|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
2.6.2010 19:39:57   
W.W.
Moj je izključno dojen, pa prvo rundo ponoči zdrži 8-9 ur, pa potem še 3 ure.
Podnevi potem malo pogosteje mogoče je, pa ne vedno. Ampak vedno hitro poje 10 - 15 min, le zvečer se malo pocrkljava in mogoče zjutraj.

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
2.6.2010 19:44:40   
W.W.
Jaz pa jem surovo že od prvega dne iz porodnišnice in sicer sem začela s solato (nekisano) in pa bananami in jabolki. Nato pa sem lepo dodajala, najkasneje seveda stročnice (čeprav sem to kuhano) in pa pekoče. Pa zaenkrat vse brez problemov. user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
3.6.2010 9:16:21   
3Sonček3
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/16976/prefrigana.html

user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
3.6.2010 10:10:42   
Anonimen
jst tuuuud:)user posted image user posted image user posted image user posted image

http://rcfly4um.org/index.php?topic=555.0

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
3.6.2010 10:37:09   
Zvezdici
Še midve user posted image user posted image

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/18124/mamina-princeska-.html

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
3.6.2010 13:39:15   
meti.v
Ola punceuser posted image
Se vam po dougem času spet oglašamuser posted image  danes sva bla na pregledu in morm rečt da se je moj fant v enem mescu kr zrediu in zrastu, tko da ima zdaj 6170g in velik je 60cm.  Drgač pa morm rečt da je pridn, krči so se tud nehal. Z dojenjem se še kr matram,mam pa čedalje man mleka tko da vedno več poje po flaši, no ampak bom uztrajala dokler bo. Vidm da vaši user posted image ponoč spijo kr doug naš pa maksimalno 4 ure prespi v kosu pol se pa zbudi poje pa nazaj zaspi. No upam da bo tud naš kmal kej več spau ponoč, je pa res da mi čez dan ogromen prespi.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
3.6.2010 13:57:32   
lunka1
No, mi smo od dveh zdravnikov. Zjutraj smo imeli UZ kolkov in je vse ok (ob rojstvu je imela 2a oba), zdaj pa brez problema user posted image . Potem pa smo imeli še pediatra (zaradi vročine, ki smo jo imeli za vikend) in je baje moja Julči zdrava sto na uro. So jo tudi stehtali in ima že 6700user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo bili v Avstriji, nakupili smo cel kup cunjic za našo malo... mami in ati pa sta si oba skupaj privoščila za 11€ - ati eno spodno majico za 4, mami pa eno majčko za 7€... celo bogastvo, za tamalo pa je bilo cunjic za 60€ hehehe...

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
3.6.2010 14:12:15   
lunka1
Sem želela vprašat še tole: a kateri od vaših dojenčkov "žveči svoj jezik"? No, saj ne dobesedno, ampak sliši se, kot da bi ga - cmoka, kot da bi imela v ustih dudo, dela balončke, se slini? In NE zaradi lakote... nemogoče, da bi bila nonstop lačna, kljub njeni teži user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
3.6.2010 14:33:59   
girl79
čao mamice user posted image ,

Evo, mi smo imeli danes drugi pregled pri pediatru in prvo cepljenje....veliki 63 cm, težki 6280g user posted image user posted image user posted image , bravo Nežka in uboga mamica, ki mora nosit Nežko user posted image user posted image  

Tudi pri cepljenju je jokala samo 3 sekunde, tako da je bila pohvaljena user posted image   je pa pediatrinja rekla da nekateri otroci znajo biti po cepljenju malo bolj tečni, drugi več spijo, na ene pa sploh nima kaj dosti vpliva....na mi navijamo za drugo varianto....je včeraj po težkih borbah zaspala šele ob 23.30!!!user posted image user posted image ....tako da upam da nam bo danes kaj prej uspelo it spat...

Lepo se mejte....pa veliko sončkauser posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
3.6.2010 14:34:38   
girl79
lunka1- Neža se tudi kar veliko slini in dela balončke, no da bi pa ravno žvečila jezik pa nisem opazila...

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
3.6.2010 15:09:49   
lucika
lunka1, tudi naš je začel slino ven tiščat, kot bi hotel balončke delat. in mu je zgleda da zelo zabavno to, ker če ga vprašaš kaj dela, se smeji ko velik. pa peščice je začel v usta tlačit..mojga komaj prepričujem da je to zdaj fora pri teh mesecih in ne znak za lakoto:)

krčki...se mi je zazdelo, da to mi sploh ne bomo imeli in sem prenehala z colikindom. haha, napaka, se je napenjal in prdal in sitnaril..sem jih uvedla nazaj in zdaj še bolj verjamem v pozitiven učinek.

spanje: pride noč, ko skoraj celo prespi. zvečer se naje, zaspi mogoče mal kasneje, nekje do desetih, in potem potegne do štirih. amerika. ampak včasih sem po takem spanju še bolj zalimana in se sploh nisem sposobna vstat. takrat si ga dam v posteljo in dojim in dremljem. ker drugače se potrudim in dojim sede, takrat sploh vem kolk sploh poje...

