|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
1.6.2010 22:14:07   
DaisyE
Na, viš ti to tišino..... Daj BK, po moje ti bo všeč... Pa še cajt malo zafilaš, medtem ko čakaš na adaptacijo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
1.6.2010 22:17:56   
bela.kava

Dejzi tale interpretacija sploh ni tolk švoh, bi lohka blo kaj na temuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Drži se ti meni, pa še ustvarjaj! A žabe znaš risat? Mam eno buisness proposal...

Pri nas doma znamo vse naredit (razen otrok se razumeuser posted image )

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
1.6.2010 22:29:06   
DaisyE
Okej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobiš na ZS, takoj, ko mi rata!

Ma jaz ti rečem, mi bi tud otroke delali, ampak kaj, ko smo na srečo namenjeni enim že narejenim, ki nas fejst, fejst rabijo. Je to v zvezdah zapisano, prot vetru scat pa ne moreš (se mi zdi, da sem to že danes enkrat slišala, a ne Eva user posted image ). In prav je tako. Boš ti vidla, ko bodo enkrat pupe doma. Ma ste si namenjeni. Druge ni.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
1.6.2010 22:37:32   
Eva**

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image  

Pija76 - Rusija
user posted image   do poletja bodo poskušali obdelati socialko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image 12. 8. 2010 - izvejo datum prvega srečanja

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image    RAZTUR user posted image  user posted image user posted image
user posted image  besno navijamouser posted image user posted image user posted image

Tia-na - Rusija user posted image user posted image  
user posted image   01. 06. 2010 - vrnitev v Slovenijo

Matejčika - Makedonija
user posted image  papirji zbrani

Iza12345 - Rusija
user posted image   v torek drugič na Urad - spoznala Malčika

Saša27 -  Kosovo
user posted image    zbirajo seznam dokumentov za Kosovo
01.06.2010 telefonski klic

ŽE DOMA user posted image  

Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   

1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

DaisyE 
user posted image  Rusija 2010 user posted image

user posted image  user posted image FENKLUB user posted image user posted image

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09, štrumfek,witch, RAČKAPK,

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
1.6.2010 22:41:48   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ma jaz ti rečem, mi bi tud otroke delali, ampak kaj, ko smo na srečo namenjeni enim že narejenim, ki nas fejst, fejst rabijo.

Vidiš, meni se je neplodnost že od začetka zdela, nekaj kar nama je namenjeno, nekaj kar naju bo pripeljalo do pravega cilja, pa ne znam najboljše razložit ... kot da bi vedela, da naju že nekje nekdo čaka...prvi postopek in vloga na csd so se zgodili v istem času ... do pred kratkim sem bila zelo prepričana, da sta nama dvojčici namenjeni in midva njima, sedaj pa se mi od skrbi že malce kisajo možganiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
1.6.2010 22:43:03   
bela.kava
Eva** prava šefica si, super ti to ažurirašuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2031
1.6.2010 22:48:28   
Eva**

Čerčka...

Evič, odlično furaš seznam, v prave roke je prišel. Pazi ti na soboto, pa bom še jaz občinstvo tvoje male. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimaš kaj mati se trudi

Tia-na je pa zdaj že doma! Kolk sem jaz hepi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke! Upam, da je bil let miren.

Bravo za Tijano in moža Tijana in otročke Tijančkeuser posted image

Kar se tiče 150 dni, se je meni zdelo čisto dovolj. Potem sem nekaj časa maštala, da je to čisto premalo, zdaj pa ko vidim našo žabo v akciji, se mi zdi, da mu bo vrtec strašno dobro del, ker je takega principa itak navajen, pa še ful se dogaja (mama ga ne zna dovolj animirat user posted image ). Za uvajanje me niti najmanj ne skrbi, malo bo seriozni, potem bo pa vse razturil. Samo da nam je vrtec dobiti.

No naj te malo potolažim, res je premalo in ko se bo iztekal 149 dan boš v.srana kot sem bila jaz. Oddala sem jo samo za dve urci, na koncu drugega hodnika sem jo gledala kako se drži za glavico in joče v stlu, "Kam me je zdaj spet oddala moja stara". Kriza vglavnem, tudi jaz sem jokala, čeprav sem vedela da je vse OK. Sedaj pa je že cari mari.

