špelin@
|
Dober dan Kako ste kaj danes, rožice? Jaz imam ta teden doma srednjo hči in imava dopoldne čas za zabavo Z delom sem namreč za zdaj končala - v petek gremo pa že na morje Sva se ravnokar vrnili z runde kolesarjenja (moj mož me je namreč po 16 letih spravil na kolo - ker mi ga je kupil ). Zdaj mala "muči" plastelin, jaz pa pijem ostanke kave in sem si rekla, da moram obvezno priti pogledat sem gor. bela.kava, pošteno ti povem, da te občudujem, ker meni bi se ob vsem, kar doživljaš, verjetno že utrgalo Nimam besed, sem pa besna kot ris! A si imela RD? Iza12345, zate, ker žal nisi mogla svojega malčika stisniti v objem, si ga pa vsekakor sprejela v srce in to je tisto, kar šteje Ej, punce, en velikanski bravo za piknik DaisyE, križ?? Kaj je že to? Aja, tista otrpla in boleča zadeva na ritjo Sem včeraj celo popoldne (prej tudi del dopoldneva) lovila našega dveletnika, ki je ves čas plezal na tobogan - najvišji, se razume - in zraven treniral, kako se gre po lestvi navzdol (beri: kako se rikverc vržeš na mamo...) Ampak, kot opažaš tudi ti: , in še 1x Eva**, za okusen kruh, imaš kakšen poseben recept? Če ja, prosim, napiši, jaz sem kruhopekarski frik Tia-na, vau, vidim, da imaš enega fajn gospodinjskega pomočnika, a ga posodiš? Krasna mama si svojima srčkoma IZVIRNO SPOROČILO: 1ali Dejzi, da naročiš kosilo in čakaš pri mizi, bo pa še nekaj časa utopija. Kmalu boste iskali dosledno gostilne z igrali. Le zakaj? Aha IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345 Aja pa še to.... v trenutku je bil moj. Samo en nasmeh to stane. Tole je definitivno najhujše spoznanje, če mene vprašaš. Ker v tistem trenutku JE TVOJ in kakšni papirji in pravnomočnost in kaj jaz vem kaj še vse ... in ljudje, ki se s tem ukvarjajo to zelo dobro vedo. Tako prekleto dobro, da boli. Je spet čas za pravljico iz Indijekoromandije? Recimo, da gre nekako takole ... Povabijo te na csd, ti se lepo predstaviš, poveš nekaj o sebi ... nato te šokirajo in ti pokažejo otroka, dajo ti ga v roke in je tvoj za eno uro, te še spodbudijo, da ga ja fotografiraš, potem pa te pošljejo domov, ker pač procedura še teče in birokratske ovire in bla, bla, bla. Potem je končno vse papirnato urejeno in ti vsi veseli sporočijo, da zdaj pa bo, samo še na min. poštempljajo in prideš po otroka. In potem se na min. zaustavi (domnevno). Te spet pokličejo in te "povabijo" na razgovor na min., kjer ti zelo pomembna oseba pove, da tako pač to ne gre, kaj si pripravljen narediti, da boš dobil otroka? In poslušaš besede in gledaš človeka pred sabo in ne moreš verjeti ... ali preprosto ni dovolj, da želiš otroka, da izpolnjuješ pogoje, da ... Ne ni dovolj. In potem se papirji kar nekje ustavijo. In kaj lahko narediš? Tole me je kar potolklo... O ti boga srčica, kaj moraš dajati čez... Sonavijačice, en strumen pozdrav Ojej, bolje, da grem zdaj dol, ker je mala naredila iz plastelina snežaka in mu ravnokar montira - joške
|