drugače pa ga lahko le hvalim. kaj vem, al je dete tako mega ultra zlato, ali pa sem jaz tolk bolj skulirana kot sem pri prvem bila. kakorkoli, imam se tako lepo, kot nikoli v življenju. bi želela, da traja neskončno...pa na kakih karibih, če že fantaziram:)))

kdaj greste na morje in kam? mi smo razvajene riti in hodimo po hotelih....da mi ne bi kakih šotorišč predlagale:)

jutri gremo pa mi si kolke pregledat. na njegovih slabih 7 kg in 64 dolžine ne vem, kam bi spravila še vso tisto široko povijanje. sem rodila v mb in bi naj bilo obvezno do pregleda, torej jutri. saj sem ga povijala, kak mesec, mogoče malo dlje...do tistega obdobja, ko se mi je ponoči po 5x nakakal. pa se ni izšlo, še vso tisto blago gor na rit motat...se tolažim, če bi rodila v celju, bi bilo pa ok...

vsem ki imate slikce na nikonovem natečaju se trudim in klikam...

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
3.6.2010 18:52:14   
W.W.
Ja moj žveči jezik, je imel zadnjič prav plavo konico. user posted image
Po očiju je prevzel to navado.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
3.6.2010 21:05:55   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: strumf

-napenjanje. zanima me: tiste, ki dojite kdaj ste začele v svojo prehrano uvajati surovo zelenjavo in sadje in katero. ko sem začela s solato ni bilo nobene krize. pri jabolki pa groza.

od začetka - že v P dobiš solato...
nisem komplicirala pri nobeni hrani. jem vse!!

Lin@

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
3.6.2010 21:19:23   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Sem želela vprašat še tole: a kateri od vaših dojenčkov "žveči svoj jezik"? No, saj ne dobesedno, ampak sliši se, kot da bi ga - cmoka, kot da bi imela v ustih dudo, dela balončke, se slini? In NE zaradi lakote... nemogoče, da bi bila nonstop lačna, kljub njeni teži user posted image

naš to dela!! user posted image    raziskuje!!  .. je čist normalno! user posted image

zraven pa še dela brr brr - ker ga ata uči kak dela avto. hehe

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 3.6.2010 21:20:08 >

Lin@

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
3.6.2010 21:27:13   
7lina7
sva pa bila danes na 2 pregledu v posvetovalnici in dobila prvega pikeca!  zajokal je iz protesta - samo ne na trebuh!! pikeca pa je itak prešvical..  potem pa je prespal cel popoldan! user posted image  

zrastel je za 3,5cm  torej na 60,5 in je težek okroglih 6000g!   bravo ded!   user posted image

v petek pa sva imela UZ kolkov in je vse ok !  široko sem ga previjala prvih 10dni potem pa samo še ponoči.

.. papcam jagode!! .. mmmmmmmmmm so sladke!

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
4.6.2010 8:22:14   
Zvezdici
Ja tudi Tija že veselo dela balončke in pljuva vse naokoli. Včasih je čisto mokra.
Pa saj.. malo pa mora . Meni je prav smešno.

lina - mmmm jagode! jaz tudi user posted image . A pa so že dobre.. mislim, da niso une nesladke?
user posted image user posted image luka pridno raste!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
4.6.2010 9:59:09   
lenčy
tudi Aleks dela balončke in se malo sliniuser posted image  pa ko da ma čigumi v ustih, kr neki žveči, verjetn res jeziček raziskujeuser posted image  joj ampak to vreme je res tečno, čez dan mi tko malo spi ampak ponoči pa zjutraj je pa zelo priden, saj nekajuser posted image  matr pozabila sm ga na prvo ceplenje naročituser posted image
aja to sm hotla vprašat...tiste k na flaško hranite-kako veste da ma dost? ker Aleks še kr neki vleče pa ne vem al zarad lakote al se sm afna...

zvezdici kako je z mlekom? js si ga še kr naprej črpam, tko da ga imam glih prav edino zvečer še malo dodam. je pa to samo matranje, pa še vsak dan hoče več, ampak bom še naprej vztrajala. nisem pa ga prstavla k sebi že kake tri dni... malo pogrešam to... ampak itak ne popije do konca in je pol sam jok tko da si raj sčrpam...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
4.6.2010 10:18:04   
Zvezdici
lenčy - z mojimmlekom ni nič boljše. Zdaj čez cel dan mi uspe nabrati komaj 30ml user posted image . Niti za en obrok ne spravim več. Tudi ponoči sploh ne je več pri meni. Ker prej je vsaj še ponoči. Se probam sprijazniti, da tako že mora biti ampak em še vedno v upanju da bo bolje. Samo kaj ko noče pri meni niti vleči več user posted image . Sem jo probavala (na tisto finto) na povpraševanje ponudba, pa ni sploh hotla pri meni jest user posted image .

