|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
6.6.2010 9:48:04   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Banda hu.dič.eva. In seveda kmalu ugotoviš, da so vsi pomembneži povezani, tudi tisti za katere si mislil, da ti pomagajo iz čiste prijaznosti...user posted image user posted image user posted image

Jap, temu se reče naivnost, in potem je tako, kot, da bi ti nekdo snel rožnata očala in ti pokazal pravo sliko in ne zaupaš nikomur več, še najmanj tistim, ki ti "želijo pomagati".

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
6.6.2010 12:06:38   
Iza12345
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Banda hu.dič.eva. In seveda kmalu ugotoviš, da so vsi pomembneži povezani, tudi tisti za katere si mislil, da ti pomagajo iz čiste prijaznosti...user posted image user posted image user posted image

Jap, temu se reče naivnost, in potem je tako, kot, da bi ti nekdo snel rožnata očala in ti pokazal pravo sliko in ne zaupaš nikomur več, še najmanj tistim, ki ti "želijo pomagati".

to je samo za zbombandirati
kako si dovolijo tako igrati s starši in pa predvsem..... z otroci, uboge male glavice, kaj se jim to dogaja, enkrat sta, pol vaju pa več ni, ker se je nekdo tako zmislil... banda hudičeva
ta prekleta Indijakoromandija, očitno tam po regelcih nič ne bo šlo

bodita MOČNA, ker to je edino, kar vama je ostalo, da tole preživita, punčki vaju itak čakata

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
6.6.2010 12:14:44   
tasa_m

Tole je definitivno najhujše spoznanje, če mene vprašaš. Ker v tistem trenutku JE TVOJ in kakšni papirji in pravnomočnost in kaj jaz vem kaj še vse ... in ljudje, ki se s tem ukvarjajo to zelo dobro vedo. Tako prekleto dobro, da boli. Je spet čas za pravljico iz Indijekoromandije? Recimo, da gre nekako takole ...

Povabijo te na csd, ti se lepo predstaviš, poveš nekaj o sebi ... nato te šokirajo in ti pokažejo otroka, dajo ti ga v roke in je tvoj za eno uro, te še spodbudijo, da ga ja fotografiraš, potem pa te pošljejo domov, ker pač procedura še teče in birokratske ovire in bla, bla, bla. Potem je končno vse papirnato urejeno in ti vsi veseli sporočijo, da zdaj pa bo, samo še na min. poštempljajo in prideš po otroka. In potem se na min. zaustavi (domnevno). Te spet pokličejo in te "povabijo" na razgovor na min., kjer ti zelo pomembna oseba pove, da tako pač to ne gre, kaj si pripravljen narediti, da boš dobil otroka? In poslušaš besede in gledaš človeka pred sabo in ne moreš verjeti ... ali preprosto ni dovolj, da želiš otroka, da izpolnjuješ pogoje, da ... Ne ni dovolj. In potem se papirji kar nekje ustavijo. In kaj lahko narediš?
Pa saj ne morem verjet. da se lahko tako igrajo z čustvi. Kre*eni user posted image user posted image

BK tebi pa en velik objem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2153
6.6.2010 12:14:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

Aja pa še to.... v trenutku je bil moj. Samo en nasmeh to stane. 
user posted image user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 14:51:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Iza12345)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
6.6.2010 19:25:47   
sami0804

No,temu pa se reče nizki udarci...user posted image user posted image user posted image user posted image
BK,ne obupaj,tvoji punčki te čakata... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 6.6.2010 19:26:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2156
6.6.2010 20:44:33   
DaisyE

OOOO Iza, kako lepo... user posted image  Saj je res! In je tvoj, tvoj in samo tvoj. Zdaj in na veke vekov amen. Kar se tiče upanja in pričakovanj, pa ja, vemo iz katerih časov to prihaja. user posted image  Ampak zdaj je tega konec. Ti kar sanjaj, vse bo okej.

BK, evo nov teden prihaja. Želim ti, da se tale kalvarija s tem tednom obrne v pravo smer in da se začnejo stvari premikat, tako kot je treba. Predvsem pa, da bo že enkrat za vselej tega šita konec. Ker verjamem, da je težko zdržat. Ampak kapo dol pred tvojimi živci, srčnostjo in pogumom. Dobra si!

