|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
8.6.2010 12:38:29   
tannya
Strije - fuj in fejuser posted image . Sem jih dobila prvič in drugič po notranji strani stegen...čisto vijoličasto zgleda. Pa se tudi mažem, mažem, mažem... No, po trebuhu nisem do sedaj dobila nobene.

Srečanje - zaenkrat sva dve, jaz in Archie. Še katera? Zvezda vabiuser posted image .

Plenice - prvič smo imeli več različnih hitrih variant...od Pampersa do Hoferja. Najboljš so bile Lidlove, če se prav spomnim. Zdaj razmišljam o kombinaciji hitrih in pralnih.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
8.6.2010 12:38:33   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: teodora75
štajerska pa menda 100% zagovarja široko previjanje kot pred 30 leti. Potem se pa znajdi.

V porodnišnici MB previjajo samo na široko in nikakor drugače. Preverjeno :)

V NM povijajo v klasične pamperske, po slikanju kolkov, če je potreba povijajo široko.
strije - v prvi in drugi nosečnosti sem jih dobila samo ob robu prsi proti pazduhi, po trebuhu nič user posted image  Zaenkrat dobro kažeuser posted image

Jaz bom imela klasične Pampers plenice, ne bom zdaj nič eksperimentirala...mazilo za rit po potrebi imela sem Ribje mazilo in Bepanthen...kasneje ko sta bila večja kakšen Bubchen...
Najboljše je uporabit svojo preprosto logiko in se odločit. Teh nastavkov za lovljenje mleka ne bom uporabljala, mi nekako ni user posted image  mleka sicer sem imela za izvoz, ampak ta plastika na meni ne gre...

Uživaj življenje...

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
8.6.2010 12:43:19   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

dan!

js sm mal u ilegali, vidm, da me nč ne pogrešate user posted image user posted image

delam izpite, kuham u novi kuhni, čakam, da začnejo delat kopalnco in tko... nč posebnga... mal sm žiučna, ko vidm, da mate že velik stvari za user posted image prštiman js pa še vedno žvim doma, u stanovanju pa taka bomba, da ni za govort... ni vidt, da se bom do naslednga septembra tja preselila... in to me kr mal žalosti, ker se moj dragi dečko sploh ne zgane, da bi se kej pospešlo delo... ko da mu je useen kam prideva midva z dojenčkom...

dete je drugač pridno, brca ko za stavo, še enkrat smo vidl, da je user posted image , za tedne nosečnosti je pravšnje velikosti... me pa vedno bol moti moja G, ker mi nč ne pove in pol k sm vidla kaj use so vm gledal sm ji kr težila: ja kok je pa velka, kaj pa teža pa obseg trebuščka,... sm se sama seb tečna zdela...

zdej pa nazaj u ilegalo user posted image

Izabelina, glede stanovanje....jaz imam bombo in vsak dan delavce, omare po vseh prostorih po sredini, kupi cunj, knjig...norouser posted image  se pa kaj dosti ne sekiram, moj je sicer priden, ga včasih kar preveč okupiram user posted image user posted image  se mu bom oddolžila, ga pa zvečer zmasiram, pa pocrkljam in mu dam vedeti, da je moj biser user posted image  in sem mu hvaležna. Pa za naše user posted image  nimam še popolnoma nič, razen posteljice, ki je še zapakirana in čaka na balkonu, ker v stanovanju trenutno še ni prostora user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
8.6.2010 12:50:56   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

punce.. da vam naredim lušte - delam najenostavnejše in najhitreje pripravljeno pecivo iz jagod (nabrali smo jih v jagodni deželi) :)

jaz vem, jaz vem!! Jagode naberes in jih pojes user posted image user posted image user posted image to sem jaz vceraj naredila (pa hotla sem samo eno probat user posted image user posted image )

hahahaha dobra fora.se vidi,da sem blond,da mi ne kapne takoj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
8.6.2010 12:53:33   
mala2001
Školjke, plenice.....

Plenice bomo mel za enkratno uporabo, ker se mi res ampak res ne da drekca iz pleničk strugat. Je pa res da jih sploh na začetku porabiš oooooooooooogggggggggggrrrrrrrrrrromno, ker so pravi mali avtomati za drekec!

za školjke in menstrualno posodico sem podobnegta mnenja - ni mi higienično in konc. Vložke, navadne al pa "za joške" zamenjaš in vržeš stran. Mi je moje mleko sploh v porodnišnici ful smrdelo in so mi blazinice tiste od dm-ja vsaj vonj prikrile, ker mi je šlo kar na bruhanje. Sej vem da sem čudna user posted image !