Glede hranjenja po flaši. Jaz sem ji vedno naredila 90ml.. včasih je malo pustila. Ko pa je bilo 90 premalo, pa ko sem ji vzela flašo je začela jokat. Po tem po navadi vem, da je še lačna. In sem ji potem pripravila še tisto minimalno 30 ml, ker ji je ponavadi zmanjkalo samo za par požirkov. Zdaj po novem, pa delam kar 100ml.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
4.6.2010 10:26:55   
lenčy
sj bo tudi pri meni kmalu usahnilo že zaradi živcev, ki mi jih pijejo domauser posted image
kaj samo 100 ti poje?pri meni je prišel že  na 170. če joka, tudi jaz vem, da je lačen. če pa ne joka, pa mu ponudim pa še kar vleče. mislš da se to sm še mal crklja al bi še jedel?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
4.6.2010 11:00:25   
Anonimen
ma jst smotka sem pa zdle opazila, da sem dala napačen link...kr neki...no, tole je praviuser posted image

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12641

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
4.6.2010 11:13:42   
Jassika
nosečka24 jst se pa že cel dan in noč sprašujem kaj naj bi blo to rezanje stiradura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
4.6.2010 11:21:30   
Jassika
Drugače pa se tudi naš poba že kar nekaj časa močno slini in pljuva naokoli, pa tudi čudne zvoke sesljanja spušča. Me je pa pediatrinja spraševala če kaj veliko daje rokice v usta, sem rekla da ja, ampak jst sem mislila, da je mali lačen user posted image ker bi non stop visel na zizi. Tako, da imam bore malo od dneva, ker tudi spi skoraj ne več čez dan. Je pa zato super hiper najboljši otroček, ker ponoči spi 8-12 ur in to zdej že 2 meseca user posted image user posted image user posted image , tako da dvomim in hkrati upam, da se to ne bo več spreminjalo. Kolki so tudi poslikani in so A1, pikico smo tudi že dobili in ponosno nismo nič jokali (samo malo je zajavkal), velik je 59, težak pa 5.700.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
4.6.2010 11:56:58   
Anonimen
hehe, ja to pa moj gleda, pa potem jst kao kopiram link in ga v resnici ne, in to po vrhu sploh ne opazim...skratka ta zdej je praviuser posted image

Moj čmrlj je tkooo priden dons-leži v ležalniku in se veselo zabava že polni dve uri-pol se pa pogovarjava na daleč. Ko perilo obešam on dela auuu uaaa oooo, jst pa njemu nazaj in je čist zadovoljen. Zdle se je pa sonček pokazal in greva ven.

(odgovor članu Jassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
4.6.2010 12:26:05   
3Sonček3
Čau

lunka1 ja tut moja Sanja "žveči svoj jezik" sej js vem da morjo usi otroci rint roke v usta in da se vsi otroci slinjo, ampak js predvidevam da bojo pr nas čez kak mesec dva že zobki (sm nekje prebrala da so zobki dedni tko da če sta s partnerjem hitr dobila zobe lahko to prčakujete tut pri svojih otrocih. no js sm 1 zob dobila pr 4 mesecih on pa pr 5-ih tko da...mislm da vem kaj sledi user posted image
girl79 mi ko smo meli cepljenje jo je doma ful začelo bolet po cca 3eh urah po cepljenju in je tko neutolažljivo jokala da se mi je paralo srce in okol vboda je bla mal zatečena in rdeča, pa sm ji šoplna pou svečke u rito in čez 20 minut je blo spet use po starem. Vročine pa ni mela
morje...user posted image user posted image user posted image moj lubi je reku da letos ne bomo šli na morje kr je Sanja še premajhna user posted image user posted image user posted image sm tko jezna sej sm mu rekla da se bomo pač parkrat ustavli na poti pa bo ampak on vztraja da bo ful prevroče pa nevem kaj še vse aaaaaaaa kok sm jezna
lenčy js vem da ma dost ko začne cucelj z jezičkom vn porivat, če mi pa slučajno rata cucelj v usta dobit se pa davi. potem podremo kupka probam še enkrat z flašo (če jo je mogoče zrak motu) sm ponavadi poje use u enem šusu ni treba več kupčkov podirat umes.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
4.6.2010 13:03:15   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Ja tudi Tija že veselo dela balončke in pljuva vse naokoli. Včasih je čisto mokra.
Pa saj.. malo pa mora . Meni je prav smešno.

lina - mmmm jagode! jaz tudi user posted image . A pa so že dobre.. mislim, da niso une nesladke?
user posted image user posted image luka pridno raste!

ja, one ta dobre!!  direktno z balkona! sem jih lani nasadila za foro v lonce,pa smo jih pol celo poletje zobali.  sem mislila,da ne bodo zdržale do letos- pa so!! sladke!!

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?