Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:11:55
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Upam, da bodo prej prešteli glasove, kot so referendumske. ma zdej so pa že neznosno predolgi... (na twitterju se šepeta da lina premočno vodi, jest še kr upam da ne). dobra (čeprov stara) fora s pižojem... 'a mate pižoja?' 'ne.' 'zdej ga mate!'
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:12:33
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Muco, mar res misliš da ne vem tega? Hotel sem samo malce užalit Milfin nacionalno/regionalni čut...pa si mi pokvaril veselje E moj Muco...hvala. Res mi ni lahko!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:12:58
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss colt...kako kaj Robert?? Onasiska, pica je bila odlična, tatarsko sem si kr sam naredil, Roberto Deniro pa ima še vedno piko Milfa, kdaj pa meni ne gre na smeh? okej, plazma še kr prižgana...bi pa v njej (če bi bila uzgasnjena) gledal še kak drug odsev kot samo sebe. Kako že poje Kreslin....joj pa kako...sreeeečen bi bil če v njem bi videl še teeebee... (tole je bila sedaj skoraj podtalna žaljitev ane....) Poje PREDIN, ne KRESLIN, pa poje tako: joj pa kako srečen bi bil, če v ŠIPI bi videl še tebe... Mater, samo "koregirat" te morem (po veljavnem ceniki tvojega mobilnega operaterja) to sem mu že jaz povedal , si ti vedno tko pozna ?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:12:58
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Upam, da bodo prej prešteli glasove, kot so referendumske. ma zdej so pa že neznosno predolgi... (na twitterju se šepeta da lina premočno vodi, jest še kr upam da ne). dobra (čeprov stara) fora s pižojem... 'a mate pižoja?' 'ne.' 'zdej ga mate!' In kja, če bi bili poklicali mene???? (OK, nisem glasovala) A mate pižoja? Ja. OK, pol ga pa ne dobite
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:13:26
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Poje PREDIN, ne KRESLIN, pa poje tako: joj pa kako srečen bi bil, če v ŠIPI bi videl še tebe... Mater, samo "koregirat" te morem (po veljavnem ceniki tvojega mobilnega operaterja) 2:0 zame
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:13:45
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Upam, da bodo prej prešteli glasove, kot so referendumske. ma zdej so pa že neznosno predolgi... (na twitterju se šepeta da lina premočno vodi, jest še kr upam da ne). dobra (čeprov stara) fora s pižojem... 'a mate pižoja?' 'ne.' 'zdej ga mate!' In kja, če bi bili poklicali mene???? (OK, nisem glasovala) A mate pižoja? Ja. OK, pol ga pa ne dobite 'zdej mate 2!' fak no dejmo že dejmo...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:13:52
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss colt...kako kaj Robert?? Onasiska, pica je bila odlična, tatarsko sem si kr sam naredil, Roberto Deniro pa ima še vedno piko Milfa, kdaj pa meni ne gre na smeh? okej, plazma še kr prižgana...bi pa v njej (če bi bila uzgasnjena) gledal še kak drug odsev kot samo sebe. Kako že poje Kreslin....joj pa kako...sreeeečen bi bil če v njem bi videl še teeebee... (tole je bila sedaj skoraj podtalna žaljitev ane....) Poje PREDIN, ne KRESLIN, pa poje tako: joj pa kako srečen bi bil, če v ŠIPI bi videl še tebe... Mater, samo "koregirat" te morem (po veljavnem ceniki tvojega mobilnega operaterja) to sem mu že jaz povedal , si ti vedno tko pozna ? Zgolj uvidevna...Vedno počakam do...konca
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:13:59
|
|
|
|
Rubin.
|
No, jaz moram počasi spat.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:14:28
|
|
|
|
Rubin.