Včeraj sva dobila odločbo našega sodišča, danes sem uradno nastopila posvojiteljskega, čeprav greva z žabo papirje oddat šele jutri, ampak so nama šli na roko. Danes sem bila že na upravni, ga bodo vpisali v matično knjigo, to bo pa trajalo en teden, do 14 dni. Pred tem nimam Emšota in ne morem nič drugega zrihtat. Kaj naredim, če bo treba k dohterju? Teta je bila zelo prijazna, pa mi je hotla vse originale pobrat, ko sem vprašala, kaj bodo z njimi naredili, je rekla, da jih bodo arhivirali, no potem jih pa jaz nisem hotla dat. je.beš arhiv, da bodo potem tam gnili. In sva naredili overjene kopije, upam, da bo zadoščalo. zaradi državljanstva me noben ne gnjavi, zdaj me pa zanima Eva in ali, ali to pomeni, da mu rusko ostane, al moram kaj posebej prosit? JAz bi mu ga kar pustila. Mi je prevajalka povedala, da ima v Rusiji, zato ker je bil sirota, prednost pri dodelitvi stanovanja. user posted image user posted image

Pravilno si postopala, mi smo osebno dobili v 4ih dneh. Če bo zbolel ga pelji na svojo kartico. pediatra že imata? Pokliči pediatra povej kako in kaj? Jaz sem mojo peljala po 14 dneh brez zdravstvene. Ni bilo problema. Sicer ni bila bolana, želela sem samo en pregledek in kaplice D3 zaradi rahitisa. Ja državljanstvo ostane, poglej v potnega do kdaj mu velja pasoš ;)

Drugače pa hvala vsem, user posted image user posted image user posted image  Tolk mi dobro dane, ko mi kaj lepega rečete...

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
1.6.2010 22:53:00   
Eva**

Eva** prava šefica si, super ti to ažurirašuser posted image

Hvala lubica, preveč me ne hvalit da se ne bom pokvarila

Vidiš, meni se je neplodnost že od začetka zdela, nekaj kar nama je namenjeno, nekaj kar naju bo pripeljalo do pravega cilja, pa ne znam najboljše razložit ... kot da bi vedela, da naju že nekje nekdo čaka...prvi postopek in vloga na csd so se zgodili v istem času ... do pred kratkim sem bila zelo prepričana, da sta nama dvojčici namenjeni in midva njima, sedaj pa se mi od skrbi že malce kisajo možgani

Kot da berem sebe BK, to poslanstvo nam je namenjeno, pomembno je da ga sprejmemo in izpeljemo, kar bo tebi kofi zagotovo uspelo. Ni dvoma? Kaj si po horoskopu?

No naj povem da je Deyzi zelo dobro razložila tvoje sanje: Bravo Dejzi

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 2033
1.6.2010 22:58:26   
bela.kava
Eva** strelka semuser posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 23:13:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
2.6.2010 6:52:39   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

zato pa tako dobro streljaš
v indijokoromandijo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2036
2.6.2010 8:17:53   
zvesta
jutro, punce :)

vedno zamudim večerni čvek, ampak vse nadoknadim zjutraj...

pa pridno glasujem za rožico :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
2.6.2010 8:39:16   
koala
Jutro!

bela.kava Dejzi je suuper razložila tvoje sanje. Ti pa vrjamem da človek v takšnih trenutkih težko ostane optimist, ampak jez imam občutek da bo najkasneje naslednji teden (če komisija zaseda v petek) v Lj pošta ki jo čakaš.

Tia-na upam da ste imeli super let in mirno noč. Poročilca pa bom vsekakor vesela, ko ti bo zneslo seveda.

Dejzič tudi meni se zdi 150 dni absolutno premalo, sploh za take male žabe kot je tvoj malčik. Vrtec pa tudi bo, bošvidela.
Eva ti je super odgovorila, če bo kaj treba (pa itak nebo) daš pač kartico tistega po katerem bo Malčik zavarovan. Se spomnim ko je moj sin imel prvo posvetovalnico in sem prišla z njegovo kartico me je sestra samo debelo gledala in komentirala da je A. eden izmed zelooooooo redkih ki ima v pvi posvetovalnici urejeno zdr. zavarovanje. 

Saša kako je šlo včeraj??? Jaz za vsak primer vseeno stiskam pesti, čeprav sem prepričana da sta izvedela same dobre novice.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
2.6.2010 9:05:28   
Eva**
Se mi je zdelo user posted image  tudi jaz, zato mi je tvoj način tako blizuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 2039
2.6.2010 9:09:34   
špelin@
Komaj čakam, da nam Saša27 javi, kaj je izvedela!!! In srčno upam, da kakšno fajn pozitivno stvar user posted image user posted image user posted image

Vidim, da se mamički DaisyE ornk dogaja user posted image Kako mora biti vajin mali fantek vesel, ker vaju ima user posted image Uživajta z njim, tako dragoceni so takšni trenutki user posted image

Tia-na, da vidim, če boš utegnila kaj sem gor user posted image

bela.kava, pusti tiste trapaste sanje, do njih je prišlo zaradi vsega stresa, ki te spremlja user posted image Me spominjajo na sanje nosečnice, da je z otrokom kaj narobe, čeprav je vse v najlepšem redu - sama sem doživljala enako, sploh če sem bila napsihirana, da bi šlo kaj narobe. Evo, tudi papirna(ta) nosečnost ima enake znake user posted image Drži se, res, ne veš, kako zelo močno stiskam pestke za petek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva**, super si prevzela delo DaisyE user posted image Uf, tvoj fantič bo pa letos že šolar, kako hitro gre... Moja srednja (ki ima danes RD user posted image ) gre v šolo septembra prihodnje leto, sploh ne dohajam...