No, ker ugotavljam, da našemu otroku akcija zelo odgovarja, smo se danes odpravili v Kranjsko. Je tud mož ugotovil, da je akcija prava stvar. Dobili smo lepo barvo (kljub faktorju 5o), piva se v miru ni dalo spiti, naučili smo se vožnje po toboganu, trikrat smo dali lažni alarm za polno plenico (smo verjetno zgledali najbolj prtegnjena familija, ki otroka na pol ure previja), jedli gobovo juho, purana in štruklje (sem si k srcu vzela besede od ali, da ga ne smem samo z zelenjavo filat user posted image ) s tem, da sta se mogla s fotrom odstranit iz prizorišča dokler ni bla juha na mizi, ker je hotel kar k enim avstrijcem, ki so že jedli. U glavnem fino fajn. Domov smo prišli glih tolk, da smo še ulovili zadnje minute referenduma. Svojo državljansko dolžnost smo opravili, potem pa večerja, kopanje in spanje. Mama je pa tilt! user posted image

Uspešen začetek novega tedna vam želim vsem. Pa čim manj slabih novic, takih, ali drugačnih.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
6.6.2010 21:10:06   
1ali
Vidim, da vas je sonce pregnalo na plano in je bolj zatišje, jaz pa čez vikend dosledno proč od računalnika.
Na pikniku Rusov smo uživali, jaz in mali, no ata seveda tudiuser posted image . Šele, ko je sonce zašlo smo zapustili prizorišče. Kakšen luksus, če imaš večje otrokeuser posted image . Naš mali že sprašuje, kdaj bo spet srečanje.

Dejzi, da naročiš kosilo in čakaš pri mizi, bo pa še nekaj časa utopija. Kmalu boste iskali dosledno gostilne z igrali. Le zakaj?user posted image user posted image user posted image

Ti-ana, mi je povsem jasno, da sama z dvema še ne bi ne bi zmoglauser posted image user posted image user posted image .

In kje je Eva?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
6.6.2010 21:26:58   
Luna*
Pozdravljene punce po dolgem času.
Me veseli, da je moja ideja obrodila sadove. Bi te pa Eva** prosila, da me uvrstiš med navijačke user posted image

Bela kava. Enostavno ne morem dojet. Sej štekam, da se tudi v Sloveniji marsikaj zmenjo mimo zakona, sam okol otrok pa res mislm, da se take puser posted image e ne dogajajo!!! Mislm res za koga postrelit. Obnašajo se tako, kot da želi te dve punčki sam predsednik Makedonije...in tudi če si bi jih želel. Kaj potem. Tebi so bile obljubljene. Če sem te nazadnje razumela si jih celo že spoznala... mislm, kaj se to igrajo z vami 4. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem prepričana, da bo prihajajoči teden za vse uspešen. Tako da danes mirno zapiste, jutri pa vsi v nove boje... Lahko noč.

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
7.6.2010 10:22:29   
špelin@
Dober dan user posted image

Kako ste kaj danes, rožice?

Jaz imam ta teden doma srednjo hči in imava dopoldne čas za zabavo user posted image Z delom sem namreč za zdaj končala - v petek gremo pa že na morje user posted image Sva se ravnokar vrnili z runde kolesarjenja (moj mož me je namreč po 16 letih spravil na kolo - ker mi ga je kupil user posted image ). Zdaj mala "muči" plastelin, jaz pa pijem ostanke kave in sem si rekla, da moram obvezno priti pogledat sem gor.

bela.kava, pošteno ti povem, da te občudujem, ker meni bi se ob vsem, kar doživljaš, verjetno že utrgalo user posted image Nimam besed, sem pa besna kot ris! A si imela RD? user posted image

Iza12345, user posted image zate, ker žal nisi mogla svojega malčika stisniti v objem, si ga pa vsekakor sprejela v srce in to je tisto, kar šteje user posted image

Ej, punce, en velikanski bravo user posted image za piknik user posted image

DaisyE, križ?? Kaj je že to? user posted image Aja, tista otrpla in boleča zadeva na ritjo user posted image Sem včeraj celo popoldne (prej tudi del dopoldneva) lovila našega dveletnika, ki je ves čas plezal na tobogan - najvišji, se razume - in zraven treniral, kako se gre po lestvi navzdol (beri: kako se rikverc vržeš na mamo...) user posted image Ampak, kot opažaš tudi ti: user posted image , user posted image in še 1x user posted image

