Tia-na
|
Tok, tok, je kdo tu? : kavica, jst še naprej fejst držim pesti. Je blo pa dans full zanimivo, slovenija je tko mejhna, smo bli na sprehodu na polju in smo srečal soseda in ej bil seveda čist navdušen, da smo dva posvojil in je povedal, da ima njegov nečak prijatelja, ki čaka dva otroka iz MK že skroaj leto dni. Ma ni vrag, da sta to vidva. "rusi" ste imel piknik in vidim, da je blo pestro, ker ni nobene tu. Mi nismo šli, ker je bila mama sama z žabama doma in se mi zdi še prevelik zalogaj sama z obema na pot. Bomo pa naslednjega ujel. iza, kako gre? si že kaj ogleduješ cote in opremo za vašo rusko žabo? a ni noro, ker veš, da te 2000km stran čaka mali človeček, ki bo čisto tvoj za celo življenje. predstavljaj si, da je nekje na počitnicah in ga kmalu dobiš. Pa še tak lep čas boste ujel - poletje. Naša žaba je pa danes pozno ugasnila, mu ni bilo preveč do spanja, si je zmislu 100 razlogov za ne it v posteljo. Pa tko je lušten naš fant, ko greva spat (mlajša žaba ugasne že ob 8h), ko si kar nekaj mrmra in pogovarja sam s sabo. Mi je tko hudo, ker ga ne razumem vse, Nekaj je blo o naši mašinki (avtu), to sem mu še vedno zdi tako frajersko, da mi imamo avto. Pa o pomivanju posode je nekja mrmral, ostalo pa nisem razumela. Ja, danes je bil navdušen, ko je mama pomivala posodo in je še on dobil gobico s peno in krpo in mi je vse kuhinjske stole počistil. In to sploh ne slabo. Včeraj je sesal, danes posoda, le kaj bo jutri počel. Tko je lušten ko se tako razveseli tako običajnih stvari, ki so drugim otrokom čist običajne, njemu pa čisto novo. Pa v treh dnh je sprejel novo ime in se že kliče z njim. Pa mlajša žaba tud že čeblja k nora, sam še bolj v svojem jeziku. Znata pa tud že fejst razjezit mamo, ki je bila danes skor cel dan sama z njima in uf... je kr zalogaj ... grem počasi razdejanje pospraviti pa pridem še kaj pogledat, če me ne zmanjka prej.
|