|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
7.6.2010 21:58:27   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image   

miklarom
user posted image    čakamo nadaljnje odločitve

Pija76 - Rusija
user posted image   do poletja bodo poskušali obdelati socialko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image 12. 8. 2010 - izvejo datum prvega srečanja

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image    RAZTUR user posted image  user posted image user posted image
user posted image  besno navijamouser posted image user posted image user posted image

Matejčika - Makedonija
user posted image  papirji zbrani

Iza12345 - Rusija user posted image
user posted image    10. 8. - sodišče

Saša27 -  Kosovo
user posted image     zbirajo dokumente

ŽE DOMA user posted image  

Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   

1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

DaisyE 
user posted image  Rusija 2010 user posted image
Tia-na user posted image   Rusija  2010 user posted image   user posted image  

user posted image  FENKLUB user posted image  

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09, štrumfek,witch, RAČKAPK, Luna*

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 7.6.2010 21:59:31 >

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
7.6.2010 22:00:54   
DaisyE
Evič, seznam je še vedno tvoj, samo tolk sem opazila, da moji smajliji tastari spet delajo in potem sem mogla, ampak res MOGLA, fenklub zrihtat tako kot je treba! user posted image user posted image user posted image

Wajtkofi, a je kaj novega?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
7.6.2010 22:07:58   
DaisyE
Hja nič, našo babo žabo pokrit, pa spat. user posted image  Vam vsem želim lahko noč in lep jutrišnji dan. In ker moji smajliji spet delajo, si moram dat še malo duška user posted image  user posted image  user posted image

Lahko noč user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
7.6.2010 22:09:09   
Goldy
dejzi - sam mene pa še vedno ni na seznamu fenkluba. user posted image user posted image  
Cmok malemu velikemu M!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
7.6.2010 22:24:49   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Nič, prav nič ... ampak bo neka informacija, slej kot prej ... imava uradno pomočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
8.6.2010 6:30:05   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

dejzi - sam mene pa še vedno ni na seznamu fenkluba. user posted image user posted image  
Cmok malemu velikemu M!

To pa tud ne vem, kako mi je uspelo. Cmoke nazaj.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
8.6.2010 6:30:58   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Nič, prav nič ... ampak bo neka informacija, slej kot prej ... imava uradno pomočuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2182
8.6.2010 6:32:29   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image   

miklarom
user posted image    čakamo nadaljnje odločitve

Pija76 - Rusija
user posted image   do poletja bodo poskušali obdelati socialko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image 12. 8. 2010 - izvejo datum prvega srečanja

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image    RAZTUR user posted image  user posted image user posted image
user posted image  besno navijamouser posted image user posted image user posted image

Matejčika - Makedonija
user posted image  papirji zbrani

Iza12345 - Rusija user posted image
user posted image    10. 8. - sodišče

Saša27 -  Kosovo
user posted image     zbirajo dokumente

ŽE DOMA user posted image  

Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   

1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

DaisyE 
user posted image  Rusija 2010 user posted image

Tia-na 
user posted image   Rusija  2010 user posted image    user posted image   

user posted image  FENKLUB user posted image  

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09, štrumfek,witch, RAČKAPK, Luna*, Goldy

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 8.6.2010 6:33:52 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
8.6.2010 6:36:34   
DaisyE
Za dobro jutro pa en
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 6:42:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
8.6.2010 6:55:07   
sonček33
Tudi mene prosim dodajte v fanklub, navijam sto na uro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
8.6.2010 7:14:33   
Pija76
Dobro jutro tudi od mene in en lep dan vsem!

Bela kava naj tale uradna pomoč da vse od sebe!

Sonček33 en elp pozdravček.

Daisy ma itak da bom ponosna, k en pav bom okol hodila user posted image . Pozdravček malemu M....

Ah pokofentakala sem že prej, zdaj pa mal delat......

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
8.6.2010 7:17:07   
zvesta
jutro vsem... sme se nahitro oglasila, da glasujem za rožico... zdaj pa spet malo cartat, je zbolela :(

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
8.6.2010 7:32:46   
uškinamama
Dekleta , tudi jaz na hitrco...dobro jutro vsem.

Bela. kava - super za uradno pomoč . Še vedno držim pesti, da prideta tvoji deklici čimprej k tebi.