Eva**, user posted image za okusen kruh, imaš kakšen poseben recept? Če ja, prosim, napiši, jaz sem kruhopekarski frik user posted image

Tia-na, vau, vidim, da imaš enega fajn gospodinjskega pomočnika, a ga posodiš? user posted image Krasna mama si svojima srčkoma user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali
Dejzi, da naročiš kosilo in čakaš pri mizi, bo pa še nekaj časa utopija. Kmalu boste iskali dosledno gostilne z igrali. Le zakaj?

Aha user posted image

Tole je definitivno najhujše spoznanje, če mene vprašaš. Ker v tistem trenutku JE TVOJ in kakšni papirji in pravnomočnost in kaj jaz vem kaj še vse ... in ljudje, ki se s tem ukvarjajo to zelo dobro vedo. Tako prekleto dobro, da boli. Je spet čas za pravljico iz Indijekoromandije? Recimo, da gre nekako takole ...

Povabijo te na csd, ti se lepo predstaviš, poveš nekaj o sebi ... nato te šokirajo in ti pokažejo otroka, dajo ti ga v roke in je tvoj za eno uro, te še spodbudijo, da ga ja fotografiraš, potem pa te pošljejo domov, ker pač procedura še teče in birokratske ovire in bla, bla, bla. Potem je končno vse papirnato urejeno in ti vsi veseli sporočijo, da zdaj pa bo, samo še na min. poštempljajo in prideš po otroka. In potem se na min. zaustavi (domnevno). Te spet pokličejo in te "povabijo" na razgovor na min., kjer ti zelo pomembna oseba pove, da tako pač to ne gre, kaj si pripravljen narediti, da boš dobil otroka? In poslušaš besede in gledaš človeka pred sabo in ne moreš verjeti ... ali preprosto ni dovolj, da želiš otroka, da izpolnjuješ pogoje, da ... Ne ni dovolj. In potem se papirji kar nekje ustavijo. In kaj lahko narediš?

Tole me je kar potolklo... O ti boga srčica, kaj moraš dajati čez... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonavijačice, en strumen pozdrav user posted image

Ojej, bolje, da grem zdaj dol, ker je mala naredila iz plastelina snežaka in mu ravnokar montira - joške user posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
7.6.2010 11:40:52   
1Eva***
user posted image user posted image user posted image user posted image Evo mene, stara nova Eva** . no sedaj sem 1Eva** ker me staro geslo ni več spustilo not in sem kar znorela nad tehniko. Sem sedaj z temi gesli štrikala že od prejšnjega tedna.

Ali tukaj sem, vsa bolana, še dobro da nisem silila preveč v malega Dejziča bi ga bila še okužila, me je prev zvilo, vročina nahod, za znoret.

Uredim seznam in napišem kaj več ko utegnem....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
7.6.2010 11:47:18   
1Eva***
špeli, pri kruhu nič ne kompliciram, vržem v testo kar imam, enkrat čebulo, pa bučnice , pa zmešam več mok, belo, črno in koruzno, pa rženo.... kako mi je , in je vedno njami, pazim samo da je vedno dovolj soljen in da res dobro vshaja. Mogoče nasvet da v plastiki ne vzhaja tako dobro kot v leseni posodi , zato dam nad plastiko papir, nato servieto in nato testo ;))

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
7.6.2010 12:17:03   
1ali
Ja, Eva kruh je bil božanskiuser posted image user posted image user posted image . Recept bom kar ta vikend preizkusila.

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
7.6.2010 12:17:54   
zvesta
Eva, daj si prosim rožico v podpis, da je ne iščem vsakič znova...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
7.6.2010 12:20:44   
1ali
Eva, tukaj tvojega recepta ni, nekje drugje si ga napisalauser posted image user posted image user posted image in vsi niso poskusili, boš morala kaj več napisatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
7.6.2010 12:21:30   
zvesta

Eva, tukaj tvojega recepta ni, nekje drugje si ga napisalauser posted image user posted image user posted image in vsi niso poskusili, boš morala kaj več napisatiuser posted image user posted image user posted image

ja, tudi jaz lepo prosim.... rada pečem kruh, pa poskušam kaj novega...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
7.6.2010 12:53:01   
1Eva***
Ali mogoče misliš Gerpo?