Vem da moje razmišljanje ni ekološko ampak bog pomagaj!!!!user posted image

Glede teže in strij: v prvi nosečnosti sem se redila najbolj na začetku in nabila 23user posted image kg. user posted image Bedra sem mela rdeče vijolična, vse je spokalo pa po riti tud. K sreči na trebuhu nisem dobila niti ene in hrbtu tud ne, tak da je vsaj tattoo ostal cel. Zdej sem v 26. tednu in jih imam +9 kg. Strij zaenkrat še ni in upam da jih tokrat tudi ne bo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2055
8.6.2010 13:02:38   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Kaj bo pa danes za kosilo?

njoki z tunino omako in solata.

strije so se mi naredile po bokih,zdaj še pol panično mažem z oljem.Po trebuhu jih na srečo nimam,mam očitno dovolj elastično kožo,ker imam že od nekdaj malo trebuha.

pleničke-jaz sem tri mesece povijala široko,ker tak pač priporočajo,pol pa sem imela za 1x uporabo.Mazala sem po potrebi,redko,ker sem ga veliko imela brez pleničke,da se je ritka zračla in nisem nikoli imela problemov z vneto rito.

kg
jaz sem že na plus 7kg.user posted image user posted image pridno nabiram.haha

blazinice za mleko
bom imela za 1x uporabo,ker meni je to smrdelo po skisanem mleku? fuj.raje vržem stran,sicer sem jih porabla ogromnooo,pa sem pol kupovala tiste malo cenejše iz dm,pa je bilo ok. mentrualna skodelica je tudi meni malo mimo.sem bolj za navadne vložke.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
8.6.2010 13:07:31   
tejči28

user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh-
09.6. marella1,tejči28,blanči,
        inčy slad.
11.6. benika
14.6. tannya,luna2010 Rh-
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,
        maca29,katrinka
17.6. malecka_mateja
21.6. mala,tinkatonka,alexeia
22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja,Jinx
29.6. T.Z.
01.7. nenka7,lenca78,archie
02.7. cresisy,lillchy123,natalija28
05.7. zalcy
07.7. tpmc
08.7. inčy
15.7. binabina
04.8. tpmc

user posted image     UZ pregledi    user posted image

07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca
18.6. archie
28.6. lillchy123
30.6. luna2010 3D

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
8.6.2010 13:10:43   
Natalija28

blazinice za mleko
bom imela za 1x uporabo,ker meni je to smrdelo po skisanem mleku? fuj.raje vržem stran,sicer sem jih porabla ogromnooo,pa sem pol kupovala tiste malo cenejše iz dm,pa je bilo ok.
[/quote]

No, še ena izkušnja več. Mene bi te skodelice s prve prepričale, zaj pa ne več tako zelo...user posted image   Bo treba dobro premislit še...

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
8.6.2010 13:12:21   
maca29
dan :)Evo inekcija je padla zdej pa kontrola čez teden dni :)Vstrajno mi pada hemoglobin.A ma še katera probleme z železom ??Bom bolj kratka danes ker se mi rahlo suče po tej inekciji in bom šla malo počivat.Priden bodite in čuvajte trebuščke

lp alenka

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
8.6.2010 13:14:35   
archie
strije: pri meni jih se ni (sem brala na enem drugem forumu, da "pridejo" cisto na koncu-okoli 33. tedna).

plenice: jaz se nagibam h pralnim plenicam. kako bo pa v praksi, bomo pa videli. Se vedno lahko skocim v trgovino po pamperske.

kreme: meni so kolegice rekle: cimmanj krem in podobnega. nic ne rabi! In jaz se s tem strinjam.