Kako kaj sonavijačice? user posted image

user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
2.6.2010 9:19:41   
witch
eva glas za tvojo  user posted image oziroma za tovjega  user posted image oddan

bela.kava
jaz še vedno močno močno držim pesti, da nam javiš dobro novičko  user posted image

daisy tebi pa res ni dolg čas polek malega  user posted image    Saj je prav tako user posted image vidiva kar uživajta z njim user posted image

tia-na tudi jaz komaj čakam na poročilo  user posted image

špelina@ vse najboljše tvoji srednji pupi  user posted image   upam, da boste lepo praznovali user posted image

jaz pa danes nisem nič kaj dobro user posted image izpit me čaka, pa tako slabo vreme je user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 2.6.2010 9:20:12 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
2.6.2010 9:24:26   
Saša27
user posted image user posted image , sem zelo vesela in  ZELO dobre volje. Izvedela same dobre novice in vsekakor nadaljujemo s postopkom. Govorili z eno zelo prijazno gospo, ki ureja mednarodne posvojitve na Kosovu, ampak smo se dogovorili, da se od sedaj naprej pišemo po mailu, je rekla, da bo za naju predrago, če se bomo klicali user posted image , (kak je prijazna in obzirnauser posted image ). V glavnem, danes mi bo poslala seznam dokumentacije, ki jo potrebujeva, potrebno jo je prevesti in poslati na Kosovo. Nama ni potrebno iti na Kosovo, dokler naju ne obvestijo, da imajo pupo za naju. BDW na Kosovu je problem posvojitve fantkov, imajo večino samo punčke (moj je še posebaj veseluser posted image ). Morava pa pooblastiti osebo na Kosovu, ki bo zadevo urejala v najinem imenu (ni potrebno, da je odvetnik, le oseba, kateri mi2 zaupava). Dala nama je tudi vedeti, da ne bi smelo biti problemov in da se bodo stvari odvijale hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Komaj čakam............

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
2.6.2010 9:27:15   
agataema
Saša user posted image . Da se vse čimprej in čim uspešnejše odvije.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
2.6.2010 9:29:50   
uškinamama
Saša user posted image ,  le tako naprej.

Špelin, čestitke tvoji deklici. A je letnik 2005? (glede da gre naslednje leto v šolo)

Eva- glasovala tudi danes

Bela kava - sanje so posledice stresa user posted image . Vse moje pozitivne misli so skoncentrirane na petek.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
2.6.2010 9:31:32   
koala
Špelina vse naj naj tvoji princeski za rojstni dan. Naj se ji izponijo vse želje.

witch na izpitu boš razturala, bom stisnila pestke, samo tako za boljši občutek, ker itak znaš. Vreme pa je res BLJAK!!!!!!

Saša kako sem vesela za vaju, res si mi polepšala dan. Upam da bo šlo vse ekspresno in da bosta svojo princesko kmalu stisnila v svoj objem. 

Nisem vedela

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
2.6.2010 9:32:00   
zvesta
bravo Saša!

špelina, tebi in tvoji pupi pa čestitke, seveda...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
2.6.2010 9:34:26   
špelin@
Ejjjjj, Saša27, točno tole sem čakala, bravo user posted image user posted image user posted image Super novice user posted image user posted image user posted image In navijamo še naprej user posted image

Evo, še bela.kava v petek izve kaj pozitivnega in smo na konju user posted image

Hvala za čestitke user posted image , ja, 2005 letnik je user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
2.6.2010 9:43:12   
aleži
Dobro jutro,

pri nas doma smo imeli burno noč, saj je sin zbolel že včeraj z vročino 39. Kaj za vraga je, ne vem user posted image Nič mu ni razen vročine!

Saša: sem takoj šla pogledat, če je novička kakšna tvoja in seveda,da je. Super!!!!!!! Ma smo dobre navijačice, ni kaj!user posted image user posted image user posted image

Špelin@
vse naj naj tvoji prinčipesi za 5. rojsni dan. Moj gre tudi drugo leto v šolo. Jojmmeee!!user posted image

Eva: klikanje je supešno

Bela.kava...še malo...misli pozitivno

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
2.6.2010 9:50:11   
koala
aleži user posted image user posted image user posted image  za sina, upam da nebo kaj resnejšega.

Nisem vedela

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
2.6.2010 9:53:33   
Anonimen
Saša, super novička!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj gre res vse brez zapletov in hitro!!

ti-ana, kaj je sedaj? Kje je poročilo? Ok, no.. saj se ti oprosti. user posted image user posted image user posted image   Lepo se cartajte!!! user posted image user posted image

bela kava, navijam.. Močno, močno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?