Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:02:48
|
|
|
|
Onasiss
|
colt...kako kaj Robert??
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:03:03
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco kaj dela Kerensa tam , jaz tud nimam pojma ? telentira?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:03:10
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Milfinica, one Hek of a comment Kaj si "vgasno" plazmo? ...Pa ne da ti gre na smeh!?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:03:58
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss RUBIN... lepo prosim, če nama pustiš veselje.... pejt talente gledat... muco...torej...kdaj???? Ja kdaj in kje in kako ???
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:04:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco kaj dela Kerensa tam , jaz tud nimam pojma ? sedi za statistiko...
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:04:59
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss RUBIN... lepo prosim, če nama pustiš veselje.... pejt talente gledat... muco...torej...kdaj???? in kako ??? Onasiss...glede na to vprašanje...po moje ne bo nekega veselja!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:05:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss RUBIN... lepo prosim, če nama pustiš veselje.... pejt talente gledat... muco...torej...kdaj???? Ja kdaj in kje in kako ??? Jutri ob 12-ih na Prešercu??
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:05:36
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco kaj dela Kerensa tam , jaz tud nimam pojma ? sedi za statistiko... sem se že bal ,da ni med nastopajočimi .
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:05:41
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 ti bo Kerensa vse jutr povedala, iz prve roke. Samo čakam da se pojavi kot specialna gostja vau to bo žur.... Men ni nič jasn Raho, joj kolk si mi cute ...Kerensa je na RR zbirala opcije kaj oblect za na finale, torej je tam in ona bo iz prve roke vedla, al ke blo karte treba kupit ali si jih dobil ko si se kam prijavil. Sem pomagala? Aza to si je outfit iskala????
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:06:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss RUBIN... lepo prosim, če nama pustiš veselje.... pejt talente gledat... muco...torej...kdaj???? in kako ??? Onasiss...glede na to vprašanje...po moje ne bo nekega veselja! Sam da bo... jaz sem vedno za žur...
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:06:13
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco kaj dela Kerensa tam , jaz tud nimam pojma ? sedi za statistiko...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:06:25
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: poli* IZVIRNO SPOROČILO: Colt Okej, sedaj pa po resnici...kar se mene tiče so edini pravi talenti zame danes vojaški piloti helikopterja, ki so trikrat reševali v hribih in zadnjo akcijo zaključili v popolni temi. Tomika, nazaj grede so leteli skoraj čez tebe Akcija pod Triglavom nekje? Moj fotr je ravno šel iskat nesrečnika. Ja Poli, o tem govorim. Tvojega fotra verjetno poznam. Trikrat je bila danes akcija, je bil fotr v zadnji? No to je že mal off topic...ampak govorimo pa o malce drugačnih talentih kot so klovni v moji plazmi. Verjetno ga ne poznaš, ker ni v tvojevrstni ekipi . Je pa v taki ekipi, ki bo nesrečnika spravla k poslednjemu počitku.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:06:44
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss RUBIN... lepo prosim, če nama pustiš veselje.... pejt talente gledat... muco...torej...kdaj???? Ja kdaj in kje in kako ??? Jutri ob 12-ih na Prešercu?? na Prešernu ?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:07:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco kaj dela Kerensa tam , jaz tud nimam pojma ? sedi za statistiko... sem se že bal ,da ni med nastopajočimi . ...nisem dobro spremljajočih plesalcev gledala... mogoče je bila pa med njimi...
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:07:16
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss RUBIN... lepo prosim, če nama pustiš veselje.... pejt talente gledat... muco...torej...kdaj???? in kako ??? Onasiss...glede na to vprašanje...po moje ne bo nekega veselja! Sam da bo... jaz sem vedno za žur... Druga ti ne bo niti preostalo...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:07:46
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss colt...kako kaj Robert?? Onasiska, pica je bila odlična, tatarsko sem si kr sam naredil, Roberto Deniro pa ima še vedno piko Milfa, kdaj pa meni ne gre na smeh? okej, plazma še kr prižgana...bi pa v njej (če bi bila uzgasnjena) gledal še kak drug odsev kot samo sebe. Kako že poje Kreslin....joj pa kako...sreeeečen bi bil če v njem bi videl še teeebee... (tole je bila sedaj skoraj podtalna žaljitev ane....)
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:08:54
|
|
|
|
Raho
|
Ej, a se lahko za randi menite na neki drugi temi???? Jaz sem šele danes izvedela, da si je Karnisa izbirala outfit za talente. Ja, zadnje čase me skoraj ni na RR in evo ti posledic
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:08:59
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss RUBIN... lepo prosim, če nama pustiš veselje.... pejt talente gledat... muco...torej...kdaj???? Ja kdaj in kje in kako ??? Jutri ob 12-ih na Prešercu?? na Prešernu ? Onasiss naj Prešernu v naročje leže, ti Muco maš pa zgoraj eno teto za "malo poajat" na njej
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:09:21
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss colt...kako kaj Robert?? Onasiska, pica je bila odlična, tatarsko sem si kr sam naredil, Roberto Deniro pa ima še vedno piko Milfa, kdaj pa meni ne gre na smeh? okej, plazma še kr prižgana...bi pa v njej (če bi bila uzgasnjena) gledal še kak drug odsev kot samo sebe. Kako že poje Kreslin....joj pa kako...sreeeečen bi bil če v njem bi videl še teeebee... (tole je bila sedaj skoraj podtalna žaljitev ane....) tisto poje Predin !!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:09:39
|
|
|
|
Rubin.
|
Upam, da bodo prej prešteli glasove, kot so referendumske.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:10:47
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss RUBIN... lepo prosim, če nama pustiš veselje.... pejt talente gledat... muco...torej...kdaj???? Ja kdaj in kje in kako ??? Jutri ob 12-ih na Prešercu?? na Prešernu ? Onasiss naj Prešernu v naročje leže, ti Muco maš pa zgoraj eno teto za "malo poajat" na njej tista je pretrda za poajat na njej !
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:11:07
|
|
|
|
Rubin.
|
Evo zdaj pa mamo, avta tudi ne bo , ker nismo glasovale.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:11:14
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss colt...kako kaj Robert?? Onasiska, pica je bila odlična, tatarsko sem si kr sam naredil, Roberto Deniro pa ima še vedno piko Milfa, kdaj pa meni ne gre na smeh? okej, plazma še kr prižgana...bi pa v njej (če bi bila uzgasnjena) gledal še kak drug odsev kot samo sebe. Kako že poje Kreslin....joj pa kako...sreeeečen bi bil če v njem bi videl še teeebee... (tole je bila sedaj skoraj podtalna žaljitev ane....) Poje PREDIN, ne KRESLIN, pa poje tako: joj pa kako srečen bi bil, če v ŠIPI bi videl še tebe... Mater, samo "koregirat" te morem (po veljavnem ceniki tvojega mobilnega operaterja)
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:11:44
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Upam, da bodo prej prešteli glasove, kot so referendumske. Saj so hitro končali - s štetjem referendumskih, mislim
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:11:49
|
|
|
|
Colt
|
Muco, mar res misliš da ne vem tega? Hotel sem samo malce užalit Milfin nacionalno/regionalni čut...pa si mi pokvaril veselje
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?