Zvesta - user posted image  za malo bolančiko, da hitro ozdravi

Vsem mamam in fenicam pozdrav.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
8.6.2010 7:37:22   
hermy1

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
8.6.2010 8:24:09   
Saša27

[/quote]

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo za uradno pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

Neposredna povezava do sporočila: 2191
8.6.2010 8:24:25   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
8.6.2010 8:29:04   
aleži
Ma super ste, hvala za kavico Daisy...... samo še rogliček manjka
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Zvesta: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravi

Eva: dober recept....sicer pri nas na Obali ni zaseke, ma zgleda v redu.

Špelin: a si šla na dopust ali ste podaljšali vikend?
Sinček je imel virozo, vročino 2 dni 39, zdaj je pa v vrtcuuser posted image

Včeraj smo odprli uradno sezono kopanja v morju...je bil že čas user posted image

lep sončen pozdrav in pridno na delo, katere delate user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
8.6.2010 8:31:15   
Iza12345
Posvojene mame in fan-club.... DaisyE svetovna si!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram zdej domačo nalogo narediti, pa si ticker nastaviti pa mal boljše smeškote tudi.

Vsem dobro jutro in a že diši whitecofi user posted image user posted image user posted image  a ne.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
8.6.2010 8:46:16   
bela.kava
Dobro jutro, Dejzi mmmmm je pasala tale kavica, le da sem si jaz še malo mleka dolila:), Zvesta naj dete čim prej ozdravi, fen klub hvala za navijanje.

Jaz računam, da bi se v treh do štirih tednih lahko kaj razjasnilo, ker bodo morali dati uradno pojasnilo, kaj se dogaja. Uf kaj bi dala, da bi bila tam, ko bo papir prišel do glavnih akterjevuser posted image , bi rada videla te face user posted image

payback timeuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
8.6.2010 8:48:49   
Iza12345

Jaz računam, da bi se v treh do štirih tednih lahko kaj razjasnilo, ker bodo morali dati uradno pojasnilo, kaj se dogaja. Uf kaj bi dala, da bi bila tam, ko bo papir prišel do glavnih akterjevuser posted image , bi rada videla te face user posted image

yeeeeees payback time user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2196
8.6.2010 8:50:09   
zvesta

Noro, še mene je strah. user posted image

Hvala vsem za želje... je bolje kot včeraj :)

Pomagajte:

Neposredna povezava do sporočila: 2197
8.6.2010 10:14:10   
1Eva***
Končno našla čas da se vam javim

tako preživeli res čudovito soboto, krasno je gledat te naše otročke, ki imajo skupno usodo kako se zabavojo. Jaz seveda vsa nahodna in z vročino ter žepi polnimi tabletk. Res me je fino zakuhalo, no sedaj sem okužila še tamalo, tako da smo imeli bolj svetlo noč.
Se pa pripravljamo tudi na povečanje družine in urejamo domek za nove članeuser posted image , upam da jih ne bo preveč ker potem se mi bo kar zmešalouser posted image . Ko pokukajo na svet pa vam prilimam še kakšno slikico .

Deyzi hvala za pomoč, nič jezna ;)))

Vse ostale pa user posted image user posted image

Eva**

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
8.6.2010 10:24:22   
uškinamama

Dobro jutro, Dejzi mmmmm je pasala tale kavica, le da sem si jaz še malo mleka dolila:), Zvesta naj dete čim prej ozdravi, fen klub hvala za navijanje.

user posted image  to bela kava, ma kašna bela....ti si prava črna espresso ...črna, močna, polna energije. To punca.user posted image
Čeprav še zdaj ne morem dojeti zakaj to delajo in akj imajo od tega user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 2199
8.6.2010 10:59:10   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: 1Eva***

Končno našla čas da se vam javim

tako preživeli res čudovito soboto, krasno je gledat te naše otročke, ki imajo skupno usodo kako se zabavojo. Jaz seveda vsa nahodna in z vročino ter žepi polnimi tabletk. Res me je fino zakuhalo, no sedaj sem okužila še tamalo, tako da smo imeli bolj svetlo noč.
Se pa pripravljamo tudi na povečanje družine in urejamo domek za nove članeuser posted image , upam da jih ne bo preveč ker potem se mi bo kar zmešalouser posted image . Ko pokukajo na svet pa vam prilimam še kakšno slikico .

Deyzi hvala za pomoč, nič jezna ;)))

Vse ostale pa user posted image user posted image

Predvidevam da dobite male kužke ali mucke.user posted image user posted image Iiiiiiiiiiii kere pasme?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?