka tako da me v spalnici čaka meterski kup cunj Sjmm sploh ne dvomim v vaša kosilčka, pri vas zmer dobr jeste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 13:55:35
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm naj popravilo čim manj everčkov popapa da vam ostane za dopustek.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 14:02:11
|
|
|
|
TAMIKA3
|
meni je od triglava ostal samo kupček za zvečer
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 14:02:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm TAMIKA...NEDELJA TUD PRI NAS FREJ!!!!!!!!!!!!! A SE VIDMO????????????????? JJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! TO MI DELI..JEA...JEA upam, da se kaj ne sfizi .... a mi lahko plis še enkrat napišeš pot na ZS bom zvečer..zdej k piskrom!!! deal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 14:56:46
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene.... Tok čvekaste ste,da komaj sledim ... Pri nas pestro,pestro....čmrla postala trmasta do Marsa,včasih je ne moreš niti zamotit..ampak ko je napisala Suny počakat ,da se strezne... Js še kar pri klavirju čeprav na izpitu mi super gre..še dva me čakata...ampak preden me spusti na izpit garam in si pesmice pojem še ponoči v sanjah Drugače za letos naredim še en predmetni izpit...in potem zopet prestavimo vse na drugo šolsko leto...čisto pačasi v glavnem do konca . Tečaj za masažo je pa druga pesem,super gre...gladko,tekoče Z mojim imava kar naprej govorilne ure...hmmm...je tok priden,cele dneve dela...ma mu stojim ob strani...ampak še vseeno mislim,da mora v družini biti tisto tapravo,da lohka tudi drugo štima...še na sprehod ne gremo skupaj...so me gospodovi dnevi držal pokonc...te tazadnje smo kar preskočli(nedelje)...že planiram za tole nedeljo...dan samo za nas,pa če se cel svet na glavo postavi... Miška moja gre septembra po vsej verjetnosti v vrtec,vloga že oddana,placa pa itak je,čeprav ne točno tam k bi si želeli...so pa vsi vrtci pri nas na enem kupu. Cenim vsak dan,ki ga preživiva skupaj,je pa tako,da sem sama zelo omejena,ker nimava varstva(sigurnega)in potem velikokrat kej preprosto spustim...imam pa še kar dela,da pridem do željenega cilja...Saj vem,da ji bo lepo tam...ampak tist občutek..ga ne znam opisat je prov smotan... Morje?Komaj čakam,da pride dan ko odrinemo in smo skupaj od jutra do večera Veliko variant sem že pregledala...meni je pomembna plaža,da so kamenčki ali mivka,po možnosti z senčko,da je hotel v neposredni bližini z solidnimi cenami...mojemu pa je pomembno da je pot do tja čim krajša in da ima klimo ????Ima katera kakšno idejo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 15:00:17
|
|
|
|
SURF
|
Zakaj ko se morem spravit k učenju klavirja,ter vadit,vadit in vadit...mi tako diši likanje in kupčkov kar ni več ???????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 15:09:27
|
|
|
|
SURF
|
Deja tudi pri nas pride vsake kvatre kak tak večer...ponavadi takrat,ko imam js še full planov kaj bom naredila ko zaspi . Tudi moja zaspi med nama,čeprav sedaj lohka govorim da zaspi zraven mene in potem jo odnesem v posteljo in tam odspančka svojo nočko...ja je pa prišla neka frka vmes...ker atija nekaj časa ni bilo takrat še doma...je sedaj ko so je zopet pridružil naredila cel žur in ni zaspala dokler ni šel iz spalnice...ga je zgleda pogrešala...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 15:21:23
|
|
|
|
SURF
|
Nekaj ste čvekale o cotkah..ja pa sami fantki O številkah sploh nevem...je tolk tega vsega...bodiji na kratke rokave pa bodiji brez rokavov in seveda bodiji na dolg rokav,pa legice in tunike,kratke majčke in oblekice,pa tudi kakšna trenerkica ,pa ene kavbojke trenutno...za spanje se zdej poslužujem kar bodija z dolgimi rokavi in hlačke z stopalci...hmmm..kratke hlačke ima pa samo tiste za pod oblekce ji kar tričetrt legice oblečem...pa že tako ima čisto poštempiljkana kolena Klobučke najraje kupim v pikapolonici,pred sezono je bila taka zbirka..ki je do zdej že pošla..in sreča da sem jih kupila takrat... Smo pa zopet na cicibankah,ker je hotela hodit pa prstih...bo pa treba v nabavo še po ene...ker je isti problem kot pri Petrušk .. Katjuša-A v Celju imamo trgovino Ciciban??
