tinkatonka
|
Katrinka....držim pesti . Pa daj ne vprašat spola, ker pol bom pomojem edina, ki nisem vprašala. Daj no za družbo, ker bo luštn ne vedt tejči... za hiško! A to boste imeli že vse zrihtano, samo še pohištvo pripeljete, al boste mogli še delat na njej (elektrika, ipd)? oblačila za naslednje leto in Božička...ja odvisno od modela oblačil, pa tudi od otroka. Lahko da bo tvoj otrok malo bolj pri sebi, pa bo rabil pri 9 mesecih oblačila za 12 mesecev, ali pa obratno, da bo suhec in bo rabil kakšno cifro manj. Sicer kakšne bodije z dolgimi rokavi je fajn kupit, ker jih itak rabiš, ne glede na letni čas, kratkih rokavov in poletnih cunj pa jaz ne bi upala kupovat toliko vnaprej. Drugače je, ko so večji. Lansko leto sem npr. za Aneja nakupila v HM-u en kup poletnih majic po 5€, ampak za starost 5-6let, vem da mu bodo naslednje leto ful prav prisle. Ko so pa otroci se manjsi in ko rastejo kot konoplje od meseca do mesca, pa je kr riziko kupovat, ker ne ves ali mu bo prav ali ne. Modrčki za dojenje...prvič sem imela enega iz HM in enega od mothercare-ja. Z nobenim od njih nisem bila najbolj zadovoljna, itak pa potem dojenje ni steklo in sem jih šenkala koelgici, ker so se mi joške od takrat povečale za skoraj eno cifro, tako pri obsegu kot pri košarici. Zdaj sem si pa kupila enega v Muellerju, ker jih doječe mamice res hvalijo. Ampak sem vzela samo enega, da vidim, kakšna bo eksplozija jošk po porodu, potem bom pa že moža ali pa mamo poslala še po kakšen kos. Srčno samo upam, da bo dojene steklo. Tokrat vem da bom tečna "mama", takrat sem bila pa vsa pomehkužena, ker je bilo prvič. NiNiBo...super, bova lahko potem skupaj avgusta hodile na MS, pa še na dekompresijo, če si za. Kako to da si se že prijavila, a to se je treba . Razsvetli me prosim. srečanje...govora je bilo o 19.juniju? Dajte napisat če vam odgovarja in če večini ja, da se čim prej rezervira in da si mamice, ki že imamo otroke, zrihtamo varstvo. priprave na otroka...se bodo pri nas intenzivneje začele z naslednjim tednom. Najprej beljenje sobe, zavese pričakujem še ta teden, da bodo gotove, potem morata pa mož in moj oče eno omaro notri prestavit, pa nekaj še poštimat pri njej, previjalna plošča bo tudi gotova pomojem do morja. Ko bo omara v sobi stala, bom pa začela stvari od mojih staršev nosit. Oni namreč živijo v hiši in sem vse premajhne stvari in opremo tam skladiščila. Tak da bomo imeli "selitve narodov" - posteljico, lupinco, oblek en kup, pa takšne in drugačne pripomočke. Tak da računam da nekje konec julija bo sobica ready za dojenčka. Da ne govorim o prestavljanju pohištva v najini spalnici, da bo posteljica notri. Cunjice bom pa v avgustu prala. Mam na začetku septembra rok in računam imet tam nekje okrog 20.avgusta že vse pripravljeno za vsak slučaj. Nikol ne veš, al prehiti, al ne. Sicer jaz itak mislim, da bo zamujal, ker je Anej tudi, ampak sem bolj ziheraš in imam rada stvari vnaprej pripravljene. Uf sem se razpisala. Kavica je popita, kruha z marmelado je zmanjkalo, zdaj pa za knjige. Joj punce, držte pesti za mene v četrtek. Sej vem, da sem že zoprna s tem učenjem, ampak jaz res nisem politolog (mednarodnik), ampak ekonomist po duši in srcu in mi je toooook muka. Pa še ruknt ne smem tega izpita, ker kot prvo si pred šefi naredim totalno sramoto, kot drugo mi je pa to pogoj v pogodbi (kljub temu, da imam za ned.čas). LP Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 8.6.2010 7:51:41 >