|
No Lu si je čestitala.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:14:31
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Upam, da bodo prej prešteli glasove, kot so referendumske. ma zdej so pa že neznosno predolgi... (na twitterju se šepeta da lina premočno vodi, jest še kr upam da ne). dobra (čeprov stara) fora s pižojem... 'a mate pižoja?' 'ne.' 'zdej ga mate!' In kja, če bi bili poklicali mene???? (OK, nisem glasovala) A mate pižoja? Ja. OK, pol ga pa ne dobite Ja Raho, temu se rece slovenski humor, a se ne ves tega?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:14:33
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Poje PREDIN, ne KRESLIN, pa poje tako: joj pa kako srečen bi bil, če v ŠIPI bi videl še tebe... Mater, samo "koregirat" te morem (po veljavnem ceniki tvojega mobilnega operaterja) 2:0 zame Na klovna v plazmi ne pozabi!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:15:01
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. No Lu si je čestitala. vrhunec večera
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:15:25
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Poje PREDIN, ne KRESLIN, pa poje tako: joj pa kako srečen bi bil, če v ŠIPI bi videl še tebe... Mater, samo "koregirat" te morem (po veljavnem ceniki tvojega mobilnega operaterja) 2:0 zame TI ,TI
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:15:42
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Upam, da bodo prej prešteli glasove, kot so referendumske. ma zdej so pa že neznosno predolgi... (na twitterju se šepeta da lina premočno vodi, jest še kr upam da ne). dobra (čeprov stara) fora s pižojem... 'a mate pižoja?' 'ne.' 'zdej ga mate!' In kja, če bi bili poklicali mene???? (OK, nisem glasovala) A mate pižoja? Ja. OK, pol ga pa ne dobite Ja Raho, temu se rece slovenski humor, a se ne ves tega? Ne, ne - to z mano pa bi bil že angleški humor
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:15:53
|
|
|
|
Colt
|
DObro...naj bo, 2:2
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:15:55
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. No, jaz moram počasi spat. zdej pa res ne no, ko si do konca pretrpela...caki caki, bo presenecenje, jst stavim na Vodeta.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:16:02
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Upam, da bodo prej prešteli glasove, kot so referendumske. ma zdej so pa že neznosno predolgi... (na twitterju se šepeta da lina premočno vodi, jest še kr upam da ne). dobra (čeprov stara) fora s pižojem... 'a mate pižoja?' 'ne.' 'zdej ga mate!' Ne kliči
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:16:31
|
|
|
|
Colt
|
Ja nič...počas bo treba spat...
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:16:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco na Prešernu ?
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:16:46
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss colt...kako kaj Robert?? Onasiska, pica je bila odlična, tatarsko sem si kr sam naredil, Roberto Deniro pa ima še vedno piko Milfa, kdaj pa meni ne gre na smeh? okej, plazma še kr prižgana...bi pa v njej (če bi bila uzgasnjena) gledal še kak drug odsev kot samo sebe. Kako že poje Kreslin....joj pa kako...sreeeečen bi bil če v njem bi videl še teeebee... (tole je bila sedaj skoraj podtalna žaljitev ane....) Poje PREDIN, ne KRESLIN, pa poje tako: joj pa kako srečen bi bil, če v ŠIPI bi videl še tebe... Mater, samo "koregirat" te morem (po veljavnem ceniki tvojega mobilnega operaterja) to sem mu že jaz povedal , si ti vedno tko pozna ? Zgolj uvidevna...Vedno počakam do...konca Tudi jaz ne odneham prej !
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:16:53
|
|
|
|
Rubin.
|
Še nateeeeguuuuuuuuuuujeeeejooooooooo.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:17:29
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Še nateeeeguuuuuuuuuuujeeeejooooooooo. Ma so ko žvečilka, k se ti na podplat zalepi
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:18:10
|
|
|
|
Colt
|
Okej, sej Maja je fejst...samo Jodlarka pa ima tisto naravno, nenarejeno lepoto. In tačke kot srnica
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:18:18
|
|
|
|
Rubin.
|
Ojej.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:18:53
|
|
|
|
Raho
|
A Lina????? Kaj pa Maestro in jodlarka? Moj je od užaljenosti odhlačal spat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?