dreamz
|
Ciao! Beebee: Pred kratkim sem pomislila nate, da se nisi že dolgo oglasila in sem upala v kako veselo novičko, no in poroka je res lepa novica!! Čestitke!! Napredek: Tudi naš se toliko kobaca, da leze po dnevni, še posebej, ko gleda za našo kužiko ali pa gleda bratca, ko se igra Danes se je v stolčku za hranjenje tudi dvignil v sedeč položaj in se ob tem malo majal, kot pijanček in pol se kmalu naslonil nazaj. Gh: Danes je proval še puranje meso, včeraj tudi grah iz našega vrta. Pa domač kruh sem mu tudi že dala za cuzat in je bil kar navdušen Je prav fajn, ker imamo uvajanje gh v tem času, ko imamo pol vrt domače zelenjave Nekaj pa mi je full čudno, sem kupila eno sadno kašico Hipp z gozdnimi sadeži od 4. ali 6. meseca naprej in not so tudi jagode. Kaj zdej?? Vem, da se jagode da kasneje, ker so alergene.. Pitje po flaši: Sem prebrala, da nekateri vam full spijejo čaja, soka, vode... Samuel ni šans, ne sprejme... pije samo po zizi pa še to bolj malo čez dan, čeprav mu jo večkrat ponudim. Verjetno je tudi zaradi premalo tekočine bolj zaprt in ima trd kakec. Spanje: Okoli polne lune se je zbujal vsako uro in pol , zdaj pa po 3krat. Drugače pa ga morem res full pohvalit, da zaenkrat zaspi brez problemov čez dan in tudi zvečer. Ko ga vidim, da se mu spi in si žuka učke, ga položim v posteljico in kmalu sam zaspi brez joka Enkrat sem ga slučajo neki odložila v posteljico in je zaspal, sem bila full presenečena in tako, danam je sedaj mega Kakanje: Naš pa že kaka v školjko ene tri dni!!! Ko vidim, da se napenja, ga slečem in se usedem na školjko kontra proti pokrovu z njim v naročju in mu pokrčim nogice in on takoj kaka. Bogi, ker kaka bolj tdo, mu je v pleničko težko. Alarm, grem, lahko noč