Isabelina: zakaj ilegala?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
8.6.2010 13:15:13   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Srečanje - zaenkrat sva dve, jaz in Archie. Še katera? Zvezda vabiuser posted image .

mene si pozabila. Jaz tud pridem.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
8.6.2010 13:23:59   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

blazinice za mleko
bom imela za 1x uporabo,ker meni je to smrdelo po skisanem mleku?

user posted image user posted image user posted image
men je še moj otrok kdaj tko "smrdel" user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela za ponoč kar tetra plenice na začetku, pol se je uneslo. k z modrcem spat mi je preveč neudobno user posted image  zdej upam, da bo še manj težav, ker v bistvu še vedno dojim in upam, da bo manjši šok iz malo na več priti kot iz nič na veliko user posted image

srečanje... nisem iz lj, pa še tamalo moram spat dat, ve ste pa verjetno bol zvečer zmenjene

železo... zdej še ne vem, mam pregled naslednji teden; v prvi nosečnosti mi je do 107 padel, en mesec po porodu imela že 136... je bila G kar malo presenečena user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
8.6.2010 13:25:31   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

srečanje... nisem iz lj, pa še tamalo moram spat dat, ve ste pa verjetno bol zvečer zmenjene

jaz tudi ne user posted image .

kaj pa ostale? A ste vse zasedene??

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
8.6.2010 13:43:40   
tannya
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Joj, Tinka oprostiuser posted image

No tri smo že: Archie, Tinkatonka in jaz. Ura, predvidoma ob 19.00 je predlog in povejete, če vam odgovarja.

Neposredna povezava do sporočila: 2064
8.6.2010 13:52:29   
mala
Strije - jest jih imam ene par po stegnu in kakšna se najde tudi na nogi pod kolenom,naredile so se mi šele po zadnjem porodu tko da punce mažite se tudi nekaj časa po porodu vendar je pomoje kakšno mleko za telo dovolj, ker je koža po porodu zelo suha... po trebuhu zaenkrat ne-no upam, da jih ne bo....se pridno mažemuser posted image  vsaj upam, da kaj pomaga

Srečanje - v soboto 19. ne bo šlo, glih včeraj smo bili povabljeni na piknik in ne bom moglauser posted image , spet...

Plenice - tako kot do zdaj bom uporabljala tiste za enkratno uporabo, mi najbolj odgovarjajo in preprosto mi nebi zneslo s pranjem..

Kar se kremic tiče, sem jest vedno namazala ritko po previjanju - se pa za mazanje vsak nekako sam odloči, tudi na podlagi otročka, ker imajo nekateri bolj občutljivo kožo kot drugi..

Pa še touser posted image , danes so me klicali iz Postonjske porodnišnice za 3D ultrazvok in sem že v četrtek naročena....jupiuser posted image , komi čakamuser posted image .

Tudi za prsi bom uporabljala navadne blazinice, se mi zdi najbolj praktično.

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
8.6.2010 13:56:41   
mala2001
Mene žal ne bo, sem 100 km od Lj, pa še na poroko gremo ta dan....user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
8.6.2010 14:07:05   
malecka_mateja
dan!

pravkar napokala velike sklede solate in kašniceuser posted image user posted image user posted image user posted image mmm jagode razmišljam že cel dan da bi jih šle z tjašo nabrat ker bi samo jagode jedla. sem pa spet malo bolj pri močeh včeraj pa danes še nisem bruhalauser posted image user posted image user posted image upam da tako ostane. z železom imam tudi jaz probleme sem ga naadnje pred4 tedni imela 98user posted image user posted image user posted image pa po retaferu bruham mi niti tablete ne odgovarjajo tako da se mi ful pozna ampak je rekla da nekaj bova morale nardit. sej jem ful zelenjave z železom tako da upam da mi bo pomagalo. pa še pritisk imma zelo nizek pa kave ne smem ker mi ne paše jo vedno zbruham tako da je sranje.
sramna kost in medenica itak nevem kaj je brez bolečine sploh ponoči ampak to je bolečina ki se širi tudi v kolk in eno nogo in sem kot raca amapk ne jamram več ker ne pomaga in samo krumpam kot stara babnica. ponoči včasih tudi brez lekadola ne zdržimuser posted image sej upam da bo kmalu bolje.
naša hiška trenutno čaka na streho imamo že vse pripravljeno samo čakmo na les da ga pripeljejo tam nekje 20.6 ga dobimo tako da računam da bo julija pokrita z kritino potem pa oktobra še okna in vrata. počasi samo ko je streha je že največje delo za nami tako da komja čakam.
jaz bom julija začela sortirat oblekice prat komaj avgusta sobico bomo pa julija do konca zrihtali moramo eno mizo ven vrečt ker imamo pisalno v najini spalnici sem jo rabla zdaj za šolo pa okno mormo menjat pa prebelit potem pa avgusta postavimo posteljico in previjalno.

zdaj pa grem malo na balkon sedet pol pa po žabico počasi.

mariborčanke kdaj pade sladoled???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 14:09:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
8.6.2010 15:31:05   
benika