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 15:30:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm katjuša.... ..za mami!!!!upam, da bo vse ok!!! kva so ji kej rekl??? plis, napiš kej o prkolci..kok je velka, kok folka se not stlač..k mogoče bova res mogla sprejet vajino velikodušno ponudbo k naju bojo za avto opilil, da bova kr zelena prikolica je adria 305 not je trenutno prostora za 3 bo pa do konca tega tedna not placa za 4 se pravi eno ležišče 120 za 2 in 2x okol 60 cm (pograd) potem je psredaj baldahin 2x3m in še kao kabina(kuhinja ki se jo pritrdi ob strani mislim da je 2x1,35 in še nadstrešek...... zraven vam lahko dam še šotor, ki se ga postavi v baldahin (vržeš v zrak in se raztegne) in kako blazino za napihnt..... v prikoli je ena omara in en mali hladilnik..... pa plin ki pa še ne dela in verjetno še ne bo tak da bo treba imat kako rezervo lahko moja 2 fehtam za indukcijsko ploščo..... posode še ni.... dons sem kupla 2 vzglavnika..... tko počasi se bo kej nabralo v glavnem če mene vprašaš bo placa vsaj za 6 oseb s tem da 2 spita v baldahinu..... bom poslikala na morju lahko pa ti prikolo že prej slikam takoj k bo pograd narejen......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 15:36:02
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo srečno vožnjo pa veliko lepih kilometrov aja pa kako fotko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 15:42:04
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy JUtri imamo zaključek v vrtcu....ima katera kakšno idejo, kaj naj kupimo vzgojiteljicam? Mi smo zaključek imeli včeraj, dobila pa sem - tako lepo vrtnico (sem jo že dala sušit....) pa bone za dm.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 16:10:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm katjuša.... ..za mami!!!!upam, da bo vse ok!!! kva so ji kej rekl??? plis, napiš kej o prkolci..kok je velka, kok folka se not stlač..k mogoče bova res mogla sprejet vajino velikodušno ponudbo k naju bojo za avto opilil, da bova kr zelena prikolica je adria 305 not je trenutno prostora za 3 bo pa do konca tega tedna not placa za 4 se pravi eno ležišče 120 za 2 in 2x okol 60 cm (pograd) potem je psredaj baldahin 2x3m in še kao kabina(kuhinja ki se jo pritrdi ob strani mislim da je 2x1,35 in še nadstrešek...... zraven vam lahko dam še šotor, ki se ga postavi v baldahin (vržeš v zrak in se raztegne) in kako blazino za napihnt..... v prikoli je ena omara in en mali hladilnik..... pa plin ki pa še ne dela in verjetno še ne bo tak da bo treba imat kako rezervo lahko moja 2 fehtam za indukcijsko ploščo..... posode še ni.... dons sem kupla 2 vzglavnika..... tko počasi se bo kej nabralo v glavnem če mene vprašaš bo placa vsaj za 6 oseb s tem da 2 spita v baldahinu..... bom poslikala na morju lahko pa ti prikolo že prej slikam takoj k bo pograd narejen...... zlata si!!!tenx!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 16:18:00
|
|
|
|
sjmm
|
joj, kak žur smo mel po kosilu...so bli k vreme...sam tko simpatiko...Saška vsa zalublena, pa se ji nč ne da..pa je treba dons slikat, pa ju3 vpis....pa Janči...so ga že 10 minut po prihodu iz šole punce na dvoriš klicale...je čist na frišn zatreskan..je prejle prznal...jz sm pa prov na glas zatulila...Jan je pa u Uršulo...pa smo mel u kuhni okn na stežaj odprt...se je čist u hlače usral, da ga ni slučajn slišala...k je bla že na igrišč ....pa Miha...dons pride z raztrganimi đinskami...ves potolčn...hja.., mami sm se za bejbo boril ...me je kr na rit vrgl....v glavnem smo bli fuuul glasni in nasmejani....je ata domu uletu...ga sploh nismo porajtal...je bil užaljen zdej sm pa sama..k u uno gajbo jih gre sam 5...mulca na kitaro, Saška slikat, majči za spremstvo, ata pa šoferja špila grem posodo zmetat u pomivalca....pol mam pa en kapučinček na umu evo častim...dejte si duška!!!!!!
< Sporočilo je popravil sjmm -- 16.6.2010 16:19:35 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 16.6.2010 16:19:10
|
|
|
|
sjmm
|
sunny....včeri podabla...naš favorit letos : 3 breskve, 2 vanilijeva jogurta, 3 kepice poljubnega sladoleda
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.