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
7.6.2010 12:57:30   
1Eva***
Tule sem mislila platneno, bombažno servieto ne papirnate

IZVIRNO SPOROČILO: 1Eva***

špeli, pri kruhu nič ne kompliciram, vržem v testo kar imam, enkrat čebulo, pa bučnice , pa zmešam več mok, belo, črno in koruzno, pa rženo.... kako mi je , in je vedno njami, pazim samo da je vedno dovolj soljen in da res dobro vshaja. Mogoče nasvet da v plastiki ne vzhaja tako dobro kot v leseni posodi , zato dam nad plastiko papir, nato servieto in nato testo ;))

Eva**

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
7.6.2010 13:06:08   
1ali
Eva
Njama, njama, gerpo sem mislila. Jaz sem uvrstila kar med kruh. Pa saj je to ene vrste kruh, kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
7.6.2010 13:38:39   
bela.kava

Eva
Njama, njama, gerpo sem mislila. Jaz sem uvrstila kar med kruh. Pa saj je to ene vrste kruh, kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eee, kaj je gerpauser posted image in kje je recept, jaz bi tudi probala user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
7.6.2010 13:41:01   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: 1Eva***

user posted image user posted image user posted image user posted image Evo mene, stara nova Eva** . no sedaj sem 1Eva** ker me staro geslo ni več spustilo not in sem kar znorela nad tehniko. Sem sedaj z temi gesli štrikala že od prejšnjega tedna.

user posted image  le še slikica ti manjka

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
7.6.2010 13:51:46   
1Eva***
Evo Gerpa

zamesimo testo za kruh, najbolje iz bele moke

pustimo vzhajat , ko je vzhajano razvaljamo, kot za pico
na ognju razpustimo zaseko , ter malo odcedimo maščobo. Razpuščeno zaseko podevamo po kupčkih po testu in pečemo.

Ko je pečeno pa hop njamiuser posted image .

Bk slikica tudi pride, samo moram se skupaj vzet in uredit zadevceuser posted image

Ja Gerpa je kruh, v bistvu so jedli to ko ni bilo mesa, zaseka pa je bila. To je Haloška dobrotauser posted image

< Sporočilo je popravil 1Eva*** -- 7.6.2010 13:53:30 >

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 2172
7.6.2010 16:46:47   
Pija76
dan punce,

evo danes zamujam, jutranje kave ni bilo, ker je bila seansa na CSD. No še eno smo odbongal...kar uspešno pomoje user posted image

Vidim, da pečete kruh, pridne, jaz tud spadam v ta klub user posted image . Pa v unga za pivo in palčke user posted image

Daisy in Tiana super se vama tole dogaja user posted image user posted image  user posted image , vesela k radio!

Bela.kava naj bo zmagovalen teden!

Iza tolk mi je bil všeč tvoj stavek o nasmehu!

Špelin blagor se tebi za dopsut.

1ali sej une gostilne z igrali so super, sam pol tastari še pri mizi niso več user posted image . Na začetku sem bila čist navdušena nad igrali, sam takrat še okol nismo z otroki hodil ( no midva še zmneri brez), pol kr naenkrat so se pa povsod pojavili napisi na lstno odgovornost. tega na začetku ziher ni bilo.

Res se pa pozna zatišje tukaj čez vikend user posted image

Ej navijačke pozdravček, jaz šibam kuhat južno....

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
7.6.2010 19:40:38   
sami0804

Vidim, da pečete kruh, pridne, jaz tud spadam v ta klub user posted image

Jaz tudi,jaz tudi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
7.6.2010 21:50:29   
DaisyE
Pijič moj, ti si pa dejnsko našponala ta CSD. Neverjetno! Ne se dat. Jaz sem zdaj na pikniku spoznala unadva, ki sta za naš CSD orala ledino in sta povedala, da sta mela živo sranje. Pregovarjanja še in još. En pač mora bit prvi. Enkrat boš blazno ponosna na to!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?