Jaz tudi, jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2069
8.6.2010 16:23:51   
NiNiBo
Hvala tinkatonka, sem mi je zdelo da pes tako v to smer moliuser posted image . Dekompresija je sicer tudi izraz, ki se uporablja pri potapljanju, ki je pa pri nosecnicah kontraindiciran.
Slisi se zanimivo, pogledala sem si tudi linke ki si jih prilepila in ocitno skodit ne more. Jaz imam pa itak tezave s krcnimi zilami in mi lahko samo koristi.

strije user posted image user posted image  Jaz se res trudim, da jih ne bi bilo in se pridno mazem dvakrat na dan. Moj pravi, da se boji da se bom v olju in kremah utopila-no ja bolje preventiva kot kurativa. Sicer pa nimam veliko sans, da bi jim usla saj jih je imela moja sestra resnicno veliko. Tudi trebuscek mi takoooooo raste, ce je bil na zacetku oz. v cetrtem mesecu se bolj majhen je pa sedaj prav konkreten, joskice so pa itak do koroske..

Jaz sem imela danes ful glavobol in sem spala namesto, da bi delala-sedaj je veliko bolje in me glava ne boli vec. Grem pa sedaj ven na en sprehod, da se mal razluftam, potem pa za racunalnik, da nadoknadim. Sem pa danes sama, tako da bom kaj na hitro skuhala zase, moj je sel pa plezat.

En lep preostanek dneva vsem skupaj!!

NiNiBo in dekompresija....

Abdominalna dekompresija. Nosečnice po dvaintridesetem tednu nosečnosti se lahko naročijo od ponedeljka do petka od 13.00 do 15.00 ure. Tudi za abdominalno dekompresijo potrebujejo nosečnice nalepke, ki jih dvignejo v sprejemni pisarni nove porodnišnice. Abdominalna dekompresija je namenjena boljšemu počutju nosečnice in otroka v maternici, pospeši se vensko cirkulacija v nogah, olajša pritisk v trebušni votlini.

Pa še par linkov do tem o tej zadevi in o izkušnjah tistih, ki so tam že bile.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=916174&mpage=1&key
http://www.mama.si/forum/index.php?topic=16623.0
http://med.over.net/forum5/read.php?19,945624,945697

Neposredna povezava do sporočila: 2070
8.6.2010 16:25:04   
Božička09

Bom pa tudi jaz v drugo bolj "tečna" mama,kot je že napisala tinkatonka.Bolj bom stroga glede obiskov in reda okrog dojenčka.Ker zdaj sem ugodila vsem,da ne bi bilo zamere,zdaj pa me briga za zamero,bodo že počakali en mesec,da se navadimo.

Se strinjam. Mene so že moji čudno pogledali, ko sme rekla, da mi je povsem vseeno, če v porodnišnico ni nikogar, razen mojega partnerja, sevede. Se mi zdi, da je najprej mir in potem ostalo. Doma pa tudi, razen tašče, ki živi v spodnjem nadstropju in mojih staršev prvi mesec nočem nikogar, sploh pa ne nekih tet po njegovi strani, ki jih itak ne poznam. Mi ni do tega, da bi si malo vsi podajali iz rok v roke, kot da je otrok. Ponekod prve tri mesece sploh ne dovolijo, da bi otroka pestoval kdo drug razen matere, zaradi zmed evseh energij, ki tako pridejo do otroka, ki je izredno dovzeten za vse takšne in drugačne vplive. Upam, da bo šlo to skozi user posted image

Zaprtje: moram trkat, jaz še vedno hodim vsaj dva - trikrat dnevno. Sem pa pred nosečnostjo res hodila po petkrat user posted image  user posted image  user posted image

Srečanje: morda pridem na brzino na kepico jagode in čokolade tudi jaz, ob 20h pa skočim delat - itak v BTC-ju, tako da ne bo panike user posted image

Hiša/blok: zrasla sem v stolpnici, ampak smo bili res ogromno časa v naravi in na potepih, zdaj imam pa to srečo, da sva v hiši in je travnik zunaj, cesta v naši ulici enosmerna itd ... To mi je ful všeč, je res veliko bolje za otroka. Še visečo mrežo si napnem med slivo in češnjo, pa bo user posted image

Strije in celulit: tudi jaz še nobene nove, imam pa še od pubertete precej fletno zbirko, hihi. Pa se človek navadi. Prisno se mažem vsak dan oziroma vsaj enkrat, zvečer pa me ponavadi moj dragi. Aja, s emoram pohvaliti, da je on nedavnega moj zaročenec user posted image  Roll on: preveri sestavine, če imaš vmes karkoli, ki se konča na paraben, paraffin ipd, parfum, urea ... Jaz ne bi uporabljala. Sestavine so, milo rečeno, škodljive, vse pa prehajajo skozi kožo v krvi obtok, torej tudi do deteta. Najdi si organsko alternativo z varnimi in zdravju prijaznimi sestavinami, oziroma počakaj na 'sanacijo' po porodu user posted image  Je pa fino, da se kožo maže med nosečnostjo tudi zato, ker se nahranjena koža lažje povrne v prvotno stanje po porodu. Bojda je pa tako, ne ... Si lahko brez strij do 39. tedna, nakar se dete odloči za eno res konkretno brco na napčno mesto in koža poči. Zdaj se pa ti pojdi user posted image

Oblačila: hvala za nasvete in mnenja, sme s eodločila, da vnaprej ne bom kupovala.

Pleničke:  boste na pralnih ali za enkratno uporabo? Midve bova rito zavijali v racmanke oz. v eko pleničke za enkratno uporabo, ko bomo šli kam na obisk. Kot prvo zaradi tega, ker plastike mali na rito ne mislim tlačit, rada bi se izognila pleničnim izpuščajem, kot druga pa so mi razne Pamperske totalno neekološke. Mali se tudi hitreje odvadijo pleničk v pralnih, če bom imela pa energijo, bova pa poskušali brezplenično varianto. Pustimo se presenetiti user posted image  Vseeno pa bo na rezervi organsko mazilo za malo ritko, ki je preverjo in pohvaljeno s strani mamic, PurBabies.

Pa HB imam tud moža z zdravo pametjo in on reče, kaj se sekiram. Če me tok moti, naj grem na operacijo, ampak njega strije ne motijo, važn je da on ve zakaj jih imam - zato, ker sem mu donosila njegovega otroka. user posted image

No evo, to je - vsaj meni - dokaz zdravega razmerja, spoštovanja in ljubezni user posted image user posted image  user posted image

Hemoglobin: zaenkrat vse bp, bomo videlo, kako bo naprej. Se držimo med 120-130.

Dekompresija: Tudi jaz si jo bom privoščila, upam, da se srečam s katero tam user posted image

Kako pa je s Katrinko, nič se še ni javila ...?

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
8.6.2010 16:55:33   
Božička09
Popravljam prvi odstavek, hotla sem napisat: kot da je mala igrača in ne otrok user posted image  user posted image  user posted image

pa danes greva malo v Pikapolonico šnofat, upam, da tudi kaj kupit user posted image

Kje ste vse, na sončku? Saj je prav, jaz pa v službi do 19h ...

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
8.6.2010 17:05:25   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Popravljam prvi odstavek, hotla sem napisat: kot da je mala igrača in ne otrok user posted image  user posted image  user posted image

pa danes greva malo v Pikapolonico šnofat, upam, da tudi kaj kupit user posted image

Kje ste vse, na sončku? Saj je prav, jaz pa v službi do 19h ...

Aha božička se mi je zdelo,da je blo tam mišljeno nekaj drugega kot otrok.user posted image user posted image user posted image Jaz sem skoraj znorela,ko so ga vsi prijemali po rokicah,ko vejo,da si jih tlači v usta in sem mu kasneje devala gor rokavičke,ker je fasal soor po ustih in sma se komaj dojila.Ker kljub temu,da sem vztrajala,da si vsak umije roke preden ga vzame v naročje,je bilo to premalo.Kar tečen je treba bit,saj gre za zdravje naših otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 2073
8.6.2010 17:33:20   
Božička09

Jaz sem skoraj znorela,ko so ga vsi prijemali po rokicah,ko vejo,da si jih tlači v usta in sem mu kasneje devala gor rokavičke,ker je fasal soor po ustih in sma se komaj dojila.Ker kljub temu,da sem vztrajala,da si vsak umije roke preden ga vzame v naročje,je bilo to premalo.Kar tečen je treba bit,saj gre za zdravje naših otrok.

Zato jaz male šnofkote vedno po nogicah požgečkam malo in potem dam mir, razen če mi ga mamica ne da v naročje sama od sebe user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
8.6.2010 17:43:49   
Izabelina
za seznam, naslednji pregled mam 30.6 

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?